|  | 
| 
 Dźgaaaaj! :) | 
| 
 powodzenia w dalszych zamiarach | 
| 
 :bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow:  :bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow:  :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::  brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::b  rawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::br  awo::brawo::brawo::brawo: | 
| 
 Elo dzieciaki jestem w Tomtorze:) Lysoll koleszko mogles mnie uprzedzic ze te 100 km to taki hard core:) ale bylo warto w 12h przejechalem ten najciezszy odcinek :) Szacun dla Ciebie i przede wszytkim dla twojej kobiety :) Widzialem dzis niedzwiedzia i 2 losie:) Powoli zawijam do Polski:) | 
| 
 Elo w Jakucku jestem, jest wypasnie, i tak tu pozwiedzam i bede powoli zjezdzal do Polski:) pozdro chlopaki i dziewczyny:) | 
| 
 wracaj szczęśliwie,szerokiej i bezpiecznej drogi:) | 
| 
 Majo-mówiłem że przejedziesz to z paluszkiem w dupie. Zajebiście się cieszę że tak pierdząco ci poszło. Gratulacje kleszko!!! | 
| 
 Majo wielkie dzięki za kartkę. Tu trzeba pochwalić rosyjską pocztę bo kartka doszła w 10 dni. Zajmie honorowe miejsce w mojej kolekcji kartek z końca świata. już czekam na pytanie : "a gdzie/skąd to jest?";) szerokości Panie Twarda Dupa | 
| 
 Majo zyw i zdarow w Irkutsku) | 
| 
 Pawel jestem w kafejce gdybys mnie szukal:) nie wiem czy to ty tak dlugo spisz czy ja tak wczesnie wstaje:) A zjechalem do Irkucka juz:) afryka daje rade:) narka | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |