View Full Version : Chris Pfeiffer
radiolog
15.03.2022, 14:54
Szkoda
https://www.speedweek.com/rundstrecke/news/189175/Tragoedie-um-Chris-Pfeiffer-Freitod-nach-Depression.html?fbclid=IwAR1orWsiNntF0YF9bilUDS-z49T2XqHbKL-fzmsY8OKMiIWrSN_DS72eGno
depresja to jest straszna rzecz.
mój sąsiad, sympatyczny i kumaty i naprawdę zarobiony człowiek popełnił kilka lat temu samobójstwo co było szokiem dla absolutnie wszystkich. można było powiedzieć pewnie to samo co o C.P. - nic tylko żyć.
RIP Maestro.
Kuerwa co się dzieje z tym światem..
RiP…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
at.pawel
20.03.2022, 08:07
Dzieje się przede wszystkim to, że zap...la. My jako gatunek nie do końca jesteśmy do tak szybkich zmian przysposobieni.
Tygrys 74
20.03.2022, 11:06
No i pora roku też ma znaczenie po zimie braku słońca jest więcej samobójów no i czasami jest coś w powietrzu kilka lat temu w ciągu jakiś 2 m-cy powiesiło się 4 osoby które znałem z widzenia i tylko jeden był patolem.
gerard36856
20.03.2022, 20:43
No i pora roku też ma znaczenie po zimie braku słońca jest więcej samobójów no i czasami jest coś w powietrzu kilka lat temu w ciągu jakiś 2 m-cy powiesiło się 4 osoby które znałem z widzenia i tylko jeden był patolem.
Tylko w Polsce średnia to 5do 6tys rocznie.
"Ciekawe" określenie - patolem. Nie życzę nikomu wizyty u psychiatry bez potrzeby. Za to polecam w razie problemów.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
To chyba nie miał być wątek o tym.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.