View Full Version : XXI Rajd Wir Rally
No napiszę pierwszy, szykować formę,szampana i truskawki.CDN....
https://www.youtube.com/watch?v=e8WCQg6GbKU&feature=share
Czarnuchy i czarnuszki a wiec tak,koło gospodyń wiejskich uchwaliło datę XXI zjazdu WIR.
Nastąpi to jeszcze w kwietniu w dniu 12-14.04.2019.
Namiary na miejsce XXI zjazdu podamy w jak najszybszym terminie.Zapraszamy serdecznie !!!
Załączone Grafiki:
Opis dojazdu: http://africatwin.com.pl/showpost.php?p=632196&postcount=102
Niech każdy zapisze sobie nr tel. pięćset 088 312
Widzim się na miejscu.Składka 20zł !!!
PietiaBBI
26.02.2019, 10:18
A kiedy ??
A gdzie ??
A na jakich oponach da się przejechać ??
A jaki kolor kalesonów zabrać ??
A czy musi być szampan i truskawka??
A czy nie lepiej słonina i antonówka ??
Czekam z niecierpliwością :D
A na anakach da radę przejechać???????? :)
WojtekBBI
26.02.2019, 11:23
Bawcie się dobrze.
Myślami będę z wami!
robertG7
26.02.2019, 12:06
Eee Wojtku, ale to nie w ten weekend, no chyba że z 3 weekendu kwietnia nastąpiła zmiana na 1 weekend marca...
mareksz007
26.02.2019, 16:09
No i ...uj z tym terminem.
Wojtek !!!! Bez Ciebie sie nie da.
Pod tą imprezę bardziej pasuje
https://youtu.be/mDFBTdToRmw
Odkopałem sprzed roku i ze zdziwieniem stwierdziłem, że ma ponad 2 tys wyświetleń :D Oprócz daty, nie stracił na aktualności
0S2D6mRzKRU
Piękny ten zwiastun rotfl :D
robertG7
13.03.2019, 13:31
I dlaczego lepiej wziąć piwo niż wodę na podlaski:
https://youtu.be/IbvO03u1VSE
Piękny ten zwiastun rotfl :D
A jaki piękny był rajd ...:drif:
WojtekBBI
21.03.2019, 20:21
No i kiedy ten Spodlaski?
Niecierpliwie się strasznie I wolne muszę wziąć:D
Przy okazji pozdrawiam wszystkich
No i kiedy ten Spodlaski?
Niecierpliwie się strasznie I wolne muszę wziąć:D
Przy okazji pozdrawiam wszystkich
Wojtuś, gdzieś Ty znowu zawędrował???
robertG7
22.03.2019, 13:47
Za Hajnówkę pewnie. Tam zawsze zima
Wczoraj byłem na miejscu i co, trupy po zeszłorocznym leżą 😜
O kurcze!
To Dinożarły wyginęli od zeszłego razu?
O kurcze!
To Dinożarły wyginęli od zeszłego razu?
pewnie rzucaliście w nie kamieniami! :D
A coś wiadomo o terminie? Choćby przybliżonym???
W przybliżeniu w kwietniu. Jutro będziem sejm mieli, to coś uradzim. Ale raczej w kwietniu...
PietiaBBI
23.03.2019, 14:02
No to radzicie na tym sejmie....że względu na święta może to być trudne w kwietniu ale z niecierpliwością czekam na werdykt.
robertG7
26.03.2019, 08:44
Sejm chyba był delikatnie zakrapiany bo do tej pory ni widu, ni słychu :)
Pewnie położyli się Rejtanem wszyscy!
Lucky Luke
26.03.2019, 09:42
Ja proponuję początek maja 3-5/05
Ja proponuję początek maja 3-5/05
No gdzie:) toż to za ciepło będzie:D
Lucky Luke
26.03.2019, 10:30
No gdzie:) toż to za ciepło będzie:D
oj różnie to bywało, moze być nawet mróz w nocy , nie utrafisz z pogodą.
Proszę czekac cierpliwie 😝
Oj ciepło czy zimno najważniejsze że się spotkamy
oj różnie to bywało, moze być nawet mróz w nocy , nie utrafisz z pogodą.
najchłodniej to było w Dobromilu, chyba ok. 12 na minusie. Jakoś wszyscy przeżyli
Onufry22
27.03.2019, 10:34
Sejm chyba był delikatnie zakrapiany bo do tej pory ni widu, ni słychu :)
Jeszcze trwa sejm, dlatego nie ma informacji!!
robertG7
27.03.2019, 10:40
To tak jak w r. 1788, Sejm Czteroletni...
Ja pierwszy raz widze, zeby tu debatowac o maju, bo
w kwietniu za zimno. Czarnulce, prosze sie obudzic i uwierzyc w siebie;)
Lucky Luke
28.03.2019, 17:04
W maju też będzie zimno. Tu chodzi o terminy :P
kraszanek
28.03.2019, 21:31
Jest jeszcze szansa zeby zrobic rajd w marcu... ;)
mareksz007
28.03.2019, 22:17
Słyszałem, że wiosenny będzie w przyszłym roku.
Słyszałem, że wiosenny będzie w przyszłym roku.
Marku,ja słyszałem że wiosenny będzie na jesień:)
Afro_BAU
29.03.2019, 06:42
To wiosenny będzie na jesień, a teraz robimy jesienny?
Czarnuchy i czarnuszki a wiec tak,koło gospodyń wiejskich uchwaliło datę XXI zjazdu WIR.
Nastąpi to jeszcze w kwietniu w dniu 12-14.04.2019.
Namiary na miejsce XXI zjazdu podamy w jak najszybszym terminie.Zapraszamy serdecznie !!!
Ehhh, termin znów pokrywa się ze zlotem ADV.......
PietiaBBI
30.03.2019, 07:20
Niestety z terminem wszystkim się nie dogodzi. Mi akurat pasuje. :brawo:
Oczywista oczywistość:) jednak szkoda jak trzeba wybierać między wódą za miedzą a wódą dalszą :)
PietiaBBI
30.03.2019, 07:38
Nom niestety. Może innym razem się uda. Ponoć w lipcu chłopaki z DR robią coś u Tolka będzie okazja na %%
Afro_BAU
31.03.2019, 13:21
Hahaha co tak każdego zablokowało po usłyszeniu terminu? Zawsze burza i zmiana na anaki a tu hooj, nic cisza. Jak mi zdejmą w piątek gips to jestem.na jak nie zdejmą to sam zdejmę i też jestem.
Onufry22
31.03.2019, 14:44
Muszę mechanika gonić, bo motor stoi bez ruchu...
Cibor klv
31.03.2019, 22:46
No i teraz pytanie, które paść musi... mam zakładać kostki, czy Anaki , czy przyjechać Pekaesem...?
mareksz007
01.04.2019, 19:13
A katering będzie?
A katering będzie?
Tak, oczywiście. Zastanawiamy się tylko nad sposobem podania wędlin
87007
87008
87009
Śluza na ognisku się owędzi ......
Coś Wam po XX rajdzie opływającym w luksusy zlekka we łbach się poprzewracało :dizzy:
do-zo na XXI.
Marcinnn6
01.04.2019, 21:50
A kto będzie?
Ja chce być XD bo jeszcze nie byłem. Już Anaki zamówiłem i kostki będę ściągał, bo widzę, że w dobrym tonie jest przyjechać na anakach
Ja chce być XD bo jeszcze nie byłem. Już Anaki zamówiłem i kostki będę ściągał, bo widzę, że w dobrym tonie jest przyjechać na anakach
W dobrym tonie to jest, przywieźć motocykl na przyczepce i nie zdjąć go przez 2 dni:D
W dobrym tonie to jest, przywieźć motocykl na przyczepce i nie zdjąć go przez 2 dni:D
i wzbraniać się przed duchem rajdu :)
Oczywista oczywistość:) jednak szkoda jak trzeba wybierać między wódą za miedzą a wódą dalszą :)
E nie przesadzaj albo jesteś chory albo żonka w kręgu mocy boruje :) ja bym na Twoim miejscu popierał produkt regionalny same plusy a co tam na ziemiach odzyskanych szukać :) trudny wybór
https://wiadomosci.wp.pl/akcja-sluzb-w-lesie-na-podlasiu-nowa-fabryka-6365982189680769a?amp=1
Przyjdzie uschnac z pragnienia....
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Tysiące lat coś dzialalo, ostatnie 70 niszczy to. Już nawet nie piszą dlaczego go zatrzymali. Bo bez certyfikatu unijnego? Bo niehigieniczne warunki ? Bo nie miał certyfikowanego pieca i za dużo CO2 wyprodukował? Ot poprostu zatrzymali.
Nie wyobrażam sobie Podlasia bez ich niej wody źródlanej która właśnie spożywam. Zdrowie
Marcinnn6
02.04.2019, 19:41
:) też dobrze
mareksz007
03.04.2019, 21:43
A gdzie ten podlaski będzie?
Chodzą słuchy, że gdzieś na Podlasiu :) pewności jednak nigdy nie ma....
KOWAL5000
04.04.2019, 08:31
87084
od kolorowego tak , to pić tylko jasny
od kolorowego tak , to pić tylko jasny
Sluza po jasnym tez nie pamieta... Ej a co jest napisane na tym czarnym obrazku? bo nie widze..
Dobra jako że mam najbliżej i żona ma chęć mnie puścić na.... Otwieram liste
1.KUDŁACZ koszulka L oliwkowa ;), a no i motor jeszcze kupiec nie odebrał więc się bujne w trase.
Jeszcze tylko muszę wiedzieć jakie opony? I co będzie?
I co będzie?
http://kwajk.pl/static/post/bc/4f/org_bc4f95828cf9ac6b5e91309459e81db0n.jpg
Spokojnie bez obaw,to że w Krolowym Moście zamknęli bimbrownie nic nie znaczy. Seba właśnie coś kombinuje 😝.
kraszanek
04.04.2019, 22:14
Oho. Next level ;)
Sluza po jasnym tez nie pamieta... Ej a co jest napisane na tym czarnym obrazku? bo nie widze..
Popatrz wpierw na swój awatar, potem na plakat, a potem jeszcze raz na swój awatar. Przypadek? Niesomdze :)
Zapowiedź pierwsza
/LbPzb5GLTmA
radiolog
06.04.2019, 19:48
Ni ma nic
SLUZA przejadę a potem przejadę przez Twój NAMIOT :-P
Jeszcze tylko poziomice zostało ponanosić
87144
kurła, a bród na rzece gdzie?
kraszanek
06.04.2019, 22:56
kurła, a bród na rzece gdzie?
No na rzece przeciez...:)
:vis:Kurczę już jest miejscówka gdzie odbędzie się rajd nie za wczesnie
Hej.
Mapka jest...
ale gdzie to w ogóle jest: miejscowość/wioska
Mapka dosyć precyzyjnie wskazuje, że to jest pomiędzy Hajnówką a Białymstokiem w poziomie i pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem w pionie. Jak się doda jeszcze informację o kierunkach do Warszawy i Krakowa to wszystko i dla wszystkich powinno być już jasne.
RAVkopytko
07.04.2019, 21:51
Dlaczego na kościele jest brązowa szczałka ? a reszta biała ?
No to już wiem gdzie będzie rajd.
Dlaczego na kościele jest brązowa szczałka ? a reszta biała ?
Bo to wieża :)
Ciężko pracujem, żeby było wspaniale
-lCjhEBvqA4
Czyli, że objadę trasę skuterem wodnym...
robertG7
08.04.2019, 08:58
Zapowiada się soczyście :)
https://www.twojapogoda.pl/prognoza-16dni-polska/podlaskie-bialystok/
PietiaBBI
08.04.2019, 09:26
Hmm jakbym gdzieś już widział w akalicy te przeprawy
Wincej błota mniej kurzawy taką watachą to nawet wskane delikatnie mokre podłoże co by widzieć cokolwiek;)
I podpytam jeszcze onanizatorów o kaszuli odświętne???
PietiaBBI
08.04.2019, 10:26
O dobry plan z tym świątecznym kubraczkiem. Podpinam się pod zapytanie.
Dobra myśl, ubierzcie się najładniej jak potraficie.
A jeśli chodzi o kouszulki, to staramy się poważnie traktować hasło NICZEGO NIE BĘDZIE. A na poważnie: Jędrus prowadzi ważne rozmowy z naszymi przyjaciółmi z Chin, nie znam ich zaawansowania, ale niebawem koszulki będą dostępne na aliexpress.
A tak na poważnie: Jędrus wyjechał do naszych przyjaciół na Islandię, a nikt z nas w ogóle nie śnił, że będzie jakiś XXI rajd i niestety nie przygotowaliśmy się zawżdy, więc natenczas zamówienia można w sumie pozbierać, o ile Jędrus założy wątek, ale produkcja i dostawa koszulek będzie ewentualnie po rajdzie. Taką mam koncepcję...
A jeśli chodzi o kouszulki, to staramy się poważnie traktować hasło NICZEGO NIE BĘDZIE. A na poważnie: Jędrus prowadzi ważne rozmowy z naszymi przyjaciółmi z Chin, nie znam ich zaawansowania, ale niebawem koszulki będą dostępne na aliexpress.
A tak na poważnie: Jędrus wyjechał do naszych przyjaciół na Islandię, a nikt z nas w ogóle nie śnił, że będzie jakiś XXI rajd i niestety nie przygotowaliśmy się zawżdy, więc natenczas zamówienia można w sumie pozbierać, o ile Jędrus założy wątek, ale produkcja i dostawa koszulek będzie ewentualnie po rajdzie. Taką mam koncepcję...
Pozostaje przełknąć chochlę goryczy tej jakże smutnej nowiny i przyszkować równie kunsztowne przyodzienie...
Mapka dosyć precyzyjnie wskazuje, że to jest pomiędzy Hajnówką a Białymstokiem w poziomie i pomiędzy Bydgoszczą a Toruniem w pionie. Jak się doda jeszcze informację o kierunkach do Warszawy i Krakowa to wszystko i dla wszystkich powinno być już jasne.....że rajd odbędzie się u Placzka:D
WojtekBBI
08.04.2019, 13:08
Zostawić Was samych:D
Wszystko tam ma być dopięte na ostatni guzik.
Jak chłopaki zechcą jechać do Muzeum Lotnictwa to zabierzcie ich do Muzeum Lotnictwa:D
Jak zechcą murzynke to wymalujcie któregoś z naszych chłopaków na czarno :D
A z kranow ma lecieć Dzony Walkier
Zimny I gesty:D
Ku... jego mać :D
Zostawić Was samych:D
Wszystko tam ma być dopięte na ostatni guzik.
Jak chłopaki zechcą jechać do Muzeum Lotnictwa to zabierzcie ich do Muzeum Lotnictwa:D
Jak zechcą murzynke to wymalujcie któregoś z naszych chłopaków na czarno :D
A z kranow ma lecieć Dzony Walkier
Zimny I gesty:D
Ku... jego mać :D
Tak będzie szefie :)
robertG7
08.04.2019, 14:07
Ale Onanizator rajdu nie może, bo w piątki ma siłownię! :)
https://www.youtube.com/watch?v=MnwW_tBKkW0
Najwazniejszy jest fakt, ze zadne auto na miejscowke nie dojedzie. Chyba, ze za ciagnikiem... :)
Najwazniejszy jest fakt, ze zadne auto na miejscowke nie dojedzie. Chyba, ze za ciagnikiem... :)
to to robota :Thumbs_Up:
''....że rajd odbędzie się u Placzka ''
Z tego co pamiętam to odbył się w sobotę, ale to niech się Plaku tłumaczy:D
robertG7
08.04.2019, 15:38
We dwóch musieli Plaka trzymać? Chyba grubo było
wasilczuk
09.04.2019, 10:15
Piękne zdjęcie. Hopy jak dęby. Wiadro wódki mało.
Śluza. Masz u mnie butel za mapkę.
Może by jakieś zawody zorganizować, np. takie :dizzy:
j1Aq-4hiIhQ
Jak zawody to tylko wyciągania ch... z wody...pierwsza edycja była na XX rajdzie:-):vis:
Dobra, koniec żartów. Tłumaczę jak dojechać, bo narysowanie mapki nie wychodzi, a przecież nie prześlę pinezki.
Dojechać będzie łatwo, ale tylko dla motocykli. Auta lepiej zostawić przy asfalcie, ale dojście zajmie w chuj czasu. W ogóle odradzam auto, bo miejsce nie jest do tego przygotowane. Miejscówka znajduje się w Borach Turośnieńskich. To nie jest jakaś tam Puszcza Knyszyńska, gdzie drogi są prostopadłe i utwardzone. To prastary las, rzadko widział człowieka. Zresztą się przekonacie.
Najważniejsze to znaleźć dokładnie punkt, gdzie macie wbić się w Bór.
1. Punktem wyjścia jest Turośń Kościelna, gdzie na skrzyżowaniu pod Bazyliką Turośni obieracie kierunek Zawyki.
87217
2. Jadąc na Zawyki dojedziecie do zakrętów z ograniczeniem 40 km/h. Pierwszy w lewo, następny w prawo. Są charakterystyczne ze wzg na to ograniczenie jak i to, że jest tam pomnik ku pamięci tragicznie zmarłego Ignacego Bondara.
87218
87219
3. Za zakrętami i za znakiem zdejmującym ograniczenie do 40, wyłoni się łąką.
87220
87221
4. Przed chyba najwyższą brzozą przy tej łące musicie skręcić w prawo i wjechać na łąkę. Ta łąka jest około 3 km od Bazyliki
87222
87223
87224
Ślady wprowadzą was w Bór, a tam już będzie wyraźniejsza droga. Jedziecie nią cały czas prosto, wypatrując znaków i ściśle się ich trzymając.
Generalnie, żeby ułatwić, las będzie usiany takimi oto znakami:
87225
Ni traćcie nadziei. Droga będzie się zmieniała i będzie wyglądała tak, jakby nikt dawno tamtędy nie jeździł (bo tak jest w rzeczywistości). Natomiast nie martwcie się, oczyściłem ją i oznakowałem. Nie zgubicie się.
87226
Niech każdy zapisze sobie nr tel. pięćset 088 312
Widzim się na miejscu.
Sluza Perfekcyjnie to zrobiłeś :bow:Dodam ze dojazd do miejscówki wygląda TAK :). Proszę zatankować motocykle i zabrać 20 zł na wjazd !!!!!!
mareksz007
09.04.2019, 20:10
A na anakach przejadę:)
Tak, nie zakopiesz się.
Część asfaltową można nawet na oponach od taczki pokonać :)
Aaa, a jak już będziecie w Turośni, to polecam po kiełbasę, słoninę lub boczek i inne wiktuały zajechać do sklepu BOST.
Sluza Perfekcyjnie to zrobiłeś :bow:Dodam ze dojazd do miejscówki wygląda TAK :). Proszę zatankować motocykle i zabrać 20 zł na wjazd !!!!!!
hehe już widzę jak bus wiezie klamoty na miejscówkę, miło. Oby jeszcze popadało. :at:
hehe już widzę jak bus wiezie klamoty na miejscówkę, miło. Oby jeszcze popadało. :at:
Co za herezje wypisujesz?! Nie wiem jakim trzeb być człowiekiem, żeby busem na podlaski przyjechać :)
Co za herezje wypisujesz?! Nie wiem jakim trzeb być człowiekiem, żeby busem na podlaski przyjechać :)
Piszę o klamotach nie o zawodnikach. startujesz z v=maxa? czy kosisz trawkę pod namioty ?
Spokojnie, Biker sprzedał busa, więc w tej edycji Rajdu każdy troszczy się sam o siebie :)
Mała errata, bo ten zjazd na łąkę można łatwo przegapić.
Na pierwszym zakręcie z ograniczeniem do 40, tam gdzie są biało-czerwone znaki kierunkowe, zjeżdżajcie z asfaltu i dzida w las. Dalej znaki pokierują
87256
87257
87255
PietiaBBI
11.04.2019, 14:11
Czyli mamy do wyboru dwie drogi? Czy ten zjazd z brzozą odpada??
Ten zjazd jest bliżej i jest bardziej oczywisty i widoczny
To żeś namieszał z tym dojazdem ....(wiem wszystkie drogi prowadzą na rajd)
Mi się wydaje, że Śluza ma dwie drogi bo są dwa rajdy, dla tych co zapomnieli ostatni jesienny powtarzają sobotę :) i jest normalny wiosenny :)
Golab, Ty pijesz tez w tygodniu? Takie ukladne mysli z polotem, ze podejrzewam...
robertG7
11.04.2019, 17:17
Golab, Ty pijesz tez w tygodniu? Takie ukladne mysli z polotem, ze podejrzewam...
Chyba zgoła inaczej, Gołąb był akurat trzeźwy i dlatego tak zrozumiale napisał :)
Koledzy chyba do mnie "piją" :)
robertG7
11.04.2019, 18:11
Koledzy chyba do mnie "piją" :)
Radziłbym oszczędniej ze słowami typu "koledzy"
ha ha i humor widzę jest u " Pana "
O, zaczął się ruch na osiedlu. Z dobrych informacji to powiem, że metr sześcienny wody załatwiłem, żebyście mieli gdzie śpiochy i ewentualnie śpiwory pomyć :)
Afro_BAU
11.04.2019, 19:38
I nie wylejesz tego na drodze dojazdowej?
I nie wylejesz tego na drodze dojazdowej?
Jest tak sucho, że klękajcie narody. Trochę współczuję tym wszystkim jadącym z tyłu :)
PietiaBBI
11.04.2019, 20:43
O, zaczął się ruch na osiedlu. Z dobrych informacji to powiem, że metr sześcienny wody załatwiłem, żebyście mieli gdzie śpiochy i ewentualnie śpiwory pomyć :)
Wiem wiem tutaj sie nie zapija... ale jak kogoś z rana będzie suszyć to można sobie kwartę wody zaczerpnąć ??
Wiem wiem tutaj sie nie zapija... ale jak kogoś z rana będzie suszyć to można sobie kwartę wody zaczerpnąć ??
Raczej nie do spożycia
kraszanek
11.04.2019, 21:31
Raczej nie do spożycia
Raczej :)
mareksz007
11.04.2019, 21:42
Samochodziarze nie dojadą, to może Afryk będzie więcej.
Samochodziarze nie dojadą, to może Afryk będzie więcej.
Przyczepka noclegowa wszędzie dojedzie :D
wasilczuk
12.04.2019, 07:55
No dobra. Robimy listę kto nie jedzie?
No dobra. Robimy listę kto nie jedzie?
Cisza, czyli wszyscy jadą :)
Kurwa, jadę!
Niedążam śniegu zgarniać z szybki!
Ja bym pojechał, tyle że słyszałem że tam mocne alkohole piją dlatego wacham się ;)
No co Ty będzie tak https://youtu.be/0S2D6mRzKRU
Kurwa, jadę!
Niedążam śniegu zgarniać z szybki!
Jakiś gorący napar Ci przygotować?
KOWAL5000
12.04.2019, 10:56
Jakiś gorący napar Ci przygotować?
bimbrem się plecy natrze
Tylko ja Was proszę żadnego armagiedonu dziś!!!! Żebym miała z kim jutro choc przywitac się jak przyjadę :D
Ivi ja tego obiecać nie mogę :)
Jeszcze 4 godziny w pracy i dzida w te chaszcze.
Proszę wyzbierać szyszki pod mój namiot.
-do wieczora.
Ivi ja tego obiecać nie mogę :)
Widzisz a na Ciebie najbardziej liczyłam :p
To wysoko postawiona poprzeczka:)! będę się starał:)!
:kawa:Jemy co upolujemy, czy jak zwykle katering ?
Śluza coś wspomniał, że będziemy łapać dzikie Kuny leśne :) słaby ze mnie łowca więc kupiłem kiełbasę :)
KOWAL5000
12.04.2019, 13:41
:kawa:Jemy co upolujemy, czy jak zwykle katering ?
będzie catering
MENU :
-borowiki z patelni
- szato brią
- i tiramisu ( ale to już w gabinecie)
- a wszystko się popije Genesikiem z pianką
KOWAL5000
12.04.2019, 19:21
Czy jutro ktoś startuje z Białegostoku ?
To się nazywa determinacja
87304
To się nazywa determinacja
87304 Ale fota.... koń spie......lił,motor utonął,przyczepka została 10km od bazy:dizzy:prawdziwe podlasie.
Dzisiaj Nowego odklejałem dokładnie z tego samego miejsca :D
Fajnie że moglem być chociaż na chwilę.
:mur:Ale żeby telefonem kręcić aby oblukać fotki
dawid8210
14.04.2019, 08:12
Nikt nie mówił że będzie łatwo, nawet oglądając fotki ;)
:mur:Ale żeby telefonem kręcić aby oblukać fotki
Bo po podlaskim jeszcze kilka dni się wszystko kręci:dizzy:
Coś nie mogę dodać zdjęć z rajdu więc podam link do albumu google:
https://photos.app.goo.gl/tUtZSosqWuSYjjVX6
D7LurYyj2iI
Dzięki za spotkanie do zobaczenia na jesieni. Na powrocie omal nie wjechałem w radiowóz ;]
Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie.
Za wszystkie smaki wieczorem i udany rajd.
Bardzo bym chciał to jeszcze powtórzyć.
Ja już w domu. Było super. Dzięki za wszystko. Do jesieni.
Wysłane z mojego G8342 przy użyciu Tapatalka
michalQUAD
14.04.2019, 19:22
Panowie dziękuję za miłe spędzone dwa dni i te błoto zasponsorowane od śluzy
ŁukaszBIA
14.04.2019, 19:49
Błota chyba nikomu nie zabrakło też dzięki za piątkowy wieczór.
Dziękuję wszystkim za obecność, szkoda, że nie było nieobecnych :)
Nasz gospodarz jeszcze wychodzi z szoku. Środki, które zebraliśmy, przekazałem mu w całości. Za miejsce, wodę, drewno, prąd, pomoc, wyciąganie auta z błota itd itp Podsumował nas tak: "Straszne wariaty, ale bardzo grzeczni i tacy mili"
Na terenie bazy nic nie zostało, więc chyba pierwszy raz bez rzeczy zagubionych
A nie mówiłem, że Biker nie przejedzie :)
Kolega Kiełek, który jeździł z nami pierwszy raz już zmotał filmik
ml5OqGdbbNU
Ja prdle, same excesy i bezeceństwa. Redzik, czyje zwieracze palca Ci ścisnęły?
Afro_BAU
15.04.2019, 07:42
Gdzie jest hruszczow?!?!
Dziękuję wszystkim obecnym i tym nie obecnym za bycie myślą. Świetna trasa, świetna impreza, ciężki poniedziałek a pomimo niego, myśl jak to będzie na następnym...
Wiadomo, wspomnienia bezcenne ale kilka fotek i filmów zrobiłem, może ktoś ambitniejszy zrobi coś sensownego z nich także link poniżej:
https://photos.app.goo.gl/Da1dMYpnhCfaNgZS9
Chruszczow Jest w stanie spoczynku 😝
robertG7
15.04.2019, 08:40
Chruszczow Jest w stanie spoczynku 😝
Ale ktos mu oznajmij, że jest już poniedziałek??
Lucky Luke
15.04.2019, 09:52
Fajny ten Rajd Podlaski, było tak nie za ciepło, nie za zimno ;)
Organizacja jak zwykle na najwyzszym poziomie.
Pozdrowienia dla wszystkich tszodowników , szczegolnie dla Różowej Pantery :P
KTM Bikera większość motogodzin zrobił kopiąc dziury na rajdach :)
Lucky Luke
15.04.2019, 10:03
KTM Bikera większość motogodzin zrobił kopiąc dziury na rajdach :)
Bo to nie jest motor do jeżdżenia :D
Dzisiaj Nowego odklejałem dokładnie z tego samego miejsca :D
Tak właśnie było. Dzięki Śluza, sam bym tego nie ogarnął
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/57181956_416121552283232_7125458028052086784_n.jpg ?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=9c0a79025a86ffc63f41dbc3b1d0e3f9&oe=5D4B33C3
KOWAL5000
15.04.2019, 12:29
Dzięki za sto lat
Było grubo "kawa" zrobiła swoje:dizzy:
do zobaczenia na trasie i do jesiennego rajdu
Afro_BAU
15.04.2019, 13:11
Nowy- za mało gazu ;)
Było piknie, jak zawsze zresztą.
Dzięki wsiem za świetną zabawę ;)
Nowy- za mało gazu ;)
to wina tego że nie miałem Anaków
Również dołączam się do podziękowań organizatorom, kompanom, niestety i tym razem nektar ducha puszczy mnie pokonał bardzo szybko ;)
Rajd był super, klimat i w ogóle , jazda ruskiem to było coś, ale ja już motocyklem nie przyjadę raczej na Podlasie. Noga w proszku, jutro operacja nie wiadomo czy będę chodził 3majcie kciuki aby mi było dane z Wami się jeszcze napić .
Rajd był super, klimat i w ogóle , jazda ruskiem to było coś, ale ja już motocyklem nie przyjadę raczej na Podlasie. Noga w proszku, jutro operacja nie wiadomo czy będę chodził 3majcie kciuki aby mi było dane z Wami się jeszcze napić .
Trzymam kciuki, będzie wsio ok.
Qba będzie dobrze,musi być! bo jak inaczej....ps. masz ''kopa''za ostatnie nasze....
Słaba to wiadomość. Kuba, byłeś chyba na wszystkich rajdach. Zdrowia życzę i szybkiego powrotu do sprawności. Wpadnij na któryś kolejny choćby towarzysko.
Lucky Luke
17.04.2019, 11:32
Kuba wszystko będzie git , dużo cierpliwości i uszy do góry.
Jeszcze się napijesz ducha puszczy ;)
dawid8210
17.04.2019, 14:33
Też mi mówili że może nie będę chodził. Nogi obydwie w rozsypce. Dziesięć lat już mija od wypadku, a ja ciągle na nogach. Będzie dobrze :)
trzykawki
17.04.2019, 16:55
Kuba to bardzo przykra wiadomość. Trzymaj się i nie myśl nawet , że chodził nie będziesz . Trzymam kciuki za Ciebie.
ZMONTUJEMY CI nowe lepsiejsze - TYTANOWE !!! głowa do góry , będzie wsio ołrajght :-)
Qba - coś Ty zmajstrował?
Na Podlaskim tez mi nogi odebrało.......ale juz dobrze jest :)
Qba nie ma Uja we wsi, widziałem banana na twarzy jak jechałeś ruskim zaprzęgiem, będzie dobrze bo masz w sobie siłę do zapierdalania!!! Rodzina 4G trzyma kciuki!!!!
Dzięki za dobre słowo. Jestem po operacji mam 9 śrub i blachę jakąś, zostało czekać, czas pokarze czy będę chodził, a o motocyklu mogę zapomnieć na zawsze ale to zdanie lekarzy a nie moje.
strobus1
22.04.2019, 08:02
Kubuś, za przeproszeniem, pierniczysz. Kilka lat temu miałem podobnie, "motocykl to pan sobie z głowy wybije", "wątpliwy jest powrót do zawodu" itp... Po dokładnie po trzech miesiącach od wypadku wsiadłem znowu :) Śrubki i blachę wyjęli dwa lata później.
Zrastaj się szybciutko i rehabilituj pilnie.
Mokrego jajeczka !!!
Qba nie jest tak źle żeby nie było gorzej :) wrócisz do sprawności , cierpliwości rehabilitacja :( na tym nie oszczędzaj i nie licz na NFZ ,i na pewno już nie będzie tak jak przedtem, tym bardziej ze nie młodniejesz (ZYCIE) , barometr masz za free więc i są pozytywy . Z drugiej strony medycyna ma teraz duże możliwości .
To gdzie się kuku stało misiowi??
... Qba, noga da sobie rade, tylko zrzuc troche masy, dlugosc rehabilitacji proporcjonalnie spadnie i szybciej wsiadziesz bezpiecznie na czarna klacz.
Dzięki za dobre słowo. Jestem po operacji mam 9 śrub i blachę jakąś, zostało czekać, czas pokarze czy będę chodził, a o motocyklu mogę zapomnieć na zawsze ale to zdanie lekarzy a nie moje.
Jakby co to zawsze zostaje Rusek z koszem, ale tak źle to nie będzie, że nie wsiądziesz na 2 kółka, kwestia czasu. Uszy do góry!
O, i film zmontowałem taki, na pamiątkę.
96YhpuB9Uag
KOWAL5000
24.04.2019, 13:45
A gdzie nosacze?
chodzi o tych "noszonych" ?
A gdzie nosacze?
Za mocne. Nie chciałem pokazywać takiej degrengolady :)
Lucky Luke
24.04.2019, 16:04
Bracia pionowa kreska :D
Koniec filmu to kłamstwo:)!!!, Kata i Sebę ja holowałem to były dwa trupy :)
kraszanek
24.04.2019, 21:30
Koniec filmu to kłamstwo:)!!!, Kata i Sebę ja holowałem to były dwa trupy :)
Agregateemem holowales? Wielofunkcyjna maszyna ;)
Taaaa, co prawda odpaliłem go z kabli od tego ciągnika ale potem już szedł jak burza :)
O, i film zmontowałem taki, na pamiątkę.
96YhpuB9Uag
Jak ja żałuję, że nie mogłem przyjechać... :(
Mam nadzieję, że zobaczymy się za rok jak już gnaty mi się pozrastają i dojdę do jako takiej formy :)
Lucky Luke
25.04.2019, 11:23
Jak ja żałuję, że nie mogłem przyjechać... :(
Mam nadzieję, że zobaczymy się za rok jak już gnaty mi się pozrastają i dojdę do jako takiej formy :)
Trafior , a co Ty nawywijałeś ?
Ja prawa rękę moge podnieść tylko żeby zamówić 5 piw, ewentualnie pozdrowić cezara :D, dalej nie da rady na razie, ale przyjechałem .
Śluza film pierwsza klasa, tylko ta mordka na początku jakaś słabo rajdowa :D. Onanizatorzy wielkie dzięki za organizację, raz dwa wzięli i wsio ogarnęli. I tańce byli i krzaki byli i chrusty byli i trasa piękna i ludzie fajni. Miło było wszystkich zobaczyc !!!! Do zobaczenia na letnim Rajdzie;)
Trafior , a co Ty nawywijałeś ?
Ja prawa rękę moge podnieść tylko żeby zamówić 5 piw, ewentualnie pozdrowić cezara :D, dalej nie da rady na razie, ale przyjechałem .
Dwa tygodnie temu miałem dzwona z samochodem. Stopa podrutowana, bark na śrubę. A Afra to już chyba na części pójdzie bo do naprawy raczej się nie nadaje :( Teraz jeszcze kilka tygodni unieruchomiony a potem rehabilitacja. Na przyszły sezon będę jak nowy ;)
KOWAL5000
26.04.2019, 08:39
a i dzięki za 100 lat:dizzy:
Słuchajcie, tragedia się stała. Żonka uprała odzienie, w którym miałem ze sto pseudonalepek rajdowych. Strasznie to pralkę i pranie zajebało, ale to biorę na siebie. Ale chodzi o co innego. Kolega Rakiet z Ciechanowa nie wziął nalepki na rajdzie i mu syn głowe suszy. Ostały się komu jakieś egzemplarze i podesłałby do Rakieta? Adres wyślę privem. No chyba, że osoba odpowiedzialna w tym roku za nakliejki poczuwa się do odpowiedzialności i dorobi partię kliejących nakliejek. Hę?
Słuchajcie, tragedia się stała. Żonka uprała odzienie, w którym miałem ze sto pseudonalepek rajdowych. Strasznie to pralkę i pranie zajebało, ale to biorę na siebie. Ale chodzi o co innego. Kolega Rakiet z Ciechanowa nie wziął nalepki na rajdzie i mu syn głowe suszy. Ostały się komu jakieś egzemplarze i podesłałby do Rakieta? Adres wyślę privem. No chyba, że osoba odpowiedzialna w tym roku za nakliejki poczuwa się do odpowiedzialności i dorobi partię kliejących nakliejek. Hę?
dorobi, dorobi
Afro_BAU
26.04.2019, 09:45
Ja mam
Lucky Luke
26.04.2019, 10:14
O to i ja nie mam nalepki
KOWAL5000
26.04.2019, 10:17
O to i ja nie mam nalepki
też poproszę
Nie macie nalepek, bo nie było nalepek. Były nielepki :)
Kto nie ma to znaczy ze pewnie nie wplacil daniny na drzewo i paliwo do afryki:) Sprawa wyglada tak, ze odbior osobisty za 3 minuty w starosielcach albo na rajdzie jesiennym. :)
Za trzy minuty od przeczytania czy od wpisu?!
Lucky Luke
26.04.2019, 17:08
Kto nie ma to znaczy ze pewnie nie wplacil daniny na drzewo i paliwo do afryki:)
O wypraszam sobie , przed wyjazdem z terenu osordka wczasowego , uiscilem opłatę u Prezesa Śluzy.
Paragonu nie dostałem , czyżby szara strefa :D
Afro_BAU
26.04.2019, 20:15
Jak u śluzy a nie do garnka to temu nie masz nielepki
ja maju kilka, Słodki mi dał w nadmiarze....
ale w pakiecie z klejem słać ???
ja maju kilka, Słodki mi dał w nadmiarze....
ale w pakiecie z klejem słać ???
Już Fafruk czyli AfroBau zadelkarował się dostarczyć nielepki do Raketa
strobus1
26.04.2019, 21:47
Przytrzomio mnie jedno nielepkie, proszę uprzejmie.
Kolega co mnie detkie użyczył, raczy się odezwać ;)
mareksz007
26.04.2019, 22:27
A moja z dresem się wyprała i klei z papierkiem odpłynął. Niby mam, ale to już nie najebka.
Śluza poruszyłeś całe Podlasie, sprawa o mało nie trafiła pod obrady sejmu.
Dzięki dla kolegi Afro notabene sąsiada z flaszką wiśniówki.
Jeśli już otrzymam tą nienalepkę to zobowiązuję się do zrobienia z tego nalepki i przywiozę na jesienny dla uczestników XXI ( a wiem kto był).
ps. Haracz do garnuszka wrzuciłem. Autostradą Śluzy jechałem.
poz.Rakiet
Naklejki czekają u Ciebie Rakiecie, a my czekamy cierpliwie na wstępne info o wstępnych przygotowaniach do XXII
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.