PDA

View Full Version : Xvii rajd podlaski vir edyszyn

WojtekBBI
11.04.2017, 12:46
Przyszedł czas żeby podać termin rajdu więc podaję.
Od SOBOTY 29 KWIETNIA DO PONIEDZIALKU 01MAJA.
W związku z tym że będzie dużo wolnego postanowiliśmy żeby spotkać się w sobotę a jeździć w niedzielę. Dzięki temu ludzie z dalszych regionów będą mogli spokojnie przyjechać a nie gnac się w piątek.
Tak wiem że termin ch... ale innej opcji nie było. Rajdem będzie dowodził Śluza.
Dalej oczywiście trzymamy sie hasła programowego:
"Spanie i sranie po krzakach"
Więcej info wkrotce

Na rajdzie pojawi sie Tomek i opowie troche o swej przygodzie
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28879

KWESTIA ORGANIZACYJNA:
- proszę o przygotowanie składki w wysokości kto ile może, jednak nie mniej niż 20 zł, za każde 20 zł nalepka "Dzielny pacjent"
- korzystamy z łąk i dobrodziejstw nadleśnictwa, więc uprasza się o nie czynienie skib i innych śladów orki
- motocykle przyjeżdżają zatankowane, ostatnia stacja ORLEN w Supraślu jak ktoś będzie jechał od B-stoku, najbliższa w Krynkach (która może być nieczynna w niedzielę)
- identycznie sprawa ma się ze sklepem, ostatni w Supraślu, najbliższy w Krynkach (lub w Szudziałowie) w niedzielę czynne
- bawimy się ładnie, z klatek nie wychodzimy, nie przezywamy się na inne dzieci, nie plujemy
- w niedzielę będzie wyjście na zewnątrz, trzymamy się ładnie za rączki
- proszę zabrać ze sobą dobry humor i świeżą zmianę bielizny

Nocleg w tym samym miejscu, czyli UWAGA bo nie powtórzę: Markowy Wygon koło Poczopka.

CZUWAJ

sluza
11.04.2017, 13:00
ło Matko, pomocy, komandorem rajdu się stałem :smoking:

redrobo
11.04.2017, 13:48
Aaaa, to te trasy na lodz podwodna,
to szykowane byly z tego powodu. Nicpon jeden. Termin nie jest prorodzinny. Moze byc wieksza orgia niz ostatnio.

Onufry22
11.04.2017, 14:03
To teraz będziemy musieli do Komandora zwracać się Panie Śluza!!

Fihu
11.04.2017, 14:15
Będą toalety? Mam trochę zużyte kostki, dam rade przejechać trase?

sluza
11.04.2017, 14:21
Będą toalety? Mam trochę zużyte kostki, dam rade przejechać trase?

Kibla nie będzie, ale będą kostki do kibla, więc przejedziesz :)

ablos78
11.04.2017, 14:46
Mi pasuje:),mam tylko nadzieję, że 03 maja nie zostanę zdyskwalifikowany w biegu konstytucji za doping :)

Fihu
11.04.2017, 14:47
Czyli miętusy będą, też spoko :D

dżony
11.04.2017, 17:48
W tym czasie miałem jechać na zachód do roboty ale wschód jest znacznie ciekawszy. Robota przecież poczeka :D

Będę

Andrzej998
11.04.2017, 18:52
Zapraszamy na Wschód.

golab
11.04.2017, 19:49
Dżony, domek Golfika już na Ciebie czeka :)!!, jak Śluza jest komandejro do Biker może zostać w niedziele przy bimbrze :)

redrobo
11.04.2017, 19:58
Dzony, chciales w swieto pracy pracowac? Moim zdaniem to gorsze niz ciecie glazury na balkonie w niedziele o 11.

dżony
11.04.2017, 20:29
Ja ani myślę pracować w święto pracy ale kapitalistyczne kraje zachodu chyba tego nie obchodzą. Jebać to, jadę na Podlasie Panie Red!

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

mareksz007
11.04.2017, 21:42
Śluza ta trasa sprzed tygodnia to trasa Rajdu?
Kurna lekkimi było nie wesoło, jak kloce tam wprowadzisz to do czerwca nie wyjadą.

biker
11.04.2017, 21:55
Dżony, domek Golfika już na Ciebie czeka :)!!, jak Śluza jest komandejro do Biker może zostać w niedziele przy bimbrze :)

chyba nawet i w poniedziałek :)

sluza
11.04.2017, 21:59
Śluza ta trasa sprzed tygodnia to trasa Rajdu?
Kurna lekkimi było nie wesoło, jak kloce tam wprowadzisz to do czerwca nie wyjadą.

Nieeeeeeeeee, spoko. Tamta trasa w ogóle bez związku z rajdem była. Może tylko w niewielkim stopniu. Jeszcze wtedy nie wiedziałem, że ja komendantem zostanę

mareksz007
11.04.2017, 22:09
Śluza dojazd do mostku jest przedni
http://africatwin.com.pl/attachment.php?attachmentid=69709&thumb=1&d=1491141700
a później takie widoki w pakiecie
http://africatwin.com.pl/attachment.php?attachmentid=69710&thumb=1&d=1491141700

WojtekBBI
11.04.2017, 22:22
To już 17 Rajd i trochę spraw może zostało zapomnianych. Ja uczestniczę chyba od 3 edycji.
Impreza została wymyślona przez Pawełka zwanego Wasilem. Ma ona na celu ukazanie piękna Podlasia :at: oraz integracje z ludzmi przybyłymi z różnych części kraju:kumbaya::friday:. Dlatego też nie ma ona stałego miejsca spotkania:D Trasę pokonujemy z prędkością pyr pyr:at: Śpimy po krzakach integrujemy się przy ognisku bez "zajęć w podgrupach":kumbaya::friday: wcześniej była gitarra i śpiewy do rana. Kiedyś Pawełek powiedział do chłopaków na XR-ach że jak się nudzą na trasie to niech jadą rowami i skaczą przez mostki:D

frog
12.04.2017, 07:16
Tak Wojtku..... Потихоньку- помаленьку :D

sebazaz
12.04.2017, 07:35
Kontemplowanie przyrody chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby na trasie była jakaś atrakcja. Pamiętam fajny podjazd albo przeprawy przez rzeczkę. Loża szyderców w takim miejscu zawiązuje się automatycznie;)
_mSQ8hd1VT8
5DFrVJ5aEEI

wolly
12.04.2017, 07:42
Kontemplowanie przyrody chyba nie stoi na przeszkodzie, żeby na trasie była jakaś atrakcja. Pamiętam fajny podjazd albo przeprawy przez rzeczkę. Loża szyderców w takim miejscu zawiązuje się automatycznie;)
_mSQ8hd1VT8

podjazd podjazdem ale ty już nie masz DR a jest co wspominać :bow:

wasilczuk
12.04.2017, 07:52
I do tego to było DR dwusuw

sebazaz
12.04.2017, 08:28
podjazd podjazdem ale ty już nie masz DR a jest co wspominać :bow:

Wolly, nie ma co rozpaczać. Moją Dr-ę wyremontował Heniek i może da się przejechać:)

wolly
12.04.2017, 09:21
I do tego to było DR dwusuw

ale nie wszyscy wiedzieli o tym i z dlatego ta moc nie wspomnę o korku paliwa zamykanym na znikający:) kluczyk

henio
13.04.2017, 08:42
teraz nie ma już nawet stacyjki :)

sluza
14.04.2017, 17:16
Dzisiaj objeżdżałem planowaną trasę, w warunkach pogodowych ciężkich jak ch...uj, ale daliśmy radę.
Sebaz, pospawasz mi set pasażera z Afryki? Nie wytrzymał gleby. Najśmieszniejsze, że wyglebiłem w miejscu gdzie Marka kufer połamałem :D Tam jakieś miejsce mocy musi jest... :confused:

Trasa jak najbardziej pod kątem ciężkich, ale nie zawsze łatwo. Czasem trzeba będzie sobie pomóc. Będzie epicko. Podlasie w pigułce: zapomniane wioski, mosty, drogi, stacje, siedlisko samozwańczego proroka.... Asfaltu promil.
Jeszcze trzeba by było zrobić ankietę:
- nogi suche czy mokre?

70174

Zdjęcie nie moje, ale klimat robi

redrobo
14.04.2017, 17:38
To ja zapropopopo tako zeby, rozdac tracka i jechac grupkami, kto jak wstanie ile da rade itd. I tak wszyscy sie pospotykaja to tu to tam.

mygosia
14.04.2017, 18:35
Nogi suche.

W miarę możliwości, oczywiście :)

Nie to, żebym się bała je zmoczyć, tylko jak mam potem przez 3 dni suszyć buty, które i tak zatęchną, to mi się odechciewa ;)

sluza
15.04.2017, 11:24
To ja zapropopopo tako zeby, rozdac tracka i jechac grupkami, kto jak wstanie ile da rade itd. I tak wszyscy sie pospotykaja to tu to tam.

Albo tak, albo 2-3 grupy wyjeżdżające o różnych godzinach: 9, 10 ,11

biker
15.04.2017, 18:00
Dzisiaj objeżdżałem planowaną trasę, w warunkach pogodowych ciężkich jak ch...uj, ale daliśmy radę.
Sebaz, pospawasz mi set pasażera z Afryki? Nie wytrzymał gleby. Najśmieszniejsze, że wyglebiłem w miejscu gdzie Marka kufer połamałem :D Tam jakieś miejsce mocy musi jest... :confused:

Trasa jak najbardziej pod kątem ciężkich, ale nie zawsze łatwo. Czasem trzeba będzie sobie pomóc. Będzie epicko. Podlasie w pigułce: zapomniane wioski, mosty, drogi, stacje, siedlisko samozwańczego proroka.... Asfaltu promil.
Jeszcze trzeba by było zrobić ankietę:
- nogi suche czy mokre?

70174

Zdjęcie nie moje, ale klimat robi

jedna sucha druga mokra ...

sluza
15.04.2017, 20:26
jedna sucha druga mokra ...

ale że co jedna noga sucha druga mokra? Ty wszystko potrafisz :)

golab
19.04.2017, 07:35
Biker potrafi nawet przednią oponę zamknąć na winklach Panie Śluza :)!

tomek77
19.04.2017, 10:16
ja pier......e ta niepewnośc ,co ,jak i gdzie ,bo kiedy to juz wiadomo .............

sluza
19.04.2017, 13:08
fqTXsJYSFOk

Takie coś znalazłem w archiwach jutuba
Naliczyłem 68 motocykli. :dizzy: Jak będzie taka frekwencja, to trzeba będzie się podzielić na grupy

siwy
19.04.2017, 13:14
były i pod setkę

podział i tracki gps dobra sprawa

Fox_49
19.04.2017, 14:51
Tyle drogi żeby się sponiewierać kawą.

trzykawki
19.04.2017, 18:51
ja pier......e ta niepewnośc ,co ,jak i gdzie ,bo kiedy to juz wiadomo .............

Co? Wiadomo...
Jak? Jasno ciemno ,jasno ciemno, itd..
Gdzie? I ta informacja bardzo by mi pomogła.
Więc drogi Comandore, uchyl, no, rąbka, tylko wpierw wymyj i wydepiluj co potrzeba, i zaprezentuj obiekt/punkt westchnień😱😋😳

WojtekBBI
19.04.2017, 19:32
fqTXsJYSFOk

Takie coś znalazłem w archiwach jutuba
Naliczyłem 68 motocykli. :dizzy: Jak będzie taka frekwencja, to trzeba będzie się podzielić na grupy

Lokalesy jak składali meldunek na MO to twierdzili cytuje
"Panie ze 300 motorów pojechało":vis:
Drugi słynny tekst to
"Wiesiek! Wiesiek! Krowy się zmieszli":D
Ogólnie narobili wtedy trochę rozpierduchy:vis::dizzy:
Ogólnie wcześniejsze rajdy to było pod 100 motorów i noclegi w dwóch różnych miejscach.
Podczas jazdy tworzył się długi wąż :at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::a t::at::lc8::at::lc8::at::at::D co dawało piękny widok.
Ps nas podlasianianow bylo ok 30 szt

Milego ogladania i wspominania

https://www.youtube.com/watch?v=2uB0ihJ5WIw

https://www.youtube.com/watch?v=cViyp5TVy-8

https://www.youtube.com/watch?v=zRHs1z9ERBY

https://www.youtube.com/watch?v=--wA5Bb44nA

https://www.youtube.com/watch?v=bJD1E1MDmWw

WojtekBBI
19.04.2017, 19:40
Co? Wiadomo...
Jak? Jasno ciemno ,jasno ciemno, itd..
Gdzie? I ta informacja bardzo by mi pomogła.
Więc drogi Comandore, uchyl, no, rąbka, tylko wpierw wymyj i wydepiluj co potrzeba, i zaprezentuj obiekt/punkt westchnień������

Co do miejsca to okolice Białegostoku :D plus minus 150km:D
Wkrótce Elkomendante uchyli rombka tajemnicy

calgon
19.04.2017, 22:11
Się wpraszamy :Ja,Sławekk oraz Maniek

dżony
20.04.2017, 00:09
ten film z jesieni '09 bardzo motywujący. Aż chce się jeździć, w sumie to jeszcze bardziej coś już wychlać

wasilczuk
20.04.2017, 07:49
Tradycja była taka, że wszyscy jadą razem i nie ma żadnych giepeesów ani traków i innych współrzędnych. Jedziem kupom jeden za drugim na ogonek. Jak się kto zgubi, to jego problem.

Złom
20.04.2017, 08:19
Wasil, Święta Prawda!

http://youtu.be/ndVyLfuJSK4

ndVyLfuJSK4

redrobo
20.04.2017, 08:58
Tradycja była taka, że wszyscy jadą razem i nie ma żadnych giepeesów ani traków i innych współrzędnych. Jedziem kupom jeden za drugim na ogonek. Jak się kto zgubi, to jego problem.

Czulem, ze to cie urazi:) I zagrzmisz. Tyle, ze zadko ktos sie gubi, bardziej jest tak, ze 50 osob czeka na naprawe 1 gumy:) To ma swoj urok.... zgoda. A w sprawie tradycji.. to na filmie z jesieni 2009 wyraznie widac, ze rajd w hotelu byl 5 gwiazdkowym bez krzakow:)

flisak
20.04.2017, 10:02
Czasami bywa że cały rajd się zgubi komuś.:)

Mirek Swirek
20.04.2017, 10:17

I to byl rajd w cudzyslowiu. Teraz jest doslownie, rajd. Napierdalanka na garach i lisciach. Na mecie pudlo powinno stac i ktos powinien z organizatorow nagrody wreczac. Czasy rajdu Dziada Barowego minely, a szkoda, bo co rajd to mniej Afyk, mniej podroznikow, mniej opowiesci przy ognisku i ciezej kogos namowic na podlaski...
Taka to moja wizja i zdanie.

Ivi
20.04.2017, 10:38
Się wpraszamy :Ja,Sławekk oraz Maniek
Calgon ale musisz wziąć ze sobą strój Maczety,w którym byłeś na Sylwestrze w Ziołowym Zakątku. Okoliczne dziewczęta do tej pory wzdychają do Maczety ::

Ivi
20.04.2017, 10:45
Czulem, ze to cie urazi:) I zagrzmisz. Tyle, ze zadko ktos sie gubi, bardziej jest tak, ze 50 osob czeka na naprawe 1 gumy:) To ma swoj urok.... zgoda. A w sprawie tradycji.. to na filmie z jesieni 2009 wyraznie widac, ze rajd w hotelu byl 5 gwiazdkowym bez krzakow:) I dzięki temu że Rajd był w 2009 r.w hotelu,została odkryta Gospoda Wim w Michałowie i kilka lat później stała się miejscem zimowych balów.

Ivi
20.04.2017, 11:52
Juz jak matka Polka dorwała sie do komputera bo Jaśko śpi to jeszcze coś napiszę.
Rajd Podlaski zawsze kojarzył mi się z ludźmi, z Wasilem grającym na gitarze, z ATomkiem częstującym nalewką ze swego Św. Graala, z Siejkiem bębniącym na bębenku, z Babą śpiewającą donośnym głosem "dupa, dupa, dupa"....Kojarzył mi się z jakimiś tajnymi ścieżkami, pięknem lasów, z nieodkrytym Podlasiem, z wielkimi mrówkami włażącymi do namiotu, z niemożliwym bólem głowy z rana bo sie w nocy przesadziło z trunkami :D, z damą trytytkową, która pojawiała się znienacka.
Wydawało mi się, ze nigdy trasa nie jest najważniejsza, ważne żeby się spotkać.
Nie było mnie już na 3 Rajdach, na tym też nie będę :( ale zorganizujcie go takiego żebym miała czego żałować patrząc na zdjęcia i słuchając opowiadań.

Kici
20.04.2017, 12:42
Aż się zdenerwowałem!!!
Nie psujcie klimatu, wole "rano" przepychać krowy przez rowy, bagna i nie wiem co wy tam jeszcze wymyślicie z ludźmi z którymi wieczorem rozmawiałem o sensie życia niż przelecieć na wścieklaku nie pozostawiając żadnych wspomnień. Co raz więcej imprez zamienia się w wyscigi!!!

jendrus
20.04.2017, 12:50
Ja tam nie widzę problemu żeby pogodzić jedno z drugim, cała sobota jest na dojazdówkę, można se pierdyknąć traskę że ho, ho :)

calgon
20.04.2017, 13:25
Calgon ale musisz wziąć ze sobą strój Maczety,w którym byłeś na Sylwestrze w Ziołowym Zakątku. Okoliczne dziewczęta do tej pory wzdychają do Maczety ::

Maczeta jest już starym flakiem,ale na Podlaskim odżyje!

wasilczuk
20.04.2017, 15:03
Wieloletnie doświadczenie i praktyka potwierdziły maksymę Pana Kononowicza, że nie będzie niczego. Chodzi o to, że im mniej atrakcji zapewniamy, tym mniej jest pretensji i fochów od twardzieli na motorach. Najlepiej ograniczyć się do legalnego miejsca kaźni wieczornej i objechania wcześniej trasy. Heta wsio.
Śluza- zastanów się co Cię spotka, jak ktoś pojedzie sam z trackiem i np. padnie mu nawigacja. Pół dnia będzie szukał zasięgu żeby się do Ciebie dodzwonić. Jak się dodzwoni to powie: "Stoję pod drzewem i nie wiem gdzie jestem. Przyjedź po mnie."
buhahaa

wasilczuk
20.04.2017, 15:05
Aż strach myśleć, co się z takim zagubionym czerwonym kapturkiem może stać jak błądząc po lesie wpadnie może nie na wilka ale na leśną bimbrownię. Chłopaki go żywego nie wypuszczą.

Lucky Luke
20.04.2017, 15:12
Nie jeden na pewno chciałby wpaść na taką bimbrownię.

Zmyler
20.04.2017, 15:13
Wpadłbym.

kudlacz
20.04.2017, 15:51
Wklejam standardową liste pytań (można uzupełniać), onanizator odniesie się.

1. A toaleta będzie?
2. A koszulki z dzikiem beda?
3. A jakie opony?
4. A na Anakach przejadę ?
5. Czy będzie szarlotka z rodzynkami?
6. A ser spod-laski ?

nie będzie niczego, nawet anaków
Mnie tyż nie będzie ni mam moturu.

Ivi
20.04.2017, 17:39
Wklejam standardową liste pytań (można uzupełniać), onanizator odniesie się.

1. A toaleta będzie?
2. A koszulki z dzikiem beda?
3. A jakie opony?
4. A na Anakach przejadę ?
5. Czy będzie szarlotka z rodzynkami?
6. A ser spod-laski ?

nie będzie niczego, nawet anaków
Mnie tyż nie będzie ni mam moturu.

I dobrze że nie masz,nie zgubisz się :). Ciebie to i bez motura wpuściliby,ale że bez rękawiczek nie pojedziesz a na pewno jeszcze ich nie znalazłeś to Cię nie będzie. I dobrze bo mnie też :)

mygosia
20.04.2017, 19:14
Ja bym wolała wpaść na wilka :)

WojtekBBI
20.04.2017, 19:15
Ivi&Kudłacz to ja Was teraz zdenerwuje taką wisienkom na torcie:dizzy::D:osy:

https://www.youtube.com/watch?v=mxtcCUlcIX0

golab
20.04.2017, 19:28
Ivi i Baba gwiazdy na maxa :)!!!!

WojtekBBI
20.04.2017, 20:32
Maly bilans tej imprezy:
Siekiera w nodze
Jakis przybyly lokales po zintegrowaniu polamal nos jak sie wypie...:vis:
Harmonisci grali do upadlego tzn zaliczyli zgona wstawali grali... a jeden rozwalil przy tym nosa:vis:
Przynajmniej jeden namiot zniszczny poprzez wjechanie moto:lc8:
Na trasie prawie poszly w ruch widly bo przeorano pole dla rolnika:at::vis:
Kolega spal cala noc na "bezprzewodowej wtyczce WIFI":D po czym rano "ozdobil" nowke namiot dla swego zioma:D
Byl zespol Disco Polo
Byly dwie kapele Rockowe
Przybyli mieli do wyboru Zurek Barszczyk Rosol z jednego garnka:D
Reszta to cenzura....:D
Ogolnie taka tam popierdawka i sranie po krzakach:D
A i jednemu kurtke ukradli:D

Złom
20.04.2017, 20:38
Z przyjemnością obejrzałem to wiekopomne dzieło!

Złom
20.04.2017, 20:41
IVI, Ty się wstaw u małżonka co bym miał co pojeżdżać na rajdzie, proszę!

bankowy
20.04.2017, 20:51
To ja pierwszy w tej petycji

Ivi
20.04.2017, 21:42
Kurcze ten Złom to tak zmontuje film,że z grzecznej Ivi i Baby zrobi mniej grzeczne :D. Złomku nie bój nic,motur do Rajdu mąż ogarnie,a mnie będzie miło Cię u nas widzieć :).

robertG7
20.04.2017, 23:42
Lokalesy jak składali meldunek na MO to twierdzili cytuje
"Panie ze 300 motorów pojechało":vis:
Drugi słynny tekst to
"Wiesiek! Wiesiek! Krowy się zmieszli":D
Ogólnie narobili wtedy trochę rozpierduchy:vis::dizzy:
Ogólnie wcześniejsze rajdy to było pod 100 motorów i noclegi w dwóch różnych miejscach.
Podczas jazdy tworzył się długi wąż :at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::a t::at::lc8::at::lc8::at::at::D co dawało piękny widok.
Ps nas podlasianianow bylo ok 30 szt

Milego ogladania i wspominania

https://www.youtube.com/watch?v=2uB0ihJ5WIw

https://www.youtube.com/watch?v=cViyp5TVy-8

https://www.youtube.com/watch?v=zRHs1z9ERBY

https://www.youtube.com/watch?v=--wA5Bb44nA

https://www.youtube.com/watch?v=bJD1E1MDmWw

Jeszcze wtedy ATomek nie miał brody, Wasil długich włosów, a Talib nie był talibem

wasilczuk
21.04.2017, 08:01
Druhu Boruchu.
Zapomniałeś napisać o szczególe ale dość istotnym. To, że był zespół disco polo, to jeszcze mało. Ten zespół miał ze sobą dwie tancerki. Do dziś zastanawiam się, dlaczego nie chciały ze mną tańczyć. Wszak miałem gumofilce, pognieciony kapelusz i siateczkową koszulkę.

siwy
21.04.2017, 08:55
Druhu Boruchu.
Zapomniałeś napisać o szczególe ale dość istotnym. To, że był zespół disco polo, to jeszcze mało. Ten zespół miał ze sobą dwie tancerki. Do dziś zastanawiam się, dlaczego nie chciały ze mną tańczyć. Wszak miałem gumofilce, pognieciony kapelusz i siateczkową koszulkę.

Ten zespół z tancerkami pośrodku łąki nad Bugiem to była najgrubsza z rajdowych atrakcji. Wybawiłem się jak nigdy :-)

bicio
21.04.2017, 09:09
Widzę, że na V to same gwiazdy były, nawet Stachu Jones :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=m12P_mE8AW8

wasilczuk
21.04.2017, 09:25
Buhaha.
Ojapierdolę. Gwiazdor był naszym gościem na krzywy ryj. Powiedział, że w wiosce muzykę usłyszał i przyszedł potańczyć. Wojtuś? To tego gwiazdora wyprosiłeś z imprezy kopem w dupę?

WojtekBBI
21.04.2017, 09:43
Buhaha.
Ojapierdolę. Gwiazdor był naszym gościem na krzywy ryj. Powiedział, że w wiosce muzykę usłyszał i przyszedł potańczyć. Wojtuś? To tego gwiazdora wyprosiłeś z imprezy kopem w dupę?

Drogi Pawelku toc ja niespotykanie spokojny człowiek. Pewnie chodzi wam o gościa którego kapela z Hanoi przywiozła spod GieeSa. Ten co na kopach wyszedł to był z wioski, przyszedł i szperal po stołach. Prosiłem grzecznie żeby rano przyszedł i se zbierał te puszki jak chce, ale on się ze mną w chowanego zaczął bawić. No tak się zdenerwowalem że Matko Boska hej! Na kopach pod górę go gnalem:D szkoda że nikt nie nagrał bo by był 10000000 wyświetleń na internatach :vis:

tomek77
21.04.2017, 09:53
o ja pier....le to ten Stachu to taki gwiazdor , sąsiad to je mój przez kilka podwórków ....

wasilczuk
21.04.2017, 10:07
Czyli, że jak? Stachu Jones jest spod Hajnówki? Domyślnie nasunęło mi się, że on tam z Gnojna na rajd przyspacerzył.

WojtekBBI
21.04.2017, 10:32
Stachu gwiazda przybył z kapela z Hanoi, a ten rozrabiaka był z Gnojna.

wasilczuk
21.04.2017, 12:30
Kurka siwa. Mogę być dumny. Przy ognisku rozmawiałem, wódkę z gwinta piłem i tańczyłem obok Stacha Jones'a.

bicio
21.04.2017, 12:42
Takie rzeczy tylko na Podlasiu :D
Wyszkolił Was w jeden księżyc?

plaku
21.04.2017, 12:52
Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?

wasilczuk
21.04.2017, 12:56
Buhahaaa...
Zapamiętasz na całe życie ten jeden księżyc.

buhaahahahaaa....

plaku
21.04.2017, 12:58
To do tej pory NAJLEPSIEJSZA moja impreza motocyklowa....CHCĘ TAK JESZCZE RAZ. Tak na marginesie wszystkie naj były na Podlasiu...DZIĘKI WAM!!!!

WojtekBBI
21.04.2017, 13:00
Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?

Oj mniej alkoholu pany.
Ranny został odprowadzony i wtedy przyszedł ten co po stołach szperał. To był ciężki wieczór

plaku
21.04.2017, 13:03
To ilu miało noski na biało?

wasilczuk
21.04.2017, 13:04
Ano. Dało się zauważyć Plakuś, że Ci na podlasiu powietrze sprzyja. Przypomniało mi się, jak na Agro Disco w niedzielę nad ranem zmuszaliśmy Cię do pójścia spać, bo za kilka godzin czekała Cię długa droga do domu.
Nie zapomnę Twojej odpowiedzi:
-"Przypomniałem sobie, że mam do odwiedzenia ciotkę na mazurach."
hahahahahaa

WojtekBBI
21.04.2017, 13:06
To ilu miało noski na biało?

Dopiero teraz to wszystko ma sens. Bo pojawił się w nocy taki jeden z artefaktem i my już byli gotowi walczyć ze smokiem zwłaszcza po szkoleniu u Stasia a wtedy była pełnia.... :D

wasilczuk
21.04.2017, 13:08
Tomek 77. Dasz radę przywieźć na rajd sąsiada Stacha Jones'a? Problem tylko taki, że u nas impreza dwuksiężycowa.

plaku
21.04.2017, 13:10
Tak to prawda, do domu docierałem 3 dni.nie! 4!

Ivi
21.04.2017, 13:38
Oj działo się. To była impreza na którą za 700 zl udało się zorganizować 2kapele i 2 akordeonistów. A od rana ja,Wasil i Siejko robili prąd we wiacie: "kierowniczko polej bo robota nie idzie". I polewałam. Gości my witali ledwo żywe!

wasilczuk
21.04.2017, 13:54
Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

siwy
21.04.2017, 13:59
Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

no, dobra to była impreza.
Pamiętam tą młodą kapelę punkową. Chłopaki zagrali świetny koncert, ja już się zbieram do stolika zadowolony że taki bogaty program artystyczny a tu podjeżdża bus i rozkładają oświetlenie disco, tancerki wysiadają ;) i dopiero się zaczyna właściwa impreza.

Ivi
21.04.2017, 14:19
Łooo panie to aż tyle tego było,wszystko to były wschodzące gwiazdy,teraz to za tyle imprezy nie zorganizujem ;). Aaaa tej disco polo kapeli ukradli wycieraczki z busa,pamiętam że dyszcz lał a oni bez wycieraczek musieli wracać.

wasilczuk
21.04.2017, 14:26
Pamiętam Iwonko jak się o nich martwiliśmy. Dopiero dziś możemy odetchnąć spokojnie bo wiemy, że jechał z nimi Stachu Jones. Na pewno dojechali w jeden księżyc.

emilxtz
21.04.2017, 15:35
Stachu Jones to wtedy chyba moją kurtkę do busa Baby schował ;) a jak byście chcieli to my Stacha na rajd przytargamy noł proglem :)
A tak naprawdę to takich rajdów już nie ma... Fantazji brakuje... Szok...Ech...

Złom
21.04.2017, 17:10
Chyba połowy repertuaru nie pamiętam!

redrobo
21.04.2017, 17:15
E tam. Zawsze jest inaczej ale zajebiscie. Wezmy na ten przyklad ostatnia impreze na jesien...

Onufry22
21.04.2017, 17:25
Tak na jesieni to się najeździliśmy:)

Złom
21.04.2017, 17:39
Trudno mi będzie pobić ten rekord przejechanych kilometrów! Okrągłe ZERO.

golab
21.04.2017, 19:32
Spokojnie Złomie, ja też po jesiennym mam Twój wynik :)

emilxtz
21.04.2017, 21:36
No jesienią to za wiele kilometrów nikt nie wykręcili ale za to promili było sporo ;)

trzykawki
21.04.2017, 22:05
Aż się zdenerwowałem!!!
Nie psujcie klimatu, wole "rano" przepychać krowy przez rowy, bagna i nie wiem co wy tam jeszcze wymyślicie z ludźmi z którymi wieczorem rozmawiałem o sensie życia niż przelecieć na wścieklaku nie pozostawiając żadnych wspomnień. Co raz więcej imprez zamienia się w wyscigi!!!

No jesienią to za wiele kilometrów nikt nie wykręcili ale za to promili było sporo ;)

Obawiam, ja Ci się, że wiosna może też być taka.... Właśnie popatrzyłem na prognozy

henio
21.04.2017, 22:56
No ostatni rajd był bardzo intensywny. Przybyliśmy o 16 o 20 było już pozamiatane

ATomek
21.04.2017, 23:48
[QUOTE=WojtekBBI;528313]
:vis:Harmonisci grali do upadlego tzn zaliczyli zgona wstawali grali... a jeden rozwalil przy tym nosa:vis:

Z tym nosem akordeonisty to było tak:
Grali i grali i nagle nastała cisza. Tzn ogólny gwar przy ognisku, ale akordeony ucichli.
Pomyślałem, że pora wyjść, sprawdzić, czy rowery stojo...
Idę w las i a tu jakiś rumor pod drzewem. Nie, żebym się przestraszył, cy co, ale idę i patrzę. I co widzę?
Pod okazałą sosną ktoś stoi i jęczy i co chwila takie puk w drzewo. Choćby nie wiem, jak straszne, to muszę to zobaczyć- myślę. Ot taka bardziej ciekawość.
Dopiero z bliska świecę czołówką i widzę: stoi człek pod drzewem, ale tak o krok odsunięty, akordeon mu ciąży do przodu skutkiem czego twarzą wklejony w drzewo. Co chwila zbiera się w sobie, próbuje odbić się od drzewa;jęki, jęki, odbicie, ale akordeon mu ciąży... i stuk...a krew z nosa idzie, bo kora sosnowa szorstka... a ręce uwięzione w szelkach akordeona...jęki, jęki, cisza i stuk...
Ot los muzykanta- pójdziesz człowieku odpocząć pod drzewem i nigdy nie wiesz, jako pułapke na ciebie zastawi przeznaczenie.

Ypsi
22.04.2017, 20:00
Wybaczcie pany, że wam się wtrącam w temat, ale czytając te wasze historie zaczyna mi po dyni latać jeden kawałek :) ... w wojsku go ciągle słuchaliśmy :)

nzktgo2VZCQ

Zmyler
23.04.2017, 09:12
Piękne, i w ogóle takie o życiu. Można się wzruszyć jak się zasłucha człowiek.

mygosia
24.04.2017, 11:14
Kurzyć się raczej nie będzie
https://www.yr.no/sted/Polen/Podlasia/Bielsk_Podlaski/langtidsvarsel.html

robertG7
24.04.2017, 11:42
Prognozy zależą chyba od języka
http://www.accuweather.com/ta/pl/bielsk-podlaski/265552/daily-weather-forecast/265552?day=6&lang=ta

wasilczuk
24.04.2017, 12:40
Podobnież jesień ma być deszczowa

WojtekBBI
24.04.2017, 17:16
Spokojnie Jarek Kret mowil ze ma byc tak cieplo ze w klapkach po sniegu bedzie mozna chodzic:D

Cibor klv
24.04.2017, 18:47
Spokojnie Jarek Kret mowil ze ma byc tak cieplo ze w klapkach po sniegu bedzie mozna chodzic:D

Trza onuce szykować do klapek...

biker
25.04.2017, 07:25
my mieliśmy chociaż dojazdówki, a trampiszon Złom'ka przyjechał na przyczepie ;-)

Spokojnie Złomie, ja też po jesiennym mam Twój wynik :)

biker
25.04.2017, 07:33
ale że co jedna noga sucha druga mokra? Ty wszystko potrafisz :)

no nóżka oczywiście, taki balans w te pogode trzeba zrobic ...

sluza
25.04.2017, 09:07
zapisy na koszuli łotu

http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29080

frog
26.04.2017, 06:56
Kaliumne brać ? będzie dostęp do 12V ?

sluza
26.04.2017, 07:49
Jak by była kalumna to i prąd może by się znalazł :)

Onufry22
26.04.2017, 09:50
Ja mam gniazdko 12V, więc jak coś udostępnię:)

Lucky Luke
26.04.2017, 09:58
To gidze to będzie ? :)

Onufry22
26.04.2017, 10:33
Sobotę o godzinie 19 zawita do nas Gość Specjalny Tomasz Staniszewski.
Jego wyprawę trasą Dakaru opisałem tu:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28879

Tomek jest podróżnikiem z krwi i kości, przeżył wiele przygód na różnych częściach globu.
Podzieli się z nami tymi emocjami:)

Onufry22
26.04.2017, 10:38
Nie tylko Afryka była jego kierunkiem podróży motocyklowych:)

wasilczuk
26.04.2017, 12:51
Jak ma być kaljumna, to zaczynam rozgrzewkę.

https://www.youtube.com/watch?v=ISdVWSepDTw

frog
26.04.2017, 17:07
Wasil to też zagramy :D.Ale będzie też Whisy-Blues :blues:

Złom
26.04.2017, 19:12
Jak zabiorą struny to też się da!

https://youtu.be/E8H-67ILaqc

E8H-67ILaqc

WojtekBBI
26.04.2017, 20:19
To gidze to będzie ? :)

Oj chyba Elkomendante się wczuł w role:D

sluza
26.04.2017, 20:29
miejsce rajdu legendarne: tam gdzie Marka Wygonili jak szedł Poczopek :)
kto pierwszy znajdzie?

frog
26.04.2017, 20:34
No i się .......czopki w dupie ja pierd......takie miejsca :cold:

majo
26.04.2017, 20:50
Tak... klasyka gatunku .... gdzie to będzie Panie ten Balet? ...odliczamy Wielkie Zgadywanie....Podlaska Zgaduj Zgadula. Zajebiście

WojtekBBI
26.04.2017, 20:54
kto pierwszy znajdzie?

Idź Pan w delegację z takim namiarem:dizzy::D
Toc pagiery nie ogarna takich danych:D

frog
26.04.2017, 21:35
Czyli wynika z tego, że do Apteki po czopki trzeba zapierdalać od znalezli miejsce na Podlaski. WIR balet w ciemnej,czarnej dupie :Thumbs_Up:.

Ponury-Zibi
26.04.2017, 21:54
Podobno będzie fajna pogoda..

redrobo
26.04.2017, 21:55
SLUZA: miejsce rajdu legendarne: tam gdzie Marka Wygonili jak szedł Poczopek :)
kto pierwszy znajdzie?

Tam gdzie Marka pogoniło jak nie wsadził czopka?
Takich miejsc moze byc wiele...

biker
26.04.2017, 21:56
kto pierwszy znajdzie?

tylko nie mów że Marka Wygonili z SILVARIUM... :P
wygrałem zestaw gumowych wierteł do styropianu ??

frog
26.04.2017, 22:02
Biker masz coś do styropianu? :haha2:

sluza
26.04.2017, 22:06
chyba mapę narysuję :)

frog
26.04.2017, 22:22
Sluza jest mapka.Czopek to miejsce parku maszyn !!!:)

biker
26.04.2017, 22:55
Biker masz coś do styropianu? :haha2:

będę szarpał jak Reksio szynkę :-)

frog
27.04.2017, 06:37
Sluza wersja mapy full edyszyn!!!

sluza
27.04.2017, 07:43
Ty zawsze na wszystko masz gotową grafikę :) nawet Redrobo tyle czasu nie spędza przy programach graficznych co Ty? :D

Mhv
27.04.2017, 07:56
Teraz to już chyba wszyscy wiedzą gdzie:D

sebazaz
27.04.2017, 07:59
Teraz to już chyba wszyscy wiedzą gdzie:D

W du..e, tam gdzie miejsce czopka:D

Złom
27.04.2017, 08:01
Podpowiedź, wykreśl trójkąt (jak najbardziej bermudzki) pomiędzy wioską z tego filmu, wioską Krynki A na 3 wierzchołku szukaj czopka. ..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170427/9e8647e55beee7927d08be959cdf9ecb.jpg

sluza
27.04.2017, 08:09
Tatuaż z moich pleców w miarę czytelny. Skóra biała po zimie. Nie ma skali, bo wtedy jak mi go robili to akurat nie było. Brązowe - pola, zielone - łąki, lasy to lasy a domy to domy, a niebieskie to zbiorniki i cieki wodne.

70344

wasilczuk
27.04.2017, 08:29
"tu"hahahaa- mapkę przerysuję w jeden księżyc

frog
27.04.2017, 08:32
Wasil po księżycówce nie przemalujesz:D:D:D:D

robertG7
27.04.2017, 08:43
Cieki wodne wg Śluzy :)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170427/2dc9e2f898285b2ac09a66615d7817ce.jpg

WojtekBBI
27.04.2017, 08:46
Cieki wodne wg Śluzy :)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170427/2dc9e2f898285b2ac09a66615d7817ce.jpg

Ktoś gdzieś kiedyś mówił że każdy widzi to co chce widzieć :D ja tam widzę balonik

wasilczuk
27.04.2017, 08:58
Jakieś dziwne te ogórki.

frog
27.04.2017, 09:25
A smalec to gdzie?

Lucky Luke
27.04.2017, 09:30
Dzięki za precyzyjny track , wgram to sobie w dżpiesa. Mam nadzieję , że garmin się nie zawiesi :D

frog
27.04.2017, 09:34
Zawiesić się może jedynie mózg po spożyciu wody z butelki Jacka :haha2:

siwy
27.04.2017, 09:42
Zawiesić się może jedynie mózg po spożyciu wody z butelki Jacka :haha2:

... z "butelki" :)

Złom
27.04.2017, 13:49
Informuję, że to będzie mój ostatni "kawalerski" rajd!
Potem to już nie wiem czy będę dostawał pozwolenie aby jeździć do Was, gdzie palce pchają w pępek!

P.S. no może nie ostatni, kawalerem jestem już drugi raz ...

Onufry22
27.04.2017, 14:13
Zlomie wyzwanie przyjete!

sluza
27.04.2017, 14:13
Oooooo panie, będzie kawalerski jakiego nie będziesz pamiętał do końca życia. Dobrze, że kupiłem baterię 12h do gopro :)

frog
27.04.2017, 14:42
A już myślałem że będzie wszystko w normie 😂😂😂

siwy
27.04.2017, 14:46
dodatkowy akumulator do kaljumny trzeba :)

frog
27.04.2017, 14:57
Widzę że weekendu zabraknie 😱.Złomie nie wiesz co robisz ostrzegam!!!!!!!!

dżony
27.04.2017, 15:01
Z taką fachowa mapą na pewno trafię. Ja już w drodze na wshut, dziś lekkie 650km do zrobienia

frog
27.04.2017, 15:44
Lepiej pomyśl jak wracać do domu �������� Podlasie to nie jebajka :P

sluza
27.04.2017, 16:58
Ktoś gdzieś kiedyś mówił że każdy widzi to co chce widzieć :D ja tam widzę balonik

Uważaj jak będziesz puszczał te baloniki... staraj się zawsze w powietrze :)

frog
28.04.2017, 06:46
Ło matko białe baloniki w powietrzu,zatykać wszystkie dziury :D

WojtekBBI
28.04.2017, 06:53
Ło matko białe baloniki w powietrzu,zatykać wszystkie dziury :D

Ja tam widzę niebieski balonik:D Ale chyba wyszło żem dalton:D

frog
28.04.2017, 06:59
Niebieskie to sztuczne a białe naturalne :D

dżony
28.04.2017, 10:22
Ja wiem, że tu niejebajka. Nie raz już tu byłem i wiem czym to śmierdzi :D

robertG7
28.04.2017, 10:55
Taaa, śmierdzi od razu...

Noclegownia jedna czy będzie zmiana na nd/pon?

sluza
28.04.2017, 11:21
Nocleg w tym samym miejscu, czyli UWAGA bo nie powtórzę: Markowy Wygon koło Poczopka.

Ponury-Zibi
28.04.2017, 12:07
Ciekawe jaki będzie ranny sobotni stosunek procentowy jeźdźców na nogach
do jeźdźców na plecach ????
Pozdro. Bawta się dobrze.

wasilczuk
28.04.2017, 14:07
No Zbyszku. Tym razem masz na rajd najdalej.
Mam dobrą wiadomość. Na pewno nie będzie się kurzyło.

robertG7
28.04.2017, 14:56
Ciekawe jaki będzie ranny sobotni stosunek procentowy jeźdźców na nogach
do jeźdźców na plecach ????
Pozdro. Bawta się dobrze.

Sobotni bedzie ok, gorzej z niedzielnym

frog
28.04.2017, 15:32
W niedzielę będzie msza polowa.I wtedy powróci jasność umysłów ��

Krzyżak
28.04.2017, 17:28
Rozumiem że jak już dojadę do Markowy Wygon do dalej już trafię bo będzie Was widać i słychać?

frog
28.04.2017, 17:55
Oj będzie słychać :)
https://www.youtube.com/watch?v=XV_iWRPHmJo

sluza
28.04.2017, 18:18
Rozumiem że jak już dojadę do Markowy Wygon do dalej już trafię bo będzie Was widać i słychać?

To zależy, bo nie wybraliśmy jeszcze zabaw. Jak w chowanego to możesz nas nie znaleźć :)

frog
28.04.2017, 18:20
Sluza cuda się zdarzają https://www.youtube.com/watch?v=IQM9U_ZPZKc :D

robertG7
28.04.2017, 18:22
no chyba, że inny utwór załączycie

https://youtu.be/U5sniXKcAcE

frog
28.04.2017, 18:32
A kto Audi w LPG przyjedzie?:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=HDTl9grOBdw

PietiaBBI
28.04.2017, 18:39
Alloooo, a organizatory przewidzieli tratwy żeby namioty nie zatonęły ??

frog
28.04.2017, 19:07
Jedyną tratwą ratunkowa na Podlasiaku.....5L JACKA :D.

PietiaBBI
28.04.2017, 19:10
JACEK czy SAMŻEENEE jak zwał tak zwał i to i to pójdzie w potrzebie

sluza
28.04.2017, 19:19
KWESTIA ORGANIZACYJNA:
- proszę o przygotowanie składki w wysokości kto ile może, jednak nie mniej niż 20 zł, za każde 20 zł nalepka "Dzielny pacjent"
- korzystamy z łąk i dobrodziejstw nadleśnictwa, więc uprasza się o nie czynienie skib i innych śladów orki
- motocykle przyjeżdżają zatankowane, ostatnia stacja ORLEN w Supraślu jak ktoś będzie jechał od B-stoku, najbliższa w Krynkach (która może być nieczynna w niedzielę)
- identycznie sprawa ma się ze sklepem, ostatni w Supraślu, najbliższy w Krynkach (lub w Szudziałowie) w niedzielę czynne
- bawimy się ładnie, z klatek nie wychodzimy, nie przezywamy się na inne dzieci, nie plujemy
- w niedzielę będzie wyjście na zewnątrz, trzymamy się ładnie za rączki
- proszę zabrać ze sobą dobry humor i świeżą zmianę bielizny

CZUWAJ

Złom
28.04.2017, 19:50
https://youtu.be/orlKw3K-XUY

orlKw3K-XUY

WojtekBBI
28.04.2017, 20:03

Frogu mysle ze to dobrze bedzie sie spiewalo tak po 20:00:D:friday:

https://www.youtube.com/watch?v=pJfytQEqJ9Q

biker
28.04.2017, 20:31

moge ja :-) wzorem Płaskiej, a koparzynkę na hak przysposobić ??, może jaki basen do kąpieli w błotku zrobim...

frog
28.04.2017, 20:46
Biker przyjedz koparą pod garaż.Sąsiada zakopać :) bo wkur......

biker
28.04.2017, 21:13
Biker przyjedz koparą pod garaż.Sąsiada zakopać :) bo wkur......

jaak na sąsiada to Waryniaka chyba odpale... tam łyżka sama większa niż żółte maleństwo ... :D
a tak serio to na zjebów nie ma rady :dizzy:

WojtekBBI
28.04.2017, 21:40
Wszystkie najważniejsze informacje są w pierwszym poście:umowa:

rakiet
28.04.2017, 22:14
Żona dziś do mnie:
- musisz iść do apteki.
- jak poczopki to wyskoczę jutro

frog
29.04.2017, 00:19
Poczopki ........ A gdzie to,co to? 😜

siwy
29.04.2017, 00:21
Poczopki ........ A gdzie to,co to? 😜

A komu to potrzebne ?

WojtekBBI
29.04.2017, 08:58
Jak co to o 13 startujemy z Bielska Podlaskiego może ktoś chce dołączyć. Zrobimy traske poszukamy Żubrów...

Pawełek
29.04.2017, 22:50
Hej a o której w niedziele zaczyna rajd bo bym chciał dojechać rano.

frog
30.04.2017, 07:46
Po spożyciu trunków są problemy z pisaniem :)

Złom
01.05.2017, 10:25
Uciekłem, nie dałem rady!

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170501/883ea647646ed8e784b268091c1b3968.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170501/7eb9c5c856b54c55cae2af9aeedc7c4e.jpg

pekos1988
01.05.2017, 10:25
Imprezka udana:) trasa fajna tempo też:) amor przedni dobił z 5 razy po tych wertepach:) czas pomyśleć nad modyfikacja:)mam trochę zdjęć i filmów z rajdu może niektóre bez sensu ale jak coś to link mogę podesłać:)do następnego Podlasiaki:)

Złom
01.05.2017, 12:14
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170501/6c07eff7504a09d755a11f240b8f29ce.jpg

PietiaBBI
01.05.2017, 12:54
NU i jestem w domu. Sprzęgło się skończyło 20km od domu.
Panowie i Panie gdzieś po trasie zgubiłem narzędziówkę z kluczami fabrycznymi KTM (kuźwa kupiłem kilka tygodni temu!!)
Jak by ktoś znalazł jakieś czarne plastikowe pudełko z kluczami bardzo proszę o zwrot oczywiście znaleźne musi być.
Dzięki za wspólna zabawę

trzykawki
01.05.2017, 16:06
Wielkie dzięki wszystkim. Podlasiaki jak zwykle w pytke. Do zobaczenia

Onufry22
01.05.2017, 18:16
Mi też udało się dotrzeć. Dzięki za przednią zabawę. Za masę kilometrów na niedzielnym rajdzie:)

rakiet
01.05.2017, 20:03
Mnie się podobało, dojechaliśmy bez strat o 2 w nocy.

trzykawki
01.05.2017, 20:44
Karma jest karma. Wymyśliłem że umyje motek po wyjeździe.... Latarnia, plastik z prawej,klamka i handbar z lewej, kierunek z prawej, osłona na chłodnice, poobijane i podrapane nogi, bo przecież tylko na myjkę.

PietiaBBI
01.05.2017, 20:55
UUuuu no to nieciekawie. Oponki do błota się przyzwyczaiły i niechętnie się w asfalt wgryzały.

WojtekBBI
01.05.2017, 21:47
https://youtu.be/M2mYSHJmC3I

Chwilami było grubo :dizzy::vis:

wolly
01.05.2017, 22:59
gustowne przesłonki tablic rejestracyjnych teraz taka moda na podlaskim

Andrzej998
02.05.2017, 07:37
A gdzie Tatanka ?

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

mareksz007
03.05.2017, 19:43
Może Ktoś znalazł moja super latarkę?

Sławekk
03.05.2017, 20:52
i my dotarliśmy przed momentem do domu :D

Dzięki za gościnę Podlasie - było super

calgon
03.05.2017, 21:05
Cóż mogę napisać!
Serdecznie dziękuje za imprezę!
Pozdrawiamy wszystkich ,którzy mam nadzieje doszli do siebie podobnie jak ja.
Nie bylo łatwo!
Zajebiaszcza ekipa! Jak we łbie przestanie szumić to wkleję fotkę z Ciechanowca bo co prawda w Wojtkowicach my nie byli ,ale coś my widzieli...

70465

70466

tak skończyłem w sobotę...

70467

maniekwro
04.05.2017, 22:19
I ja też dojechałem wczoraj ale dopiero dziś siadłem do kompa.
Było super! Świetne towarzystwo , piękne Podlasie i przednie trunki.
Serdeczne dzięki i Pozdrawiam wszystkich.- Zajence też.

dżony
05.05.2017, 10:44
ja dopiero wczoraj dotarłem do domu. Ładnie tam u Was, lubię tam wracać :chleje:

mój namiot z turatecha, który chronił mnie przed chłodem nocy przydał się i w drodze powrotnej. 500 kilometrów deszczu, przynajmniej było się w co zawinąć :cold:

https://preview.ibb.co/mFQ2WQ/18194024_1552023478204157_4806090057270581183_n.jp g

tomek77
05.05.2017, 15:08
ej dzony a prawa autorskie do foteczki to co , ja sie pytam ?

dżony
05.05.2017, 15:18
osz cholera sory. Spałem i nie widziałem kto szczelał foto :D

arty1
05.05.2017, 21:20
I ja dziękuję, po dwóch latach nieobecności miło było zobaczyć wasze gęby. Miło było poznać też nowe. Ślązaków szczególnie pozdrawiam. Dziękuję Śluzie za zajefajną trasę, mimo, że chęci nie było od rana, przyjemnie było przejechać całość. Moim zdaniem jedna z ciekawszych tras Podlaskiego ever.
Nie udało się ustalić czyje pośladki jędrniejsze, wiec jest po co wracać. Do zobaczenia!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/419ee8c12e5e.jpg (https://naforum.zapodaj.net/419ee8c12e5e.jpg.html)

ATomek
05.05.2017, 22:04
No, a ja myślałem, że na Podlaskim wszystko już było. W niedzielę wieczorem widziałem przy ognisku Calgona na latającym dywanie. Warczał, warczał, ale jakoś nie miał siły odlecieć.
I został. Bo widział kto latający dywan brać na pych?
Wojtek, dzięki za naklejkę pocieszenia.

calgon
05.05.2017, 23:28
Atomku wybacz moją niedyspozycję ,ale mam w głowie tylko dwa obrazy....

70541
70542

oraz półnagiego Wasila w paśniku krzyczącego wyżej...

Lucky Luke
06.05.2017, 02:02
Taki filmik z trasy , reszta materiału nie nadawała się do publikacji :D

DWxDuKr-8Fw

https://www.youtube.com/watch?v=DWxDuKr-8Fw

rakiet
06.05.2017, 17:42
https://youtu.be/oUliuZN07b4

Nie wiem czyj to materiał, ale pozwoliłem sobie.

WojtekBBI
14.05.2017, 19:27
Dziś spotkałem Stacha osobiscie:D

https://youtu.be/x1ESCUSqUQ4

Złom
14.05.2017, 20:08
Chłop się minął z powołaniem! Gdyby Aleksander Ford wiedział o takim talencie to by zagrał główną rolę w Krzyżakach!

Sławekk
15.05.2017, 10:11
No, a ja myślałem, że na Podlaskim wszystko już było. W niedzielę wieczorem widziałem przy ognisku Calgona na latającym dywanie.

To nie był latający dywan - to był podlaski dron, z niego był kręcony materiał z powietrza.

wasilczuk
16.05.2017, 07:57
A która to jest główna rola w Krzyżakach?

sluza
16.05.2017, 08:50
A która to jest główna rola w Krzyżakach?

No tytułowa chyba, nie?

flisak
16.05.2017, 08:56
Takie pytanie jest. Czy może ktuś znalazł czołówkę Feniksa. Na uczciwego znalazcę czeka nagroda.

motoola
24.05.2017, 08:16
Świetny ten filmik! Szkoda, ze taki krotki... :at:

WojtekBBI
31.07.2017, 19:01
Na taką oto relację natrafiłem. Myślę poczytam jak się ludzie bawią na ścianie wschodniej.
Po przeczytaniu posta nr 36 jestem załamany :( :confused:
Tak nieładnie się określa naszy kolegów i kolezanki z forum. Dokładnie wiem o kogo chodzi. Ci ludzie delektowali się jazdą oraz oprowadzali przyjezdnych po okolicy.

http://www.xtzclub.pl/threads/13490-Dogonić-Junaka-kilka-zdjęć-z-majówki-29-04-02-05-17r/page2

mygosia
31.07.2017, 19:42
To jakieś buraki, co sobie w ten sposób ego muszą łechtać, albo ludzie z kiepskim poczuciem humoru.

redrobo
31.07.2017, 20:49
Moj gejoradar zaswiecil sie ciaglym czerwonym... Kura jak mozna przejechac 200 km i napisac o tym sto postow? Buraki to ja lubie, a tam to najwyzej grzyb na scianie, obsikany z reszta przez psa.

WojtekBBI
31.07.2017, 21:01
Moj gejoradar zaswiecil sie ciaglym czerwonym... Kura jak mozna przejechac 200 km i napisac o tym sto postow? Buraki to ja lubie, a tam to najwyzej grzyb na scianie, obsikany z reszta przez psa.

Ale co te posty opisują? Co można zobaczyć jak się zapier? A można np niebieskie domki:vis:jakieś dziwnie duże konie :vis: a wyzywanie wszystkich od pedałow to już totalne dno.

mareksz007
31.07.2017, 21:38
". Wyprzedza mnie jakiś gość na starym kondoniastym czarnuchu, do tego jeszcze z lodówkami i pasażerem, h..j tam, jedź, uciekaj bo teraz nie będę Cię gonił, pomyślałem. A on jak by usłyszał moje myśli, jedzie jak pedał 40 na godzinę, wyprzedzają mnie jego koledzy, też na kondonach czarnuchowych, w środku nich jakaś totalna lama, co jest, wyprzedzasz czy nie pomyślałem, a to jakaś laska na małej teresie, czaiła się jak pies do jeża. No dobra, ciebie też nie będę gonił. I ku..wa wszyscy razem jadą 40 na godzinę, no ku..wa, zaraz albo stanę całkiem albo zacznę ich wyprzedzać, kawałek prostej, zapiąłem trójkę i myślę nie no, jadę przed nich, ale jak wy..bie orła na zakręcie to będzie dopiero lament i śmiech, górę wziął rozsądek, jadę za nimi 40 na godzinę jak jakiś wykastrowany pedał albo naj..bana laska ucząca się jeździć na moto. Potem dopiero pomyślałem jakie mam szczęście że jadę z lemurem a on przy nich to kozak i zapi..lacz ."
No cóż ...
" Bóg zapłakał jak zobaczył co stworzył"

sluza
31.07.2017, 21:40
żenujący poziom chłopaki prezentują, zarówno sobą jak i relacją ze swojej niezwykłej ofrołdowej podróży, kiedy mieli okazję zobaczyć "pedałów na plastikach pod niebieskim domkiem".

Neo
31.07.2017, 21:47
Czy aby na pewno tego typu komentarze są tymi o których chcecie dyskutować? Widzę zagrożenie zejściem do cytowanego wyżej poziomu, a to raczej kiepski pomysł. Co za różnica jak i co piszą czy mówią w ramach innych miejsc w sieci? Ich problem, ich podejście do życia, ich wrzody z nerwów, płakać nikt nie będzie jak więcej się tego typu wypowiedzi nie pojawią na szerszych falach.
Gdyby mnie zobaczyli jak ich wyprzedzam, to dopiero by było potem używanie... Zdecydowanie muszę wybrać się na wschodnią stronę kraju, zapowiadają się niezapomniane przygody ;)

sluza
31.07.2017, 22:02
Czy aby na pewno tego typu komentarze są tymi o których chcecie dyskutować?

wydawało się, że nigdy nie miało znaczenia kto na czym jeździ, aż do dzisiaj :D
Wojtek otworzyłeś mi oczy. No i nie jesteś pedałem. Powolniak masz Junaka, nie jesteś obiektywny :)

WojtekBBI
31.07.2017, 22:08
wydawało się, że nigdy nie miało znaczenia kto na czym jeździ, aż do dzisiaj :D
Wojtek otworzyłeś mi oczy. No i nie jesteś pedałem. Powolniak masz Junaka, nie jesteś obiektywny :)

Prawda jest taka ze na FAT tylko coś pisze. Na pozostałych forach jestem zalogowany od paru m-cy... Dlatego chyba jednak jestem p....:vis:

Andrzej998
31.07.2017, 22:13
Wojtek ciekawe co napiszą kierowniki co ich holowałeś z Siemianówki do Krynek ?

Neo
31.07.2017, 22:16
(...)Powolniak masz Junaka, nie jesteś obiektywny :)

Wiem, wiem. Zbieram cały czas na kratkę osłonową przedniej lampy, słyszałem że potem można do niej za grosze dokupić fajny motocykl ;)

Skoro są takie ceny to proponuje swoja kratka za 200 euro - ori Honda - wysyłka w Polsce gratis :) Ktoś chętny? Propozycja całkiem serio.

WojtekBBI
31.07.2017, 22:39
Wojtek ciekawe co napiszą kierowniki co ich holowałeś z Siemianówki do Krynek ?

Cytuję to co słyszałem od kierownika NAT
" Kur... gdzie ja się pcham :vis: oni bokami po zakrętach jeżdżą :D"

Lucky Luke
01.08.2017, 10:23
Nóż się w kieszeni otwiera...
Chyba jakiś Czarnuch odbił temu kolesiowi chłopaka stąd taka w nim nienawiść.

WojtekBBI
01.08.2017, 10:41
Nóż się w kieszeni otwiera...
Chyba jakiś Czarnuch odbił temu kolesiowi chłopaka stąd taka w nim nienawiść.

Teraz chłop ma na ścianie wschodniej paru wrogów. Żaden super ekstra samiec alfa ociekajacy zajebistoscia od Tatr do Bałtyku nie będzie obrażał nas naszych znajomych a tym bardziej kobiet...

bicio
01.08.2017, 10:46
To jakieś buraki, co sobie w ten sposób ego muszą łechtać, albo ludzie z kiepskim poczuciem humoru.

:Thumbs_Up: zdecydowanie to pierwsze, już w powitalni na orangepower.pl koleś coś nawijał o żółtych kondonach na ryż :D po czym wrzucił filmik jak to on zapierdziela po szutrach na swoim wspaniałym KTM :D Szału tam nie było.
A myślałem, że tylko ja takie wrażenie odniosłem.

flisak
01.08.2017, 10:53
Jak planowali tą "wyprawę" to ich zapraszałem na kimownię, ale nie raczyli odpowiedzieć. Może to i lepiej, bo poziom rzeczywiście poniżej krytyki.

wasilczuk
01.08.2017, 11:14
Szkoda gadać Panie i Panowie. Cieszmy się latem, które w końcu przyszło.

wolly
01.08.2017, 12:43
Szkoda gadać Panie i Panowie. Cieszmy się latem, które w końcu przyszło.

:Thumbs_Up:

mygosia
01.08.2017, 16:13
Uuu - nagrabili se chopy :D

stopa-uć
01.08.2017, 17:17
Mygosia nie podkręcaj ,
szkoda słów dla takiego barana.
I dodatkowo chciałem zauważyć że te teksty były na innym forum,
i jeżeli tam nikomu taka forma nie przeszkadza to niech mają.
U nas starajmy się pisać kulturalnie.

CIAŁ

Andrzej998
01.08.2017, 18:28
Amen !!!

sebazaz
02.08.2017, 12:00
Może trzeba zaprosić kolegów na wypad do Suraża trasą przy torach a póżniej na bobry i poprosić o obszerną relację:D
A ja w tym roku zacząłem sezon jak pedał na plastiku.

sluza
02.08.2017, 15:17
Może trzeba zaprosić kolegów na wypad do Suraża trasą przy torach a póżniej na bobry i poprosić o obszerną relację:D
A ja w tym roku zacząłem sezon jak pedał na plastiku.

nie będzie o czym pisać, tam nie ma miejscowości gdzie można obiad kupić

Onufry22
02.08.2017, 16:19
Mili Państwo nie schodźmy do ich poziomu, bo nas doświadczeniem wykończą!!

Ponury-Zibi
02.08.2017, 23:00
A dziś gdy chciałem wyprzedzić poboczem piękne audi to kierowca blokował mi przejazd
pewnie zakurzyłem mu auto .
A on mi kamieniami po reflektorach z pod tylnego koła ,nawet się na niego nie gniewam.
Panowie szanujmy się. Bez względu na wszystko.

Cibor klv
04.08.2017, 22:12
Jest w moim świątecznym ubraniu dwa granaty... Jak zobaczę jakiegoś srebrnego LC8 za stodoło to mu zrobie ofrołd...nie będzie jakiś przybłęda pluł nam w twarz..bo nie lubię tego.