View Full Version : Rajd Koguta - jedzie ktoś z Was?
Cześć.
Zlot nie afrykański, ale z ciekawości zapytam, czy wybiera się ktoś z Was na ten zlot ? (03.06 - 06.06.2021)
Pozdrawiam
Wojtek :)
Ja się wybieram. Niestety nie na moto, choć rocznikowo się załapał, ale jeszcze w tym roku się nadrobi. :)
Ja się wybieram. Niestety nie na moto, choć rocznikowo się załapał, ale jeszcze w tym roku się nadrobi. :)
To może się spotkamy.... jak dojadę ;)
Czym jedziesz? jaki nr drużyny?
Opel astra F w białym kolorze z czarnymi pasami. :lol8:
Numeru jeszcze nie znam, podeślę jak dojdą.
@edit
Numer 566.
Zajebisty zlocik ! Mega klimat zrobiliście na mieście. Kto jest w ten weekend w Zakopanem ten wie co się dzieje. Fajnie jak by Zakopane na stałe wpisało się do corocznego kalendarza. Prawdopodobnie najlepszy zlot jaki widziało Zakopane. Łapa
Ps. Yyy Rajd...
To był mój pierwszy kogut i na pewno nie ostatni, polecam. :)
Faktycznie było fajnie :)
Pozdrawiamy.
I zdecydowanie za krótko. :D
Na którym campingu mieliście nocleg?
Ciekawa maszyna, co to za model?
Piękny ten Fordzik Vooytasa.:Thumbs_Up: Pokażcie wiecej zdjęć. Kolego Matey pochwal się swoją furą.;)
Piękny ten Fordzik Vooytasa.:Thumbs_Up: Pokażcie wiecej zdjęć. Kolego Matey pochwal się swoją furą.;)
Akurat zdjęć za dużo nie mam, ale na fanpage (https://www.facebook.com/PojazdyZabytkoweOlawa) jest spora relacja + linki do vlogów.
Astra kupiona z dziurawą podłogą, ale za to silnik żyleta. Dojechała i wróciła bez żadnych komplikacji, a nie miała z nami łatwo. "Katowanie" to zbyt łagodne określenie na to co ten silnik przeszedł, do tego wydech w stylu WRC. :D
Człowiek tak się starał a nawet nie chciała się zepsuć. Takie zabawki to ja lubię. :lol8:
https://images89.fotosik.pl/513/323c3266aff9733egen.jpg
Deski w kanale uzupełnij :) tez mi się wydawało ze będę pamiętał :) :) :)
Słuszna uwaga. Garaż kolegi, przekażę. :D
Terenwizja dobry film z rajdu zrobiła. Koledzy Vojtas i Matey chyba się nie załapali.
WBQ2nJqhrXY
W pierwszy dzień byliśmy już na "mecie", więc ominęły nas konkursy, nagrywki etc.
Ogólnie filmów z koguta jest sporo, na kilku kadrach się załapaliśmy.
Jest osobna kronika filmowa, ale nie nadaje się na publikacje. :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.