View Full Version : Sklep górski tangerinejourney
dziadekmaciek
14.11.2021, 20:24
Dzisiaj przez przypadek trafiłem na ofertę sklepu https://www.tangerinejourney.com/
Ceny są bardzo atrakcyjne, zna ktoś ten sklep? W opisie termin oczekiwania podają 15-25 dni, ale przy takich obniżkach można czekać. Interesuje mnie namiot Litetrek Pro II, ale boję się, że przeleję kasę, i będę czekał, czekał, czekał, aż zapomnę, że zamówiłem:)
Mocno uwazaj. Zbyt niskie te ceny.
dziadekmaciek
14.11.2021, 20:58
Właśnie znalazłem na fb info, że to oszustwo, ktoś się podszywa pod oficjalny sklep Sewa
syncronizator
14.11.2021, 21:09
Moja Pani jakiś czas temu zamówiła sukienkę za 300zł w jakimś sklepie za granicą.
Cena była bardzo niska .. oczywiście sukienka nigdy nie doszła.
Potem dodatkowo ktoś użył danych karty kredytowej i wykonał jeszcze 6 transakcji na ponad 2tyś zł.
Jak przeczytaliśmy opinie to się okazało, że nie byliśmy jedynymi których oszukano na tej stronie ... więc sprawdź najpierw opinię o tym sklepie ....czy na 100% istnieje.
Na szczęście bank przeprowadził dochodzenie i uznał, że te 6 transakcji nie było autoryzowane przez nas... i dostaliśmy zwrot kasy.
Od tamtego czasu nie kupujemy nic na stronach które są automatem tłumaczone z angielskiego na wiele innych języków...chyba, że mają opinie potwierdzające, że towar dochodzi do klienta.
Rażąco niska cena jest bardzo dobrą przynętą na naiwnych.
No chyba nie wierzycie, że ktoś sprzedaje namiot czy kurtkę z Gore za 200 ziko i to nie jest fakap.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.