|  | 
| 
 Analizując powyższe zdjęcie, z perspektywy body language, sukcesu w relacji nie wróżę.  Ramiona splecione, świadczą o podswiadomej niechęci,  tudzież strachu ( no dobra : obawy:)). Pewną nadzieję  na udany związek sugerują, szeroko rozstawione nogi. Ależ Ci, Radio, zazdraszczam. Gratki!!!! | 
| 
 Jacys tacy z twarzy podobni... 😁 Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 gratulacje zakupu!, ja niedawno miałem okazję takim pojeździć.... i mnie do dziś trzyma.. jest moooc przez duże M. pozdrawiam. | 
| 
 Ze dwa lata temu miałem w rękach demówkę z euroridera. JesCze na dotarciu i nie miała pełnej mocy bo wcześniej odcinało. Za prawdę powiadam że nawet zblokowana była istnym wariatem i bałbym się że na takim motorze mógłbym przedwcześnie zakończyć przygodę z motocyklami. Kawał skur... ale nie powiem zawieszenie i heble nie pozwalają się na nim czuć niepewnie.  Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
| 
 Tak sobie czytam opinie, usmiecham sie, zastanawia mnie jak to wszystko sie zmienia. Gdy kupowalem swojego na forum w wiekszosci pisano ze afra najlepsza, ze ktm powyzej 990 to tylko awarie, ze jaja ugotuje itd. Mminely zaledwie troche ponad dwa lata i opinie diametralnie sie zmieniaja, wiecej, niektorzy  je wypowiadajacy przesiadaja sie lub chcieli by sie przesiasc na pomaranczowe szalenstwo.  Pozdro | 
| 
 Cytat: 
 A idea kiełkuje powoli , zasiała ją tylko jazda próbna hehe, po roku wykiełkowała. Ja jeździłem już dotartym, ale na S-ce z butami enduro czułem się trochę niepewnie, na R jest jak na Afryce po wszelkich przeróbkach. Dobrze, ze na dotarciu ma ograniczenia, bo będę miał szanse się dostosować do bestii, a nie żeby ona rządziła hehe | 
| 
 Cytat: 
 Bedzie pan zadowolony :) PS. wiem ze gwarancja itd ale powiem tylko ze po wywaleniu ekologi sie robi dopiero szalony :D :D | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Cytat: 
 Dlatego jeżdżę na KTM. | 
| 
 Cytat: 
 Dla jednych Afra będzie najlepszym wyborem, a dla innych KTM. Nie można też powiedzieć, że KTM jest najlepszy:) Poza tym, nie każdy jest Ready To Race. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |