|  | 
| 
 Moja Africa jest z czerwca 2018, sprowadzona z UK Na stronie Hondy UK na dzień dzisiejszy dwie akcje: - Accessory main stand circlip breakage - Pannier case crf1000 label installation leaflet Żyję nadzieją ;) | 
| 
 Mowia ze wszystkie ATAS, nawet jesli Honda stwierdzi ze ten rocznik nie ma problemu ze zbiornikiem i tak zajrzalbym do srodka kamerka. | 
| 
 GregoryS, kto mówià, że wszystkie ATAS? | 
| 
 Gdzies w tym watku byla taka informacja. Ogolnie wszystkie 1100 i poprzednie roczniki ATAS, czyli te z wiekszymi zbiornikami. | 
| 
 Właśnie wróciłem z garażu, zajrzałem kamerką nie widzę nic niepokojącego nic nie pływa, nic nie odpada, czysto w baku....  Przebieg 13 tys | 
| 
 Macie jakies specjalistyczne te kamerki?? Czy wtstarcza takie za ca 50pln podpinane do tel czy kompa? | 
| 
 Od dzisiaj na stronie Honda UK, moj VIN ma wkońcu tą akcje serwisową. Można już dzwonić i się umawiać. | 
| 
 Na polskiej stronie Honda już też się VIN wyszukuje::mad: https://www.honda.pl/motorcycles/own...d-updates.html | 
| 
 Czyli pewnie już w całej EU jest uruchomione. | 
| 
 Niestety się załapałem :( Ciekawe jak to będzie wyglądać, napisałem maila do dealera z pytaniem. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |