PDA

View Full Version : Tripmaster Problem Rd 04

zalej1
12.09.2009, 19:08
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:Panowie pytanie!!!!Oddalem motor do mechanika na wymiane paru czesci.Odbieram motor a TRIPMASTER wyswietla same 8888888888888.Mechanik mowi ze nic nie odlanczal i nie wie o co chodzi.Dla ulatwienia dodam ze nie odlanczal akumulatora,liczniki dzialaja poprawnie(obrotomierz i licznik)siedzac na moto po lewej stronie kolo regulacji obrotow jest wtyczka wypiolem pszeczyscilem i nadal nie dziala.Nie wiem gdzie szukac problemu-dodam rowniez ze trip master nie reaguje na zadne wciskanie guzikow i czasem nawet zanika wyswietlane 888888888888888 lub migaGdzie szukac problemu moze ktos tez tak juz mial prosze o podpowiedz.

winc74
12.09.2009, 19:57
Kolego odłącz aku, odczekaj i powinno działać.
Ja tak kiedyś miałem i pomogło.

zalej1
13.09.2009, 09:33
Piekne dzieki kolego odlaczylem akumulator-DZIALA :):):):) jeszcze tylko musze poszukac instrukcji do TRIPMASTERA bo nie wiem jak godzine ustawic itp.ALE DZIALA TO NAJWAZNIEJSZE POZDRAWIAM WOJTEK WROCŁAW.

raf
13.09.2009, 10:03
Piekne dzieki kolego odlaczylem akumulator-DZIALA :):):):) jeszcze tylko musze poszukac instrukcji do TRIPMASTERA bo nie wiem jak godzine ustawic itp.ALE DZIALA TO NAJWAZNIEJSZE POZDRAWIAM WOJTEK WROCŁAW.

Instrukcje i inne takie masz w dziale download o tu klik (www.africatwin.strefa.pl/download.html).