View Full Version : Knox Urban utility pro mk3
radiolog
13.04.2023, 08:21
Witam, jak w temacie, ma ktoś z tym jakieś doświadczenie?
Myślałem o czymś takim jako podstawa , czyli coś bardzo przewiewnego z ochraniaczami na upały i do miasta, a w kuferku kurtka już bez ochraniaczy jako warstwa na trasę, mniejsze temperatury i deszcz.
Jaki to koszt tego cuda jest?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Też się tym interesuję. Słabo z dostępnością, trzeba zamawiać i czekać. Bardziej dostępna jest chyba podobna "kurtka" Revita. Proteus się to chyba zowie. Koszty zbliżone coś około 1000 pln. Przeglądam internety i poluję na okazję :) może się trafi
Mam Knox Urban pro MK2 i polecam.
Świetne wykonanie, rozciąga się gdzie trzeba i jest super przewiewna.
Jedyny minus, to ochraniaczy pleców nie ma wywietrzników.
Jak jest chłodniej wrzucam na to softshell, a jak pada przeciwdeszczówke jeszcze.
Ma certyfikat AA i jest wytrzymalsza niż zbroje enduro.
Jak ktoś chce podotykać to jestem w Markach lub Warszawie.
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Też się tym interesuję. Słabo z dostępnością, trzeba zamawiać i czekać. Bardziej dostępna jest chyba podobna "kurtka" Revita. Proteus się to chyba zowie. Koszty zbliżone coś około 1000 pln. Przeglądam internety i poluję na okazję :) może się trafi
Tego sklepu akurat nie znam, ale mają Proteusa za 750zł:
https://www.tradeinn.com/motardinn/pl/revit-protector-proteus/137553839/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=10688275&country=pl&gclid=EAIaIQobChMIjL7ehbun_gIVEPCyCh0QUg4CEAQYAyAB EgI5p_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Widziałem, jednak z zasady omijam tego typu sklepy. Tam cena na wszystko jest dużo niższa niż gdziekolwiek indziej, a później martw się o ile w ogóle dostaniesz to co zamawiałeś. Nie wierzę w świętego Mikołaja :D
Normalny sklep. Nie raz zamawiałem.
radiolog
14.04.2023, 22:03
Chyba tez coś od nich zamawiałem i nie było problemu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.