View Full Version : Startujemy w Góry Przeklęte - Albania 2010
Heja,
W najbliższy piątek ruszamy z kolegami do Albanii w północne pasmo górskie, tzw Góry Przeklęte.
Dlatego też chciałbym Was zaprosić na stronę wyprawy na www.albania.4x4.org.pl (http://www.albania.4x4.org.pl).
Poza informacjami o samej wyprawie, będzie tu też umieszczony uaktualniany (w miarę on-line) blog.
Osoby zainteresowane wsparciem wyprawy w postaci parasoli, kaloszy lub pontonu prosimy o wypatrywanie informacji o miejscu zrzutu właśnie na blogu :)
Czekam na relacje będę śledził na bieżąco
uważajcie w albańskich górach. Po deszczach będą dodatkowo niebezpieczne.
Szerokości tam, gdzie się da i zwinnosci tam, gdzie trzeba.
pozdrawiam
Już nam chodziły po głowie różne "zmiany planów", ale trzeba spróbować - jak się nie da - to dookoła jest dużo innych ciekawych miejsc.
BartekBBI
17.05.2010, 19:00
W jakim terminie planujecie byc na terenie Albanii?
W sobotę 22.05 ruszamy z okolic Żywca, 22-23 nocleg Nowy Sad,23-24 nocleg gdzieś na pograniczu Macedonii i Albanii.
Potem to już brak planów czasowych, jak wyjdzie tak wyjdzie.
Na stronie jest mapka z trasą.
Powodzenia.
Kolibanie się z Koplik, przez Teth do Szkoderu to dość specyficzne przeżycie (przynajmniej jak dla mnie).
Nocleg w NS macie już zorganizowany?
Na długo ten wyjazd się planuje?
Powodzenia.
Kolibanie się z Koplik, przez Teth do Szkoderu to dość specyficzne przeżycie (przynajmniej jak dla mnie).
Na to liczymy, ale boje się po ulewach to nawet tej wcześniejszej drogi nie bedzie przypominać.
Nocleg w NS macie już zorganizowany?
Na długo ten wyjazd się planuje?
Jeszcze nie mamy , masz może coś ?? Niby ktoś miał nam pomóc ale się nie odzywa.
Na to liczymy, ale boje się po ulewach to nawet tej wcześniejszej drogi nie bedzie przypominać.
Jeszcze nie mamy , masz może coś ?? Niby ktoś miał nam pomóc ale się nie odzywa.
To teraz na ten weekend? No zobaczę co się da. A jak nie to ładujcie do Belgradu to tu u mnie można namiot rozbić albo co :D. Garaż też jest.
To teraz na ten weekend? No zobaczę co się da. A jak nie to ładujcie do Belgradu to tu u mnie można namiot rozbić albo co :D. Garaż też jest.
Super, nie wiem tylko czy damy rade na jeden raz z Zywca do Belgradu ....
Podeślij mi może jakiś telefon, jakby co to odezwę się z trasy...
Ruszamy w tą sobotę. Czyli mówimy o sobocie wieczór.
:) widzę że co mądrzejsi po zabawach z 4x4 dojrzewają do 2x1 :lc8:
POWODZENIA :Thumbs_Up:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.