View Full Version : 19 Rajd WIR
Dobra koniec żartów,zostałem położony żywcem przed kołami WŁADIMIRCA i zostałem tymczasowym Sołtysem 19 Podlaskiego Wiosennego Rajdu WIR. Więc zapraszam serdecznie na śmierdzącą żywcem imprezę, która odbędzie się w dniach no właśnie kiedy.... chyba coś około 14-28 Kwietnia.Działka prywatna więc proszę o NIE RYCIE mi trawy, bo krowy pozdychają z głodu.Jest kaliumna,prąd i woda teren ogrodzony.Czyli macie jak w Hotelu **** do sklepu jest ok 40km a do najbliższej stacji 100km.Co do dojazdu na miejsce podam szczegóły w najbliższym mi znanym terminie.Zaznaczam że prosto nie będzie !!!!!! pogląd widać. Dziękuję za uwagę do zobaczenia!!!!!!!!!.
Onufry22
27.03.2018, 22:50
1. Miszaa
2. Onufry22
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
Odgrzebałem jakieś starocie sprzed roku, więc zmontowałem bylejak zapowiedzi, może kogoś zachęcę :D
Będą atrakcje, tańce klasyczne i fristajlowe, towarzystwo pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, pyszne jedzenie, pogoda i jazda gwarantowana, porady ekspertów, ciekawe rozmowy
L4r8fD2Ducw
Witam szanowna komisjo, skromnie poproszę o termin późniejszy od 13-15 04 bo wtedy jest zlot ADV, a ludzi z filmu osobiście nie znam :) szczególnie mojej żony :)
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4.Ablos78 +ferajna
PietiaBBI
28.03.2018, 07:36
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
6. Kici
robertG7
28.03.2018, 08:26
Witam szanowna komisjo, skromnie poproszę o termin późniejszy od 13-15 04 bo wtedy jest zlot ADV, a ludzi z filmu osobiście nie znam :) szczególnie mojej żony :)
Wojtek podawał: 20-22 kwiecień
Hmmm dwutygodniowy Rajd Podlaski, to to robota!!!!:D
W drugim tygodniu zabraknie krzaków na sranie......
Frog ma przyczepkę, wywiezie obornik
WojtekBBI
28.03.2018, 08:54
Wojtek podawał: 20-22 kwiecień
A co ja mam do gadania:D:vis:
Wojtek jak to co? Przez Ciebie przemawia DUCH PUSZCZY
Do zobaczenia
Lucky Luke
28.03.2018, 10:06
Już mnie wszystko boli :D
Z tymi gwarantowanymi jazdami to różnie bywa. Właśnie na filmie zapowiadającym widać jak mój trampek odjeżdza dokładnie w tej samej pozycji jak przyjechał, kurwa nawet z przyczepki nie zdjąłem taki program atrakcji pobocznych był napięty!
Z tymi gwarantowanymi jazdami to różnie bywa. Właśnie na filmie zapowiadającym widać jak mój trampek odjeżdza dokładnie w tej samej pozycji jak przyjechał, kurwa nawet z przyczepki nie zdjąłem taki program atrakcji pobocznych był napięty!
Przyjechałeś w teren z motocyklem, który jest dobry tylko w trasę :) no i zabrałeś go w trasę
Animatorzy mieli wtedy kupę roboty
Czyja wątroba to wytrzyma??????????????
i najważniejsze pytanie: czy na anakach przejadę :)
i najważniejsze pytanie: czy na anakach przejadę :)
Nie, nie, najwazniejsze to pytanie: czy brac kalesony termoaktywne i czy litr wódki mi wystarczy na wieczór :D????
Nie, nie, najwazniejsze to pytanie: czy brac kalesony termoaktywne i czy litr wódki mi wystarczy na wieczór :D????
pytania retoryczne
oczywiście że wódki będzie za mało
Lucky Luke
28.03.2018, 12:29
o tak oooo ;)
Takie męki to sama przyjemność!
o tak oooo ;)
hmm, na rajdzie dziewczyn raczej niewiele
https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/1249605243_by_F2q_600.jpg
żeby uniknąć powyższych nieporozumień zabieram swoje, prawdziwe dziewczyny
https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/180319143101-grid-girls-7-exlarge-169.jpg
i wódka wtedy niepotrzebna
po zdjęciach Siwego strach mnie obleciał.......
i się muszę dobrze zastanowić
Lucky Luke
28.03.2018, 15:37
po zdjęciach Siwego strach mnie obleciał.......
i się muszę dobrze zastanowić
Po Podlaskim nic nie jest tak samo :haha2:
A czy kaszuli odświętne bedo?
Kurde Siwy postawił poprzeczke wysoko......
Panowie, pompa wody mi cieknie w moim złomie. Mówię o pompie w motórze!
Doradźcie coś bo znów przyjadę ze zwłokami na przyczepce!
Jakaś używka, zestaw naprawczy, kuźwa nic nie mogę znaleźć ...
Złomie która pompa ??
pompa wódy!
pompa wódy!
a jaki Twój typ? XLV600, rok prod, kod PD... ?
Jeśli tylko cieknie to uszczelnij silikonem do wysokich temperatur
nowa i z afryki podejdzie chyba http://allegro.pl/honda-xrv750-africa-twin-pompa-wody-nowa-oem-i7233780411.html
XL600V, PD10. No właśnie nie wiem co w tych nowych pompach tyle kosztuje, że złota są?
No nic zapierdolę silikonem albo podepnę wiadro wody. ..
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Złomie Duct Tape Extrerme :)
XL600V, PD10. No właśnie nie wiem co w tych nowych pompach tyle kosztuje, że złota są?
No nic zapierdolę silikonem albo podepnę wiadro wody. ..
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Złomie, tylko zaaplikuj silikon na dekiel zamiast oringu, postaraj się jednym ciągiem zrobić własny grubszy oring i poczekaj aż wyschnie i będzie jak uszczelka. Dopiero potem zakładaj dekiel na miejsce
Jak to uszczelka to pikuś, jak kończy się pompa to już dużo większy problem. Nie zaklejałbym dziurki z której kapie, to jak wsadzenie tamponu do nosa w trakcie kataru.;)
Ach, jeździł bez oleju to tym bardziej pojedzie bez wody, tropików u nas teraz nie ma. Żeby mnie taka błachostka powstrzymała przed Podlaskim, niewyobrażalne! Achoj!
Złomek nie-zaślepiaj!! dolewaj płynu no chyba że chcesz zobaczyć czy na emulsji pojedzie , kup używkę i do zobaczenia
robertG7
29.03.2018, 17:18
Allegro 9% zabiera już z ceny. Złodzieje!!
Witam z przykrością zawiadamiam o odwołaniu 19 Rajdu Wir.Do zobaczenia może na jesiennym.
Witam z przykrością zawiadamiam o odwołaniu 19 Rajdu Wir.Do zobaczenia może na jesiennym.
Jajko bylo nie teges czy ducha zabraklo????
ŁukaszBIA
01.04.2018, 13:08
1.04?
WojtekBBI
01.04.2018, 13:17
1.04?
Niestety nie:mad:
Heheee -czarny humor, czarny żart.
Mirek Swirek
01.04.2018, 14:00
Cholera, a ja już nowe Anaki założyłem...
Przykro nam że zjebaliśmy wam plany 😕
Przykro nam że zjebaliśmy wam plany 😕
Prima Aprilis uważaj bo się pomylisz:D
Cibor klv
01.04.2018, 16:14
Nie bedzie rajdu...niczego nie bedzie.. Paszli do domu..
Niestety to prawda.
Musiałam (!) cofnąć Wojtkowi przepustkę, a on doszedł do wniosku, że skoro on nie może, to nikt nie pojedzie.
No i macie babo placek.
A ja już spakowany!!!!!!!
Na szczęście daleko nie masz.Zmień kierunki poleć na zachód,północ,południe bo na wschodzie niczego nie będzie.Powodzenia !!!!!!!
Lucky Luke
03.04.2018, 08:35
I tak przyjedziemy :P
Zapraszamy, ale my tu nic nie mamy :)
Zapraszamy, ale my tu nic nie mamy :)
Klimat panie tzn swieze powietrze:
wasilczuk
04.04.2018, 14:19
A czy promocja w lidlu na finlandię jeszcze będzie trwała?
A czy promocja w lidlu na finlandię jeszcze będzie trwała?
oho, szlachta zagraniczne wódki pija ...
wasilczuk
04.04.2018, 14:31
To miała być informacja dla kolegów tego, co w wojsku był nad morzem.
Ponury-Zibi
04.04.2018, 21:33
I co dalej ?
Co bedzie jak nie bedzie?
A ja wiem czemu tak naprawdę nie będzie podlaskiego...bo pogoda jest za bardzo zajebista:vis:
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
6. Kici
7. Racibor
I mam pytanie kto z Białego jedzie Autem?
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
6. Kici
7. Racibor
8.Polski
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
6. Kici
7. Racibor
8.Polski
9. zbyszek
a jak nie bedzie to w rowie się dzymnę, na jeden uj wyjdzie...:p
robertG7
05.04.2018, 22:22
To znów auta przyjadą? To może rajd podlaski samochodowy jest?
mareksz007
06.04.2018, 07:24
To znów auta przyjadą? To może rajd podlaski samochodowy jest?
Świat się zmienia, alkohol bezalkoholowy, kawa bez kofeiny, czekolada bez czekolady. To i Raj Podlaski może być bez motocykli.
Podobno droga (ścieżka) dojazdowa do obozowiska ma max.120 cm szerokości na długości ok 3,5 km, więc problem aut sam się rozwiązał.
Już szykuje swój gold kielonek na spotkanie z Duchem Puszczy.
Kładem nie dojadą, a co dopiero autem
mareksz007
06.04.2018, 17:02
Kładem nie dojadą, a co dopiero autem
PKS-em podobno bez problemu można.
szymon.c
06.04.2018, 19:47
1. Miszaa
2. Onufry22
3. Złom
4. Ablos78 +ferajna
5. Pietia
6. Kici
7. Racibor
8.Polski
9. zbyszek
10.Szymon.c
Tak nieśmiało, jak można to dziesiątkę pierwszą zamykam.
I czy ktoś z południa myśli o zabraniu moto na przyczepie?
Izeczka wybiera się autem i Wasza w tym głowa żeby dotarła na miejsce, inaczej okoliczne wioski gniew jej pochłonie :)!
Ponury-Zibi
06.04.2018, 23:43
Ochoooo
Ostatnio miałem problem z dotarciem na miejsce :)
Ostatnio miałem problem z dotarciem na miejsce :)"Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu,
Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi..."
A. M.
Ostatnio miałem problem z dotarciem na miejsce :)
Frogu nie oglądaj takich żeczy bo niwka raczej nie do tego :)https://www.youtube.com/watch?v=KTJUMOzx_zE
Izeczka wybiera się autem i Wasza w tym głowa żeby dotarła na miejsce, inaczej okoliczne wioski gniew jej pochłonie :)!
No i całe szczęście. Bo już był lincz na forum za pytanie o auto. A chodziło tylko o dostarczenie gratów. Gołąb poinformuj Małżonkę że będę ją prosił o zabranie mandżuru.
Frogu nie oglądaj takich żeczy bo niwka raczej nie do tego :)https://www.youtube.com/watch?v=KTJUMOzx_zE
Rosyjski wynalazek. Był w jednym z ostatnich Top Gear.
"Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu,
Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi..."
A. M.
"Stepy Akarmeńskie" a Frog na zdjęciu jakiś młody jakby jeszcze przed poborem do wojska był :)
Było się młodym i pię.....
mareksz007
08.04.2018, 19:43
O kurczę Ty miałeś włosy?
Po dzisiejszym objeżdżaniu trasy take coś spreparowałem :) Jedno jest pewne: Baredy na rajdzie nie będzie
0S2D6mRzKRU
Po dzisiejszym objeżdżaniu trasy take coś spreparowałem :) Jedno jest pewne: Baredy na rajdzie nie będzie
0S2D6mRzKRU
Śluza! Jak zwykle zajebisty filmik. Masz do tego dryg! Minąłeś się z powołaniem!
0S2D6mRzKRU
Chicherit też chyba sobie zdał sprawę z pewnych rzeczy...
WojtekBBI
08.04.2018, 21:03
Uprzedzam pytanie
Czy na anakach przejdę?
Musi słabo :vis::D
Kiedyś się skuszę na ten wasz bimber.ha ha
Bimber albo jazda ... :D
Ależ po co te słowo "albo"? Czyż nie lepiej zastąpić je łącznikiem "i"...:)
robertG7
09.04.2018, 08:50
O kurczę Ty miałeś włosy?
Ale chował pod różową czapeczką :D
Uprzedzam pytanie
Czy na anakach przejdę?
Musi słabo :vis::D
A gdzieście tak popadali? Nie pamiętam takiego odcinka :hehehe:
Za tydzień rajd, a Ty się tym martwisz? :D
To w końcu kiedy, za tydzień czy za 2? Bo już się gubię:dizzy:
WojtekBBI
09.04.2018, 14:54
To w końcu kiedy, za tydzień czy za 2? Bo już się gubię:dizzy:
20-22 04. Ale też mogę się mylić :D
mareksz007
09.04.2018, 17:25
http://africatwin.com.pl/showpost.php?p=577643&postcount=44
Przecież odwołany.
http://africatwin.com.pl/showpost.php?p=577643&postcount=44
Przecież odwołany.
Jak to jeden z onanizatorow napomknąl PROPAGANDA a to wszystko dla zmylenia wroga pewnie trykotow tez nie bedzie LIPA
Śluza film pierwsza klasa, !!:)
szymon.c
09.04.2018, 19:30
Rozwazam dojazd z przyczepka z Tarnowa, wiec jezeli ktos sie waha, lub transport go ogranicza to zapraszam. Trasa przejazdu do ustalenia w ramach rozsadku, byle nie przez Wroclaw:D
Czy wybiera sie ktos z Lodzi?
pewnie trykotow tez nie bedzie LIPA
trykotów może nie ale trytytki na pewno :)
Vertus72
09.04.2018, 20:47
Czy rajdowy przyodziewek jakowyś jest w produkcji?
Jak jest to XXL poczebny😊
WojtekBBI
09.04.2018, 20:48
Czy rajdowy przyodziewek jakowyś jest w produkcji?
Jak jest to XXL poczebny😊
Od takch spraw będzie oddzielny wątek tak jak to było zawsze
Jest kłopot, bo w tym roku koszulki mają być białe siatkowane na ramiączkach i Jendrus nie ma pomysłu jak druk na tym zrobić
Pozostaje haft lub cekiny.
Cibor klv
09.04.2018, 22:11
Pozostaje haft lub cekiny.
Z haftem w sobotę wieczorem nie będzie problemu...
Może wzór plamy z musztardy?
Ponury-Zibi
09.04.2018, 23:43
Jedrus artystycznie, rozrzutem z tylnej opony Wojtka poprosisz
wprawił się w sobotę .
wasilczuk
09.04.2018, 23:50
Dzwonili ochraniacze z baru wodnik. Pytali o transport.
Witam Panie i Panów termin już znacie 20-22.04.2018 więc zapraszamy serdecznie.Dziś podam namiary na miejscówkę.
Jak za mocno nie popił i nie oddalił się w celu oddania moczu, to chyba tu 🤯.Powodzenia !!!
Suwałki w końcu stały się biegunem ciepła. 358 stopni w cieniu :D
PietiaBBI
10.04.2018, 09:25
Jak za mocno nie popił i nie oddalił się w celu oddania moczu, to chyba tu 🤯.Powodzenia !!!
UFF a już myślalem że obyczaje się pozmieniały. Toż to szock 10 dni przed rajdem podawać lokalizację :haha2:
O ja pired... to jednak ten bimber mocny 👍.Toż ja zaszed pod Suwaki😱 2 dni w pizd....z życia.Czy ktoś jedzie pod Suwałki? (szukam transportu).
Lucky Luke
10.04.2018, 10:55
Coraz mocniejszy ten bimber macie, czekam na prawdziwą lokalizację.
https://www.google.pl/maps/place/54%C2%B002'52.0%22N+22%C2%B053'17.0%22E/@54.0449953,22.888713,15.7z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d54.0477778!4d22.8880 556
Kurw.... pomuszcie mi, obudziłem się w krzakach a tu co za huj.Do domu daleko a tu wojna czy co? Bareda miałeś racje nie przyjeżdżaj na Podlaski WIR.
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30571977_1853985874652637_591773384455487488_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=259d9134a025aee35e598310e773a8cf&oe=5B6805A7
Coraz mocniejszy ten bimber macie, czekam na prawdziwą lokalizację.
https://www.google.pl/maps/place/54%C2%B002'52.0%22N+22%C2%B053'17.0%22E/@54.0449953,22.888713,15.7z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d54.0477778!4d22.8880 556
Ja bym nie paczyl na koordynaty od Froga. On zawsze trzyma telefon niestosownie do chwili. Horyzonty w pionie, piony w poziomie... to pewnie i wszystko inne poprzewracane tam ma...
Ja dalej leżę gorąco ja w piekle,czyma ten bimber ja pierd....chyba na poligon się zatoczył czy co 🤢.Robo a czy pion nie jest poziomem a poziom pionem 😶
Zaczekajcie na mnie z tymi pomiarami głębokosci wody :vis:
robertG7
11.04.2018, 16:12
Zaczekajcie na mnie z tymi pomiarami głębokosci wody :vis:
Mało łba sobie nie ukręciłem!
Ponury-Zibi
11.04.2018, 21:01
Nie bój nie boj pomogą Ci ......
Kurza stopa, Wy to zawsze taki termin znajdziecie żeby Wam nic nie zdemolowac! Figa!.
Kurza stopa, Wy to zawsze taki termin znajdziecie żeby Wam nic nie zdemolowac! Figa!.
Natalka , kciec to MUC :D
Natalka , kciec to MUC :D
Czyli mało kce? Jeszcze mie kop! :osy:
Po prostu nikt ze mna ZNOWU nie uzgodnił terminu. :cool:
I znowu musicie wypic za mnie, a ja mało nie wychylam.. :hehehe:
Czyli mało kce? Jeszcze mie kop! :osy:
Po prostu nikt ze mna ZNOWU nie uzgodnił terminu. :cool:
I znowu musicie wypic za mnie, a ja mało nie wychylam.. :hehehe:
No Jaśnie Pani, nasz tegoroczny Sołtys nie uwzględnił najwidoczniej terminarzu Najjaśnieszej :bow: , zostaw Hologram tam na miejscu i przybywajcie :at:
Panie i Panowie na razie jeśli chodzi o rajd to cdn.......
Panie i Panowie na razie jeśli chodzi o rajd to cdn.......
mam pytanie do organizatorów czy trasa jest przejezdna dla RT1200 o mobilnej myjce i woskowaniu już słyszałem pytam poważnie
mam pytanie do organizatorów czy trasa jest przejezdna dla RT1200 o mobilnej myjce i woskowaniu już słyszałem pytam poważnie
Nie wiem, nie potrafię odpowiedzieć na tak postawione pytanie :)
Ale raczej nie
A może..
Wprawdzie trasa pod ciężkie szykowana, więc spróbować można, a na niektórych odcinkach wskaże się objazd
będzie lina i parę rąk do pomocy jak coś :)
WojtekBBI
16.04.2018, 10:41
Zapraszamy:D
Tak w Bielsku myją motocykle. Biorą szczotkę i jadą do zdroju :)
Onufry22
16.04.2018, 11:31
To ja zostaje w domu. Wosku nałożę 3 warstwy i w niedziele do kościoła pojadę.
Onufry22
16.04.2018, 12:12
Słyszałem, że część już jedzie do nas...
W jakim kierunku pojedzie rajd ? W kierunku Białegostoku czy jakoś inaczej. Pytam bo może udało by się choć na jeden dzień podpiąć
W jakim kierunku pojedzie rajd ? W kierunku Białegostoku czy jakoś inaczej. Pytam bo może udało by się choć na jeden dzień podpiąć
W tym roku jakoś inaczej :)
Najpierw do Białegostoku na paradę dlatego polecam przygotować motocykle, błoto i obornik na pojazdach są niedopuszczalne i będą karane karnym kutasem
WojtekBBI
16.04.2018, 14:09
Kolego będzie dokładnie tak jak napisałeś
ale wykopalisko. Rambo miszcz :D
DG5vanGnKbo
Vertus72
17.04.2018, 12:04
Wooli co żeś się tak przypiął do tej mojej biednej buni? Jakąś traumę masz w tym temacie,a jeśli już pojadę na bunieczce to i tak będzie potrzeba ze czterech krzepkich chłopów do przeniesienia, bo słyszałem że do działki jest 100 metrów szutru😁
Wooli co żeś się tak przypiął do tej mojej biednej buni? Jakąś traumę masz w tym temacie,a jeśli już pojadę na bunieczce to i tak będzie potrzeba ze czterech krzepkich chłopów do przeniesienia, bo słyszałem że do działki jest 100 metrów szutru😁
nie no na cherlaka nie wyglądasz dasz radę , tak na marginesie daje znaki pomyśl ......
ale wykopalisko. Rambo miszcz :D
DG5vanGnKbo
Tu jest przykład doskonalego GPSa Babowego ;)
Vertus72
17.04.2018, 13:50
nie no na cherlaka nie wyglądasz dasz radę , tak na marginesie daje znaki pomyśl ......
Wiesz,że mam duże trudności z odczytywaniem twoich znaków, masz przykład z esemesem dotyczącym ćwiczeń w lesie...
No to miejsce znacie Rybaki,powodzenia i do zobaczenia !!!!
Toż to pod Olsztynkiem...do granicy Podlasia to jakieś 130km...podejrzane...
Hehehe, mi nazwa miejscowości kojarzy się z zupełnie inną lokalizacją również nad zbiornikiem wodnym;D
mój pierwszy podlaski :dizzy: Stachura mnie przygarnął
może Stara Baba jeszcze kiedyś wróci :D
Przygotowani na weekend :)
Dokładnie, 1:11, Baba z pergaminami :D
Hehehe, mi nazwa miejscowości kojarzy się z zupełnie inną lokalizacją również nad zbiornikiem wodnym;D
Pewnie te Rybaki :)
szymon25
18.04.2018, 07:28
Które to w końcu Rybaki? Te kolo Olsztynka z góry ośrodkiem caritasu czy te drugie?
Kur.... sam już nie wiem :mur:
strobus1
18.04.2018, 07:40
Musi te https://goo.gl/maps/CQuLT36e1co
WojtekBBI
18.04.2018, 07:43
Które to w końcu Rybaki? Te kolo Olsztynka z góry ośrodkiem caritasu czy te drugie?
Uwaga podaje lokalizację
Za wójta chata w prawo
Frogu obiecuje kręcenie w... :)za to zamieszanie, już raz po pastwiskach koczowałem bo Cibor coś tam pokręcił niby nic tyle ze zajebista burza była nocleg był w sali tradycji (pierwsze edycje 2010) fajna miejscówka może byście powtórzyli
https://photos.app.goo.gl/7p1AxsjdwAzUFWWf1
Pewnie te Rybaki :)
No dokładnie o te miejsce mi chodziło, znane i lubiane ale Frogu nic nie pisałeś że będziemy mieli do dyspozycji wieże widokową i ogromny pomost...nie no klasa:D
Musi te https://goo.gl/maps/CQuLT36e1co
Było by super:)
Znałem kiedyś kogoś kto miał kumpla z Rybak, i on mówił, że to mogą być inne.
Hmmm...a może podzielono trasy na 3 kategorie, sztacheta team, 1 cyl od 600cm, i cała reszta włącznie z nawoskowanym RT. Każda trasa rusza z innego miejsca a miejsce spotkania to właśnie parada w Białymstoku...to ma sens;)
Dla mnie Podlaski się dziś zakończył :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180418/3eed6744b90159f52e4e0c3cb6b26208.jpg
Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
WojtekBBI
18.04.2018, 09:43
Dla mnie Podlaski się dziś zakończył :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180418/3eed6744b90159f52e4e0c3cb6b26208.jpg
Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
Sama kiwaczka może kto jeszcze poratuje. A jak nie to znam gościa co dal pienka sosnowego I jechał dalej
robertG7
18.04.2018, 11:52
Jeżeli to te Rybaki
https://goo.gl/maps/t5aQ4V2Mptv
To widać PHU Cypis, a jeżeli Cypis to "6 dzień tygodnia"
https://youtu.be/Jgw5mmqGtFg
Jeżeli to te Rybaki
https://goo.gl/maps/t5aQ4V2Mptv
To widać PHU Cypis, a jeżeli Cypis to "6 dzień tygodnia"
https://youtu.be/Jgw5mmqGtFg
Cypis to właśnie nad siemianówką a nie nieopodal Łomży, ale co to za różnica samogon raczej smakuje wszedzie tak samo;) Czy na pomoście czy w krzakach koło rzeki;)
robertG7
18.04.2018, 17:13
Cypis to właśnie nad siemianówką a nie nieopodal Łomży, ale co to za różnica samogon raczej smakuje wszedzie tak samo;) Czy na pomoście czy w krzakach koło rzeki;)
Ale nikt z onanizatorów Łomży nie podawał jako przybliżonej lokalizacji :)
A co można w Łomży kupić najlepszego to chyba wszyscy wiedzą :)
o te o rybaki :
https://www.google.pl/maps/place/17-210+Rybaki/@52.927787,23.6001542,14z/data=!4m5!3m4!1s0x4720120fc364dbaf:0x1969882da9c53 b8c!8m2!3d52.9276853!4d23.6032442
o te o rybaki :
https://www.google.pl/maps/place/17-210+Rybaki/@52.927787,23.6001542,14z/data=!4m5!3m4!1s0x4720120fc364dbaf:0x1969882da9c53 b8c!8m2!3d52.9276853!4d23.6032442
Sraki nie o te Rybaki. Słuchajcie Bikera, jak on jechał z Białegostoku na Warszawę i się zgubił.
Zestawienie Rybaków w woj. podlaskim, stan na rok 2018
7. 16-002 Rybaki PODLASKIE białostocki Dobrzyniewo Duże
8. 16-050 Rybaki PODLASKIE białostocki Michałowo
9. 17-210 Rybaki PODLASKIE hajnowski Narew
10. 17-210 Rybaki (Gramotne) PODLASKIE hajnowski Narew
11. 18-413 Rybaki PODLASKIE łomżyński Miastkowo
12. 19-100 Rybaki PODLASKIE moniecki Mońki
No toć nawet Frog jak jedzie do Rybaków to wstążki wiąże na kwiatach, żeby potem wrócić zdołał
paczaj Marcin bo swoje nawigacje z Albaniji odpale i dopiero będzie ... ekscytująca trasa ;-)
Cibor klv
18.04.2018, 19:12
Żonka sie pyta gdzie jade w subote...co mam odpowiedzieć ?
WojtekBBI
18.04.2018, 19:15
Żonka sie pyta gdzie jade w subote...co mam odpowiedzieć ?
Rozwiń skrót WIR:D
Cibor klv
18.04.2018, 19:20
Rozwiń skrót WIR:D
Na pewno da jeszcze 50 złoty na wódkę, zagrychę i paczkę kondomów :)
Na pewno da jeszcze 50 złoty na wódkę, zagrychę i paczkę kondomów :)
Cibor, a po co ci w męskim towarzystwie kondomy ?
Cibor klv
18.04.2018, 19:41
Hmmm...dobre pytanie... może będziemy wlewać do nich wodę i robić wodne bomby ???
robertG7
18.04.2018, 19:43
Żeby brudny nie wracał do domu :D
Jak założy w piątek, to na poniedziałek będzie miał świeżutki twarożek :)
Powiem tak, do nowych rajdowiczów.
Impreza będzie Rybnikach, albo i nie.
Na pewno będzie ognisko,
na pewno będzie gdzie namiot postawić.
na pewno ktoś złapie gumę, statystycznie wypada, że będzie to Bankowy.
na pewno ktoś przesadzi z bimbrem, statystycznie będzie to ...
będą tańce i śpiewy, smalec i ogórki.
Jedno pozostaje bez odpowiedzi: Czy na Anakach przejadę ?
Jak założy w piątek, to na poniedziałek będzie miał świeżutki twarożek :)
Swojski,naturalny prawdziwy 😀
Żarty żartami, ale mnie żona też się dopytuje gdzie się wybieram w weekend :)
:at::haha2:na pewno ktoś złapie gumę, statystycznie wypada, że będzie to Bankowy .no nie!:mur:
Wydało się! Frog tam musiał być ;]
http://www.strefaagro.pl/zwierzeta/g/rybniki-bobry-zniszczyly-las-sciely-80-proc-drzew-lisciastych-na-podworku-utworzylo-sie-wielkie-bagno-zdjecia,13088195,28353133/
Swojski,naturalny prawdziwy 😀
Ser z (pod/laski). No i pasuje;)
Cicho tera ja mówie.Sołtys RP19WIR ogłasza dojazd na BAZE,upszejmie proszę o nierycie działki,srania pod siebie itp.Oto mapa dojazdu, widzim się w piątek pa.
PS.
Jest to tajna mapka wykradziona z jednostki specjalnej,więc proszę o szczególną ostrożność.
WojtekBBI
19.04.2018, 06:53
No nie moglem:D
https://youtu.be/5D_eEbUQ13Q
mareksz007
19.04.2018, 07:55
Cicho tera ja mówie.Sołtys RP19WIR ogłasza dojazd na BAZE,upszejmie proszę o nierycie działki,srania pod siebie itp.Oto mapa dojazdu, widzim się w piątek pa.
PS.
Jest to tajna mapka wykradziona z jednostki specjalnej,więc proszę o szczególną ostrożność.
Na mapce litery i drzewa do góry "nogami". Frogu czy tą mapkę należy czytać od strony południowej?
mareksz007
19.04.2018, 07:57
Na mapce litery i drzewa do góry "nogami". Frogu czy tą mapkę należy czytać od strony południowej?
Obróciłem komputer i jest dobrze:Thumbs_Up:
W jakim kolorze są cieki wodne?
Obróciłem komputer i jest dobrze:Thumbs_Up:
Marek po Duchu puszczy to i drzewa rosną inaczej Podlaskie klimaty:dizzy: , mam tylko nadzieje że to nie Rybaki pod zachodnią granicą choć nie wykluczone jest tam most krórego nie ma tylko drzew mniej ale też fajnie
https://mapa.targeo.pl/Rybaki,24,14.8759550,52.0757600?l=8a2e991e1d818764
PS.
Frogu na tamie (zapora) jakiś punkt kontrolny będzie?? dodatkowe bonusy będą ?? Jedno jest pewne łatwo trafić nie będzie , kto mu ten film z Babą podsunął tam była wielka improwizacja
Cibor klv
19.04.2018, 08:34
Pisząc "Baza" masz na myśli przytulny hotelik z basenem, dżakuzi i restauracją, czy poprostu klepisko z kupą gnoju po środku? Bo nie wiem, czy wkładać smoking..
wasilczuk
19.04.2018, 08:40
Ot niecierpliwy białostocki śledź kiszony. Mapka miała być wieczorem o 23 a nie rano.
Pisząc "Baza" masz na myśli przytulny hotelik z basenem, dżakuzi i restauracją, czy poprostu klepisko z kupą gnoju po środku? Bo nie wiem, czy wkładać smoking..
Cibor, jeśli przyjedziesz w smokingu, to obiecuję, że ubiorę turban i fartuszek i będę Cię obsługiwał jak angielskiego króla. Drinki, cygaro, zawlokę do namiotu. Przysięgam :)
Ot niecierpliwy białostocki śledź kiszony..
Wasyl to będą i śledzie kiszone ?? to przysmak Skandynawów i na Podlasie trafił
Ot niecierpliwy białostocki śledź kiszony. Mapka miała być wieczorem o 23 a nie rano.
Wasil daj ludziskom się zastanowić w co wdepno, w gówno czy maść 😜
mała zajawka rajdowa ;)
1t0zmD6smoY
PS.
Frogu! a może współrzędne?
No i pytanie kto startuje z Białego w piątek? Może jakaś zbiórka?
No i pytanie kto startuje z Białego w piątek? Może jakaś zbiórka?
z naszej wsi TeBeSy to na plecach motunga można zanieść :D, my z Kazimurą z dojlido-wulkana jakoś wieczorem dopiero będziemy się tułać, może Stachurowego zgarniem,
Swoją drogą FROGU - mapa LEVEL - HARDzamotejszynKoństrukszyn - bedom błądzić Ci od drogi na Elk ;-)
Cibor, jeśli przyjedziesz w smokingu, to obiecuję, że ubiorę turban i fartuszek i będę Cię obsługiwał jak angielskiego króla. Drinki, cygaro, zawlokę do namiotu. Przysięgam :)
Śluza, a swoją drogą skąd Ty srebrną zastawę znajdziesz coby się Lordowskie Ciborowe rączki nie skazili ?
Marek po Duchu puszczy to i drzewa rosną inaczej Podlaskie klimaty:dizzy: , mam tylko nadzieje że to nie Rybaki pod zachodnią granicą choć nie wykluczone jest tam most krórego nie ma tylko drzew mniej ale też fajnie
https://mapa.targeo.pl/Rybaki,24,14.8759550,52.0757600?l=8a2e991e1d818764
Wolly przez chwilę spojrzałem na Twe RYBAKI, oddaliłem mapę - DŻIZUS - porażająca jest tam ilość asfaltuff :dizzy:
O ja pierdolę, biorę kąpielówki skoro ma być basen!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180419/b50439546f3551e451df1e4ec09188ed.jpg
Morzna bósa zamuwić!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180419/150b60577d03fbeb262107c50695177f.jpg
cos mnie podpowiada, że to trampolina, ale kąpielówki weź, u nas teraz moda taka
79635
WojtekBBI
19.04.2018, 21:36
O ja pierdolę, biorę kąpielówki skoro ma być basen!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180419/b50439546f3551e451df1e4ec09188ed.jpg
Morzna bósa zamuwić!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180419/150b60577d03fbeb262107c50695177f.jpg
Weź też dobre trampki bo właściciel tej działki nie przepada jak mu obcy się kręcą po posesji :D
F sómie jestem hory ale jak morzna bósa zamuwic to bede :)
Cibor klv
19.04.2018, 22:00
Toż miały być autobusy spod Madro.
Ponury-Zibi
19.04.2018, 22:19
Zara się okaże że kondomy się jeszcze przydadzom
szerszemu gronu. Cibor bierz bierz darowanemy koniu i tak dalej....
PietiaBBI
19.04.2018, 22:19
Jutro startujemy około godz. 17 z okolic Bielska: pola, łąki, lasy no i śiutry :D.
Można się dołączyć.
kristof_one
20.04.2018, 00:18
Witoycie! Po raz pierwszy jedziemy do Was! Ruszamy rano z Lublina i mam nadzieje że do zmroku trafiny ;) dozopoznania :)
robertG7
20.04.2018, 09:29
Przyjadą śledzie z Kołobrzegu?
WojtekBBI
20.04.2018, 10:12
Przyjadą śledzie z Kołobrzegu?
Powiem w sekrecie że był tajny tel wczoraj I wręcz kazałem zabrać. Może jeszcze udało się nałowić.
wasilczuk
20.04.2018, 10:20
F sómie jestem hory ale jak morzna bósa zamuwic to bede :)
przyjedź. podleczym. Pan Imadełko postawi bańki.....
Startuje z Ostrołęki ok 19,palcie duży ogień żeby z daleka było widać i można było trafić po ciemku:)do zobaczenia na miejscu.
wasilczuk
20.04.2018, 11:36
Za Jeżewem zgaś motocykl, zdejmij kask i nasłuchuj. Na pewno trafisz
Za Jeżewem zgaś motocykl, zdejmij kask i nasłuchuj. Na pewno trafisz
Spoko, do zobaczenia na miejscu :)
wasilczuk
20.04.2018, 13:54
Jedźta bezpiecznie i nie pijcie po drodze.
Dobra kto chce a nie mógł dzis ,jutro 8 serock bez opierdalnia tempo szybkie off tak na moj gust 3 gimnazjum:))))
Uwaga!
Po przyjeździe proszę wszystkich, żeby przeglądnęli się pod kątem kleszczy!
Było ich w pip.
Ja już w domu, jak zwykle było super, wielkie dzięki i do następnego :)
robertG7
22.04.2018, 12:11
Jakiś filmik będzie??:)
Materiału było że ho ho!
Wszędzie triki i czary mary, nie udało się uniknąć ducha puszczy, był wszędzie!
http://youtu.be/D5zm7ardtS4
D5zm7ardtS4
To czysta magia, a były też kolorowe :)
Taki tam zlepek :
A6eWyJ5lx98
Uwaga!
Po przyjeździe proszę wszystkich, żeby przeglądnęli się pod kątem kleszczy!
Było ich w pip.
Potwierdzam jedna zaraz przyjechała ze mną do domu ale wykręciłem dziada Gosia to mamy się kropić Fiprex-em jak duch puszczy nie pomaga .
Niedzielny poranek był źeśki był powiedział
79659
79660
79661
79662
79663
79664
natomiast reszta dnia bardzo udana
takie atrakcje tylko na Podlasiu
Dziękuję wszystkim za imprezowanie. Czuje się jakbym wrócił z tygodniowej wyrypy. Było naprawdę zajebiście
Jeszcze na powrocie zorganizowałem sobie przygodę, jakby było mało. W desperacji dzwoniłem do wszystkich, żeby przyjechali mi pomóc, nawet do Baby próbowałem się dodzwonić, ale w końcu sam się wygrzebałem. Fakt jest taki, że znalazłem kolejną ciekawą przeprawę przez Narew :)
79665
79666
Dziękuję za super imprezę , ubawiłem się do łez. Dzięki za rozmowy po świt. Nowy rekord ustanowiony o 12:30 tuż przed moim wyjazdem 1.74 należy do Pana SORA. Dzięki że, Wam się chciało.
Melduję, że ja już w chałupie, Twardy tak samo. Powrót bez przygód, nie licząc awarii tylnego hamulca w biemdablju, ale sam się naprawił. Wot giermanska technologia :)
Dziękuję wszystkim za super imprezę, a najbardziej osobnikom zaangażowanym w onanizację. Później wrzucę kilka słit foci. Pozdro!
Dziękuję wszystkim za imprezowanie. Czuje się jakbym wrócił z tygodniowej wyrypy. Było naprawdę zajebiście
Jeszcze na powrocie zorganizowałem sobie przygodę, jakby było mało. W desperacji dzwoniłem do wszystkich, żeby przyjechali mi pomóc, nawet do Baby próbowałem się dodzwonić, ale w końcu sam się wygrzebałem. Fakt jest taki, że znalazłem kolejną ciekawą przeprawę przez Narew :)
79665
79666
Sluza nie martw się Guderian też miał problemy taka to już okolica woda opoadnie i będzie git
Cześć ja też dotarłem szczęśliwie do domu. Dzięki Wszystkim za super weekend. Trasa rajdu chyba najlepsza jak dotychczas :) moim zdaniem. Piękne widoki. Trasa od podmokłej łąki, błota, wody po sypki piasek. Pozdrawiam i do następnego :)
Co dokładnie stałosię z Kawasaką i w którym momencie?
Chyba nocne pałowanie ją zmęczyło. Ciekawe że pierwszy raz pojawiło się na rajdzie enduro kawasaki i to się zesrało :-)
takie coś bez wysiłku, samo się nagrało:
266009958
Co dokładnie stałosię z Kawasaką i w którym momencie?
dekompresor się odinstalował i wybrał wolność przez pokrywę zaworową ...
piątkowe pałowanie mu nie posłużyło ....
To jest zielone to nie ma prawa jeździć :D
Dziękuję wsystkim w imieniu podlaskiej milicji za zajebiaszczą imprezę. No i oczywiście jeszcze bardziej zajebiaszczą traskę. Najbardziej utkwi mi w pamięci łąka pierwsza;D
Śluza dzięki za wyratowanie z opresji bo chyba bym się pożygał jakbym miał go przepchnąć kolejne 100m w tym błocie. Poniżej raport jednego z podlaskich agentów.
https://youtu.be/KHiT2QS24x0
Lucky Luke
23.04.2018, 10:06
Jak zwykle nie było niczego i jak zwykle było świetnie.
Dziękuję i pozdrawiam.
Powiem tylko tyle....Podlasie nigdy nie zaWODZI:D. Wyjechałem 7.30 w domku byłem 16.30. Dziękuje Wszystkim, było zajebiście......
266009958
Ale się Złomie leniwy zrobiłeś :D
Przeszedłeś na montaż na długich ujęciach w stylu Inarritu w Zjawie
Ale rozmowy nad kołem z tą muzyką w tle robi świetny klimat, mimo że gadamy głupoty
tak podlaski nie zawodzi nigdy..
i tyle kontrastów..:)
Ale chleb stoi na swoim miejscu :D
heheh chleb szanuje każdy, nawet ten po pijaku :D
[QUOTE=Złom;580193]takie coś bez wysiłku, samo się nagrało:
I super. To powiedzialem ja Laser.
"Koń jaki jest każdy widzi". Podobnie z Podlaskim. Sporo nowych twarzy, które dały radę;]
Szczególne pozdrowienia ślę do LU i okolic. Stare gęby nie zawiodły. Wspaniała pogoda i równie udana trasa. Ukłony dla Śluzy, Froga i innych za wyznaczenie śladu. Tylko Bankowy dał ciała, skubany musy założył ;] Do następnego dzidowania. Szerokości. ps. tekst XIX Rajdu "mam ochotę na MILFA, tak koło 40tki" ;]
Dziękuję za super imprezę , ubawiłem się do łez. Dzięki za rozmowy po świt. Nowy rekord ustanowiony o 12:30 tuż przed moim wyjazdem 1.74 należy do Pan SORA. Dzięki że Wam się chciało.
Jak z nim gadałem przed wyjazdem to tak na oko miał 1,5 :D
WojtekBBI
23.04.2018, 20:05
"Koń jaki jest każdy widzi". Podobnie z Podlaskim. Sporo nowych twarzy, które dały radę;]
Szczególne pozdrowienia ślę do LU i okolic. Stare gęby nie zawiodły. Wspaniała pogoda i równie udana trasa. Ukłony dla Śluzy, Froga i innych za wyznaczenie śladu. Tylko Bankowy dał ciała, skubany musy założył ;] Do następnego dzidowania. Szerokości. ps. tekst XIX Rajdu "mam ochotę na MILFA, tak koło 40tki" ;]
Tekst ktory rozwalił system to było
"Zapraszam na SOR":D
Tekst ktory rozwalił system to było
"Zapraszam na SOR":D
O tak! Tekst był przedni, ale i wizja nie gorsza. :mur:
szymon25
24.04.2018, 05:56
Dzięki wszystkim za super weekend. Tym razem wszystko pamiętam :-)
266009958
Złomku, będę się bał następnym razem wejść razem pod prycho :D
266009958
Szwagier jest gwiazdą :). Piwo dla tego Pana :)
Złomie super film Ci wyszedł, dla mnie się podoba :).
I ja film złożyłem. Niech coś zostanie...
cfABVa02CzM
Ja rowniez dziekuje.
A szczegolnie Siwemu i Ciborowi za indywidualny tok rajdowy.
Do zo jesienia! :-)
Ma ktoś może zapis/ślad trasy i może się podzielić. Będę bardzo wdzięczny
''BABA'' przynieś ''flaszke''......''flaszka'' na wieczór . Ania przynieś flaszke....:D:D kocham WAS ....
Dzięki wszystkim (szczególnie Śluzie, Frogowi i resztkom WTA), fajnie było, tylko się z lekka kurzyło... :D
Takie smaczki po drodze miałem :cool:
79757
No Panisko z własna wioską...
Ojjj te Rajdowniki :dizzy:. Choć na chwilę, ale bardzo miło było wszystkich ujrzeć po mojej długiej nieobecności rajdowej.Duch w narodzie nie zaginął!!!
Dzięki onanizatorowi Frogowi, Śluzie za trasę, Wojtusiowi za ogarnięcie spraw finansowych, Wasilowi i Babie za robienie klimatu, panu doktorowi za SOR.
Dziecię nasze coraz większe, więc mam nadzieję że do zobaczenia na Rajdzie Jesiennym- lubijeluszowym :D
Wolly,ale dlaczego nie ma NOWEGO :D???
Tu dowod, ze na afrykanski zlot mozna przyjechac afryka...
Wolly,ale dlaczego nie ma NOWEGO :D???
złośnica :)
Lucky Luke
27.04.2018, 12:26
Tu dowod, ze na afrykanski zlot mozna przyjechac afryka...
Africa Twin for ever :D;)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180428/01514a9833fd93133cdc912e3eb880a8.jpg
Zdjęcia na biwaku u Tolka.
Vertus72
02.05.2018, 21:55
Zabrakło mnie bo beemwu się zjebało żal mi abcd ściska.
Baba z blond kitko i słowa Mygosi kto jest trzeźwy niech pojedzie....bezcenne.
kristof_one
06.05.2018, 18:27
jeszcze odemnie kilka ruchomych obrazków
https://youtu.be/m5hPcNkAScE
jeszcze odemnie kilka ruchomych obrazków
https://youtu.be/m5hPcNkAScE
Takie mocowanie kamery to zbrodnia :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.