View Full Version : Domek w górach do wynajęcia
Do wynajęcia "Domek w Jałowcach" znajdujący się w górach w miejscowości Piwniczna-Zdrój. W razie pytań kontakt tel. 888 884 165.
https://www.facebook.com/p/Domek-w-Ja%C5%82owcach-61550107378764/
Zrobiło piękną zimę, tak że zapraszamy:D
Ile tam masz miejsc do spania?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
2 podwójne łóżka, 2 pojedyncze plus w salonie rozkładana wersalka. generalnie sprzedaje jako 6 osobowy. Całość ma 90 m/kw tak że nie jest ciasno:D
Dzięki. Szukam czegoś na 18 osób
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może przedstaw ofertę czytelniej , po fajcebukach nie będę biegał.
Syn ze znajomymi czegoś szuka , narty mają w planie.
Domek znajduje się w górach, w malowniczej miejscowości Piwniczna-Zdrój. Idealne miejsce do odpoczynku, znajdziesz tu ciszę, spokój i naturę. Do dyspozycji gości przestronny salon, kuchnia, łazienka, duża sypialnia z łóżkiem małżeńskim i dwoma łóżkami pojedynczymi oraz antresola z łóżkiem małżeńskim. Jeśli szukasz odpoczynku od pracy i zgiełku miasta, tęsknisz za przyrodą i wyprawą po mało uczęszczanych szlakach to Domek w Jałowcach jest właśnie dla Ciebie ZAPRASZAMY. w zimie wskazane łańcuchy lub 4x4. Najbliższa stacja narciarska to Wierchomla.
Kornik trza było Zimnego poprosić o zrobienie ogłoszenia ze zdjęciami i opisem j.w. i co jakiś czas pisać, że aktualne :D
Co poradzisz, słaby ze mnie handlowiec. Co nie zmienia faktu że szczerze zapraszam.:D
Jak młody wróci za tydzień z wyjazdu to mu powiem ale Melon ma rację :)
Pamiętaj że jeszcze nadal istnieje świat po za fajcebukowy i ludzie którzy nie chcą z tym mieć coś wspólnego.
Na szczęście podałeś telefon w tradycyjnym stylu :)
Ja też nie jestem Facebukowy:D, to żona z córką ogarniają internety.
Jakieś dodatkowe opłaty? Ogrzewanie w jakiej formie?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.