View Full Version : Ściana wschodnia
Witajcie, szukałem ale ....
Będą 4 dni wolnego. Córka chce pokazać ojcu serpentyny w Alpach...ja tradycyjnie z rezerwą....
Pewnie Córka nie zdaje sobie sprawy że autostop challenge /bo tak ostatnio wybrała się z Warszawy do Rzymu /to nie to samo co 400 km na kanapie Rd07 ;-(
Może alternatywą byłaby wycieczka wzdłuż wschodniej granicy? Pewnie bezpieczniej /biorąc pod uwagę to co się teraz dzieje /
Chcieliśmy namiotowo , może jakieś agroturystyczne klimaty...
Bardziej zależy mi na spokojnym pokonywaniu kilometrów w pięknych okolicznościach dzikiej przyrody niż zapier...nie by w 4 dni tam i nazad cyknać se fotę z jakiejś zatłoczonej przełęczy. Cena podróży też ma znaczenie.
Gdybyście jakoś pomogli i w kilku słowach opisali Wasze doświadczenia .:bow:
Jakiś off czy tylko asfalty?
Wolałbym opcję asfaltową , nawet gorszej jakości ale mimo wszystko asfalt
Kwestia bezpieczeństwa i wygody ponieważ jedziemy sami.
Pewnie są jakieś malownicze klimaty..
Ze Strzelec na 4 dni to bym leciał Beskidami do Bieszczad a potem w kierunku na Roztocze, trasę wytycz sobie na gpsies.com maksymalnymi zadupiami to Ci akurat styknie czasu na to. Jak już będziesz miał z grubsza trasę to patrzysz co na niej jest warte zobaczenia, 2-3 miejscówki dziennie i gitara. Proste.
bym leciał Beskidami do Bieszczad a potem w kierunku na Roztocze, . Proste.
Dokładnie . Bicio był szybszy . :D
:Thumbs_Up:
a moze jakieś "gotowce"
Coś z Waszych wypraw ? Sprawdzone miejsca ?
Tez myslałęm zeby w Bieszczady i później najbliżej jak się da wschodniej granicy jechać do góry.
Jak chcesz ścianę wschodnia to mam tracka od Niemirowa do Mikaszówki. Sam Wasyl mi go rekomendował, zawiera chwaloną przez Podlasiaków trasę od zalewu w Siemianówce do Krynek i dalej na północ.
Spokojna, piekna okolica, głownie twarde szutry ale i nowe asfalty, bo dotacje unijne musowo wykorzystywać.
Musiałbyś go tylko trochę zmodernizować - jak będziesz zainteresowany to daj znać i pomogę, bo w niektórych miejscach nie powinno być Was widać na motocyklu. ;)
Trasa do zrobienia na spokojnie w dwa dni, spanie w agro sprawdzonym też mogę polecić.
Jak chcesz ścianę wschodnia to mam tracka od Niemirowa do Mikaszówki. Sam Wasyl mi go rekomendował, zawiera chwaloną przez Podlasiaków trasę od zalewu w Siemianówce do Krynek i dalej na północ.
Spokojna, piekna okolica, głownie twarde szutry ale i nowe asfalty, bo dotacje unijne musowo wykorzystywać.
Musiałbyś go tylko trochę zmodernizować - jak będziesz zainteresowany to daj znać i pomogę, bo w niektórych miejscach nie powinno być Was widać na motocyklu. ;)
Trasa do zrobienia na spokojnie w dwa dni, spanie w agro sprawdzonym też mogę polecić.
Świetna wiadomość
W sprawie gpx itp poszedł priv
Onufry22
24.05.2017, 17:27
Trasa od Siemianówki do Krynek jest szutrowa, ale to takie szutry asfaltowe:)
sambor1965
26.05.2017, 22:44
to ja tez prosze bardzo o tego tracka...
A jakiejś miejscówki agro? Cos fajnego co Wam sie podobało?
to ja tez prosze bardzo o tego tracka...
daj na priva namiar gdzie Ci to wysłać.
nie planuj tylko jedź ta opcja u nas działa to mój plan i zawsze działa
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.