View Full Version : Przyciemniany deflektor na szybę.
Cześć,
Ma ktoś jakiś namiar na fajny przyciemniany deflektor na szybę?
W mojej czarnej NAT mam oryginalną szybę, ale tą niższą przyciemnianą i ni hugona nie będę zakładał białej ani innej, no i przez to w trasie mam huragan w uszach.
No i pytanie pomocnicze (gdyż pierwszy raz używać będę) na co mam zwracać uwagę przy wyborze?
A nie myślałeś, żeby użyć podwyższenia Batzen?
Poszukaj na forum, podawałem kiedyś pełne namiary do gościa.
Batzen odpada. Podniosę szybę to na kundla na zbiorniku będzie wiało.
bigboykr
16.07.2019, 18:16
Darkojak robi ciemne. Na aliexpress też tego jest od groma. Szukałeś czegoś co Ci pasuje?
Wytaptalkowane na Atari
Batzen odpada. Podniosę szybę to na kundla na zbiorniku będzie wiało.
Na co?
Możesz zrobić zdjęcie, bo Myku wciąż się tym tematem wymiguje, że nie może jeździć :)
Na co?
Możesz zrobić zdjęcie, bo Myku wciąż się tym tematem wymiguje, że nie może jeździć :)
Nie ma sprawy, ale jeszcze ok. 2 tyg czekania mam na kaletnika. Jak odbiorę to zamontuje i obfocę. W zeszłym roku kundel jeździł na bocznym kufsze, ale morde darł, bo lubi z przodu i przenoszę go na zbiornik. Podstawę zrobiłem z Givi, reszta kaletnik.
Kup jasny, naklej folię.
Myślałem o tym, ale szukam jeszcze czegoś ciemnego.
Darkojak robi ciemne. Na aliexpress też tego jest od groma. Szukałeś czegoś co Ci pasuje?
Wytaptalkowane na Atari
No właśnie szukałem, ale wszystkie trochę za szerokie, chyba, że podciąć czy doszlifować.
Firma Loster robi ciemne.
Widze, że mieszkasz koło mnie. Mam dwa różne. Oba ciemne. Może któryś Ci podpasuje to sobie w nacie gdzieś kupisz.
Zdrowia
bigboykr
17.07.2019, 10:06
No właśnie szukałem, ale wszystkie trochę za szerokie, chyba, że podciąć czy doszlifować.
Napisz do Darkojaka z aukcji, może coś Ci przygotuje. Samemu tego ładnie raczej nie wytniesz.
Napisz do Darkojaka z aukcji, może coś Ci przygotuje. Samemu tego ładnie raczej nie wytniesz.
Zawodowo szlifuje i poleruję szkło, myślałem, że może uda się zrobić to ładnie, ale jak oni sami to robią to po się męczyć, dzięki za info.
Firma Loster robi ciemne.
Widze, że mieszkasz koło mnie. Mam dwa różne. Oba ciemne. Może któryś Ci podpasuje to sobie w nacie gdzieś kupisz.
Zdrowia
Znalazłem wczoraj coś takiego i kupiłem:
https://puig.pl/2612-5161-regulowany-deflektor-puig-do-szyb-i-owiewek-23x9-cm-clip-on.html#/2-kolor-lekko_przyciemniany_h
Ale chętnie zobaczę co masz. Napisz gdzie Cię znajdę.
I jeszcze pytane ogólne,
Na jakiej minimalnej wysokości względem kierownika ma być górna krawędź szyby (deflektora) żeby odczuwać komfort w trasie?
(...)I jeszcze pytane ogólne,
Na jakiej minimalnej wysokości względem kierownika ma być górna krawędź szyby (deflektora) żeby odczuwać komfort w trasie?
Podaje się, że na maksymalnej wysokości względem brody kierownika.
Chociaż komfort to rzecz raczej indywidualna :)
muszel72
17.07.2019, 13:59
Ja mam na wysokości ust. Żeby widzieć ponad. Jest git.
Każdy znajdzie coś dla siebie, także przyciemniane.
Kolego - zapal słoneczko, a nawet dolara... :Thumbs_Down:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.