View Full Version : Pożyczę moduły zapłonowe i tarcze sprzegłowe do xrv 650
Witam pożyczę chętnie moduły do rd03 i tarcze sprzęgłowe(JAKO ZAPAS) na czas wyjazdu 22.06.2009 - 17.08.2009. Ofiarodawcy będą nagrodzeni:):oldman:
Witam pożyczę chętnie moduły do rd03 i tarcze sprzęgłowe(JAKO ZAPAS) na czas wyjazdu 22.06.2009 - 17.08.2009. Ofiarodawcy będą nagrodzeni:):oldman:
Te tarcze to takie same jak w Rd07 ? Bo jak tak, to moge pozyczyc...
Raczej inne, bo kosz do RD03 pasuje od TA 600
Czemu nie wymienisz przed wyjazdem? Chce ci sie to targać? Na pewno nie dasz im rady...
Czemu nie wymienisz przed wyjazdem? Chce ci sie to targać? Na pewno nie dasz im rady...
W trasie ciężko będzie wymienic tarcze. Ta śrubka która mocuje kosz w mojej starej odkręciła się dopiero jak ją potraktowałem kluczem pneumatycznym z udarem.
W trasie ciężko będzie wymienic tarcze. Ta śrubka która mocuje kosz w mojej starej odkręciła się dopiero jak ją potraktowałem kluczem pneumatycznym z udarem.
To kolejny argument na wymianę. Jeszcze uszczelka... Niektórzy sobie kosz uszkadzali...
A jak się nie da to trzeba wymieniać śrubę od kosza ...
http://lh4.ggpht.com/_9sGb13fwQlw/ScYWna5Q6jI/AAAAAAAAEDo/gkxwDNALYgw/s800/DSC01531.JPG
Potwierdzam, i to ustawiony miałem na parenaście kg i z 9atm na wężu żeby odkręcić.
Od nowości nie były ruszane.
Ja dałem radę duuużym kluczem + przedłużka, ale przy spalonym sprzęgle nie jest to łatwe.... i może okazać się w trasie niemożliwe....
ja spalonego nie miałem a nawet 2 metrowa rura nie pomogła, nie mając blokady sprzęgła.
Dobra nie filozofować:) jak ktoś ma to proszę o kontakt:)
Podos nie ma za co:) ja chce pożyczyć w.w. elementy na zapas(dla pewności) a Wy mi proponujecie zmianę tarczy:) które tak czy inaczej przydałoby się zmienić przed wyjazdem:) ZDROWIA
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.