PDA

View Full Version : Albania ale samolotowo

przemo77390
24.03.2023, 11:32
Heja,

Nie spodziewałem się że kiedy¶ przyjdzie lecieć do Albanii samolotem,

Zawsze było motocyklem i to było przyjemne - no życie zaskakuje.

Może kto¶ zna bo korzystał z jakiej¶ przyzwoitej (cenowo też) wypożyczalni samochodów w Tiranie.

Z góry dziękuję za wszelakie info.

Pozdrawiam,
Przemo

matjas
24.03.2023, 22:39
Apropos Albanii nieoczywistej ostatnio dowiedziałem się ze Albania ma dwa własne satelity szpiegowskie - do monitorowania własnego terytorium.
Sprawa jest szersza ale nie będę tu opisywał teraz. W każdym razie poleciec tam warto :)

przemo77390
28.03.2023, 08:13
Nikt nic - może wypożyczalnia skuterów?

luk2asz
28.03.2023, 08:53
Wiesz jak nikt nie polecam, to może z lokalnych nie korzystał. Spróbuj Kayak, biorę przez nich czasem i wychodzi lepiej niż prze ryanery czy wizzairy. W czerwcu np. Na 4 dni jaki¶ mały wychodzi za 400 parę zł. Dokładasz full opcje ubezpieczenia i po strachu.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

przemo77390
28.03.2023, 10:14
Wiesz jak nikt nie polecam, to może z lokalnych nie korzystał. Spróbuj Kayak, biorę przez nich czasem i wychodzi lepiej niż prze ryanery czy wizzairy. W czerwcu np. Na 4 dni jaki¶ mały wychodzi za 400 parę zł. Dokładasz full opcje ubezpieczenia i po strachu.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

Dzięki

Rafał_RD
28.03.2023, 10:36
Heja,

Nie spodziewałem się że kiedy¶ przyjdzie lecieć do Albanii samolotem,

Zawsze było motocyklem i to było przyjemne - no życie zaskakuje.

Może kto¶ zna bo korzystał z jakiej¶ przyzwoitej (cenowo też) wypożyczalni samochodów w Tiranie.

Z góry dziękuję za wszelakie info.

Pozdrawiam,
Przemo

Jest Polak w Albani - Robert Giza, który ma wypożyczalnię samochodów, nie mam do niego kontaktu, ale widziałem kilka wpisów na grupach albańskich z dobrymi opiniami na jego temat.
My¶lę że wujek google pomoże w temacie .