View Full Version : Patriota, idiota i koronawirus
Pawel_z_Jasla
28.04.2020, 22:27
Panowie z uwagi na brak możliwości opuszczania kochanej ojczyzny, szukam śladu na Garmina szlaku wschodniego czyli czegoś od południowego wschodu na północ - ściana wschodnia w wersji możliwie off-owej /te niby nie do końca legalne odcinki też przygarnę/. Z góry podziękował:bow:
Jechałem kiedyś z Mirko na mapie z azymuta. Super się sprawdziła. Zglaszaj pogranicznikom , że jedziesz to będziesz miał spokój. Więcej nie pomogę. Śladu już nie mam
To może TeT (trans euro trail) . Ściągnij sobie apke i tam masz trasę.
Pawel_z_Jasla
28.04.2020, 22:59
Nie wiem na ile TET jest sfaltowy /opon szkoda :D więc szukamy czegoś lajtowo-rekreacyjnego ale jednak możliwie jak najdłuższe odcinki poza czarnym/, ostatni przejazd wschodnią robiłem pewnie z 10 lat temu i niewiele już pamiętam - może ktoś ma jakiegoś sympatycznego, w miarę aktualnego, sprawdzonego "gotowca" ?? Jak nie po całości to może w odcinkach ??
Jeżeli będziecie gdzieś w okolicach Supraśla zapraszamy na nocleg i biesiadę :)
Może to: http://africatwin.com.pl/showpost.php?p=575856&postcount=14 ?
GregoryS
29.04.2020, 09:33
Na ten wschod TeTowy czy "wlasnomyslny" w tym roku moze sie wybrac gruba ekipa - w grupach i solo. Czy podlasie aby na pewno jest na to przygotowane ? ;)
dawid8210
29.04.2020, 10:23
Rozstawić w promieniu 100 km od centrum Podlasia czujki. Częstować w nich ,,Duchem Puszczy,, Na Podlasie dotrą najmocniejsi:D
lukasz_vip
29.04.2020, 10:35
I będzie wyglądało jak w tym znanym kawałku filmu:
7mHXsYIhlcc
Mogę cos Ci narysować i podesłać prywatną od mniej więcej Czeremchy, tylko dokąd maksymalnie? Kiedy jedziesz? Ma być nafaszerowana atrakcjami? Bunkry, zamki, cerkwie, kościoły?
mareksz007
29.04.2020, 15:47
Zapoznać się przed wyjazdem
https://www.youtube.com/watch?v=0S2D6mRzKRU
Czy nie jest aby tak, że na wschodzie zacznie intensywnie padać?
:D
Od pierwszego zlotu AT u Was, kiedy to było 2007/2008 ? Bałem się panowanie przyjechać, ale widzę że inni też się osrali. Rozwaliłeś mnie tym zwiastunem :haha2:.
Zapoznać się przed wyjazdem
https://www.youtube.com/watch?v=0S2D6mRzKRU
:vis::D:bow::bow:
Dziękujemy za podzielenie się trasami Redrobo, na przejechanie obu zabrakło nam jednego dnia, może nadarzy się jeszcze okazja żeby wrócić. Fajne te niekończące się szutrówki i brak plątających się ludzi po lasach. Gdyby kto miał w planie płynąć, to prom z Mielnika na druga stronę nie robi.
Prom z Mielnika robi w obie strony. Przynajmniej wczoraj o godzinie 15 jeszcze pływał.
Nieczynna jest przeprawa promowa Niemirów - Gnojno.
Coś mi sie popieprzyło z tym Mielnikiem, oczywiście chodzi o prom Gnojno Niemirów.
To wszystkie fotki z czterech dni jazdy.
Jakbyś zapragnął poszwendać się po BN, zapraszamy.
Zdrowia.
Prom Gnojno-Niemirów kursuje zazwyczaj kilka tygodni na wiosnę przy wysokim stanie wody,później osiada na piachu,który w tym miejscu rzeka nanosi. Kiedyś probowano pogłębiać przystań Ostrówkiem postawionym na promie-ostrówek prawie skończył w rzece
W zeszłym roku płynęłam kajakiem z Gnojna do Milenika. Stan Bugu był tak niski, że niektórzy przeprowadzali przez niego rowery - kilkadziesiąt metrów poniżej przystani.
Ma moje oko byłoby to do przejechania na moto...
Ktoś ma ochotę spróbować?
Mogę pokazać miejsce...
W zeszłym roku płynęłam kajakiem z Gnojna do Milenika. Stan Bugu był tak niski, że niektórzy przeprowadzali przez niego rowery - kilkadziesiąt metrów poniżej przystani.
Ma moje oko byłoby to do przejechania na moto...
Ktoś ma ochotę spróbować?
Mogę pokazać miejsce...
namowilas:) sluza, prawda?
Pawel_z_Jasla
12.05.2020, 06:26
Oczywiście do podziękowań dla Redrobo się przyłączam:bow:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.