View Full Version : UA
Otwarło się okienko czasowe i jest decyzja że lecimy jutro z kolegą kółko przez Ukrainę, Rumunię i w niedzielę do domu. Dwa pytania. Przed południem Lwów, później może zamek w Chocimiu?
Przydałby się internet na Ukrainie
Za granicą w Krościenku na stacji benzynowej kupisz starter, zapytaj sprzedawcę która sieć ma dobry zasięg na zadupiach i poproś żeby aktywował bo z tego co pamiętam to jakieś zasilenie trzeba było zrobić . Dasz mu na piwo to się ucieszy, tak robiłem jak jeździłem na UA .
Powodzenia.
Musisz uwazać bo sa tez karty regionalne. potrzebujesz karte na cały obszar.
Rafał_RD
26.06.2025, 13:09
Otwarło się okienko czasowe i jest decyzja że lecimy jutro z kolegą kółko przez Ukrainę, Rumunię i w niedzielę do domu. Dwa pytania. Przed południem Lwów, później może zamek w Chocimiu?
Przydałby się internet na Ukrainie
Mam ukraińską kartę, używam jej od czasu do czasu. Jak chcesz mogę Ci pożyczyć, pewnie i tak będziesz przejeżdżał przez Laskową. Jak coś to dzwoń 695 zero28 trzy41
Mam ukraińską kartę, używam jej od czasu do czasu. Jak chcesz mogę Ci pożyczyć, pewnie i tak będziesz przejeżdżał przez Laskową. Jak coś to dzwoń 695 zero28 trzy41
Tak,tylko pewno przed 5 rano
Miesiac temu korzystalem z eSim przez Saily i dzialalo bardzo dobrze na calym zakarpaciu
Jakaś aplikacja na suszarki i fotoradary?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.