Zaloguj się

View Full Version : IZI Meeting 2017

Mallory
18.02.2017, 22:54
Dzisiaj wystartowały zapisy....http://www.izimeeting.com/

Neo
19.02.2017, 00:03
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

Trzymam kciuki za siebie żebym dał radę czasowo dotrzeć :)

jorge
19.02.2017, 03:39
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

Trzymam kciuki za siebie żebym dał radę czasowo dotrzeć :)

Może pojadę puszką to wezmę ekipę.

Vertus72
19.02.2017, 20:20
Niby ruszyły, ale w poprzednich latach można było wybrać trasę, rodzaj wyżywienia, a teraz tylko opcja kup i płać. Ciekawe czy to celowo,czy strona nie wyświetla więcej opcji.
Zapisałem się,a po matce boskiej pieniężnej dopełnię obowiązku.

Polski
19.02.2017, 21:28
zapisany :) jak ktoś bedzie jechał z Wawy to prośba o kontakt na pirv to można razem pojechać

Neo
19.02.2017, 21:42
Niby ruszyły, ale w poprzednich latach można było wybrać trasę, rodzaj wyżywienia, a teraz tylko opcja kup i płać. Ciekawe czy to celowo,czy strona nie wyświetla więcej opcji.

Obstawiam że awaria spowodowała znaczne uproszczenie dostępnych opcji. Może jeszcze to wyprostują. Tak czy inaczej będę :)

matjas
20.02.2017, 08:02
Opcje bedą takie jak w latach poprzednich wiec bez obaw.

Vertus72
03.03.2017, 13:48
Uchylita rąbka tajemnicy...,będzie Przystanek Mrówkowiec?

Kamyk
03.03.2017, 16:59
Gdzies mozna zobaczyc liste zapisanych/oplaconych?

Kamyk

luk2asz
03.03.2017, 23:09
No własnie, zapłaciłem kilka tygodni temu i moje zamówienie dalej nie potwierdzone. Odpowiedzi na maila tez nie ma. Niby nie duża kasa ale wolę wiedzieć, że jest tam gdzie powinna być.

Polski
03.03.2017, 23:16
ja na początku tak samo nie miałem nic, sprawdź sobie na stronie zamówienia tej co była jako ostatnia jak robiłeś zamówienie( były tam dane do przelwu, jak masz ja zapisana) i tam powinnaa byc info o potwierdzonym zamówienie, mozesz tez napisac

zbyszek
04.03.2017, 08:09
Polecam miejsce do spania koło kominka, w sali rycerskiej:D

Paweł 4x4
04.03.2017, 08:50
No własnie, zapłaciłem kilka tygodni temu i moje zamówienie dalej nie potwierdzone. Odpowiedzi na maila tez nie ma. Niby nie duża kasa ale wolę wiedzieć, że jest tam gdzie powinna być.

Podobnie wygląda to u mnie, Zamówienie nr 188 złożone 20 lutego 2017 jest obecnie Wstrzymane (oczekujące na płatność).
Kasa poszła od zaraz po zamówieniu

bliźniak
04.03.2017, 10:50
Witam, jak kasa poszła, to jest. Machina działa pomału ale skutecznie :) Robimy to w wolnym czasie, więc proszę o cierpliwość. W razie czego piszcie na prv. Pozdrawiam!

Vertus72
11.03.2017, 16:54
A można przyjechać dzień wcześniej za dopłatą...?

luk2asz
16.03.2017, 23:02
No ale chyba coś jednak nie tak. Przynajmniej na wiadomości moglibyście odpowiadać. To się nie zdarzyło do tej pory, a lubię wiedzieć co się dzieje z pieniędzmi, które wydaję.

Vertus72
17.03.2017, 10:28
Chociaż ja też jestem tego zdania to wiem, że wszystko jest robione w czasie wolnym i jak wysłane to nie zginie, ale w tym roku pociągnąłem kilka osób z po za forum i non stop mi trują,że nie dostali potwierdzenia.
Fakt jest faktem,że w tym roku wszystko idzie kulawo i zupełnie inaczej jak w latach poprzednich.

Paweł 4x4
17.03.2017, 11:47
Jadę pierwszy raz, więc nie będę narzekał.

bliźniak
17.03.2017, 16:41
Jadę pierwszy raz, więc nie będę narzekał.

I to jest głos rozsądku :)

bliźniak
17.03.2017, 16:45
No ale chyba coś jednak nie tak. Przynajmniej na wiadomości moglibyście odpowiadać. To się nie zdarzyło do tej pory, a lubię wiedzieć co się dzieje z pieniędzmi, które wydaję.

Do kogo pisałeś i Ci nie odpowiedział? Trudno dokładnie ocenić na co poszły Twoje pieniądze, ale skoro zapłaciłeś za zlot, to na pewno będziesz miał na niego wstęp, jadło przez trzy dni na nim, posłuchasz muzyki na żywo i spotkasz ludzi z pasją podróżowania :)

bliźniak
17.03.2017, 16:47
A można przyjechać dzień wcześniej za dopłatą...?

Zlot rozpoczyna się w piątek i można przyjechać w piątek, od 12-14 dnia maja zamek jest wynajęty dla nas i zarezerwowany na zlot.

bliźniak
17.03.2017, 16:50
Chociaż ja też jestem tego zdania to wiem, że wszystko jest robione w czasie wolnym i jak wysłane to nie zginie, ale w tym roku pociągnąłem kilka osób z po za forum i non stop mi trują,że nie dostali potwierdzenia.
Fakt jest faktem,że w tym roku wszystko idzie kulawo i zupełnie inaczej jak w latach poprzednich.

Bez potwierdzenia są tak samo bardzo na liście zlotowej jak i z nim. Na pewno nasz kolega, niedługo wyśle kolejną partię maili z potwierdzeniami i Twoi znajomi je otrzymają.

luk2asz
17.03.2017, 22:37
Do kogo pisałeś i Ci nie odpowiedział? Trudno dokładnie ocenić na co poszły Twoje pieniądze, ale skoro zapłaciłeś za zlot, to na pewno będziesz miał na niego wstęp, jadło przez trzy dni na nim, posłuchasz muzyki na żywo i spotkasz ludzi z pasją podróżowania :)

Kurde Bliźniak, nie oto chodzi, że twierdzę, ze moja kasa poszła na czyjąś zabawę. Jednak jeżeli jest opcja zapisów tylko przez www, "kupuje" imprezę 18.02, robię przelew 18.02, do dzisiaj moje zamówienie jest wstrzymane czy jak tam to zwał, 12, marca dostaję maila z informacją o możliwości zapisu przez www i do dzisiaj nie wiem nic to chyba coś nie tak. Tym bardziej, że rok temu , dwa lata temu wyglądało to inaczej.
Pisałem na :
info@izimeeting.com>
izimeeting@gmail.com>
Odpowiedzi się nie doczekałem.
I wiem ile jest roboty z taka imprezą bo robiłem , też w czasie wolnym.

jumajkel
02.04.2017, 19:13
Cześć. Mam do opchnięcia trzy bilety na IZI Meeting na KOMNATY ZAMKOWE (czyli full wypas :D zwłaszcza na kamiennej podłodze w kaplicy na 1 piętrze).

Myślę że cena 200zł za sztukę jest OK :Thumbs_Up:.

Mieliśmy z kumplami zaplanowany wypad i czekaliśmy z niecierpliwością na te bilety, jak już je kupiliśmy to okazało się że akurat w tym terminie mam przyśpieszone :D wesele w rodzinie. No i klapa. Żeby mi nie było bardzo smutno to okazało się że kumple też są zaproszeni na to samo wesele ale co się tu dziwić , bo już pewnie wiecie że góralskie wesela nie są małe i 300 osób to norma. Jedyny pozytyw z tej sytuacji to taki że na jednym weselu będzie trzech czarnych braci:at: i będzie wesoło:chleje::friday::blues::chleje::friday::blue s: i tak przez dwa dni :hehehe: bo to wesele z poprawinami :D

Zainteresowanych biletami proszę o kontakt priv lub 6o9 611 o8o

Polski
02.04.2017, 20:12
mam pytanie jak bym chciał zabrać druga osobe na moto to musze cos wiecej miejsca wykupić czy jak, i bede nocował w namocie.

jumajkel
03.04.2017, 13:00
Musisz kupić 2 miejscówki. Dostaniecie identyfikatory i będziecie mieli wstęp na imprezę + jedzenie + koncert + przewodnika na sobotę. Jak chcesz zaoszczędzić to kup 2 u mnie za 400zł :D Pozdr

P.s. Jedna miejscówka zarezerwowana dla: nicek27
Druga miejscówka wstępnie zarezerwowana dla: Navaja

RysiekO
04.04.2017, 10:43
Jaki adres odbiorcy podajecie przy zwykłym przelewie? Czy to jest w ogóle istotne hmm?

luk2asz
10.04.2017, 23:17
Czy ktoś z Was, kto robił przelew, ma jakieś potwierdzenie rezerwacji lub jakiś kontakt. Czy tez macie info o statucie zamówienia, że jest wstrzymane do czasu zaksięgowania.

bliźniak
11.04.2017, 14:57
Jaki adres odbiorcy podajecie przy zwykłym przelewie? Czy to jest w ogóle istotne hmm?

Nie wpisuje się żadnego adresu.

Czy ktoś z Was, kto robił przelew, ma jakieś potwierdzenie rezerwacji lub jakiś kontakt. Czy tez macie info o statucie zamówienia, że jest wstrzymane do czasu zaksięgowania.

Jeśli wpłaciłeś jesteś na liście.

bliźniak
11.04.2017, 15:00
mam pytanie jak bym chciał zabrać druga osobe na moto to musze cos wiecej miejsca wykupić czy jak, i bede nocował w namocie.

Płatność jest od osoby. Nie od namiotu, łóżka czy motocykla. Od osoby.
Dwie osoby = dwie opłaty.

luk2asz
11.04.2017, 17:45
Nie wpisuje się żadnego adresu.

Jeśli wpłaciłeś jesteś na liście.
Bliźniak, z całym szacunkiem ale nie widzę listy. W porównaniu do poprzednich lat chociażby. Mój status jest cały czas w zawieszeniu. Po cholere robić taka stronę skoro nie działa jak trzeba. Przelewy czasem trafiają nie tam gdzie trzeba. A od lutego jakieś info albo choćby odpowiedź na maila by się przydała.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

bliźniak
11.04.2017, 20:51
Bliźniak, z całym szacunkiem ale nie widzę listy. W porównaniu do poprzednich lat chociażby. Mój status jest cały czas w zawieszeniu. Po cholere robić taka stronę skoro nie działa jak trzeba. Przelewy czasem trafiają nie tam gdzie trzeba. A od lutego jakieś info albo choćby odpowiedź na maila by się przydała.

Strona działa i w mojej opinii jest bardzo czytelna. Kuba się postarał, żeby działała jak należy. Zapomnieliśmy jednak o rubryce NICK, a danych personalnych publikować nie wolno, więc listy publicznej niet. Jeśli wpłaciłeś, wyślij mi swoje dane sprawdzę czy dotarło i dam znać.

jumajkel
11.04.2017, 21:03
Bliźniak, Przesłałem pytanko na priv. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdr.

bliźniak
11.04.2017, 22:56
Bliźniak, Przesłałem pytanko na priv. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdr.

Dostałem, odpisałem.

Mallory
13.04.2017, 07:43
Strona działa i w mojej opinii jest bardzo czytelna. Kuba się postarał, żeby działała jak należy. Zapomnieliśmy jednak o rubryce NICK, a danych personalnych publikować nie wolno, więc listy publicznej niet. Jeśli wpłaciłeś, wyślij mi swoje dane sprawdzę czy dotarło i dam znać.

Nie jest za dobrze ze stroną w tym roku i to nie tylko moja opinia. Głównym powodem jest brak listy - niby maila też jakiegoś mam, ale pewności brakuje.
Zróbcie chociaż jakiś prototyp listy skoro nie ma nicków. Np. typu:
nr - inicjały - końcówka telefonu - kraj - końcówka ulicy...

1. MK - ...349 - POLSKA - ...ńska,
2. WP - ...791 - POLSKA - ...rska.

Wielu będzie wdzięcznych.

luk2asz
13.04.2017, 08:19
Dobrze ze nie tylko moja opinia jest taka. Strona jest do kitu. Nie mówię o szacie graficznej ale funkcjonalności. Stawiam flaszkę jak ktoś znajdzie odnośnik do Moje Konto. O liście nie wspomnę. Co prawda nie potrzebna mi lista bo jadę tam bo lubię. Ale w poprzednich latach, to właśnie lista z uczestnikami mnie zachęcała.
Byłem już dwa razy na izim. W poprzednich latach nie było problemu z informacją, że zapłaciłem, że jest potwierdzone, że mam miejsce itp. W tym roku zapłaciłem 18 lutego, do dzisiaj nie mam info, że jest ok. Bliźniak, nie odpisuj mi tylko proszę że jak zapłaciłem to miejsce mam. Mój status jest zawieszony gdyż brak.weryfikacji wpłaty. Postaw się e sytuacji innych osób, które nie siedzą na forum. Nie wiedzą nic. Nie odpisujecie na żadnego maila. Kilka razy pisałem.
Atmosfera jest na zamku super ale takim podejściem jak w tym roku to mocno się zastanawiam czy nie odpuścić. Tyle że nawet kasy nie odzyskam bo niby do kogo napisać skoro nikt nie odpisze.
Może trochę sarkastycznie ale ile można prosić o info czy głupie 230 zł doszło i mam miejsce. A gdybym nie sledzil forum to co?

gonzik.korba
13.04.2017, 11:47
Dobrze ze nie tylko moja opinia jest taka. Strona jest do kitu. Nie mówię o szacie graficznej ale funkcjonalności. Stawiam flaszkę jak ktoś znajdzie odnośnik do Moje Konto. O liście nie wspomnę. Co prawda nie potrzebna mi lista bo jadę tam bo lubię. Ale w poprzednich latach, to właśnie lista z uczestnikami mnie zachęcała.
Byłem już dwa razy na izim. W poprzednich latach nie było problemu z informacją, że zapłaciłem, że jest potwierdzone, że mam miejsce itp. W tym roku zapłaciłem 18 lutego, do dzisiaj nie mam info, że jest ok. Bliźniak, nie odpisuj mi tylko proszę że jak zapłaciłem to miejsce mam. Mój status jest zawieszony gdyż brak.weryfikacji wpłaty. Postaw się e sytuacji innych osób, które nie siedzą na forum. Nie wiedzą nic. Nie odpisujecie na żadnego maila. Kilka razy pisałem.
Atmosfera jest na zamku super ale takim podejściem jak w tym roku to mocno się zastanawiam czy nie odpuścić. Tyle że nawet kasy nie odzyskam bo niby do kogo napisać skoro nikt nie odpisze.
Może trochę sarkastycznie ale ile można prosić o info czy głupie 230 zł doszło i mam miejsce. A gdybym nie sledzil forum to co?

Siemanko,

Listy niema i faktycznie trochę bieda z tym. W tym roku już tego nie przeskoczymy.

Odpowiedzi na maile poszły trwało to długo bije się w pierś (oj ja nie dobry nie dobry), będzie teraz lepiej.

Możesz odpuśćić, wola Twoja. Tylko się zastanów czy lepiej by było gdyby większość kasy i energii poszło na miód malina design strony i obsługę rejestracji a atmosfera na zamku by była do dupy? ;-) Będzie miło gdy jednak zawitasz i dolożysz swoją cegiełkę do atmosfery na Zamku:zdrufko:

Pozdro.
G.

P.s.: Pamiętajcie ktoś to musi zrobić i to w wolnym czasie, w tym czasie gdy się powinno miażdżyć opony w błocku lub łykać bronki ze znajomymi.

Vertus72
13.04.2017, 21:41
A to w poprzednich latach ktoś miał płacone, że wszystko było oki, a w tym roku jest robione w czasie wolnym......?
Myślę,że frekwencja przerosła trochę onanizatorów i stąd ta zwłoka. To samo z kalendarzami, które doszły długo po tym jak miały. Gryzę się w jęzor i nic już dalej nie mówię.

Neo
13.04.2017, 22:23
(...)
P.s.: Pamiętajcie ktoś to musi zrobić i to w wolnym czasie, w tym czasie gdy się powinno miażdżyć opony w błocku lub łykać bronki ze znajomymi.(...)

Pamiętajcie że większość, o ile nie wszyscy, wiedzą o tym doskonale. Pamiętajcie też że gdy brakuje rąk do pracy, to są osoby które chętnie pomogą w swoim wolnym czasie.
Do zobaczenia na zamku, liczę na świetną atmosferę (będę pierwszy raz).

Kamyk
20.04.2017, 14:58
Prawdopodobnie nie pojawie sie w tym roku na Izim. Wiec bede mial do odsprzedania swoje miejsce. Jesli ktos byl by chetny prosze o info na PW.

Pozdrawiam,
Kamyk

jumajkel
23.04.2017, 21:54
Cześć. Mam do opchnięcia trzy bilety na IZI Meeting na KOMNATY ZAMKOWE (czyli full wypas :D zwłaszcza na kamiennej podłodze w kaplicy na 1 piętrze).

Myślę że cena 200zł za sztukę jest OK :Thumbs_Up:.

Mieliśmy z kumplami zaplanowany wypad i czekaliśmy z niecierpliwością na te bilety, jak już je kupiliśmy to okazało się że akurat w tym terminie mam przyśpieszone :D wesele w rodzinie. No i klapa. Żeby mi nie było bardzo smutno to okazało się że kumple też są zaproszeni na to samo wesele ale co się tu dziwić , bo już pewnie wiecie że góralskie wesela nie są małe i 300 osób to norma. Jedyny pozytyw z tej sytuacji to taki że na jednym weselu będzie trzech czarnych braci:at: i będzie wesoło:chleje::friday::blues::chleje::friday::blue s: i tak przez dwa dni :hehehe: bo to wesele z poprawinami :D

Zainteresowanych biletami proszę o kontakt priv lub 6o9 611 o8o

:hello:
Zostały się jeszcze dwa bilety.
Dla osoby która weźmie dwie wejściówki, dodatkowy rabat finansowy na rozgrzewkę przy grillu :kumbaya: - myślę że warto bo noce na Zamku bywają chłodne. :friday:

Ofelia
26.04.2017, 17:06
:hello:
Zostały się jeszcze dwa bilety.
Dla osoby która weźmie dwie wejściówki, dodatkowy rabat finansowy na rozgrzewkę przy grillu :kumbaya: - myślę że warto bo noce na Zamku bywają chłodne. :friday:

Namówiłeś mnie :P
Prosimy te dwa niechciane bilety :P

pantufl
26.04.2017, 18:57
Dzisiaj odkupiłem jeden (przelew już poszedł)więc został tylko jeden. :)

Kamyk
26.04.2017, 19:03
U mnie cena tez dobra ;)

Kamyk

jumajkel
27.04.2017, 09:17

Cześć.
Niestety ale został już tylko jeden :(.
pantufl był pierwszy i już zapłacił za jeden bilet,
Ale gdybyście byli chętni to jeszcze jeden jest do wzięcia

jumajkel
27.04.2017, 09:21
kamyk ma jeden bilet i ja mam drugi więc macie już dwa tak że możemy się dogadać, tylko pisz do kamyk'a i dogadajcie się z ceną.

Ofelia
29.04.2017, 00:58
Może być jeden a mogą być dwa :P
Ok to proszę jeden od jumajkel a drugi od Kamyka :) - konkrety na PW

Czy leci ktoś offem na IZI z okolic Poznania lub przejeżdża w pobliżu??

jumajkel
29.04.2017, 13:22
Może być jeden a mogą być dwa :P
Ok to proszę jeden od jumajkel a drugi od Kamyka :) - konkrety na PW

Czy leci ktoś offem na IZI z okolic Poznania lub przejeżdża w pobliżu??
cześć. Na priv poszła wiadomość odnośnie ostatniego bilety jaki mam do zbycia. proszę o informacje zwrotną. Pozdrawiam jumajkel

EmilD
29.04.2017, 21:29
Ja w piątek rano wyjeżdżam z Warszawy samochodem, mam dwa-trzy miejsca wolne jak by ktoś zrezygnował z motocykla, albo chciał żeby coś większego mu przewieść to pisać do mnie na priv :)

Kamyk
02.05.2017, 13:27
Ja tez wyslalem priv

Kamyk

apex
03.05.2017, 17:24
Ja też będę, ale przyjadę na Yamaszce :)

jochen
03.05.2017, 17:48
Przyjeżdżaj na czym chcesz, czy Afryka, czy Jawa, nie ma znaczenia, człowiek się liczy i każdy jest mile widziany :Thumbs_Up:

broth3rs
04.05.2017, 10:44
Jo tyż ńymom Afryki ino Versys-ka ale byda na bank bo jak ludzie są spoko to i na kole moga przypyndalować

bliźniak
04.05.2017, 12:57
Plan zlotu gotowy!

Melon
04.05.2017, 19:55
Tak z ciekawości jak by co to bilety jeszcze są?:dizzy:

nicek27
04.05.2017, 21:53
Czy będzie bardzo lipa na wejściu jak dojade w piątek koło 23?

:-)

gonzik.korba
05.05.2017, 10:36

Lipy nie będzie. Będzie telefon podany na bramce do kogo masz się zgłosić jak zawsze. Zresztą znajdziesz kogoś w pomarańczowej koszulce orga to Cie pokieruje.

Pozdro.
G.

jagna
05.05.2017, 21:35
Ogłoszenie parafialne :)

Choć w tym roku nie dane jest mi być organizatorem, to zgodnie z wieloletnią tradycją Izi Meeting będzie trasa "Light-Soft-Enduro" by Jagna ;)

Ponieważ jednak ilość chętnych do jazdy ze mną rośnie co rok w tempie geometrycznym (a co tam, podkarmię sobie ego),
a prowadzenie 80-osobowej grupy nie jest wykonalne, edycja IM 2017 będzie nieco inna.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/18209017_1685294418165651_9044272075207542007_o.jp g?oh=e0e1ae692a4a6fa51a09f9c8709b7f53&oe=598ABE01

Zapraszam chętnych do wzięcia udziału w sobotniej przejażdżce "Śladami Jagny".

Będą do tego potrzebne trzy rzeczy: motocykl w miarę terenowy, GPS oraz aparat foto.

Przyda się też umiejętność liczenia oraz spostrzegawczość. W trasę możesz ruszyć solo albo w grupie.

Po drodze będą przeróżne pytania i zadania, w tym najważniejsze - nie zgubić się ;)

Podpowiem Wam, gdzie zjeść i gdzie napić się kawy, co zwiedzić i na co popatrzeć.

Trasa to 50/50 teren i asfalt, radzę mieć kostki po ostatnich opadach ;)

Wygrywa ten, kto nawinie najdokładniejszą ilość km i zbierze najwięcej punktów.

Nagroda - niespodzianka.

Chętnych zapraszam do wgrania tracka: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xyoxcdtqkzyznhsh

Track jest NIEZBĘDNY !

Do zobaczenia za tydzień!

PS - oczywiście będzie też propozycja dla tych, co lubią być prowadzeni. Możecie też skorzystać z kilkunastu poprzednich naszych propozycji: https://www.gpsies.com/mapUser.do?username=izimeeting

gonzik.korba
05.05.2017, 22:30
Tak tak. Jochen i moja skromna osoba ogarniemy prowadzenie jednej grupy. Żadnych niespodzianek :-) Winkielki i widoczki, widoczki i winkielki, winkielki i winkielki, widoczki i widoczki. Będzie też jakieś zwiedzanie ale raczej plenerowe (parasolki mogą się przydać).
Kto jechał już znami ten wie o co kaman.

https://lh3.googleusercontent.com/oQiQNnGDla0bjKMxq11ezyM0xGkxL5qehzp7VzcKoA3VpdnLTa fFoPJdGiznNGxcf4h4l_NNBPs2Qw=w391-h220
Kto nie było to zapraszamy będzie sympatycznie.
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qlsvbsmcqqgmjylt

Neo
08.05.2017, 08:46
Nie wiem czy mogę to tutaj umieścić, czy powinienem raczej zgłosić to organizatorom. Mam jeden bilet do wzięcia, spanie w namiocie. Muszę w sobotę być w pracy więc zwalniam miejsce. Kontakt przez PW.

Flowers
09.05.2017, 18:26
Byłam dwa razy i polecam :)
Super miejscówka na obiad... ciekawe trasy :)

bliźniak
10.05.2017, 16:20
Tak z ciekawości jak by co to bilety jeszcze są?:dizzy:

Bilety są do kupienia do dziś do północy.

bliźniak
10.05.2017, 16:21

Trochę może już być po fajnym koncercie, ale jak złapiesz jakiegoś pomarańczowego, to Cię zadekuje. :)

bliźniak
10.05.2017, 16:25
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Wszyscy którzy zgłosili chęć zwrotu biletu do 6.05.2017 włącznie, a jeszcze nie otrzymali, dostaną zwrot w przyszłym tygodniu. Pozostali, ze względu na klepnięte już zasoby żywieniowe mogą jedynie odsprzedać wejściówkę innej osobie.

Melon
10.05.2017, 20:13
Bilety są do kupienia do dziś do północy.

Bilety są ale wolnego nie ma a 4 SZMERY ma grać!
Acedece na żywo ,na płacz mnie bierze.:mad:

nicek27
10.05.2017, 22:55
Trochę może już być po fajnym koncercie, ale jak złapiesz jakiegoś pomarańczowego, to Cię zadekuje. :)

Wiem wiem ale z urlopem było ciasno i to wszystko taki spontan. Patrzyłem też w planer terminów i słabo wygląda wcześniejsze urwanie się w piątek.
Ale będę już o której by to nie było!:D

:)

wilczyca
11.05.2017, 08:05
Jeśli ktoś chciałby się wybrać na Izi meeting a ma ograniczony czas, może się zabrać z Bielska z Kudlatym w piątek po 19. Powrót do BB w niedzielę na 18-19. Kontakt 79zero41170dwa. Atrakcje gwarantowane!

bliźniak
11.05.2017, 10:45
Bilety są ale wolnego nie ma a 4 SZMERY ma grać!
Acedece na żywo ,na płacz mnie bierze.:mad:

Jak się nie załapałeś na bilet, a chcesz przyjechać - wpadaj, zapłacisz na bramie.

Gibek
11.05.2017, 10:46
Wybieram się na Izi Meeting, jadę na moto z Zielonej Góry (nie mam daleko :) ). Mam prośbę do wszystkich uczestników zlotu z Forum. Chciałbym możliwie dużo osób z Was poznać osobiście. Jeżeli taka będzie wola także z waszej strony, to miło będzie z Wami pogadać i napić się piwa (a może i nie tylko piwa :) ). Moje zdjęcie profilowe to ja osobiście, zresztą było ono zrobione w sali Zamku Grodziec na pierwszym piętrze w tamtym roku (spałem przy samym wejściu do sali na podłodze). Kupiłem sobie koszulki forumowe więc zabieram je ze sobą jako znak rozpoznawczy. Do zobaczenia na zlocie.

bliźniak
11.05.2017, 10:54
Poznać jedno, a pamiętać na następny dzień, drugie. ;)

Gibek
11.05.2017, 10:58
Na następny dzień mam zamiar wsiąść na Afrykę więc pierwszy wieczór na "grzecznie", ale wezmę aparat jako podporę pamięci :)

bliźniak
11.05.2017, 11:09
I to jest słuszna koncepcja.
W razie "W" będzie również dostępna "żółta pałka" do sprawdzenia stanu upojenia alko.

Gibek
11.05.2017, 12:41
I to też jest dobra koncepcja. Rozsądek przede wszystkim.

Mallory
11.05.2017, 15:13
zapłaciłem w pierwszy dzień zapisów za iziego i sobie spokojnie czekałem na potwierdzenie... i dzisiaj przyszło na majla... nawet wydrukować zdążę....spokój cechuje mistrzów::)))

bliźniak
11.05.2017, 16:07
zapłaciłem w pierwszy dzień zapisów za iziego i sobie spokojnie czekałem na potwierdzenie... i dzisiaj przyszło na majla... nawet wydrukować zdążę....spokój cechuje mistrzów::)))
:Thumbs_Up:
Wszystko dopięte na ostatni guzik... w ostatniej chwili ;)

Neo
11.05.2017, 18:18
Mimo wcześniejszych, pesymistycznych informacji jednak będę. A co lepsze - właśnie jadę z Łodzi. Pogoda r e w e l a c y j n a, drogi właściwie puste (przynajmniej poza ekspresówkami itp.). Co prawda będzie trzeba iść dziś spać, chociaż jeszcze nie wiem gdzie ale zapowiada się świetny weekend. Jutro rano ruszam od Złotego Stoku wzdłuż granicy. Życzę wszystkim bezpiecznego dojazdu. Do zobaczenia!

https://s15.postimg.org/bsx9an16j/IMG_4304.jpg

https://s15.postimg.org/fdt4tv5q3/IMG_4308.jpg

AKTUALIZACJA

Skoro już się pochwaliłem ruszeniem, to dopiszę że dojechałem żeby ktoś się nie martwił ;)
Koncert powoli dobiega do końca, już na namiotu słyszę "Highway to hell". Jak kto głupi nie wyposażyłem się w koszulkę forumową, a przewodnika który mnie rozpoznał na parkingu (pozdrowienia:)) gdzieś zgubiłem w ciemnościach. Integrowałem się losowo, za dnia pewnie będzie łatwiej.

https://s21.postimg.org/wc3qd3fd3/IMG_4391.jpg

Ikar
14.05.2017, 22:43
Święta, święta i... po świętach. Dziękuję tym wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Zlot jest wyjątkowy, miejsce magiczne, chce się tam wracać i żadne drobiazgi tego nie zmienią. A przykładowe drobiazgi to globalny brak papieru toaletowego w chwili kiedy zaczęły się skurcze porodowe kackupy, czy korytko do robienia błota przed sanitariatami, żeby pani sprzątająca czuła się potrzebna, a goście z zagranicy mieli pożywkę do dowcipów nt udogodnień higienicznych made in Poland... Ale wracamy myślą na początek mojego postu, zatem raz jeszcze 100x dzięki!

P.S. Kapele były mega, katering wielce spoko :brawo:

Mallory
15.05.2017, 09:03
Jak zwykle niezapomniane kilka dni...
Podziękowania dla wszystkich:
- dla organizatorów - że wam się chce i że wam wychodzi - naprawdę to doceniamy...
- dla całej iziowej braci - że jesteście właśnie tacy - ja wielu już znam, ale nawet jeżeli nie to przychylność, poczucie humoru, chęć pomocy i pogoda ducha jest na porządku dziennym...
- dla obsługi - kaszanka z cebulką ... mniam...
- dla Jagny - za trasę i organizację konkursu - świetny.... i tak trudny, że nie nie udało się naszej drużynie ukończyć (a miał być lekki ofik:::))) dwa xt 600, dr 650, crf 250 rally, varaderu, afryka siódemka i cagiva elephant - nie dojechały... jeden odcinek nas poskładał - Jagna - super:::)))
- za prelakcje...
.... i w ogóle dla wszystkich...

PS1. Gdyby była potrzeba puszczenia kilku slajdów z wyjazdu na kołach w Pamir - to deklarujemy się z Bubą do tegoż w przyszłym roku...
PS2. Wychodziłem ostatni z ostatniego pokoju na górze w zamku - na komodzie znalazłem zlotową naszywkę i naklejkę - kto ją zostawił nich wyśle PRIV - odeślę pocztą.

jochen
15.05.2017, 15:48
W taki sposób się tankowało madziarskiego diesla

70774

A tak przyjechał na zlot psi podróżnik, taki współczesny Szarik

70775

jagna
15.05.2017, 16:55
Trasa lajt enduro wyszła jak zwykle, czyli "lajt" gdzieś zniknęło ;)

Ale na szczęście ekipa ratownicza jadąca na końcu nie miała kogo zbierać ;)

Za to podziwialiśmy kierownika, który walczył z błockiem (porządne błoto było gdzie indziej) na takich oponkach:

70776

A na końcu ekipa ratownicza sama wymagała ratowania:

70777

I jest mi niezmiernie miło, że pierwsze miejsce w konkursie "Śladami Jagny" zajęły "Baby na motóry" !!!!!

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18425333_1418718981517651_3842607020278466756_n.jp g?oh=6174ab2baf9562aa46ab0a2d4e4c0c6e&oe=59BB66F6

motoMAUROxrv
16.05.2017, 07:23
I po raz kolejny wielkie dzięki i mój głęboki ukłon dla Organizatorów, za zorganizowanie mi 48h w tak doborowym towarzystwie i atmosferze :Thumbs_Up::bow:
Pozdrowionka dla wszystkich Zamkowych "Tszodowników" iii.. -do zobaczenia znowu!.. :friday::chleje::zdrufko::drif::D
70778

70779

70780

70781

70782

Poezja śpiewana Jochena.. :rolleyes::lol8::devil:
70783

jochen
16.05.2017, 13:17
Dzięki wszystkim, którzy przyjechali i zechcieli spędzić z nami czas na zamku. Parę poglądowych fotek:

70813
Zamczysko

70814
Powoli pojawiają się maszyny..

70815
Radek i Barbara to dobrana para..:)

70816
Poloneza czas zacząć..

70817
Cysterski kompleks w Krzeszowie

70818
Gonzik frasobliwy

70819
Wymiana pokoleniowa...nowe idzie..

70820
Mauro paparazzo

70821
Klasztor w mglistej dolinie (Krzeszów)

70822
Fire in the sky

Neo
16.05.2017, 15:32
Ja z kolei chcę przeprosić za wyjście na gbura - brak mojego ogarnięcia, zmęczenie i rozładowany telefon spowodowały że zobaczyłem się z niektórymi z was jedynie w przelocie, na "cześć, cześć" i bez dania szansy na dłuższe pogadanie w sobotni wieczór. Zostałem super miło powitany przez dwuosobowy, niemiecko-polski komitet powitalny zaraz po przyjeździe w piątek późnym wieczorem, zanim jeszcze zsiadłem ze swojego pojazdu, a dalej sprawy potoczyły się tak, a nie inaczej. Więcej w sumie pogadałem z ludźmi zza granicy niż z wami. No i jakoś tak głupio mi do tej pory. Postaram się zachować lepiej przy kolejnej okazji: Tukan za chwilę, będę prawdopodobnie od środy na miejscu, a potem pewnie dopiero wrzesień i Biała.

W ramach Iziego zrobiłem własną, przedłużoną trasę asfaltową tak jak wcześniej planowałem. W dzień w którym część z was taplała się w błotach na trasie konkursowej, a inni śmigali po okolicznych asfaltach, poleciałem w stronę naszej południowej granicy i tam spotkałem kilka osób które momentalnie skojarzyły mnie ze zlotu. Czyżby mój motocykl był jakiś nietypowy? ;) OK, przyznaję, na tle pozostałych kilkuset maszyn odrobinę się wyróżniam ale to chyba nie tak źle? Przynajmniej jest o czym rozmawiać gdy podeszła do mnie para z Niemiec z pytaniem jak wjechałem nim na zamkową górę ;)

https://s14.postimg.org/uxbnudtqp/20170513072144010010.jpg

stopa-uć
16.05.2017, 17:05
Powolniak
TY i tak masz w ryło! !
Skumałeś się się z niemcami(sprzedawczyku) a z nami z Łodzi
nie chcesz się spotkać.

CIAŁ

Neo
16.05.2017, 18:20
Powolniak
TY i tak masz w ryło! !
Skumałeś się się z niemcami(sprzedawczyku) a z nami z Łodzi
nie chcesz się spotkać.
CIAŁ

Sądziłem właśnie że to się tak skończy. Najpierw oberwę od Ciebie, potem zasłużenie od Mauro gdy będzie znów w Polsce, a ja nic tylko będę nowe zęby sobie wstawiał.... :P
Wątek na ten temat będę kontynuował już na łódzkiej grupie żeby tu bardziej nie zaśmiecać.

gonzik.korba
16.05.2017, 21:32
No Jochen od tej strony nie znałem Cię! Fotki pierwyj sort!

A w temacie.

Poznałem wiele nowych ludzi i spotkałem starych znajomych. W skutek czego musiałem skorzystać z pomocy Mauro (Dzięx jeszcze raz Brachu!) w niedzielnym transporcie do domu.

Powiedzmy sobie szczerze to ludzie tworzą klimat tego zlotu. Sami się sobą nakręcamy. To był mój czwarty i na ludziach się nie zawiodłem po raz kolejny. Piękna mieszanka osobowości. Jesteście po prostu zajebiści!

Do zobaczenia za rok!

Pozdro.

Stary-S3
16.05.2017, 23:17
MAURO - dzięki za taśmę, lusterko w stanie nie zmienionym dotrwało do domu.

Mallory - zaproszenie na polatankę w okolicach Paczkowa nadal aktualne - daj znać.

Całej reszcie bardzo dziękuje za mile spędzony czas i jak zawsze szerokie spektrum tematów do pogaduchy.

Gibek
18.05.2017, 20:08
Kurz już z butów opadł i aż strach pomyśleć, że to już zaraz tydzień minie od tak wspaniałego spotkania. Jak zwykle było świetnie i ja też osiągnąłem to po co pojechałem. Oczywiście sam wyjazd, zabawa na zlocie to jedno, ale ludzie, z którymi się to robi to rzecz najważniejsza. Tak jak zamierzałem, trochą tych ludzi z Forum poznałem i zapamiętałem. Uścisk dłoni, wspólne piwo ( i nie tylko piwo :o) i piękna atmosfera. Podziękowania i brawa dla organizatorów za ich pracę i ogarnięcie całego zlotu. Dziękuję za obie ciekawe prelekcje, ja odebrałem je jako bardzo osobiste, opowiadające o ludziach, którzy mają marzenia i robią co mogą by je zrealizować. Niestety czasami oddając za to życie. Brawa dla Jagny za super trasę pod której jestem ciągłym wrażeniem. Jeśli ktoś lubi połączenie przyjemnej trasy plenerowej z "pazurem", piękne widoki, smaczki historyczne, przyrodę i fotografię, to zachęcam do przejechania tej trasy wycieczkowo z aparatem. Jest nad czym się zachwycić i co pofotografować. Ja miałem tą dodatkową przyjemność, że przejechałem ją z super ludźmi, których dane mi było poznać. Chłopaki, dzięki za wspaniały czas. Do zobaczenia za rok.

Czadowy początek
70851

Z Basią i Kwintalem bardzo lubię się spotkać, pogadać i napić się z nimi ich przednich nalewek.
70852

Klimat wieczoru.
70853

Uwielbiam te schody :D
70854

Drużyna prawie w całości - ktoś musi robić zdjęcia.
70855

Szczęśliwa Afryka i szczęśliwy właściciel. Tak jest wtedy gdy oboje jesteśmy lekko przybrudzeni. :Thumbs_Up:
70856

Trasa. Coś jest w tym ujęciu.
70857

Po walce.
70858

Miejsce szczęśliwych ludzi.
70859

70860

Obie prelekcje były dla mnie wyjątkowe. Pokazywały człowieka i jego zmagania, a nie zawsze się wszystko udaje. Zdjęcie poniżej jest z drugiej prelekcji - nie wiem jak opisać swoje emocje, ale w słowach "nie wiem" jest wszystko.
70862

Piwo i nie tylko piwo.....
70863

Nie chciało nam się wracać do domu.
70864
70865
70866

Mallory
23.05.2017, 14:47
Ja już swój filmik złożyłem - byle jak, ale jest... czasu na lepszy nie ma...
https://vimeo.com/218615621

218615621

Gibek
24.05.2017, 20:47
No nie bądź taki skromny. Ładnie to poskładałeś. Z klimatem - brawo, mi się podoba.

Brasil
26.05.2017, 15:57
Some photos:
https://www.facebook.com/pg/AfricaTwinClubHungary/photos/?tab=album&album_id=1597390850292969

jochen
29.05.2017, 15:52
Thanx a lot for your pictures Brasil - it was great to see you guys at the castle again this year. Hope you join us in 2018 too! Take care!