View Full Version : XXVII Rajd Podlaski
Oglaszam, ze odbedzie sie 1-3 kwietnia, nie wiadomo gdzie, wiec nie pytac. Autem moze tylko Kuba z Lublina, a rowerem tylko Cibor.
Goraco zapraszamy. Jakies szczegoly beda zapodane jak zwykle.
PietiaBBI
27.03.2022, 13:04
Brawo Wy
Zdjęcia z Rajdu do kalendarza FAT będą?:)
Afro_BAU
27.03.2022, 15:53
Zgłaszam sprzeciw. Termin z dupy
WojtekBBI
27.03.2022, 18:43
Dobry termin :D
Kudłaty91
27.03.2022, 22:29
Potwierdzam:D
Popieram
''Zgłaszam sprzeciw. Termin z dupy''
- bo wcześniej zeżarł kalendarz.
Lucky Luke
28.03.2022, 10:44
Echhhh żebyście dali znać wcześniej albo zmienili termin na późniejszy... :(
WojtekBBI
28.03.2022, 11:22
Co to za marudzenie? Od samego początku chyba tak było że termin i miejscowka w ostatniej chwili. Jakoś nie było marudzenia i frekwencja była nie mała. Ludzie radzili se na lysych anakach ubrani w zielone kalesony brązem do przodu....
Potwierdzam:D
Zabawa ma być EXTREMALNA ale przyjemna.
Dwa noclegi na minusie się szykują.
Nie będzie się kurzyło przynajmniej.
Zabawa ma być EXTREMALNA ale przyjemna.
Dwa noclegi na minusie się szykują.A skąd wiesz jaka będzie pogoda jak nie znana jest jeszcze lokalizacja :D
A skąd Wojtek miał wiedzieć, że mu się mały Błajan tak szybko urodzi. Ludzie!!! Pępkówka!! Wódka będzie darmo, a tu marudzenie. I tak opóźniał jak mógł. Pierwsze skurcze w styczniu były.
Afro_BAU
28.03.2022, 16:33
A skąd Wojtek miał wiedzieć, że mu się mały Błajan tak szybko urodzi. Ludzie!!! Pępkówka!! Wódka będzie darmo, a tu marudzenie. I tak opóźniał jak mógł. Pierwsze skurcze w styczniu były.
Nosz kurwa jeszcze daremna wódka ominie!!!:mur:
Śluza ja te Twoje mądrości zapisywać chyba dla potomnych będę :bow:
Szkoda, że motoru nie mam tylko skuter, a autem tylko Kuba może, ale cóz zasady to zasady :(
Śluza ja te Twoje mądrości zapisywać chyba dla potomnych będę :bow:
Szkoda, że motoru nie mam tylko skuter, a autem tylko Kuba może, ale cóz zasady to zasady :(
Zasada nr 4: Skuter traktowany bedzie jak motor.
Jak połączycie na mapie czerwoną linią Targonie Wielkie z Rudnikami, to ta kreska przeleci przez las i takie jeziorko, nie jeziorko, może to staw, albo jakieś starorzecze. I tam jest taki piaseczek żółciutki, to tam. Nadjeżdżać cicho i na wysokim biegu
To jakiś podstęp jest..za dokładnie podali namiary..nigdy tak nie było..... Uważajcie kto jedzie!!
PokemonTC
30.03.2022, 13:29
To jakiś podstęp jest..za dokładnie podali namiary..nigdy tak nie było..... Uważajcie kto jedzie!!
Tak tak, to się nie trzyma kupy. Nie ma zapisów na koszulki ;-)
Nie ma podstępu. Jesienią była zagadka, to później ATomka z psami po lesie trzeba było szukać.
E tam, zwiedzałem po nocy okolicę, mapa była do szczętu wyczytana i los mi zesłał zacną ekipę z Czeremchy i pospołu my dojechali, choć prawda, było późno, bo pora między psem a wilkiem.
Tyle to Twojej prawdy o tych psach...:D
Pasuje. A baza #2 gdzie? Może tym razem uda mi się (cało) dojechać ;>
smarek13
31.03.2022, 08:46
W porównaniu do poprzednich rajdów, niemrawo dyskusja się toczy, jakby nie było zainteresowania? A może to jakieś przeczucie?
Pewnie mało kto się o Rajdzie dowiedział.
Pewnie mało kto się o Rajdzie dowiedział.
Trochę na wariata termin w tym roku został ustalony. Sporo ludzi mimo pogody i terminu się wybiera. Będzie dobrze, jak zawsze. :at:
Redzik, czy już wszyscy wiedzą , że tam nic nie będzie i , że to jedna wielka aaaaa...ja ???
Trza zamontować fotopłapki i bezcenne miny kolejnych przyjezdnych ;-)
Redzik, czy już wszyscy wiedzą , że tam nic nie będzie i , że to jedna wielka aaaaa...ja ???
Trza zamontować fotopłapki i bezcenne miny kolejnych przyjezdnych ;-)
Wiadomo, ze nieczego nie bedzie. Jak sie kto spodziewa czego innego, to niech odpusci.
No i zupelnie serio: Jezdze od 2 tygodni na skutrze, ale tak jak dzis bylo z rana zimno to jeszcze tak nie bylo. Wyjatkowo zajadly ten front - zimny i wilgotny. Takze zalecam dodatkowe majtki oraz skarpetki. Jak kto ma 2 spiwory to nie wstydzic sie, brac. W nocy bedzie blizej -10 wiec ten tego, no, bedzie zabawa.
To nie będzie wstydem zabrać kabli do akumulatora ??? :)
Chcesz się podłączyć za jajka do 12V i grzać się w nocy ? :D
I po co to od razu wszystkim mówić Dżony ? :)
Załatwię ci przetwornicę na 220 :)
AA i taka akcja jest: Wymiana - czekoladka za grosiki ....... W związku z tym że jeden z kolegow za oddanie rowerka małej Swiacie – uchodźczyni z Ukrainy (za co serdecznie dziękuję) nie wziął czekoladek, zostają one przekazane na kolejną akcję tym razem zbieramy na zakup saperek, nakolanników i rękawic taktycznych, które zostaną zawiezione do konkretnych Ukraińców broniących Kijowa. Zatem ja biore te bomboniere na rajd i chetych na przekazanie dowolnej sumy czestuje tymze wynalazkiem...
Patrząc na pogodę to lepiej nagrzewnicę ogarnij i jakiś namiot :)
Ciekawe czy uda się "pozyskać" drewno na ognisko :)
Przyda się go sporo co by nie zamarznąć
Ciekawe czy uda się "pozyskać" drewno na ognisko :)
Przyda się go sporo co by nie zamarznąć
Oby tylko wódka ciepła była
Oby tylko wódka ciepła była
Wszyscy liczą na twoją wódkę pępkową :) to już możesz Stocka grzać.
p.s.
właśnie zaczął padać śnieg ...
U Śluzy ponoć bliźniaki więc wódy będzie w opór i tylko ciepła dziś preferowana!
WojtekBBI
01.04.2022, 13:46
Mnie teściowa już wyprowiantowala w smaczna kiszkę ziemniaczana domowej roboty a wiosenne ptaki przyniosły coś na rozgrzewkę, :)
wiosenne ptaki przyniosły coś na rozgrzewkę, :)
Tak mnie się tylko skojarzyło :D
115234
WojtekBBI
01.04.2022, 16:19
Tak mnie się tylko skojarzyło :D
115234
To też przyniosly:)
WojtekBBI
02.04.2022, 00:01
1 Rajd Elefant Podlaski :D
Lucky Luke
02.04.2022, 00:15
Jednak ktoś jest. Szacunek
robertG7
02.04.2022, 10:14
Czekamy na relację z poranka :) Czuję, że będzie grubo :at:
Z cyklu DZIEŁA MALARSTWA POLSKIEGO JÓZEF CHEŁMOŃSKI
115257
Józef Chełmoński Rudniki
115259
Józef Chełmoński Targonie Wielkie
kraszanek
02.04.2022, 20:16
Przynajmniej się nie kurzylo ;)
Róbcie więcej dobrych zdjęć w takiej scenerii - będzie z czego wybierać do kalendarza. :)
Mirek Swirek
03.04.2022, 13:24
No Panowie, szacun z mojej strony Wam oddaje. Kawałek drogi w sprzyjających warunkach szarpnę liście.
Zdrówka.
Mirek zapewniam Cię że jak zwykle warto było.
Mirek Swirek
03.04.2022, 13:35
Wiem, ja miałem ochotę ruszyć, ale przyznaje, że słaby jestem, pogoda mnie trochę zniechęciła, a i umówiony w sobotę byłem. Tak, czy siak, do zobaczenia latem.
Brawo Wy , rzeczywiście namiastka elefanta . Czekamy na foty
Pozdrawiam
Jest 660pln plus para rekawic. Brawo Wy.
Nu Robert. Dużo na rajdzie widziałem, ale czekoliadki? Jeszcze bardziej mi szkoda, że nie byłem! Czekoliadke za 200 poproszę.
Pieknie Panowie. Mam 1060,- na sprzet. To sporo ponad to o czym myslalem:) Dodam tylko, zeby miec swiadomosc jakie to sa kwoty: Za kamizelki placilismy ok. 2k za sztuke. Kaski kevlarowe tez w podobnej cenie.
https://photos.app.goo.gl/wKeHfHrTrsW8utve8
Foty. Chyba tam są, bo telefon mi zamarzł :)
Będzie rajd wiosenny?
Kozackie foty - BRAWO WY !
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.