redneck
12.02.2018, 18:49
Mam do zaoferowania poszerzenia stopki do Africa Twin RD03, RD04,RD07 i R07A mojego pomysłu i wykonania.
Zwiększa powierzchnię użytkową bocznej stopki i zapobiega zapadaniu się na miękkim gruncie.
Ułatwia parkowanie na nierównym podłożu, bez ryzyka przewrócenia motocykla.
Wycinana laserowo ze stali nierdzewnej i aluminium. Elementy połączone solidnie 5 śrubami M5.
Część dolna i górna wykonana ze stali nierdzewnej nie deformuje się i nie niszczy tak łatwo, jak aluminium.
Dostępne są dwa typy poszerzenia, dobierane w zależności od kształtu dolnej części stopki.
T1- wykonany w całości z blachy nierdzewnej;
T2- część dolna i górna wykonana ze stali nierdzewnej, jedynie część środkowa wykonana z blachy aluminiowej lub ASA (druk 3D)w celu ograniczenia wagi.
Proszę o sprawdzenie rozmiaru oryginalnej stopki i dobór odpowiedniego typu poszerzenia.
W zestawie śruby mocujące ze stali nierdzewnej.
Wybrane zdjęcia przedstawiają malowane elementy poszerzenia ze zwykłej stali, oferowane poszerzenia nie są malowane.
Sam używam takiego u siebie 4 sezony i sprzedałem już kilkanaście szt.
Aktualna cena w linku poniżej
https://allegro.pl/oferta/poszerzenie-stopki-bocznej-honda-africa-twin-xrv-9409197860
Sprzedaż poza allegro jest również możliwa, proszę o kontakt na priw.
Zwiększa powierzchnię użytkową bocznej stopki i zapobiega zapadaniu się na miękkim gruncie.
Ułatwia parkowanie na nierównym podłożu, bez ryzyka przewrócenia motocykla.
Wycinana laserowo ze stali nierdzewnej i aluminium. Elementy połączone solidnie 5 śrubami M5.
Część dolna i górna wykonana ze stali nierdzewnej nie deformuje się i nie niszczy tak łatwo, jak aluminium.
Dostępne są dwa typy poszerzenia, dobierane w zależności od kształtu dolnej części stopki.
T1- wykonany w całości z blachy nierdzewnej;
T2- część dolna i górna wykonana ze stali nierdzewnej, jedynie część środkowa wykonana z blachy aluminiowej lub ASA (druk 3D)w celu ograniczenia wagi.
Proszę o sprawdzenie rozmiaru oryginalnej stopki i dobór odpowiedniego typu poszerzenia.
W zestawie śruby mocujące ze stali nierdzewnej.
Wybrane zdjęcia przedstawiają malowane elementy poszerzenia ze zwykłej stali, oferowane poszerzenia nie są malowane.
Sam używam takiego u siebie 4 sezony i sprzedałem już kilkanaście szt.
Aktualna cena w linku poniżej
https://allegro.pl/oferta/poszerzenie-stopki-bocznej-honda-africa-twin-xrv-9409197860
Sprzedaż poza allegro jest również możliwa, proszę o kontakt na priw.