View Full Version : Dyskusja na temat logo zlotu 2020
Będę wtedy zapewne na porodówce, więc nie dołączę. Bawcie się zacnie i bezpiecznie :D:D
PS
Tylko dlaczego NAT na logo... szkoda tradycji :/
stopa-uć
31.07.2020, 15:42
Młodość robi projekty.
ciał
Stopa, jak wychowałeś młodych???? Jak postęp tak szybko pójdzie to jeszcze dożyje czasie gdzie będzie zakaz wjazdu dla motocykli bez katalizatora . Przeciez nie przykleje tego na mojego strucla...
Chyba że nazwie się zlot sympatyków nowa Afrika twin
Stopa, jak wychowałeś młodych???? Jak postęp tak szybko pójdzie to jeszcze dożyje czasie gdzie będzie zakaz wjazdu dla motocykli bez katalizatora . Przeciez nie przykleje tego na mojego strucla...
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Młodość robi projekty.
ciał
To zmień na starego, bo chyba ten młody nie jest zalogowany na FAT i nie zna logo forum ... Jeszcze gotowy w krawacie przyjechać ;)
consigliero
31.07.2020, 17:31
To zmień na starego, bo chyba ten młody nie jest zalogowany na FAT i nie zna logo forum ... Jeszcze gotowy w krawacie przyjechać ;)
Przynajmniej będzie mniej awanturujący się:)
Ta naklejka dodaje mocy. Przyklejona na motocykl obniża wynik kierowcy 0,3 promila :haha2::haha2::haha2:
Ta naklejka dodaje mocy. Przyklejona na motocykl obniża wynik kierowcy 0,3 promila :haha2::haha2::haha2:
A nienaklejona podnosi o 1.65 wynik w wydychanym powietrzu :D
Nie szukaj problemu gdzie go niema! nie dorabiaj do tego ani ideologi ani żadnych podtekstów. Cieszmy sie ze możemy znowu sie spotkać nie wchodząc ani w to czy logo ci sie podoba czy nie, bijmy pokłony dla Sołtysa i Stopy ze maja energie i chęci, potrafią zmobilizować resztę i sie dzieje.
Jurku - odpuść może?
Super, że chłopaki organizują!
Dziewczyny, przestańcie! Ktoś wygłosił mała prosbe a wy nazywacie jakimś szukaniem problemów i wbijacie Jorgusia w ziemię. To nie jest krytyka organizatorów ale podprogowy przekaz historii tego zlotu i najlepszego motocykla od czasów wielkiego wybuchu. A ta prośba została już nazwana ideologia , dojdzie religia i jest konflikt zbrojny gotowy. Jprdl
Tak więc ja zapytam szanowne grono onanizatorskie czy młody i ambitny grafik da radę zrobić TEZ ze starym logiem dla starych ortodoksów i pierników.
Z uszanowaniem
Germanski najezdzca
mirkoslawski
01.08.2020, 10:44
Noz jpdle...konflikt o logo (fakt, mi też stara AT bardziej pasuje ale NAT to w końcu też AT), w innym wątku groźby, że dyskusja o tym jebanym wirusie też ma się przenieść na Białą...qrwa, co się z tym światem dzieje...
Ten młody ambitny 35 letni grafik... :oldman:
Ale że naklejki w romb ??
Jak zmieniliśmy miejsce to postanowiliśmy odejść od tego wzoru i na razie szukamy czegoś nowego, ale zawsze można wrócić.
Czy większym problemem jest CRF na naklejce zamiast XRV ??
stopa-uć
01.08.2020, 11:30
FATowicze
spróbujemy coś z "tym " zrobić.
Zlot FAT to ZLOT FAT.
Myślę że nie tylko ja mam spostrzeżenie że wieczorno-nocne wpisy są "gorące".
Im później tym % oponenta większy-TACY JESTEŚMY.
JEST OK. MY ORGANIZATORKI nie obrażamy się.
KAŻDY może przyjechać, jednak nie zmienimy swojego spojrzenia: :
ŚWIAT JEST OPARTY NA SAMICY I SAMCU-reszta jest odmiennością.
Będzie CZARNA FLAGA na NASZEJ PLAŻY.
ciał
teraz wypada zadać pytanie czy na NAT można pojawić się na zlocie i nie zostać wykluczonym :)
Pozdrawiam
stopa-uć
01.08.2020, 12:13
Nie trzeba zadawać TAKIEGO pytania.
KAŻDY może przyjechać-zapraszamy.
KAŻDY --na czym jeździ.
Czarna Flaga FAT
Ciał
Proponuję wyluzować bo to się robi niepoważne..rok temu na logo też była NAT?
A swoją drogą "aktualizacja" loga forumowego to może być niezły pomysł. Dodać nową afrę do starej, żeby w duecie występowały.
teraz wypada zadać pytanie czy na NAT można pojawić się na zlocie i nie zostać wykluczonym :)
Pozdrawiam
Ja przyjeżdżam bez jednego i drugiego i do tego na 4 kołach, a nie dwóch (2 może na klapie jak mnie najdzie) :)
Moje pytanie należało by raczej traktować z przymrużeniem oka, bo rozbawiła mnie "afera" o to co jest na naklejce 😁 a i tak wiadomo że chodzi o ludzi a nie sprzęty
Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka
stopa-uć
01.08.2020, 12:48
NIE MA AFERY
To konstruktywna dyskusja.
ciał
consigliero
01.08.2020, 13:38
Znaczy się, wpuszczamy tylko w krawatach?
Zbiorczo napiszę dla zamknięcia tematu.
Nie szukaj problemu gdzie go niema! nie dorabiaj do tego ani ideologi ani żadnych podtekstów. Cieszmy sie ze możemy znowu sie spotkać nie wchodząc ani w to czy logo ci sie podoba czy nie, bijmy pokłony dla Sołtysa i Stopy ze maja energie i chęci, potrafią zmobilizować resztę i sie dzieje.
Gdzie Ty widzisz chłopie szukanie problemu. Weź się ogarnij z takim pisaniem. Wyraziłem swoją opinię. Jako aktywny czarnuch i robiący co mogę aby istniało FAT - jestem przeciw zmianie loga. Niemcowi to nie, a sami je usuwamy, na najważniejszym spotkaniu FAT?
Jurku - odpuść może?
Super, że chłopaki organizują!
Absolutnie nie chodzi mi o organizatorów i jak jestem i wdzięczny to nie będę przypominał. Promowałem i promuję. Sam to podforum zakładałem. Szanuje i mega doceniam. Zajebisci są. Oczywiście zamykam się i jeszcze wyedytuję tęczę :D
Dziewczyny, przestańcie! Ktoś wygłosił mała prosbe a wy nazywacie jakimś szukaniem problemów i wbijacie Jorgusia w ziemię. To nie jest krytyka organizatorów ale podprogowy przekaz historii tego zlotu i najlepszego motocykla od czasów wielkiego wybuchu. A ta prośba została już nazwana ideologia , dojdzie religia i jest konflikt zbrojny gotowy. Jprdl
Tak więc ja zapytam szanowne grono onanizatorskie czy młody i ambitny grafik da radę zrobić TEZ ze starym logiem dla starych ortodoksów i pierników.
Z uszanowaniem
Germanski najezdzca
Dzięki! Widać kto ze mną wódkę pił ;). Fazik to genialny pomysł aby wersja klasyczna była i dla NAT :)
NIE MA AFERY
To konstruktywna dyskusja.
ciał
Dzięki Stopa ! Przepraszam za namieszanie - nie było moim celem odsunięcie idei wątku. Już się zamykam. Dziękuje za organizacje, czas i zrozumienie ortodoksa :)
To ja jeszcze dopytam odnośnie loga. Logo naszego forum jest w formie z adresem na górze, sylwetką motocykla i napisem Poland na dole.
Czy nie jest tak że jak by grafik zmienił na przykład napis na dole na Biały Brzeg to wtedy jest to ingerencja w logo FAT ?
Wzór naklejki która jest w pierwszym poście to naklejka na zlot, za rok będzie inna, tak jak inna była w zeszłym roku.
Jest to pamiątka z tego konkretnego zlotu i nie zawiera tak na prawdę nic z loga FAT, więc nie do końca rozumiem o co chodzi.
Przy wzorze koszulki jest logo forum i grafika ze zlotu, podobnie jak było w zeszłym roku, ale naklejka zawiera tylko grafikę zlotową.
Nikt tu nie rozpoczyna rebelii i nie próbuje ingerować w logo forum dlatego nie wiem skąd całe zamieszanie.
To ja jeszcze dopytam odnośnie loga. Logo naszego forum jest w formie z adresem na górze, sylwetką motocykla i napisem Poland na dole.
Czy nie jest tak że jak by grafik zmienił na przykład napis na dole na Biały Brzeg to wtedy jest to ingerencja w logo FAT ?
Wzór naklejki która jest w pierwszym poście to naklejka na zlot, za rok będzie inna, tak jak inna była w zeszłym roku.
Jest to pamiątka z tego konkretnego zlotu i nie zawiera tak na prawdę nic z loga FAT, więc nie do końca rozumiem o co chodzi.
Przy wzorze koszulki jest logo forum i grafika ze zlotu, podobnie jak było w zeszłym roku, ale naklejka zawiera tylko grafikę zlotową.
Nikt tu nie rozpoczyna rebelii i nie próbuje ingerować w logo forum dlatego nie wiem skąd całe zamieszanie.
Róbcie co uważacie. Powtórzę - napisałem swoją opinię. Na legendę składają się nawet małe klocki. Dla mnie to logo bardziej pasuje Do EnduroParty ... nie ważne - ważne, że Wam się chce :)
PS
Jak będę przy kompie wyodrębnienie te dywagacje aby nie zaśmiecać wątku z listą.
stopa-uć
04.08.2020, 09:59
Jurek
Tylko podziękować za tę uwagę- -to NASZE forum, NASZ zlot, NASZE uwagi.
Napisałem że "coś" z tym zrobimy.
MY STARUCHY przywiązujemy więcej uwagi do nawet MAŁYCH symboli,
staliśmy się sentymentalni - - I DLATEGO CHCEMY POBYĆ RAZEM, ,
POD CZARNĄ FLAGĄ.
Cieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusem,
Ciał WSZYSTKIM
DwaMariany
04.08.2020, 13:42
âCieszę się już na TO SPOTKANIE,ale zastanawiamy się co z koronawirusemâ
1. Każdy pije ducha puszczy z własnego kieliszka.
2. Jochen ma zakaz całowania wszystkich.
Ogarnę to...będę całować przez maseczkę:D
Bez języczka?
No bez jaj...
Wytnę stosowny otwór w maseczce:D
Moja wyobraźnia podsunela mi obrazy....
Hehe, co się zobaczy, to się nie da odzobaczyć:D
A zresztą po co maseczki - w Białej mój organizm jest tak nasycony substancjami wirusobójczymi, że wszystkie zarazki będą uciekać z wrzaskiem:D
Bez języczka?
No bez jaj...
Kur... mnie nigdy nie chciał tak. Stopa wiesz, że Ciebie kocham :D
stopa-uć
05.08.2020, 09:51
Jurek
dlatego pisałem: : KAŻDY może przyjechać.
psssssssssssss. Bardzo chciałbym zobaczyć zmiany które nastąpiły z upływem lat.
Skoro PIRANIA przyjeżdża ,to porównamy JEGO zdjęcie z awataru (jak był młodszy)
z tym jak wygląda dziś.
ciał
I wszyscy powinni być szczęśliwi jest XRV , CRF i KASZANKA dla wszystkich
98896
grafik płakał jak projektował
Noo łzy po plcach ciekły :haha2::haha2::haha2:. Do zobaczenia na zlocie. Pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i forumowiczów.
jak wrócę z zakupów to wam przypomnę jak to było z logo :D Szymek mi trosze przypomniał :D
Podobny watek istnieje równolegle w dziale administarcyjnym wiec jakoś tak postawiłem odswierzyć pamieć.
Jak to było z tym naszym logiem forumowy? Może przypomnę bo aż siegnełem do źródła czyli telefon do twórcy owego loga czyli Szymka. Trochę sie bałem ze pewne sprawy z pamięci mogły ulec zapomnieniu lub przekręceniu.
Logo powstało jako potrzeba identyfikacji bambusa na drodze w samochodzie, tak powstało jako naklejka na samochód w wersji na białe tło oraz na czarne, często sie to ludzia myliło i jak sie pomylicie wygląda to nie ciekawie. logo stworzył Szymek z kolega w Cieszynie i tak poszły naklejki na auto na forum a potem w swiat. Logo pierwotnie zawierało adres strony i napis Poland. Logo w pierwszej wersji miało adres www.africatwin.prv.pl ? napewno prv i był to adres strony PUFF'a jakby ktoś nie pamiatał . Potem pojawiły sie koszulki i inne gadżety w celu idetyfikacj pozytywnie zakręconych. jak Szymek wspomina... Tak pojawiały sie na bajzlach motocyklowych naklejki bez napisu Poland i adresu strony ale co mozna zrobic było nikt tego nie patentował czarnuchy kupowały zawsze na forum wiec...
Po kilku latach adres strony zmieniony został na adres forumowy a sama strona PUFF'a była juz odnosnikem www.africatwin.com.pl ale wtedy nikt nie płakał ze zmiana jest było to oczywiste chyba dla wszystkich pozytywnych ludzi.
Każdy gadżet czapka koszulka polar,bluza był jakby z automatu i chęci ozdabiany logiem własnie w celu identyfikacji tych pozytywnych zjebów :D na jednej z koszulek zlotowych afrykę udaje caviga i tez było ok pewnie teraz koszulka ma swoja wartość kolekcjonerska ogromna !!
Co do loga jako loga naklejki z imprezy nie przypominam sobie aby logo z forum było wykorzystane do loga imprezy jakieś nawiązanie prędzej biała to zawsze był romb, kolor tylko mówił który to rok :D
tak w ramach wspomnień
http://www.africatwin.cz/kameniste/Img640/5928_96.JPG
http://africatwin.com.pl/picture.php?albumid=7&pictureid=95
http://africatwin.com.pl/attachment.php?attachmentid=13596&d=1280777478
http://africatwin.com.pl/attachment.php?attachmentid=14912&stc=1&d=1284488884
Oczywiście gdzies na motocyklu macie inne naklejki wiec śmiało przypominajmy bedzie miło !!!!!!!
Żeby zrozumieć ten pozytyw i spontan myślę ze ten film bedzie mega
VaYuObPCQrE
ściskam was gorąco buziaki
I wszyscy powinni być szczęśliwi jest XRV , CRF i KASZANKA dla wszystkich
98896
To jeszcze tylko odwrotnie wielkość ... dalej to nie tradycyjna naklejka „z Białej” jak napisał Pałeł ...
Pałeł... Jeszcze logo chyba jednego z mniejszych złotów forum - zakończenie 2009
http://africatwin.com.pl/attachment.php?attachmentid=7781&d=1255435328
ndVyLfuJSK4
Jak juz koledzy wspominali biały brzeg ma inne logo i juz.. Wszak biały brzeg to coś innego niż Biała jakby nie patrzeć.
stopa-uć
08.08.2020, 14:48
Ale nawiązujemy............
ciał
Heh! Weselicho Kropka - to żeś mi przypomniał :D
Zajebiście było :D :D :D
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom zmieniliśmy trochę naklejkę:at:
99302
Zróbcie napisy w poziomie i będzie ładnie:D
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom zmieniliśmy trochę naklejkę:at:
99302
biore obie :D
One są w poziomie, a Afra położona jest w głęboki zakręt :haha2:
Zajebista naklejka. Drukuj i skup się na oczekiwaniu :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.