View Full Version : Na Stańczyki trochę inną drogą 2017
Było tak... Cibor miał urodziny i bardzo chciał je spędzić w okolicach wiaduktów kolejowych. Taki fetysz... Zatem ja i kilku chłopców z Fundacji Mam Marzenie i Bukłak Kawy postanowiliśmy, że Cibor spełni swoją fantazję. Co tam się działo?! I ja tam byłem........
cxJzldZnDmA
pięknie. ile czasu przed urodzinami należy zgłaszać się do fundacji? :)
Kiedy to było bo krecilem się po okolicy tydzień temu.
pięknie. ile czasu przed urodzinami należy zgłaszać się do fundacji? :)
Nie ma sztywnych ram czasowych. Pisz podania, rozpatrujemy w kolejności wpływu :)
Kiedy to było bo krecilem się po okolicy tydzień temu.
to było jak się jeszcze nie kręciłeś :) pi razy oko ze dwa tygodnie temu
ja mam urodziny za tydzień, mogę się zapisać na listę oczekujących?
ja mam urodziny za tydzień, mogę się zapisać na listę oczekujących?
Twoje marzenie już spełniłem :) zobaczyłeś prawdziwe śluzy
za to Ci wielkie dzięki jak i całej Fundacji :D
Już wiem skąd Twoja ksywa - jesteś fachowcem od hydrotechniki
Sluza ma wiele zalet. Swietnie zna sie na zabawianiu damskiej czesci towarzystwa gdy trzeba, by za chwile byc najlepszym kompanem w meskiej wyrypie. Prawdziwy skarb. W dodatku wybitny hydraulik, koneser zabytkowych motocykli enduro, kartograf i rezyser.
Sluza ma wiele zalet. (...)
Brzmi jak oferta z portalu randkowego ;)
Niestety moja data zjawienia się na tej planecie powoduje, że wszelkie zajefajne pomysły wyjazdowo-urodzinowe zwykle realizuję sam lub w mocno okrojonym gronie. Znajomi najczęściej uważają, że jest to dzień całkiem innych zabaw i spotkań: 31.12...
Sluza ma wiele zalet. Swietnie zna sie na zabawianiu damskiej czesci towarzystwa gdy trzeba, by za chwile byc najlepszym kompanem w meskiej wyrypie. Prawdziwy skarb. W dodatku wybitny hydraulik, koneser zabytkowych motocykli enduro, kartograf i rezyser.
Pewnie z roztargnienia zapomniałeś dodać, że wspaniały mąż i cudowny ojciec :)
co tu dużo pisać podlaskie klimaty tego nie ma gdzie indziej a CIBOR sto lat a ekipie ZDROWIA
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.