![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dziękuje ATomku.
|
Od wklejenia informacji o planowanych ekshumacjach lub też rzekomej "wielkiej nadziei" do pisania o przełomie droga jednak daleka.
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Niestety tak to nie działa. Powielając coś podpisujesz się pod tym.
Link, jaki zamieściłeś poprawiłem, już działa. A to dla pewności jego screen z magicznym zwrotem PRZEŁOM w sprawie, jakiego się wypierasz: Załącznik 142825 Jeszcze tak ze dwie strony i nikt nie będzie wiedział o co chodzi. Więc przypomnę. Chodzi o reglamentowanie przez UA należnych nam ekshumacji tysięcy Ofiar zbrodni OUN UPA dokonanych wraz z ukraińskimi sąsiadami Polaków celem ich całkowitej exterminacji z terenów II RP. Na dzień dzisiejszy to jedno pozwolenie na ekshumację, sześć na poszukiwanie. Ale te sześć to zgody wydane tylko na szczeblu obwodowym i muszą nadal czekać na zgodę rządową! To majstersztyk gry piarowej nastawionej na zyski. Jednocześnie znamy kolejne 10 wniosków odrzuconych i dziesiątki pozostających bez odpowiedzi. |
Zdrowia Tomek na dalszą walkę z pożytecznymi idiotami bo pełno ich wszędzie i zaciemniają obraz co się obecnie dzieje. :)
|
Cytat:
https://www.facebook.com/10000614467...0640319531043/ to również się pod tym podpisujesz. Ręce same składają się do oklasków. Mam nadzieję, że nie zechcesz mi przypisać zniszczenia cmentarza w Miednoje. Tę wiadomość też tutaj powieliłem. |
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Zimiok. Definitywnie do czasu naszej bezpośredniej rozmowy na żywo, czy na tel (mój nr od lat w afrimapie) nie odpowiadam na Toje zaczepki.
Cały czas poszukuję w Twoich wypowiedziach pierwiastka nas łączącego, bo taki musi istnieć, skoro nasze drogi przecięły się gdzieś na patriotycznym szlaku, co sam wspominasz. I na tym się skupmy, bo obecna droga prowadzi donikąd. Nie ma co podbijać atmosfery tutaj. |
Cytat:
Na marginesie tylko zapytam, w którym miejscy przytoczonego przeze mnie artykułu dot. Miednoje (lub innych) znajdujesz jakieś ślady dezinformacji?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |