![]() |
Skończ już ta farsę bo bez sensu bardziej się pograzasz.
|
Miałem się powstrzymać ale jednak napiszę. Filmów nie widziałem ale i nie potrzebuję, domyślam się jak to mogło wyglądać.
Z racji że dobrze znam kogoś kto z chorobą % walczy i coś tam wiem jak to wygląda, niby z boku ale ze szczegółami, powiem tak... Punktem kiedy człowiek zaczyna się ogarniać, lub inaczej - może mieć na to szansę, jest to gdy ponosi pełną odpowiedzialność za to co robi. Ta choroba jest wredna i tak to działa. Kolega midmi ani nie przegiął, ani nie zrobił nic niestosownego w świetle prowadzonej przez futrzaka działalności (moim zdaniem). To nie jest kopanie leżącego. Udostępnił w postaci filmu po prostu coś, w co NIKT by mu nie uwierzył ze słowa pisanego na tym forum choćby z uwagi że ma od 2011 roku kilka postów a nie kilka tysięcy. Jestem na FAT na tyle długo że wiem to doskonale. Ta choroba jest straszna, ale poklepywanie po plecach z niej niestety nie leczy. Pamiętam jak szynszyl wrócił na forum po długiej przerwie pełen nadziei i w dobrej formie. Tak samo jak wtedy trzymam kciuki - każdy zasługuje na kolejną szansę na wyjście (zaleczenie) z tej choroby. Pozdrawiam zimny |
Jurek sobie nie radzi bo co jakiś czas znika, dobrze mu życzę ale tu potrzebny specjalista i chęć walki o siebie którą musi podjąć
|
Do usunięcia ten post!
|
Wszystko zgadza ale ostatnio dość często znika, czytam jego relacje z napraw i smutek mnie ogarnia bo coraz mniejsze te przerwy od pijaństwa
|
Wszyscy zapewne życzymy szynszylowi jak najlepiej. Ja napewno !
ale rock'n'roll i chulasczy tryb życia nie idzie w parze z biznesem. a tu niestety robisz sam na swe nazwisko... |
Dzień dobry. Kochani rodacy. Pewnie zaraz Pan Wierny mnie usunie,a pan matysiak napisze że pijak. może i pijak jak SZYNSZYL ,może tak lub nie . Ale prawo jest prawem i za upublicznianie jest prokurator . Odpierdolcie się od PANA SZYNSZYLA ....NO WIERNY KASUJ...
|
Plaku za znieważenie dobrego imienia także jest paragraf a Midimi się nasluchał. Proponuję zamknać ten watek takim jakim jest do powrotu Szynszyla.
Zdrowia |
Szynszyll garaż
No Plaku się nakręcił bo już nawet mi pw wysłał z pytaniem czy duszę Zająca w garażu i czy mnie wkurwia że Szynszyl jest lepszy ode mnie…
Robi się z tego jakiś syf, a ktoś podkręca… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Jest to wątek o garażu.
Zrobił się gównowątek. W tej chwili poza przepychankami żaden nowy post niczego nie wnosi. Aby zachować spokój, uniknąć mimo wszystko eskalacji problemu chwilowo wątek zostaje zamknięty. Bynajmniej niczego nie będę usuwać/kasować/cenzurować (jedynie co, to są linki do filmików wyedytowane). Szynszyll wydobrzeje, w ten czy inny sposób musi załatwić sprawę - to już jest poza nami wszystkimi. Wszyscy ochłoną - wątek się otworzy ponownie. ps. Szynszyll, jak wydobrzejesz zadzwoń/napisz to odblokuję wątek. ps2. celowo wszystko piszę publicznie, aby nie było niejasności. Wszystkim uczestnikom forum życzę naprawdę i szczerze udanego weekendu, bezpiecznych powrotów z tych małych i dużych wycieczek. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |