View Full Version : I Zlot Adventure Rider 24 - 26 kwietnia 2009
gerardgrodzisk
11.03.2009, 17:11
Na Forum Adventure Rider znalazłem coś takiego :
I Zlot Adventure Rider
24 - 26 kwietnia 2009
Kotlina Kłodzka
Lesny Dwór w Woliborzu koło Nowej Rudy
No i...? Zlot innego forum, o którym napisano tam ze 100 stron i zastrzezono, ze to impreza forumowa dla forumowiczów tamtego forum, z załozenia klimatyczna :) i nie potrzbuje reklamy i gości zewnetrznych. Wiadomo, ze sporo osób stąd jest tam zalogowanych i wybiera sie na ten zlot, a mimo to nie porusza tego tematu tutaj. Nie rozumiem, po co Ty to robisz?
No i...?
(..)
Nie rozumiem, po co Ty to robisz?
Ja np. nie wiedzialem o takim zlocie, nie czytam tamtego foruma.
A z doswiadczenia wiem, ze mozna na chwilke zajechac prawie na kazdy zlot, i pogadac ze znajomymi - bo czesto-gesto jacys sie znajduja :D
Mysle, ze mozna tego Gerardowego posta potraktowac informacyjnie, bez zadnych podtekstow etc. :):Thumbs_Up:
Panowie po co ta afera sami se problemy stwarzacie .
Jedzie tam kto chce, na czym chce , i z kim chce.
Będzie tam sporo afryk.
Sprzęta różnej maści.
Lać maszyny i jechać.
Ja tam czytam ten tekst, ze nie jestesmy zaproszeni, ani nawet mile widziani.
Jak by holan chciał to by tu wszedł i nas zaprosił.
A jak kto tam zalogowany to niech se jedzie, a co...
pyrka w tym samym czasie ;) i rozpoczęcie AT
Ja tam czytam ten tekst, ze nie jestesmy zaproszeni, ani nawet mile widziani.
Jak by holan chciał to by tu wszedł i nas zaprosił.
A jak kto tam zalogowany to niech se jedzie, a co...
Zarejestrowanych jest 14 773 uzytkownikow:)
zawsze można zarekalmować tu na forum jakies kursy prawa jazdy czy co.
łankers
Zarejestrowanych jest 14 773 uzytkownikow:)
Mają bardzo słabo zabezpieczony tryb rejestrowania do forum. Jutro może ich/nas (bo też tam czytam) byc już 15 000 :)
a do tego ciągle płaczą, ze nie maja miejsca , predkości i bóg wie czego jeszcze.
Strzelają dupą jak za duzo fotek dasz, mimo że za chwile piszą ze "zajebista realcja z wyjazdu". kurcze to przecie o to chodzi , by dawać foty, a nie ogladac potem na jakis pikassach, czy innych takich tam. Troche mnie to dziwi bo to forum sobie radzi z iloscią zdjęć, nie pada jak za duzo ludzi je przeglada- a tam juz sie zdazyło kilka razy , ze nie dało sie wleźć na nie. No tak ale ja sie ma ok 15 tys . użytkowników (wiekszośc to jakiś smietnik) to tak bywa. Natomiast jak sie odezwiesz na temat funkcjonowania to zara ci adminy i inne rydzyki zaczynaja argumentami jakimis duśic i masz dość. Zamiast ruszyć swoje beemkowe dupska i coś z tym poczynić.
A ceny w holanie w cale nie takie małe.
Niemniej jestem tam zarejstrowany i nawet sie udzielam troszke.
ja jade na ten zlot i wiem ze niektorzy z nas takze.nie widze problemu w temacie.inaczej wygladalo by to na konkurowanie dwoch forum,a przeciez to nie sens tego tematu.holan tam,AT tu.jak ktos chce to pojedzie,a jak nie wiedzial to tu ma mozliwosc zapoznania sie z tematem.i przy okazji,na Holanie jest tez AT kacik,wiec nie widze problemu.
Jest problem. Jadę tam, nawet mam za zadanie zorganizować trasę off, ale... chłopaki mają jeden warunek... na tym zlocie trzeba zrezygnować z dzidy, trzody i najepki. Ma to być kulturalne spotkanie na wysokim podróżniczym poziomie :P, oczywiście bez alkoholu się nie obejdzie lecz :oldman:. Organizator nie chce by ludzie rozwalili ośrodek który on wynajmuje :D (na liście zapisanych już jest około setki osób w sumie :D) więc...
Jadę tam BO mam blisko, BO fajna miejscówa na pojeżdżawkę leśną i BO będzie parę osób w klimacie :D. No i BO będzie trzodeczka, dzidunia i najepeczka :D
BO..-i tak bedzie Dzida Trzoda i Najebka.Misza nie czaruj:dizzy:.Jaki poziom???Pare GS-ow dla zmylki i to wszystko...
BO..-i tak bedzie Dzida Trzoda i Najebka.Misza nie czaruj:dizzy:.Jaki poziom???Pare GS-ow dla zmylki i to wszystko...
No... jak GS-y to SZACUN :) :)
Dobra ,dobra.Auta na gas tez maja byc....
Jeśli coś Wam nie leży to piszcie o tym TAM a nie tu .
Każdy ma prawo i wybór zaprosić na organizowaną przez siebie imprezę kogo zechce , a to czy będzie tam spożywał wódę czy cappuccino , to jego zasrana sprawa .
Następny temat stymulujący do srania po iglakach !
OK, mysle ze co mialo byc powiedziane zostalo powiedziane, i chyba czas zamykac watek..? Zrobie to dzis wieczorem.
alle o ssso chozi...:dizzy:
benzie pan sadofolony...
alle o ssso chozi...:dizzy:
No wlasnie o nic.
Zamykam, i niech spoczywa w (s)pokoju :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.