![]()  | 

Jak to było ok 17.00-18.00 (nie pamiętam dokladnie) to mogłem być ja. Wracalem znad morza pod Nowy Sącz. 
	A ja widziałem RD04 w Jaworznie i na granicy Sosnowca (kolo centrum Fasion House) w sobotę 11-go ok godz.13.00-13.30 na numerach KRA... Kierownik z kamizelką Ratownik i z wężem Eskulapa na kufrze.  | 

Dzisiaj jak często leciałem kolarzówką z Poznania na Gniezno i za Pobiedziskami z naprzeciwka minęła mnie RD07 1995 bodajże:))) potem gdy wracałem zajechałem na Lednogórę a tam dwie NAT na parkingu na bydgoskich numerach .... 
	 | 

Wczoraj tj. 15.06 czarna XRV przy bunkrach w Mamerkach ok 17tej. 
	 | 

Dzisiaj ( 18.06.24) w Limanowej około 10-11, piękna siódemka , na blaszkach KTT. 
	 | 

7a na trasie numer 7 w okolicy Ostródy. Dziś ok 11:30 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

Czyja ta młodsza siostra ?? 
	Już jakiś czasu temu w WPR...poczekałbym na właściciela aby pogadać ale byłem na lewiźnie w robocie ;-)  | 

RD03 z trzema białymi kuferkamidzisiaj w Kokotku obok Lublińca?  
	Sent from my 2107113SG using Tapatalk  | 

1 Załącznik(ów) 

Dukla. 
	 | 

Kogo dzisiaj widziałem o 21.26 na siódemce tri color z Terytorium Kieleckiego Imperium (TKI) w Limanowej? Ktoś od nas? 
	Edit: Jednak to były rejestrację TKA czyli okolice Kazimierzy Wielkiej. Wczoraj spotkałem kolegę na Rd07 koło Bochni i wszystko się wyjaśniło. Jeżeli kolega jest na forum to pozdrawiam.  | 

Zlot w Maniowie i piękna rd07a TRI kolor trochę pogrzebana kogoś z forum? ;)  
	Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |