View Full Version : VI Integracja Podlaska-robimy???
Chcialbym zapytac sie milosnikow integracji podlaskich czy robimy VI IP w sierpniu? Co do daty chcialbym zebyscie ja sami ustalili bo mnie prawdopodobnie nie bedzie.VI IP planowana jest bez halasliwej muzyki i miejscowych wyrwikufli. Czekam na propozycje1
Tolek bez Ciebie ? tak nie wypada:)
To moze okresl kiedy bedziesz... Bo splyw musi sie odbyc...
Wszystko bedzie jak ma byc tylko mojej skromnej osoby moze nie byc ale to niewazne bo splywy beda jak zawsze i degustacje tez . 10 litroa wina dla degustatorow juz czeka. Data potrzeban to wtedy i ja cos bede kombinowal!!!!
Po konsultacji z dziadkiem Markiem przekazuje, ze bez jakis wiekszych ruchow zostaje ten sam termin, czyli 16-18 sierpien
No to oglaszamy wszem i wobec ze impreza odbedzie sie w dniach 16-18 sierpnia A.D 2019. Oby pogoda dopisala!Ceny na polu jak w tamtym roku! Splyw kajakowy moze byc drozszy o 3-5 pln????
Może być droższy ale jak tym razem nie zabiorą odpowiedniej ilości kapoków i kajaków to moja Izeczka osobiście im wpierdoli, rok temu przegieli pałe i każdy kto był w busie u Pana starszego dokładnie wie o czym mówię.
Może być droższy ale jak tym razem nie zabiorą odpowiedniej ilości kapoków i kajaków to moja Izeczka osobiście im wpierdoli, rok temu przegieli pałe i każdy kto był w busie u Pana starszego dokładnie wie o czym mówię.
W tym roku zamowimy innego przewoznika.....a 15 chyba swieto?? To te 10 litrow wina moze smakosze wypija wczesniej???
Jak zwykle listy uczestnikow sie nie spodziewam [jak zawsze ] i wrota moga byc pozamykane...Fajnie byloby zeby powiadomic wczesniej kto sie zjawi a i niespodzianka byc moze.....
Splyw w tym roku bedzie stara trasa z Okolka do sluzy Sosnowek. Dla nurko-plywakow koniec przewidziany na stanicy Jalowy Rog a poczatek ....zobaczymy. Nowoscia jest konkurs na najlepszy trunek przywieziony przez uczestnikow. Zawodnikow oceni 5-osobowe jury pod moim przewodnictwem ktore bedzie DEGUSTOWAC wyrob.. Najlepszemu zawodnikowi zostanie certyfikat ,dyplom uznania i honorowy tytul ceniony w bractwie Africa Twins.Sklad czlonkow jury zostanie wybrany na miejscu.
Do jury proponuje ochroniarzy z Klubu Wodnik.
Sądzę, że prawdziwym wygranym nie będzie ten co zrobił najlepszy trunek, ale ten kto bezie miał miejsce w komisji ;)
Ps. Może jakiś konkurs na członka?
ja juz czlonka posiadam, wiec zachecam innych, nie obawiajcie sie, to jest nic strasznego.
Zgadzam się z przedmówcą :)
redrobo, golab
Ja bym chciała na próbę zobaczyć jako to jest - może by ktoś z Was pozyczył na dwa tygodnie?
To może redrobo, ja swojego bardzo lubię i dziwnie było by mi bez niego :) plus kwestia Izeczki i mojego braku na te dwa tygodnie?:)
nie zgadzam sie z przedmowca
Co Wy za tabletki rano bierzecie ?
Co Wy za tabletki rano bierzecie ?
Permen KING i VIAGEON...polecam:D
Sądzę, że prawdziwym wygranym nie będzie ten co zrobił najlepszy trunek, ale ten kto bezie miał miejsce w komisji ;)
Ps. Może jakiś konkurs na członka?
Przewidziane sa cenne nagrody dla zwyciezcow. Ale to tajemnica.
mareksz007
05.07.2019, 22:45
Permen KING i VIAGEON...polecam:D
Plaku, przyjedziesz CX-em?
Myślicie że dacie radę przyjąć gościnnie członka z Opola?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Im więcej członków tym lepiej dla żeńskiej części imprezy, więc dawaj śmiało:)!!
Ja idę na ślub i wesele 14 sierpnia, więc informuję, że jadę do Tolka motocyklem około południa 15 sierpnia, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, a wracam w piątek 16 sierpnia po południu, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, bo 17 sierpnia jadę na urlop na Mazury pożeglować
robertG7
24.07.2019, 10:45
Ja idę na ślub i wesele 14 sierpnia, więc informuję, że jadę do Tolka motocyklem około południa 15 sierpnia, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, a wracam w piątek 16 sierpnia po południu, gdy już wytrzeźwieję i będę się dobrze czuł, bo 17 sierpnia jadę na urlop na Mazury pożeglować
i 18 sierpnia z samego rana po południu wciągniesz grota na maszt jak wytrzeźwiejesz i będziesz się dobrze czuł :)
To kiedy tak naprawde wytrzezwiejesz???
Program imprezy jest prosty.
Powołanie jury ( minimum jedna kobieta).
Konkurs najlepszego trunku w piątek o 20,00 (w sobote może już zabraknać). cenne nagrody.
Libacja indywidualno-grupowa.
Sobota spływ kajakowy i wyczyny indywidualne.
Jazda i rycie zakazane pod grozba pregierzą i zakazu picia przez okres integracji.
Mozliwość śniadan i obiadów (zapisy). Pytania tu????
Sorry ale rajd Suzuki DR wino wypił....
Taaaa, najlepiej to na Suzuki zwalić :)!
Wszystko bedzie jak ma byc tylko mojej skromnej osoby moze nie byc ale to niewazne bo splywy beda jak zawsze i degustacje tez . 10 litroa wina dla degustatorow juz czeka. Data potrzeban to wtedy i ja cos bede kombinowal!!!!
Tolku drogi stoi jak byk 10 l wina. To przeca my 7os ekipą do Ciebie po to jedziemy ......jak nie będzie winka to Ci polane zryjemy i spalimy kapcia w jadalni (mamy wśród nas,takiego jednego z wieloletnią praktyką) Tak że wiesz..tego.
Tolecki a ty masz jeszcze jakis pokój 2 os wolny?
Mam bo na razie nikt domku nie rezerwował...
Jakos te Suzuki nie do konca to wino wypilo...........
Rodzina Gołębi będzie okupować namiot Panie Tolecki.
mareksz007
29.07.2019, 21:59
Tolku drogi stoi jak byk 10 l wina. To przeca my 7os ekipą do Ciebie po to jedziemy ......jak nie będzie winka to Ci polane zryjemy i spalimy kapcia w jadalni (mamy wśród nas,takiego jednego z wieloletnią praktyką) Tak że wiesz..tego.
Dobrze, ze nie wypiłem tego bimbru co obiecałem bo musiałbym robić lody w zamian.
Tolek może coś w biedronce kupisz?
O kurtka.... Coraz ciekawiej się zapowiada.
Ponury-Zibi
31.07.2019, 01:00
A po tym winie to dopiero odkrywczo ciekawy szlak powrotny do namiotu
Tolek masz jakąś łódkę żeby na spinning połapać?
Tolek masz jakąś łódkę żeby na spinning połapać?
Cos sie znajdzie.
Pierwsi uczestnicy zlotu już przybyli.......
Gołąb z karimaty piankę szyje, będzie płynął Hańczą
wasilczuk
12.08.2019, 09:03
Ach co to była za impreza. Niezapomnętegonigdy.
Dziękuję organizatorom i wespółbiesiadnikom.
P.S. Karymaty okazali się za drogie. Trwa kombinacja owijania waciaków streczem.
Ach co to była za impreza. Niezapomnętegonigdy.
Dziękuję organizatorom i wespółbiesiadnikom.
P.S. Karymaty okazali się za drogie. Trwa kombinacja owijania waciaków streczem.
Ale czekaj, czekaj. To Ty juz po?
wasilczuk
12.08.2019, 11:08
A i owszem
A i owszem
O skubaniec, podrożnik w czasie
Śluza dzięki za troskę, jednak wyebałem się na moto i każda forma pływania w tym roku mnie ominie.
Kto rusza w sobote na kajak prosze o zapisy jak najszybciej, bo musze znac liczbę a na Hanczy tłok jak nigdy. I moze byc problem....
mareksz007
13.08.2019, 18:02
Kto rusza w sobote na kajak prosze o zapisy jak najszybciej, bo musze znac liczbę a na Hanczy tłok jak nigdy. I moze byc problem....
Tolek,
Nie ma u Ciebie mojej pianki ORCA?
Jak wszystko się poukłada to jutro ok 16 startuję z Ostrołęki,podajcie koordynaty jak dojechać na miejsce.
Jak wszystko się poukłada to jutro ok 16 startuję z Ostrołęki,podajcie koordynaty jak dojechać na miejsce.
Podaję koordynaty: pole u Tolka w Płaskiej. Nie ma za co
Podaję koordynaty: pole u Tolka w Płaskiej. Nie ma za co
tu?
https://goo.gl/maps/tS3pn6XtjBLNBcQ49
tu?
https://goo.gl/maps/tS3pn6XtjBLNBcQ49
TU, tak tu
No to trudno, będziecie musieli mnie znieść, też przyjadę i to pewnie jutro, a co tak będę w domu siedział.... sam
No to trudno, będziecie musieli mnie znieść, też przyjadę i to pewnie jutro, a co tak będę w domu siedział.... sam
O której będziesz jechał, może się złapiemy po trasie?
O której będziesz jechał, może się złapiemy po trasie?
jak uda mi się oddać krew to będę miał cały dzień wolny. Jeżeli się nie uda to między 15 a 16 wyjdę z roboty, ale do pracy pojadę już spakowany
jak uda mi się oddać krew to będę miał cały dzień wolny. Jeżeli się nie uda to między 15 a 16 wyjdę z roboty, ale do pracy pojadę już spakowany
No to dawaj znać 517771386
W zawodach na najlepszy econapoj wygrał Kubuś Emila. Gratulujemy!!! Jesli spodkacie Emila to powinen was poczętować Kubusiem.....
Emil ma BMW i dlatego a wiadomo ze najlepsze są .. jakie były kryteria szanownej komisji ??
Emil ma BMW i dlatego a wiadomo ze najlepsze są .. jakie były kryteria szanownej komisji ??
Komisja oceniała smak, zapach, przejrzystosc, opakowanie oraz moc. Duze znaczenie miał takze wygląd producenta .....
Komisja zamiast smakować to wyjeb....wszystkie trunki 😝 SKANDAL !!!!!
Praca w komisji była bardzo ciężka :)!, Gołębie dziękują wszystkim za świetną zabawę!
Rapapara,rapapara......... Dzięki Wszystkim za wsio:)
Również dziękuje. Znowu było ekstra.
Potwierdzam, było zamaszyście
motomysz
19.08.2019, 11:47
Rapapara.... grało mi w głowie przez całą powrotną drogę i nie chce przestać :)Dziękuję za wspólnie, wybornie spędzony czas. Fajnie było Was poznać.
Zastanawiałem się wiele razy, skąd u Plaka ta motywacja prucia przez całą Polskę do Was. Powiem tyle, nie mam pytań...:Thumbs_Up:
mareksz007
19.08.2019, 15:43
Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Nie wiadomym zbiegiem okoliczności posiadam szarą bluzę Big stara w rozmiarze xl. Przyznawać się komu odesłać.
Marek, może właściciel/ka ma Twoją zagubioną podkoszulkę, to się wymienicie :)
motomysz
19.08.2019, 17:21
Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Nie wiadomym zbiegiem okoliczności posiadam szarą bluzę Big stara w rozmiarze xl. Przyznawać się komu odesłać.
To chyba Plaka bo wspominał że mu szara bluza zginęła,
Vertus72
01.06.2020, 22:48
Czy będzie edyszyn 2020?
To jest tragedia... PODLASIE PADŁO!!! Co teraz?. Kurwa gdzie ja teraz znajdę normalność? . Gdzie znajdę ''Siejka''? https://www.youtube.com/watch?v=Apx-8IBZD9E
Siejka znajdziesz tam gdzie zawsze, Ty wiesz gdzie :)
A czemu ma nie być?? Podlasie tak łatwo nie pada. w lekarstwa i srodki ochrony osobistej i zbiorowej kazdy przyjezdzał zaopatrzony czyli z tym problemu nie ma i nie było. Moze w tym roku ich zuzycie moze wzrosnąc. Ile tam m2 na osobe trzeba???
A czemu ma nie być?? Podlasie tak łatwo nie pada. w lekarstwa i srodki ochrony osobistej i zbiorowej kazdy przyjezdzał zaopatrzony czyli z tym problemu nie ma i nie było. Moze w tym roku ich zuzycie moze wzrosnąc. Ile tam m2 na osobe trzeba???
Tolek,w Tobie nadzieja:) zresztą, będę w czwartek to pogadamy:)
Vertus72
08.06.2020, 18:47
No to czekam na termin bo planuje wakacyjną rajzę i mam nadzieję, że to będzie jeden z jej punktów.
Jesli bedzie konkurs nalewek to zglaszam sie dobrowolnie do rziri. Non stop podwyzszam swoje kwalifikacje i dorabiam kolejne cetryfikaty.
siemek555
08.06.2020, 19:26
robo tam trza dużo smakować a nawet czasem poprawiać smaki bo nie dokońca skosztowałes .
coś wiem na ten temat
mareksz007
08.06.2020, 20:22
No to ja w weekend Bożego Ciała sprawdzę czy u Tolka stoły do degustacji spełniają normy.
Uwaga !! Nowość!!! W trosce o głowy degustatorów pościnam rogi daszków.
Jesli bedzie konkurs nalewek to zglaszam sie dobrowolnie do rziri. Non stop podwyzszam swoje kwalifikacje i dorabiam kolejne cetryfikaty.
Kandydatów ci u nas dostatek ale wybierzemy najlepszych (najbardziej wykształconych specjalistów w dziedzinie degustacji, wyrobu i historii wypędu szlachetnego trunku zwanego z angielska beember...
:Thumbs_Up::bow:
Kto w daszek choć raz nie za....bał niech pierwszy rzuci kamień :)
Tyle lat tradycji... brak mi slow. Mientki sie robisz. ;)
kto raz zajebał, następnym razem uważał :)
Gołębiowi opraw ten ucięty rożek w ramki, bo to jednak masa wspomnień... napiżdżał w te rogi jakby specjalnie :)
Niestety, nowe idzie i tradycja ginie...ale postaram te najbardziej zasłużone rogi pozostawić
Bary1905
11.06.2020, 19:32
Integracja trwa, kogo nie ma niech żałuje. :umowa
Zaden nie wyglada na zmeczonego. Czola bez uszkodzen. Nie zaliczam.
Bary1905
11.06.2020, 20:41
Żeby zaliczyć trzeba być ;)
Bary1905
12.06.2020, 19:24
Integracji ciąg dalszy
Bary1905
12.06.2020, 20:10
Tolka żona mistrzynią kuchni, nawet ślimaki są :)
No to ja w weekend Bożego Ciała sprawdzę czy u Tolka stoły do degustacji spełniają normy.
Czekam na opinię. widziałem ześ coś tam majstrowal przy tych stolach degustacyjnych.
mareksz007
14.06.2020, 10:07
Te stoły i rogi spełniają wszystkie normy jest ok. Tolek nic nie zmieniaj, kto ma przyp... to przyp... moja Kaśka nigdy nie przywaliła wystarczy tylko uważać
Dalsze dyskusje przenosimy na wątek VII Integracji Podlaskiej.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.