View Full Version : 3 żywioły w Srebrnej Górze 3-5 wrzesień 2010
W zeszłym roku zrobiło się z tego całkiem fajne spotkanie więc wrzucam znów dla przypomnienia.
http://3zywioly.pl/3zywioly/
a tu temat z 2009
http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?t=3995
Może zaczniemy robić listę?
1. MaRP
Jadę... tylko raczej piątek sobota, bez niedzieli.
Trzeba poczytać o opcjach noclegowych i jakiś off mnoga kanieszna.
Kurna, stawiam się bez dwóch zdań... dość już mam roboty po weekendach. Jestem choćbym miał pierdolnąć głośne NIE!! klientom.
1. MaRP
2. Misza
Offik jakiś się skleci oczywiście :)
1. MaRP
2. Misza
3. Julo+plecak ( bez offa, na szosówkach będę)
Marcin SF
19.08.2010, 11:11
kurna chata, rok temu było zajebiście a w tym roku w tym terminie mam wesele dobrego znajomego :(
Tuhajbej
29.08.2010, 09:27
Fakt, było super. Też sobie rezerwuję termin. Wakacji w tym roku u mnie brak to chociaż tyle mi się należy.
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
6. Matjas /nieśmiało - mam nadzieję, że dam radę urwać się z roli niańki/
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
7. JARU
!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/!@$^%#*!@#^$(!*&@#^$!)@#_(*$&_!(@*#$/
taki wk.... jestem
hej
a niech mię proszę ktoś oświeci jak robimy z kimaniem? na forcie? jeśli tak to w forcie czy namiot czy jak to będzie?
pytam czysto pro-forma bo nie wiem czy dam radę na cały weekend. myślę, że piątek i sobota to w moim wydaniu max. jak się nie uda to będę tylko w sobotę - niemniej chciałbym wiedzieć jakie są opcje. jeśli nie ma opcji to oczywiście pomogę organizować coś poza fortem ale chyba nie o to chodzi, żeby kimać poza fortem ;)
matjas
W poprzednim roku mieliśmy i namioty, i śpiwory, i coś pod plecy.
Udało nam się (bo wiało nieźle) i spaliśmy pod dachem (na Harcerzu).
W tym roku znowu biorę wzystko, łącznie z gazem i naczyniami.
Narka.
Całość wygląda podobnie jak rok temu .
Duże pomieszczenie - jeśli pan pilnujący się zgodzi ( fort Wysoka Skała / Harcerz wydzierżawiony jest innej organizacji , ale udostępiony na III Żywioły).
Kuchnia się przyda , ciepły śpiwór napewno
BartekBBI
30.08.2010, 14:31
Ja sie pisze. Chlopaki mozna sie do Was podczepic? Jesli tak to kiedy start i skąd ruszacie?? Ja z podlaskiego jade.
mamrot obawiam się, że nie będziesz, miał pod kogo się podczepić bo to zone breslał w głównej mierze...
pewnie koło mnie będziesz przelatywał ale ja to w sobotę po robocie dopiero, znaczy koło 12tej wystartuję gdzieś tak...
Jak bóg da, oczywiście...
BartekBBI
30.08.2010, 15:04
Rozumiem. Chcialbym sie podczepic we Wrocławiu. Do Wroclawia dojade sam. Jesli jest takowa mozliwosc prosze o info. Pozdrawiam
Ja też prawdopodobnie jakoś po robocie w sobotę przyjadę. Offik zrobi się w niedzielę, mam fajne traski w tych rejonach.
Mamrot, jeśli przyjeżdzasz w sobotę po południu to możesz się podczepić :) Ja będę jechał tak 50-50% polem lasem z Wrocka
Mamrot wpadnij do mnie. Kimniesz sobie, a z rana pojedziesz do Srebrnej. Może i ja dostanę pozwolenie:] na wyjazd.
P.S. Ostatnio u mnie bawili Szymon BBi i Ivi.
mario650
30.08.2010, 17:14
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
7. JARU
8. Mario650 (chętnie się podłącze proszę o info co do godz. i miejsca wyjazdu) 695563543
BartekBBI
30.08.2010, 19:25
Dzieki za zaproszenia;) Ja reflektuje na wyjazd w piatek..czy wybiera sie ktos w tym czasie?? Jesli tak to prosze o kontakt na numer 791377735 poniewaz piorun trzasł mi w komputer;)
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
7. JARU
8. Mario650 (chętnie się podłącze proszę o info co do godz. i miejsca wyjazdu) 695563543
9. tomkow - chyba tylko so-nd
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
7. JARU
10. herflik
wiadomo czy jest możliwość spania tam gdzie w zeszłym roku?
Będę na miejscu chyba w piątek wieczorem i chętnie bym się do Was podłączył z plecaczkiem.
Jeśli to możliwe:beer2:
1. MaRP
2. Misza
4. RAFWRO
5. Sławekk
7. JARU
10. herflik
11.Carlos
W piątek melduję się we Wrocławiu, a w sobotę jadę do Srebrnej. Misza- daj do siebie namiary, polecimy razem.
Carlos: 693 728 979, wyjeżdżałbym z Kątów Wrocławskich gdzieś koło 15 najprawdopodobniej
Misza Ty jutro jedziesz? może spotkajmy się koło 17 na orlenie w Łagiewnikach?
Jadę w sobotę... nie wyrobię sie niestety, w sobotę muszę popracować trochę.
Jadę w sobotę... nie wyrobię sie niestety, w sobotę muszę popracować trochę.
Ja lecę z Jarkiem
Łagiewniki godz. 17:00 - pt. Orlen
Cynciu znajdziesz nas w Forcie na Wysokiej Skale - 50m przed głównym wejściem odbijamy w prawo czarnym i jakie 200m następna brama .
Zimno będzie :chleje:
Jedno pytanie na szybko... brać namiot czy flaszki?
...brać namiot czy flaszki?...
flaszki, do zobaczenia jutro
Jedno pytanie na szybko... brać namiot czy flaszki?
...brać namiot czy flaszki?...
-dostępność TRUPIARNI 50/50 , znaczy na wszelki wypadek namiot zapakować - negocjacje podejmiemy !
- drugiej części pytania nie zrozumiałem :rolleyes: .....potem sie po nocach lata :drif:
Do Srebrnej jedzie również jedna "dominatorka". Wyjeżdża z Wrocławia w sobotę, offem jeździ jeszcze niepewnie. Czy jedzie ktoś on, pod kogo mogłaby się podpiąć?
Acha- aktualnie na kołach mam zjeżdżoną sahare, a we Wrocławiu czekają na mnie nowiusienkie kapcie. Czy znacie jakieś miejsca, ktore zmieniają również w sobotę i kasują rozsądnie?
Misza- zanotowałem telefon
Do Srebrnej jedzie również jedna "dominatorka". Wyjeżdża z Wrocławia w sobotę, offem jeździ jeszcze niepewnie. Czy jedzie ktoś on, pod kogo mogłaby się podpiąć?
Acha- aktualnie na kołach mam zjeżdżoną sahare, a we Wrocławiu czekają na mnie nowiusienkie kapcie. Czy znacie jakieś miejsca, ktore zmieniają również w sobotę i kasują rozsądnie?
pogadaj z Brenkiem on wczoraj zamieniał gdzieś niedrogo ...
a ja miałem z Tobą o oponkach do Dominatorki pogadać ale chyba wyleciało mi z głowy :(
mario650
03.09.2010, 10:01
SŁAWEKK będę jechał z Wrocławia mogę się do was podłączyć?
Wymiana opon, ulica Karmelkowa, pracują również w soboty:)
Puntek- o oponach do Domino ciągle pamiętam, zgłosimy się jak obecne bardziej się zjeżdżą. Na pewno nie możesz przyjechać do Srebrnej? Nawet z soboty na niedziele?
... Na pewno nie możesz przyjechać do Srebrnej? Nawet z soboty na niedziele?
&!@#^%(&$^@(!&#^%$)!@$(*%&_!(@*$%(_!&*@$^%&*!@#$^
SŁAWEKK będę jechał z Wrocławia mogę się do was podłączyć?
Sopoko - zadzwoń do JARO i się zgadajcie we Wrocku.
tel. 728 940 sto trzydzieści cztery
To o której w sobotę jedzie jakaś ekipa - może bym się z Wami zabrał tak po południu.
Ja się będę turlał w sobotę z Wrocka jakoś koło 9-10 i zapewne raczej po czarnym.
Opony zaś wymieniałem tanio u nich: http://www.moto45.pl/index.html
oraz drożej tu: http://www.stylauto.pl/
tomkow- mozesz podczepic pod siebie dominatorke? Jesli tak, to daj do siebie namiary. Jakby co to do niej nr: 660 469 825. Wlasnie jedziemy do Wroclawia. Ja jutro chce leciec z Misza jego sciezkami, czyli mniej czarnego
Ja lecę z Jarkiem
Łagiewniki godz. 17:00 - pt. Orlen
Cynciu znajdziesz nas w Forcie na Wysokiej Skale - 50m przed głównym wejściem odbijamy w prawo czarnym i jakie 200m następna brama .
Zimno będzie :chleje:
no i znalazłem, choć maila dopiero dziś przeczytałem.
Było fajnie, choć odtajałem dopiero w domu pod prysznicem.
Dzięki za wspólne latanko :at:. Chętnie bym to kiedyś powtórzył.
Pozdrowienia dla wszystkich
na szybko co nieco
http://www.youtube.com/watch?v=U6mHsyDgvb8
dzieki wielkie wszystkim!
pewnie dupska wam zmarzły ?
młoda odpadła jak wracaliśmy - sciągałem ją z motonga w domu :)
teraz chyba kaszle mocniej :(
zdiagnozowane piszczenie ... odkręciła się jedna ze śrub mocowania zębatki tylnej...
Pogoda dopisała, w ogóle fajna impreza, później dobre śmiganko. Dzięki wszystkim
Śpiwór mam letni, ale bluza+polar i czapa na bani dały rade. Komfort cieplny był zapewniony.... no chyba że to sprawka poziomu napitków spiritusowych we krwi :)
Dzidaaaaa :)
randal 76
06.09.2010, 21:21
Miło was było zobaczyć na tubie ,jak zwykle Misza pogonił wam pewnie kota .
pozdro .
ZUCHY!!
Ja z Matiasem wybraliśmy offy po czechach...i juz nie daliśmy rady dołączyć do stada.
na szybko co nieco
http://www.youtube.com/watch?v=U6mHsyDgvb8
dzieki wielkie wszystkim!
i znów za chwilę impreza:
http://3zywioly.pl/3zywioly/
ja mam zamiar się pojawić i oblegać co nieco twierdze ;)
bylem dzis na harcerzu (ostróg), na koncertach ale malo ludziow troche . moze jutro bedzie wiecej
Lecę puszką z Poznania, są chętni?
Lepi lecisz już w piatek?
Tak
P.S czemu wiadomość nie może się składać z 3 liter? Jest tyle fajnych wyrazów trzyliterowych :)
ok, pytam się bo zastanawiałem się kiedy się wybrać. Jak tak to pewnie też już w piątek wieczorem będę ;)
do zobaczenia!
wpadnę w sobotę ok południa z kumplem ale puszką - pewnie jak spotkam znajomych i się rozkręcimy to zostanę na noc :)
zapewne jutro zajade oblukac co nieco
tym razem w nieco innym wydaniu:
http://3zywioly.pl/3zywioly/nowosci-klubowe/program-trzy-zywioly-festiwal-filmow-swiata-20011-wroclaw/
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.