PDA

View Full Version : PolAndRock (Woodstock) 2018

Ypsi
02.05.2018, 21:06
Jako że po dwuletniej przerwie wybieram się na stary festiwal z nową nazwą, to bardzo ucieszyła mnie ta informacja (dopiero dzisiaj ją wyczytałem :) ), że zagra Soulfly.
https://polandrockfestival.pl/aktualnosci/soulfly-na-polandrock

Kiedyś dość mocno ich słuchałem, mam nadzieję dotrwać do ich koncertu ;)

D3LE6_y8J0s

0Sl5-Cl6LOo

kudlatov
02.05.2018, 22:06
No i będzie Arch Enemy :dizzy:

Dubel
03.05.2018, 07:32
G9Y5Dhzciyc

ŁysyDLE
03.05.2018, 08:48
Gojira i teraz jeszcze Soulfly a do tego trzoda przesądziło. Będę!

Ypsi
03.05.2018, 10:05
Arch Enemy, myślałem, że głos podkładany... a to ta laska chyba jest facetem :)

Jack_*Daniels
03.05.2018, 12:19
To już nie ten sam Max Cavalera co kiedyś :cold: ale mimo to warto

Misza
03.05.2018, 12:28
Jak to nie jest ten sam? Dokładnie ten sam i tak samo nie chce mu się grać na wieśle... Byłem na Soulfly we Wro jakiś czas temu to numery Sepultury brzmiały Sepulturowato. Czadzior tak czy siak. Jeśli jakimś wypadkiem przypadkiem będę w okolicach to może na sam koncert soulfly wpadne...

Ypsi
04.05.2018, 20:30
:drif::drif::drif::drif:

Taka imprezka bedzie :D

G9Y5Dhzciyc

mTQbXN6VQtU

:D

stanley
04.05.2018, 20:34
Dlaczego woodstock się inaczej nazywa?

Qter
04.05.2018, 20:43
Prawa autorskie. ..

Pzdr

Qter

piję bro i palę szisze....

Ypsi
04.05.2018, 22:25
Zmiana nazwy.

https://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-News/Przystanek-Woodstock-zmienia-nazwe-festiwalu-20922

Dubel
04.05.2018, 22:33
G9Y5Dhzciyc

Ale zwroc uwage jak im faza weszla :dizzy::haha2:

luźno kieta
06.05.2018, 23:06
G9Y5Dhzciyc

wielki powrót po latach!!! Jest szansa na nową płytę...:D
uxlsPrPF_lk

Dubel
07.05.2018, 07:51
wielki powrót po latach!!! Jest szansa na nową płytę...:D
uxlsPrPF_lk

:drif::drif::drif::bow::bow::bow::D:D:D

diverek
16.05.2018, 21:55
Ahoj. Nasza miejscówka jak co roku będzie aktywna. A co będziemy pić? jako że zawsze serwowałem produkty lokalne to i tym razem jest pomysł. Dzisiaj, spacerując z psem, zaobserwowaliśmy duuuuużo kwiatostanu akacji w lesie. Niniejszym jutro udajemy się tam ponownie. Tym razem uzbrojeni w jakieś kosze nazbieramy ile się da i zalewamy to spirytem. Jak nabierze aromatu pododajemy jeszcze jakiś fajnych wynalazków typu miód, żeby było smaczne i.... zdrowo hihihihi. Myślę że 20 litrowy bukłaczek po śliwowicy sprzed kilku lat się zrobi do pełna.

RAVkopytko
17.05.2018, 20:40
truuuusskaaaffffki :drif:

jaro5000
19.05.2018, 17:39
czerwone gasi światło szybko i z nienacka. Akacja brzmi "obiecująco"

diverek
20.05.2018, 08:41
czerwone gasi światło szybko i z nienacka. Akacja brzmi "obiecująco"

Światło, w Twoim, ale i nie odosobnionym, przypadku, gasiła jeżyna. Kapeczkę za dużo spiryta mi się onegdaj wlało i efekty były podobne, jak przy niezapłaceniu rachunku za prąd. Truskawka zawsze była w miarę łagodna. Nie liczę samych owoców konsumowanych z bitą śmietaną. Bo owe truskawy w swych rdzeniach miały tego spirytu nieco więcej. Od wczoraj spiryt wyciąga aromat z akacji. Wstawiony w woodstockowej, dwudziestolitrowym baniaczce. Ze 3, 4 tygodnie musi tak postać i będziemy to potem rozcieńczać. Na pewno niejednego sponiewiera. Może nie tak jak Łysego dwa lata temu hihihi. Bo chłop pamięta tylko że przyjechał, a potem że już jedzie do domu. Ale postaram się żeby fason, tzn okolice 40 %, toto miało. Howg.

rupert
20.05.2018, 09:46
Może i mnie się uda przybyć... Ja to tylko bukłak z porterówką pamiętam, unikałem ile się dało widząc pomór grupowy:D

luźno kieta
20.05.2018, 12:06
Byłem w ubiegłym roku pod bramą, zastałem ciszę i spokoj pobiesiadnego poranka, mniej więcej koło ósmej :D W tym roku przyjdę zaznajomić się w bardziej rozsądnej porze.

jaro5000
20.05.2018, 12:08
Dobrze, że są jeszcze jacyś fachowcy w tym kraju ;) Do zobaczenia wkrótce!

Pratowasik
21.06.2018, 11:16
Ja jak zwykle. Motocyklowa wioska od wtorku prawdopodobnie. Zapraszamy pod brzozę z flagą FAT

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Dubel
21.06.2018, 11:17
Ja jak zwykle. Motocyklowa wioska od wtorku prawdopodobnie. Zapraszamy pod brzozę z flagą FAT

Ja tez moge ? :drif::drif::drif::bow::bow:

Pratowasik
21.06.2018, 11:19
Obowiazkowo.

Dubel
21.06.2018, 11:21
Obowiazkowo.

Ale z tym MOZE od wtorku to troszke przeginasz. Mam nadzieje widziec Cie w wtorek Okolo 13-14 na Orlenie w Skwierzynie :D

Jak bedzie trzeba ja moge byc i w Poniedzialek :D

krzysiek_m
21.06.2018, 11:29

My jak zwykle zameldujemy się w czwartek :D

Pratowasik
21.06.2018, 11:30
Ale z tym MOZE od wtorku to troszke przeginasz. Mam nadzieje widziec Cie w wtorek Okolo 13-14 na Orlenie w Skwierzynie :D

Jak bedzie trzeba ja moge byc i w Poniedzialek :DOgarniemy. Jak będziesz w pl -to w weekend przed możemy rekonesans zrobić KaTaMi. Przy okazji, Zawiozę flagę i plandekę do diwerka, więcej miejsca na browarki będę miał w kufrach. A i jeszcze można brzozę otoczyć jakąś taśmą, ostatnio we wtorek już mieliśmy namioty na naszych miejscach. Hej

rene82
21.06.2018, 11:51
Ja co roku mówię sobie ze nie jadę, ze juz szkoda wątroby:)...ale pewnie będę tym razem pewnie w czwartek...pozatym koncerty mi podpasowały: in flames, soulfly, judast priest!
No i jeszcze to pierwszy Poland Festiwal....za dwadziescia lat bedzie co wspominać.

Dubel
21.06.2018, 13:25
Ogarniemy. Jak będziesz w pl -to w weekend przed możemy rekonesans zrobić KaTaMi. Przy okazji, Zawiozę flagę i plandekę do diwerka, więcej miejsca na browarki będę miał w kufrach. A i jeszcze można brzozę otoczyć jakąś taśmą, ostatnio we wtorek już mieliśmy namioty na naszych miejscach. Hej

W weekend przed to w sobote wracam z wakacji wiec w niedziele po poludniu czemu by nie :D :at::lc8::lc8::lc8::lc8:

Dubel
21.06.2018, 13:27
My jak zwykle zameldujemy się w czwartek :D

W czwartek bedziemy juz odwyk miec, no chyba ze sie bedzie przecierac :dizzy:

lortprodisz
21.06.2018, 17:26
żeby nie było :D jeszcze mnie do listy dopiszcie :D ... melduję się w czwartek rano

RAVkopytko
24.06.2018, 22:31
Tak,tak,wchodzisz pod flagę na brzozie w czwartek,nagle jeb .....i wychodzisz w piątek rano :D

EmilD
27.06.2018, 08:19

Jak bedzie trzeba ja moge byc i w Poniedzialek :D

Dubel ja tez moge byc juz w poniedzialek jak bedzie trzeba :) Urlopik zalatwiony :D

Dubel
27.06.2018, 10:58
Dubel ja tez moge byc juz w poniedzialek jak bedzie trzeba :) Urlopik zalatwiony :D

Zgadamy sie! wracam z wczasow 28.07 i wtedy bede wiedzial, zalezy od pogody, prezesa itp ;)

Dubel
29.06.2018, 13:57
Pierd... kur..., siory ...bane jak zwykle okoniem do WOSP i Woodstock! Byle dojebac, zniszczyc za wszelka cene, ale my sie nie damy! To nasz siwat i nie rozjebiecie tego!!! Jak ja was kur... nie nawidze!!!!! Znow niepotrzebne wydatki, znow podwyzszone ryzyko :/

https://polandrockfestival.pl/aktualnosci/oswiadczenie-wosp-w-sprawie-opinii-policji-o-24-polandrock-festival

pete17
29.06.2018, 19:46
Dubel,podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym co napisałeś...

Adampio
29.06.2018, 21:04
Zupełnie nie rozumiem fenomenu zaczadzenia Orkiestrą i Łudstokiem, być może to kwestia pokoleniowa, ale wydaje mi się, że poziom agresji jaką generuje i sam świecki Świety i jego wyznawcy, w tym objawiony wyżej, w moim przekonaniu w pełni uzasadniają przyznanie imprezie przymiotu podwyższonego ryzyka 😀

Dubel
29.06.2018, 22:02
Zupełnie nie rozumiem fenomenu zaczadzenia Orkiestrą i Łudstokiem, być może to kwestia pokoleniowa, ale wydaje mi się, że poziom agresji jaką generuje i sam świecki Świety i jego wyznawcy, w tym objawiony wyżej, w moim przekonaniu w pełni uzasadniają przyznanie imprezie przymiotu podwyższonego ryzyka 😀

:mur::vis::o

ferolo
29.06.2018, 22:19
Jak jest miejscówka to ja się też dopisuję do listy nigdy nie byłem na takiej imprezie i czas w końcu pojechać i zobaczyć jak bawi się zacna trzoda :P ktoś z moich stron rusza aby nielecieć samemu ?

Dubel
29.06.2018, 22:51
Jak jest miejscówka to ja się też dopisuję do listy nigdy nie byłem na takiej imprezie i czas w końcu pojechać i zobaczyć jak bawi się zacna trzoda :P ktoś z moich stron rusza aby nielecieć samemu ?
Miejscówka jest listy nie ma, wszyscy są mile widziani.

Misza
29.06.2018, 22:59
Wystarczy 100 skinów którzy zaproszeni brakiem policji sobie wejdą i nastukają pokojowemu patrolowi. Sorry majstry ale impreza jest darmowa, każdy może sobie wejść, nie ma absolutnie żadnej segregacji w sensie "kupił bilet-nie kupił biletu". Czasy są niespokojne a komendant ryzykuje stołkiem jakby coś się stało. To i tak cud, że w środku styranizowanej Europy ktoś robi w miarę wolny festiwal. Nie moja bajka za bardzo światopoglądowo ale nie przeszkadza mi. Bywałem tam dawniej i ostatnimi laty. Powiem tak... te ostatnie lata jeździłem wyłącznie dla kilku ludzi przyjezdznych i lokalnych (;)) nie dla festiwalu. Dawniej jak się było nastoletnim hipisem to nawet taki festiwal super ale już nie bardzo...

jorge
29.06.2018, 23:38
Pierdolone k...,.., ..... ....bane jak zwykle okoniem do WOSP i Woodstock! Byle dojebac, zniszczyc za wszelka cene, ale my sie nie damy! To nasz siwat i
https://polandrockfestival.pl/aktualnosci/oswiadczenie-wosp-w-sprawie-opinii-policji-o-24-polandrock-festival

Dubelku proszę wykasuj w przyszłości nazwę partii....jestem sercem z wpisem, ale obraza to zwolenników - a tu forum bez polityki. Sypią się zgłoszenia :(

RysiekO
30.06.2018, 01:45
2 lata temu wracając z ostatniego koncertu wyskoczył do mnie i dziołchy, kiedy wracaliśmy do wioski motocyklowej, a ta była przez mały zagajnik, jakiś fagas z "palalizatorem" w latarce, takim straszakiem. Dostał w ryj gdy Owsiak dziękował ze sceny i nawoływał abysmy kochali się wszyscy... status, nie status, ale na tyle luda kilku potrafi się znaleźć szukających wrażeń innych niż konwencja festiwalu nawołuje :/

Mhv
30.06.2018, 08:09
Dokładnie tak..popieram to co powyżej i to co pisze Misza, a naprawdę nie zdziwiłbym się gdyby zdarzyły się jakieś prowokacje. Nie byłem nigdy, kiedyś chciałem ale nie wyszło i w sumie nie żałuję. Jeśli kiedyś przyjadę to na spotkanie czarnuchów:)
Ale nie trzeba zbyt dużej wyobraźni..ludzi są jacy są. Impreza otwarta, mało kontroli, zjeżdżają się tam różne elementy, także narkomani, erotomani oraz inni, nazwijmy to "dziwni ludzie" (są tacy), także ci, którzy mają po alkoholu różne problemy z machającymi rękami. Na pewno jest to mniejszość, ale na pewno są. Wg mnie trzeba tego dobrze pilnować, może się komuś niewinnemu stać krzywda..argument że do tej pory było w miarę spokojnie jest słaby, ludzie są coraz bardziej popieprzeni a czasy niespokojne.
Dla jasności - politykowanie to jest po obu stronach i każdy ma swoje racje. Mnie żadna ze stron sporu nie przekonuje, proponuję wyluzować, każdy ma swoje racje, ale nie potrafią ze sobą rozmawiać,
pozdro.:Thumbs_Up:

diverek
30.06.2018, 09:06
Impreza podwyższonego ryzyka, jak to zwykle bywa, i w tym roku, będzie też i u nas. Ci co byli wiedzą że po jeżynie na spirytusie, światło szybko gaśnie. Niestety w tym roku nie będzie truskawki z bitą śmietaną. Jak wcześniej wspomniałem, w tym roku zagości w naszych kieliszkach, szklankach i kubkach - nalewka z akacji. W tym roku gałęzie uginały się od białego kwiatostanu. i najstarsi górale nie pamiętają takiego urodzaju. No to skorzystaliśmy, pszczoły były zazdrosne. Ale co tam... Nigdy wcześniej czegoś takiego nie robiłem. To będzie premiera. A sami wiecie że na premierach, wypada bywać. Może likarstewka akacjowego nie zabraknie. Liczę że wyjdzie tego ze 20 litrów i obejdzie się bez kaca. No i że w tym roku Łysy, choć jeden dzień z tej imprezy zapamięta.

luźno kieta
30.06.2018, 10:43
Inicjatywa fajna, ale niestety i tam wdarła się brudna polityka, organizatorzy deklarują apolityczność, jednakowoż w ubiegłym roku ściskali się z przedstawicielami opozycji na scenie. Impreza podwyższonego ryzyka? owszem i to wielokrotnie podwyższonego! Bez jakiegokolwiek sprawdzenia można wnieść/wwieść co się tylko chce. Misza ma sporo racji pisząc o stołkach i o cudzie, że festiwal w ogóle się w tym roku odbędzie. Gdyby nie daj Boże doszło do jakiejkolwiek prowokacji ze strony przeciwników festiwalu, albo co gorsza faktycznego, zaplanowanego aktu przemocy, konsekwencje były by tragiczne. Specjalnie nie piszę co można by zrobić żeby doprowadzić do katastrofy, aby nikt nie posądził mnie o jakiekolwiek próby nakłaniania do tego, ale wierzcie mi że naprawdę nie potrzeba wielkich starań by podpalić beczkę z prochem.
A co do politykowania to jeszcze się nie zdarzyło tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Ci co rządzą mają swoich zwolenników i przeciwników, a tutaj mamy i jednych i drugich, to że potrafimy znaleźć wspólny język, patrząc przez pryzmat naszego moto-skrzywienia :D to jest zacne! Reasumując, czy pojadę na Kostrzyn w tym roku? owszem ze względu na muzykę i na Was.
Darz Bór.

Dubel
30.06.2018, 14:55
Dziękuję "kolegą" za "uprzejmie donosze i prosze o bana" jest to moje pierwsze ostrzezenie od ponad 9 lat udzielania sie na forum. Znając swój nie wyparzony pysk aż dziw bierze że dopiero teraz. Wpis bardzo emocjonalny ale dziś rowniez nie zmienił bym w nim ani jednego slowa. Wszystkim urażonym kij w oko bo w .... To by pewnie frajda była.

Wracając do tematu to tych hipotecznych 100 skinow to należy pamiętać że jest tam oprócz wolontariuszy profesjonalna ochrona i policja która jak myślę grupke 100 zmusiła by w 3 minutki. Wszystkie inne imprezy mają normalny status tylko ta ma podwyższone ryzyko, w zeszłym roku religijny szabat młodzieży gdzie zagrożeń było mnóstwo a zagrożenia o wiele większe miał status normalny. Opener kto był ten wie co tam się dzieje , normalny status . Ehhh ...

Jeszcze dodam na koniec że pomimo ostrego języka mój post nie był skierowany osobowo, a przekleństwa podkreslaly tylko emocje jakie mi towarzyszyły. Nie sądzę że ktokolwiek powinien się poczuć urażonym chyba że ma codzienną sraczke to co innego...

luźno kieta
30.06.2018, 15:51
Dziękuję "kolegą" za "uprzejmie donosze i prosze o bana" jest to moje pierwsze ostrzezenie od ponad 9 lat udzielania sie na forum. Znając swój nie wyparzony pysk aż dziw bierze że dopiero teraz. Wpis bardzo emocjonalny ale dziś rowniez nie zmienił bym w nim ani jednego slowa. Wszystkim urażonym kij w oko bo w .... To by pewnie frajda była.

Wracając do tematu to tych hipotecznych 100 skinow to należy pamiętać że jest tam oprócz wolontariuszy profesjonalna ochrona i policja która jak myślę grupke 100 zmusiła by w 3 minutki. Wszystkie inne imprezy mają normalny status tylko ta ma podwyższone ryzyko, w zeszłym roku religijny szabat młodzieży gdzie zagrożeń było mnóstwo a zagrożenia o wiele większe miał status normalny. Opener kto był ten wie co tam się dzieje , normalny status . Ehhh ...

Jeszcze dodam na koniec że pomimo ostrego języka mój post nie był skierowany osobowo, a przekleństwa podkreslaly tylko emocje jakie mi towarzyszyły. Nie sądzę że ktokolwiek powinien się poczuć urażonym chyba że ma codzienną sraczke to co innego...

Ale mimo wszystko przyjedziesz?

EmilD
30.06.2018, 16:33

Dubel wypijemy zdrowie tych "kolegów" chillując się pod brzozą :zdrufko::chleje::grass:

Dubel
30.06.2018, 21:37
Ale mimo wszystko przyjedziesz?

Ale mimo co? Ze bana z obozu wladzy chce zrobic wszystko by rozwalic impreze ? Czy mimio tego ze sa naszym forum sygnalisci? I jedno i drugi nie jest mnie w stanie zatrzymac ani zmienic mojego podejscia do tematu.

Dubel wypijemy zdrowie tych "kolegów" chillując się pod brzozą :zdrufko::chleje::grass:

Tak bedzie :smoking::Thumbs_Up: i zeby to ich glowa pozniej bolala :D no i oczy od kija ....

Za duzo fajnych ludzi tu jest by przejmowac sie marginesem:webers:, mimo to zauwazalnie coraz mniej trzody, dzidy i najepki a coraz wiecej .............................:mur: (mam jedno ostrzezenie, wiecej mnie nie nada)

luźno kieta
30.06.2018, 21:48
I jedno i drugi nie jest mnie w stanie zatrzymac ani zmienic mojego podejscia do tematu.

i gitI:) do zobaczyska zatem :):):):)

Dubel
30.06.2018, 21:54
i gitI:) do zobaczyska zatem :):):):)

:Thumbs_Up::kumbaya::zdrufko::friday::rules:

Ypsi
30.06.2018, 23:46
Za duzo fajnych ludzi tu jest by przejmowac sie marginesem

Jak to powiedział Pan Bohdan Smoleń... " Od kiedy margines jest ważniejszy od ogółu".

ŁysyDLE
01.07.2018, 14:08
No i że w tym roku Łysy, choć jeden dzień z tej imprezy zapamięta.

W tamtym roku zapamiętałem aż za dużo:) A w tym roku najprawdopodobniej będę tylko w sobotę, więc jeden dzień może się zapisać i pamięci w głowie nie zabraknie:)

jorge
01.07.2018, 14:19
Dubel - daj spokój, nie warto przyćmić słusznego (moim zdaniem) przekazu walką ze zwolennikami władzy. Używaj synonimów jeśli musisz, ale wprost nie jest wskazane. Masz prawo do krytykowania - zwłaszcza, że obiektywnie jest to po prostu robienie po górę - dla zasady. (Statystyka imprez masowych - dla niedowiarków). Jednak FAT musi być wolne od polityki -
Chyba ze przyjazd motocykle grozi sankacjami ;)

PS
Nie ma bana. Była korekta.

Dubel
01.07.2018, 14:30
Dubel - daj spokój, nie warto przyćmić słusznego (moim zdaniem) przekazu walką ze zwolennikami władzy. Używaj synonimów jeśli musisz, ale wprost nie jest wskazane. Masz prawo do krytykowania - zwłaszcza, że obiektywnie jest to po prostu robienie po górę - dla zasady. (Statystyka imprez masowych - dla niedowiarków). Jednak FAT musi być wolne od polityki -
Chyba ze przyjazd motocykle grozi sankacjami ;)

PS
Nie ma bana. Była korekta.

pisior = synonim a i tak zostal wyedytowany :D
Temat ostrzezenia i tamtego postu uwaa za zakonczony ostatecznie, robmy swoje:Thumbs_Up:

Gandalf
01.07.2018, 16:20
A trampek tez sie moze z namiotem do was przyłączyć? Jestem "lokales"(50km) jak coś to służę pomocą. LwG.

Dubel
01.07.2018, 17:38
A trampek tez sie moze z namiotem do was przyłączyć? Jestem "lokales"(50km) jak coś to służę pomocą. LwG.

Jasne! Wszysc są mile widziani. Wystarczy dobry humor , otwartość i pozytywne nastawienie. Mocna głowa też się czasem przydaje ;)

Gandalf
01.07.2018, 19:26
Jasne! Wszysc są mile widziani. Wystarczy dobry humor , otwartość i pozytywne nastawienie. Mocna głowa też się czasem przydaje ;)

No to super moge oficjalnie wbijac na motowioske do afrykanerow. Jupi, zona sie ucieszy, bo juz nie bede jej smecil, ze mam "tylko" trampka a chcialem afryke:D

Pratowasik
02.07.2018, 08:39
UJ tam z polityką. Byle by wam do głowy nie przyszło przywiezienie jakieś bumboxa, i puszczanie na afri wiosce diska z pola. Pozdro

Miras Sc
02.07.2018, 09:59
Tak jest. Totalny zakaz przyworzenia bumboxów, bongów, bimbrów i innych badziewi na literę B:D

A dla mnie proszę zarezerwować miejsce, będę w w czwartek

Dubel
02.07.2018, 10:06
Tak jest. Totalny zakaz przyworzenia bumboxów, bongów, bimbrów i innych badziewi na literę B:D

Bumboxom mowimy stanowcze nie, natomiast bimbrom stanowcze tak :D

Mhv
02.07.2018, 11:27
Dobry boombox nie jest zły:)
https://www.youtube.com/watch?v=8yvEYKRF5IA

luźno kieta
02.07.2018, 17:03
Dobry boombox nie jest zły:)

Owszem, pod warunkiem że zostanie w domu.

patck
04.07.2018, 11:49

Dobrze że cytrynówka jest na C :dizzy:

Dubel
04.07.2018, 12:25
Ja mam O.W.D.
Orzechowka
Wisniowka
Debowka
Wszystko na bazie ksiezycowki :)
Mam nadzieje Miras ze na to dasz przyzwolenie.
A i losos tez juz wczoraj sie uwedzil :D tyle ze do czwartku raczej nie doczeka

luźno kieta
04.07.2018, 14:03
Znajomy wytwarza, ale nazwa tego nie zaczyna się na "B"
ów wyborny elixir zwie się poetycko: "muśnięcie siekierą" więc nie zostanie zapomniane w domu.:D:D

grohot
04.07.2018, 22:32
My w czwartek się zameldujemy i też będziemy mieli małe co nieco;]
Ten "elixir" to spożywaliśmy w Rudnie?

luźno kieta
04.07.2018, 22:51
Ten "elixir" to spożywaliśmy w Rudnie?

To ja byłem w Rudnie????

Adagiio
07.07.2018, 06:06
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/po-protestach-kosciola-i-pis-odwolano-koncert/zw15weq za komuny pzpr zabraniało im też koncertować :dizzy: .

Ypsi
07.07.2018, 09:48
Jest rozpiska koncertów... czyli dotrwam do Soulfly :D

https://www.antyradio.pl/Muzyka/Koncerty/Pol-And-Rock-Festival-2018-Poznalismy-rozpiske-godzinowa-koncertow-23867

LamaNaTenerce
08.07.2018, 22:53
Powitać. A jak nie przyjadę motocyklem to ktoś mnie wpuści do wioski motocyklowej :zdrufko:? Nie byłam, więc pytam. Dowód rejestracyjny mi wystarczy, żeby pozostać w elitarnej grupie? :P

RAVkopytko
08.07.2018, 23:03
Wystarczy :D i Pamietaj,Szukaj afrykańskiej flagi na brzozie

LamaNaTenerce
08.07.2018, 23:06
To git. Wszędzie te brzozy :D

kacperek
16.07.2018, 13:35
Drogie Koleżanki i drodzy Koledzy nie znamy się, bo jestem od niedawna na forum, ale chętnie bym się podłączył z dziewczyną i z RD04 :) Chcę ruszyć w piątek rano z Gdańska. Myślicie że jest wtedy szansa na rozstawienie namiotu? BTW. Może ktoś też jedzie wtedy z okolic 3city?

Pozdrawiam
Kacper

OposAndrzej
16.07.2018, 13:37
Hej znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie i plecaczka? Chcemy przyjechać w środę wieczorem albo czwartek rano.

EmilD
16.07.2018, 15:21
Na około brzozy nie ma płotu wiec wszyscy się zmieszczą :)

JarekAT
16.07.2018, 17:25
Dawać koordynaty na tą brzozę.
Tylko uważać przy podchodzeniu do lądowania ;)

Dubel
16.07.2018, 20:00
To je tu https://goo.gl/maps/tBAMrP2wc3m

Wszyscy sa mile widziani, jedyny warunek to dobry humor i brak uprzedzen. Jak ktos chce przyjechac w piatek czy sobote to miejsce pewnie sie znajdzie ale gwarancji nie ma. Ludzi jest tyle ze nie ma mozliwosci utrzymac miejsca juz w dniu otwarcia. Osobiscie polecam pojawic sie minimum w srode :D

Dubel
16.07.2018, 20:02
81470

Tak to mniej wiecej wyglada :)

Dubel
16.07.2018, 20:49
Pan gogle was doprowadzi juz oficjalnie :D

https://goo.gl/maps/pA7YpBXP4Fm

qbl
16.07.2018, 23:45
Chrześcijański Klub Motocyklowy BOANERGES?

krzysiek_m
17.07.2018, 16:05
Chrześcijański Klub Motocyklowy BOANERGES?

? Chyba od zawsze organizują wioskę motocyklową.
Trzeba tylko uważać, żeby nie obrazić prezydenta :D

RAVkopytko
17.07.2018, 16:08
:mur::lol19:

Dubel
17.07.2018, 17:26
? Chyba od zawsze organizują wioskę motocyklową.
Trzeba tylko uważać, żeby nie obrazić prezydenta :D

Bo??:D:smoking::lol19:

Gandalf
17.07.2018, 17:40
A bedo jakies offroady czy tylko picie i zabawa?

krzysiek_m
17.07.2018, 17:57
Bo??:D:smoking::lol19:

Bo będziesz musiał przeprosić :haha2:

Dubel
17.07.2018, 18:38

Zależnie od pogody jak będzie +40 to offroud może i będzie ale dla ambitnych :D w sumie to zależne pewnie od pogody itd. Ale nie oszukujmy się na wooda nie jedzie się na offroudy a dla zajebiste atmosfery, nocnych Polaków rozmów, fajnej muzy i niepowtarzalnego klimatu. Taki jeden pewnie już coś przygotował do jazdy ale raczej ON niż OFF choć pewnie jak zawsze ambitnie i ciekawie. Nie będę się wypowiadał jak zechce sam coś zdradzi.

Jeśli natomiast chodzi o przeprosiny to jakoś prezydent już więcej się nie pojawił :o

JarekAT
17.07.2018, 18:48
Do zobaczenia :D
Hu.... z tym offroadem ;)
JA tam motocykla nie ruszam wcześniej niż w niedzielę :)

Dubel
17.07.2018, 19:22

:Thumbs_Up::kumbaya::zdrufko:

zaczekaj
17.07.2018, 20:05

Ludziska u Diverka i Brunetki co roku wybierali się w sobotę na offy. Czy w tym roku tez tak będzie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pete17
22.07.2018, 08:46

I tak trzymaj...Ja też:chleje:

luźno kieta
22.07.2018, 18:25
Bylem dziś a tu taki psikus, mam nadzieję że nie o tę brzozę chodzi...

Dubel
22.07.2018, 22:47
Nie to nie ta brzoza :D
Daje jeszcze raz mapkę z adresem Baru FAT na Woodstock :kumbaya::zdrufko::chleje:
https://goo.gl/maps/pA7YpBXP4Fm

luźno kieta
23.07.2018, 00:17
Kamień z serca, faktycznie owa samotna brzoza z mojego zdjęcia po drugiej stronie drogi. Do zobaczenia za dwa tygodnie.

Soltys
24.07.2018, 16:17
Powiem tylko że cytryny już dochodzą, będzie czym przepijać akację :D:D:D

qbl
24.07.2018, 17:42
brzoza jednak czyli

diverek
24.07.2018, 21:06
Powiem tylko że cytryny już dochodzą, będzie czym przepijać akację :D:D:D
Akacja już oddała spirytusowi, to co miała oddać. W ten weekend, rozcieńczam, rozlewam, degustuję i ... czekam na Was.

Soltys
24.07.2018, 22:15
W środę ruszamy, w piwnicy znowu będzie straszyć :haha2:

RAVkopytko
24.07.2018, 22:25
Dobrze tam straszy :D

Dubel
25.07.2018, 06:57
Blisko, blisko coraz bliżej
81644

jorge
25.07.2018, 15:06
Chyba Owsiaka nie będzie...http://natemat.pl/244543,jerzy-owsiak-wezwany-na-policje-za-przeklenstwa-na-spotkaniu-w-empiku

Dubel
25.07.2018, 15:09
Chyba Owsiaka nie będzie...http://natemat.pl/244543,jerzy-owsiak-wezwany-na-policje-za-przeklenstwa-na-spotkaniu-w-empiku

Będzie będzie. Rozprawa 31 lipca

EmilD
25.07.2018, 15:38
Chyba jednak będzie trzeba wypić trochę normalnej wody bo upały zapowiadają okrutne :D

Blazimir
25.07.2018, 15:52
Akacja już oddała spirytusowi, to co miała oddać. W ten weekend, rozcieńczam, rozlewam, degustuję i ... czekam na Was.

Czy kula jest już w gotowości? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek... :D

Soltys
25.07.2018, 17:01
O to ja zabiorę piłkę :hehehe:

ferolo
25.07.2018, 19:19
Pany czy ktos leci na Woodstock z kierunku wschodniego samemu to tak smutno tyle kilometrów robić

pete17
25.07.2018, 20:05
Skąd jedziesz,w jaki dzień i o której godż? Ja z Pabianic we czwartek około 10...

ferolo
25.07.2018, 20:14
jadę ze słupska w czwartek ok 13

EmilD
25.07.2018, 22:08
Ja lecę w poniedziałek rano z Warszawy.

rene82
25.07.2018, 22:15
środa pewnie po robocie z Radom
Kiedyś na łodż i konin i krajówką
od paru lat a2

broda
26.07.2018, 14:13
Siema!
Kieruję się na azymut Warszawa - FAT Bar pod brzozą, we wtorek lub środę. Zasada jak najbardziej bokiem, im gorsza nawierzchnia lub jej brak tym lepiej :-) Nie mam wybranej trasy, jade na pałę na azymut, byle ciekawszymi odcinkami. Raczej kostki niż nie kostki ;)
Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam :)

pete17
26.07.2018, 19:33
No ten Słupsk to raczej północnywschód
a ja z centruma...znowu w poniedziałek to zbyt wcześnie...pewnie na miejscu się spotkamy...

diverek
26.07.2018, 20:45
Czy kula jest już w gotowości? Tak tylko pytam, na wszelki wypadek... :D
Kule się wystruga, w razie co, ale za wczasy trzeba pochować wszystkie piłki do siatkówki.

luźno kieta
26.07.2018, 21:47
Kule się wystruga, w razie co, ale za wczasy trzeba pochować wszystkie piłki do siatkówki.

I te do metalu też...

JarekAT
29.07.2018, 11:31
2 dni :D

Dubel
29.07.2018, 13:49
Brzozy stoją :)
81777

EmilD
29.07.2018, 15:33
No i pięknie :D Jestem tam jutro kolo południa :)

Pratowasik
29.07.2018, 17:20
Emil. Plandeka i flaga u Diverków. Masz zadanie odebrać i rozwiesić. To tak żebyś się nie nudził. My we wtorek jakoś w południe będziemy.

ŁysyDLE
29.07.2018, 21:12
Ja ruszam offem w czwartek rano więc może jeszcze gdzieś się dopcham:) Start z Chojnowa Jak ktoś jest chętny z Dolnoślązaków na dojazd niech daje znać:at:

RAVkopytko
29.07.2018, 21:30
Łysy, ja startuje w czwartek rano o 6:00
może Grzela,Calafior i Dżoana dołączą

ŁysyDLE
29.07.2018, 21:46
Łysy, ja startuje w czwartek rano o 6:00
może Grzela,Calafior i Dżoana dołączą

Będziemy na łączach najwyżej wstanę szybciej:dizzy:

EmilD
30.07.2018, 06:12
Wyślijcie mi na priv adres bo inaczej nie trafie po tą flagę :)

frog
30.07.2018, 06:33
No i Frog przyjdzie się przywitać.Jeśli wszystko pójdzie z realem.

Miras Sc
30.07.2018, 12:06
Startuję z SOmalii w środę. Koło południa powinienem być na miejscu:D

mad.dog
30.07.2018, 12:58
heloł,
Będę i ja!
startuję we środę po pracy. Prawdopodobnie wozem. Ze stolnicy.
Jakby ktoś chciał się podłączyć, to zapraszam ;) Dozooooooooooo

Dubel
30.07.2018, 15:52
81787
Emil przesłał wiadomość że teren pod brzoza zdobyty i zabezpieczony, flaga FAT powiewa na brzozie.

ŁysyDLE
30.07.2018, 19:47
Ja jednak toczę się w środę po robocie Może koło 14 wyjadę

RAVkopytko
30.07.2018, 20:55
Dubel,miejsce Trzym :D w środę wieczorem będę.

Dubel
30.07.2018, 21:00
Dubel,miejsce Trzym :D w środę wieczorem będę.

Juz od jutra bede pilnowal jak zawsze :D

Dubel
31.07.2018, 12:18
No to zaczynamy ��

Miras Sc
31.07.2018, 13:01
Jeszcze godzina w pracy i zaczynam miesiąc urlopu :D

norbi
31.07.2018, 19:05
Startujemy w piątek po 14 z Legnicy i lądujemy u diverków😁😁😁

Marcin3City
31.07.2018, 19:51
Będzie tam moje autko, ale beze mnie :(

JarekAT
01.08.2018, 00:05
81824

ŁysyDLE
01.08.2018, 13:01
https://www.youtube.com/watch?v=HVtYQzksFSo Zaraz się ogarnę po robo i dzida:) :at: Zróbcie tam choć trochę cienia dla strudzonego wędrowcy:D

Dubel
01.08.2018, 14:19
Cień jest

grohot
01.08.2018, 14:27
My startujemy jutro koło 9,tak że po południu będziemy z ciepłą i wygalowaną wódką;]:chleje::friday:

Pekaes
02.08.2018, 09:30
Hej . Ja startuje za chwile z Kraka i będę się turlał do Kostrzyna . Na pewno was odwiedzimy .

diverek
02.08.2018, 10:50
Hej . Ja startuje za chwile z Kraka i będę się turlał do Kostrzyna . Na pewno was odwiedzimy .
Nas, czy ich pod brzózką? :)

dżony
02.08.2018, 11:25
A tam pod te brzózki da się podjechać moto czy one są na terenie tej wioski motocyklowej ?

Wysłane z mojego HT20Pro przy użyciu Tapatalka

Dubel
02.08.2018, 13:38
81824

A ty gdzie?

JarekAT
03.08.2018, 03:16
Na Malinowskiego

Ypsi
03.08.2018, 13:40
Jesteśmy z 30m niżej od Ciebie Jarek.

Gandalf
03.08.2018, 15:04
Byłem wczoraj, a w zasadzie dzisiaj do 3 nad ranem. Ale zona sie zle poczula, i zabralismy sie do domu, mamy 70km. Dzisiaj nie bede, ale jutro przed parada przyjade sie przywitac i wypic po bezalkoholowym. Napiszcie tylko prosze o ktorej jest parada, bo nie widzialem afiszu.
Do zobaczenia w sobote

Dubel
05.08.2018, 09:34
Ja już w domu cały i zdrowy. Pozdrawiam

grohot
05.08.2018, 13:21
I my dojechaliśmy bez przygód;].
To był fantastyczny festyn:)
Pozdrawiam.

ŁysyDLE
05.08.2018, 14:00
Ja też dojechałem:) Był u nas jeden dzwon na asfalcie, ale nikomu nic się nie stało:) Fajnie było i pod brzozą i na JP2:dizzy: Do zobaczenia za rok:)

krzysiek_m
05.08.2018, 17:58
Dojechaliśmy i my :). Dzięki wszystkim za super imprezę :).

OposAndrzej
05.08.2018, 18:41
Nam też udało się bezpiecznie dojechać. Jeszcze raz dzięki za możliwość bawienia się z super ekipą :D

broda
05.08.2018, 19:39
Dzięki wszystkim za jak zwykle rewelacyjną imprezę!
Za dyskusje o wyższości DCT nad manualem, za akcję STOP AGREST!, za wasze nieskończone poczucie humoru :-)
To zaszczyt zdemolować się z tak zacną ekipą :)
Mam nadzieję do rychłego zobaczenia niekoniecznie aż za rok ;)

Trochę moich fotek https://photos.app.goo.gl/dDPQXbkbihcKHuJv8

BTW// Ktoś pytał o mojego facebooka -> https://www.facebook.com/pawel.blubi

Mesjasz
05.08.2018, 20:36
A ja rozjebalem lampę na aucie ale poza tym spoko.. od czego jest autocasco :/
Dzięki za imprezę i do miłego ;)

broda
05.08.2018, 20:40
A ja rozjebalem lampę na aucie ale poza tym spoko.. od czego jest autocasco :/
Dzięki za imprezę i do miłego ;)

Walnąłeś w samochód? Cały jesteś?

lortprodisz
05.08.2018, 22:05
LortHełmofon też już w domu :) Fajnie jak co roku było spotkać Wszystkich , posiedzieć przy zimnym celtyckim czy te odśpiewać afrykański hymn na wzgórzu ASP za pomocą przetworników pielgrzyma . Do zobaczyska :)

RAVkopytko
05.08.2018, 22:14
Było jak zawsze zajebiście :D
Dziękuje bardzo Gospodarzom z JP II za gościne :bow::bow::bow:
Lordzie,brakowało nam Guwnego pasterza w śpiewaniu ;)
Uważajcie na mieszkańców piwnicy Fritzla :oldman:
I Pamietajcie,żeby nie wywoływać Kurczaka z lasu :lol8:

Pan Wojtek powiedział :"ilu ludzi na Polandrock tyle głupich pomysłów" :D

luźno kieta
05.08.2018, 22:23
..posiedzieć przy zimnym celtyckim...

Dzięki za wskazanie źródła tegoż ożywczego nektaru.

P.S. niezła czapka:D.

patck
06.08.2018, 08:27
Dzięki całej ekipie za spotkanie, było zacnie, do zobaczenie oby wcześniej niż za rok.

Ypsi
06.08.2018, 11:28
Gdy źle się dopasuje materac do namiotu... albo odwrotnie.

81908

A o tym wiedzieli?, ja się dowiedziałem dopiero podczas szlajania po łódstoku.

81910

81909

81911

81912

Na tej drugiej wiosce piwnej nawet Kozel był :)

EmilD
06.08.2018, 12:04
Słońce nas dojeżdżało okrutnie, ale brzozy pomogły i jakoś wytrzymaliśmy. Super było się spotkać i poznać nowych ludzi. Na pewno widzimy się za rok tyle, że ja nie przyjadę już w poniedziałek - wątroba mogłaby się tym razem obrazić :D

lortprodisz
06.08.2018, 21:45
Chłopaki z Włocławka też dodali coś od siebie :)
AP4GUP0aVJY

frog
07.08.2018, 07:11
To ja też dodam parę fotek :)

Brunetka
08.08.2018, 07:56
Witajcie

Dzięki za super zabawę :) Jak zawsze było Was wszystkich miło widzieć, szkoda że znowu trzeba tyle czekać :)

Miny ludzi nad jeziorkiem bezcenne jak wchodziliśmy do wody z wielkim garem jedzenia :)

w linku kilka zdjęć :)

https://www.flickr.com/photos/142390332@N07/albums/72157669912380937

Pachlęcie
21.09.2018, 10:54
Jak co roku, tegoroczny festiwal był fantastyczny!