View Full Version : Georgia on my mind Gruzja 2019 (film pelnometrazowy}
Georgia on my mind. Gruzja ciągle w naszych głowach... Niezapomniane widoki, miejsca, ludzie, jedzenie i masa przygód... Na wieczór polecam film z naszego wyjazdu do tej pięknej krainy. Udanego wieczoru.
https://www.youtube.com/watch?v=uUms74d_AsE
2 godz 20 min ?!!! Spróbuję....:confused:
muszel72
20.04.2020, 21:27
Mi wyświetla, że muszę się tam zalogować a logować się nie chcę;)
Mi wyświetla, że muszę się tam zalogować a logować się nie chcę;)
Juz nie trzeba sie logowac.
To nie jest film do obejzenia w przerwie na fajce i niema co oceniac po dlugosci bo naprawde ciezko w krotszym czasie upchac 3 tyg przygody zeby to jeszcze mialo jakis sens a nie tylko 5 minut przyspieszonego ujecia z kasku...
Właśnie skończyłem oglądać.. Zazdraszczam..I podziwiam wytrwałość Pań!
PokemonTC
21.04.2020, 08:17
Nie wyspalem się. Oglądałem do 1 w nocy. Podeslalem link do kumpla z którym byliśmy tam w 2012 roku, zadał mi pytanie, a gdzie nasz filmik bo miał być zrobiony. :-)
Nie wyspalem się. Oglądałem do 1 w nocy. Podeslalem link do kumpla z którym byliśmy tam w 2012 roku, zadał mi pytanie, a gdzie nasz filmik bo miał być zrobiony. :-)
Ha ha ha, to witamy w klubie wiecznych montażystów. Mam masę materiału od ponad 10 lat gdzieś po dyskach z różnych wyjazdów. Ale jakoś tak ciężko się zebrać... Wnuki będą miały frajdę jak się dogrzebią.
Co w sumie może być trudne bo nie mam dzieci ;)
muszel72
21.04.2020, 11:12
Nuda Panie Nuda, nic się nie dzieje:):Thumbs_Up:
A po co on się tam zatrzymywał tym katem na tym podjeździe?:)
Nuda Panie Nuda, nic się nie dzieje:):Thumbs_Up:
A po co on się tam zatrzymywał tym katem na tym podjeździe?:)
Chyba mu zdechł.
zatkalo sie odpowietrzenie zbiornika i wypchalo paliwo do prawego. tym samym w lewym zrobilo sie pusto i zdechl w najgorszym momencie.
Sidorowski
21.04.2020, 15:01
Szacuneczek, my po cza cza imprezie mieliśmy kłopoty z błędnikiem jeszcze wiele godzin...
A dlaczego vstroma powieźli z Omalo na furze?
Wysłane z Nokii 3310
StrzeLuk
21.04.2020, 19:43
Chyba jedyny tak długi amatorski film jaki obejrzałem do końca!! Bardzo fajna przygoda! Szacun za pchanie się w te góry offem z plecaczkami
PokemonTC
21.04.2020, 19:51
Wjeżdżałem pod te bajorka Foresterem. Żona wysiadła przy podjeździe.
Szacuneczek, my po cza cza imprezie mieliśmy kłopoty z błędnikiem jeszcze wiele godzin...
A dlaczego vstroma powieźli z Omalo na furze?
Wysłane z Nokii 3310
Jedrek zaliczyl 3 gleby na podjezdzie do omalo. jedna z nich z dachowaniem. poobijal zebra i nie bylo opcji jazdy po dziurach. dlatego tez wracali promem. po gladkim jakos dawal rade...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.