View Full Version : Africa Twin meeting in Hungary (Vízparti Twinparty 5.) - 22.-24.05.2010.
Event will be held in Fonyódliget Scooters Camp (http://old.fonyodliget.hu/) on the shores of Balaton. (http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&ll=46.763222,17.603027&spn=0.002179,0.005316&t=h&z=18&msid=108049424568972235725.000476219ddb9b2a4fc01)
There is no need for tents as plenty of apartments are available.
Some pictures of the camp. (http://picasaweb.google.com/www.africatwin.hu/Fonyodliget2009?feat=directlink#)
1.200HUF (4,5EUR)/person/night + 300HUF (1EUR) one time fee is charged for tourism tax
Food is available in the camps restaurant.
4300HUF (16EUR) /person/4 meals
Saturday, 22nd of May, dinner: roasted pork, chicken lag, steak potato, fresh salad (cucumber, tomato, paprika, onion with topping), bred
Sunday, 23rd of May, breakfast: sausage, mustard, bred, tea
Sunday, 23rd of May, dinner: cattle stew prepared with red wine, noodles, pickles (with sour cream on demand), bred
Monday, 24th of May, breakfast: sliced ham, cold buffet, bred, butter, cheese, tomato, paprika, tea
sambor1965
09.12.2009, 18:43
I am the first...
Mmmm. Sounds great... maybe I will have free this weekend :)
So... prabably I'm twenty sexth :D
I my kids allow, I'll be happy to join you Niggaz....:Thumbs_Up:;)
wojtekm72
10.12.2009, 23:39
Ja przepraszam , ale czy wszyscy się zmówili na ten weekend czy co . A poza tym , czy mógłby ktoś przetłumaczyć bo ja z obcych tylko rosyjski kaman:D
Africa Twin spotkania na Węgrzech (Vízparti Twinparty 5.) - 22.-24.05.2010.
Impreza odbędzie się w Fonyódliget Skutery obóz nad brzegiem Balatonu.
Nie ma potrzeby, namioty, jak wiele apartamenty są dostępne.
Kilka zdjęć z obozu.
1.200HUF (4,5 EUR) / osoba / noc + 300HUF (1EUR) jednorazowo pobierana jest opłata podatku turystyki
Jedzenie jest dostępny w restauracji obozów.
4300HUF (16eur) / osoba / 4 posiłki
Sobota, 22 maja, kolacja: pieczona wieprzowina, LGD z kurczaka, ziemniaki stek, świeże sałatki (ogórek, pomidor, papryka, cebula z topping), hod.
Niedziela, 23 maja, śniadanie: kiełbasa, musztarda, krwi, herbata
Niedziela, 23 maja, obiad: gulasz bydła przygotowane z czerwonego wina, makaron, ogórki (ze śmietaną na żądanie), hod.
Poniedziałek, 24 maja, śniadanie: plasterki szynki, zimny bufet, pieczywo, masło, ser żółty, pomidor, papryka, herbata
To tłumaczenie przez tłumacza Google.
Myślę że mimo niedociągnięć wiadomo o co biega.:at:
, LGD z kurczaka,
jakoś nie przepadam :haha2:
Do maja daleko,ale zapisuje w kalendarzu:Thumbs_Up:
Zioła na żołądek pijecie no nie.......:haha2:
Czak házi pálinka :Thumbs_Up:
HRABIA z Krosna
04.04.2010, 21:12
Pamietam byłem tam, dwa ,trzy roki... do tyłu, z Pawłem z Jasła i Erwinem z Koszyc"Slovensko",chmury z deszczem nas goniły , przelało nas do majtek,co prawda wszyscy mówili że Paweł ciagnie za sobą te chmury jak i inne nieszczęścia ,nad Balatonem daliśmy w" pałkę" okrutnie,Erwin został, ,a nas w drodze powrotnej znowu przelało, ale to fatum jakieś czy cuś...
Kurza twarz! Może tym razem mi się w końcu uda w mordę jeża!
Tłumaczenie:
Chicken's face! Maybe this time I can make it into the face of hedgehog!!!
Ja też. Tłumaczenie/Translation: me too lub/or I do, jak kto woli/as you like.;)
felkowski
07.04.2010, 07:43
A cóż to jest LGD, może to coś jak PDW? Musze przyznać, że mnie zaintrygowało ...
Heja. No i jak? Ktoś się deklaruje na wyjazd? Ja się wstępnie napaliłem i nawet mam wolny weekend co mi się nieczęsto w sezonie zdarza.....
I need to know how many of you are coming as I need to manage the food
BartekBBI
03.05.2010, 15:02
Hi, i coming on 100%;)
Hi. Me too with Mamrot on friday I think.
Monday (24.05.) a public holiday in Poland?
Pentecost!
No... I don't think so. But for me it is not a problem.
and in Hungary IS?
In Hungary is a public holiday.
I thought it was a public holiday in Poland ...
Therefore, organized the Saturday, Sunday, Monday
But it can also come on Friday night
Yes we planned to come for friday night (or evening). I hope that weather will better than today (8C and constant rain)...
I arranged for good weather
;) :at:
OFF-ROAD are not planning a lot due to rain
:-(
There will be dinner on Friday and
breakfast on Saturday
On south of Poland we have a massive rain now (from about 43 hours non stop)... on road is now almost as off road :D
BartekBBI
17.05.2010, 16:26
damy rade;)
Hi. I have the flu or other disease. I think that I did not come. : ( But Mamrot probably yes. :)
BartekBBI
19.05.2010, 22:18
Yes i come in 100% friday;)
Kto w końcu jedzie z Polandowa?
Thanks Brasil. I think next week i will be ok. But today i feel not so good.... Have a nice fun this weekend.
Mamrot was sad because no one came from Poland.
He was alone ...
Yes i know..... I'm sad too.... But i feel better for now but not best jet.... mamrot masz w mordę że nie zajechałeś ;) (Mamrot you better take cover from me - you should be came to me first :D )
some pictures (http://www.africatwin.hu/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=250&Itemid=26&lang=hu)
Ludwik Perney
29.05.2010, 12:23
I was in Hungary 15-17 may, but it was hard travel. Rain, rain, rain and so strong wind. But i drank good vodka with peperoni and unicum haha!
I wanted to go to Croatia, but there was bad wheather too, so i came back home.
Good weather was between 21 to 24 May
Could have expected a few more days!
:-)
BartekBBI
30.05.2010, 22:06
Wrocilem do domu! Cały i zdrowy;) a nie zajechalem bo zapadane tam bylo;) wybacz..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.