View Full Version : Konkurs na najlepszą relację z podroży:)
Onufry22
22.08.2018, 21:45
Moi mili według mnie dział podróży jest najciekawszym działem, ponieważ tu możemy poczuć się jakbyśmy byli na trakcie Pamirskim, czy dalekiej Azji.
Ja sam dość często zaglądam i czytam relacje z przed kilku czy kilkunastu lat.
Pisane ciekawie i z lekkością.
Doceniamy podróżników, którzy mogą realizować swoje ciekawe projekty, a do tego dzielą się swoimi doświadczeniami i przeżyciami:)
Jeżeli wróciłeś z wyprawy to może będzie dla Ciebie bodziec, aby ją opisać!
Ogłaszam wszem i wobec, że startuje konkurs na najlepszą relację 2018 roku!
Każdy z Was może oddawać głosy od dzisiaj do 6.09.
Wręczenie nagrody oficjalnie na zlocie w Białym Brzegu 07.09.2018 r.
Nagrody ogłoszę w przyszłym tygodniu jak do mnie dotrą prosto z Hondy:)
Wymagania:
Relacja napisana w tym roku na naszym forum linki do blogów się nie liczą...
Oczywiście wyprawa motocyklem :at:
Jeżeli chcesz dołączyć swoją relację proszę zgłaszać do mnie na priv
Moi drodzy głosujcie, głosujcie, konkursy mają to do siebie, że zabawa jest fajniejsza gdy ktokolwiek bierze w niej udział ;) Takie głosowanie jest chyba po raz pierwszy na FAT ale może udałoby się zrobić z tego coroczną zabawę. Jak nasza aktywność będzie spora, to i łatwiej będzie o sponsorów nagród.
Aktualizacja:
Jednak się myliłem, konkurs już kiedyś był, tym bardziej warto reaktywować zabawę:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11861
Pomysł bardzo fajny. Tylko, że sezon 2018 nie kończy się we wrześniu tego samego roku.
Pomysł bardzo fajny. Tylko, że sezon 2018 nie kończy się we wrześniu tego samego roku.
Sezon nie ale chodzi o wręczenie nagród na żywo, w czasie wrześniowego spotkania. Jesienne wyprawy mogą załapać się na kolejną edycję. Z resztą formuła zawsze może ulec zmianie. Teraz zostawmy jak jest.
motomysz
24.08.2018, 08:52
Pomysł git! Tym samym żeby wziąść udział i zagłosować według mojego widzimisię, nadrabiam straty i biorę się za lekturę.
Ps. Szanuje ludzi, którzy mają czas, chęci, i dzielą się z nami swoimi wyprawami.
Wiem ze konkurs na relacje, ale opis, wrecz artykul Mallorego moim zdaniem tez powinien sie tu znalezc.
CzarnyEZG
24.08.2018, 09:19
Poszło :)
madafakinges
24.08.2018, 09:53
Poszło
Bardzo fajnie, że jest reaktywacja konkursu, ale dlaczego za 2018 a nie np. 2017?
A niektóre relacje nawet nieskończone...
Szkoda, że nie można kliknąć kilku opisów z wypraw i wycieczek. Tak z pięć...
Po zerknięciu w wynik widzę, że i tak patriotycznie ludzie głosują na wsk-ę:D a to forum
AT.
Proszę o usniecie z głosowania mojej relacji (chyba, że technicznie się nie da wtedy luz) - na 100% nie skończę, ba nie mam czasu dopisać kolejnej części, ale obiecuję się poprawić :D
Onufry22
27.08.2018, 21:06
Pomysł się urodził nagle, a że przy okazji Nowej Białej warto docenić osobiście zwycięzce, więc wyszła taka, a nie inna formuła:)
Myślę, że konkurs ponowię jeżeli pójdzie wszystko zgodnie z planem, więc każda uwaga jest na wagę złota. Wyciągnę wnioski przy kolejnej edycji:)
Dzięki za każdy głos!
A co do tych nagrod prosto z Hondy...... to będzie wersja AS czy zwykla?
A co do tych nagrod prosto z Hondy...... to będzie wersja AS czy zwykla?
:haha2::haha2::haha2:
Jedną z nagród już się bawiłem... ;)
https://s33.postimg.cc/77elbaj33/0_AEEF4_E8-_BA0_A-4_E3_E-_A887-68_C251_AE12_C8.jpg
Onufry22
29.08.2018, 16:05
Dotarła nagroda:)
CzarnyEZG
29.08.2018, 16:45
Neo - a som takie czfurki??
Neo - a som takie czfurki??
Chyba nie ale sam zobacz, jak masz iOS lub Androida to poszukaj aplikacji Honda Motors, pewnie jest to opcja w zależności od urządzenia ale na wielu na pewno wygenerujesz niby fotkę podobną do mojej :)
100 osób na zlocie, tysiące zarejestrowane, a głosujących 48 - tylko w G... burzach tłum :vis: :(
Onufry22
07.09.2018, 15:49
W naszym konkursie wygrała relacja KIrgistan na SHL M 06 T autor Sylwek_76.
Sławek zadeklarował się, że zajrzy do Białego Brzegu w sobotę po południu, aby odebrać nagrodę oraz jeżeli będą zainteresowani opowie kilka słów o swojej wyprawie:)
Gratuluje jeszcze raz:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.