View Full Version : Rajd Tukan Mały Wałbrzych 2019
Tak tylko zamieszczam info
Dziś ruszyły zapisy na Tukana Małego, czyli jeśli macie coś małego, albo jesteście masochistami z dużym moto to zapraszam na Tukana Małego.
Rajd w terminie 14-15 września 2019 (sobota/niedziela). Miejscówka Wałbrzych , baza rajdu ośrodek Aqua Zdrój.
Trasy tworzą się, plan przewiduje 1 OS w sobotę i 2 OSy w niedzielę możę łącznie wyjść około 80 km w terenie.
Jak kto by chciał to tu może klikać:)
http://rajdtukan.pl/zapisy-tukan-maly-2019/
zaczekaj
10.08.2019, 21:14
Ja już zapisana :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak tylko ... w niedzielę będę wiedział dokładnie ile km wyjdzie , plan jest na łączną ilość 80 km OSów , ale rzeczywistość jest trudna ...
Piterm123
14.08.2019, 19:13
moje tereny, szkoda że tak daleko jestem,pewnie hałda w grę wchodzi
moje tereny, szkoda że tak daleko jestem,pewnie hałda w grę wchodzi
W tym roku Wiesław, jak impreza się powiedzie, to w przysżłym będzie więcej hałd :)
W tym roku nie zdążyliśmy ...
puntek, jaka jest różnica w stopniu trudności żółta/czerwona? to mój pierwszy rajd i nie chciałbym przesadzić :)
puntek, jaka jest różnica w stopniu trudności żółta/czerwona? to mój pierwszy rajd i nie chciałbym przesadzić :)
Właśnie wczoraj skończyliśmy objazd tras. Ja mam siniaki na dłoniach i ledwie kciukami poruszam, ale żyję. Chłopaki od wyznaczania tras mają banana od ucha do ucha.
A trasa ... czerwona będzie krew i łzy - dziki dadzą radę, duże niekoniecznie
żółta będzie ... lżejsza. - ciut - dziki spoko, duże dotrą do mety (może)
KONDYCJĘ trza mieć !!!!
Generalnie hałdy to bajka
Qrła, kodycja... wiedziałem że o czymś zapomniałem. :)
W tym roku Wiesław, jak impreza się powiedzie, to w przysżłym będzie więcej hałd :)
W tym roku nie zdążyliśmy ...
@Puntek, wachę w kanistrach trzeba brać czy jest w okolicy jakiś CPN?
Niniejszym ogłaszam jeszcze przed oficjalnym komunikatem na stronie, że Tukan Mały jest odwołany. Przyczyny techniczne. Wszystkie szczegóły związane ze zwrotem pieniędzy będą na komunikowane przez stronę i maile.
Szkoda, czasem życie potrafi nas zaskoczyć :(
o jakies pozwolenia poszlo?
Na stronie było ostatnio info o patronacie miasta Wałbrzych, teraz nic, lista uczestników zablokowana... chyba Puntek nie ściemnia
A może to taki chwyt żeby więcej dzików do Białej dotarło? ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.