View Full Version : Szyba do Uvex Enduro -ktos ..cos.?
Potrzebuje nowa szybke do mojego Uvexa Enduro...W necie same ofery powyzej 200 zł...ma ktos jakieś zródełko z mniejszym apetytem na geldy?
Ebay-kleinanzeigen. Ostatnio widziałem od bmw enduro za 30 €. Taniej ciężko coś znaleźć.
http://m.ebay.de/itm/Uvex-Enduro-3in1-Helm-Ersatzvisier-getontes-Visier-Moto-cross-MX-Integralhelm-/361750764782?hash=item543a069cee%3Ag%3AzHUAAOSwCGV X6-qH&_trkparms=pageci%253A5bc88d87-86c8-11e6-8a02-74dbd1807b5e%257Cparentrq%253A7967057c1570a2a405a0 ff0ffffcbdd8%257Ciid%253A12
hmmm troche taniej... dzieki... w PL nic nie widac?
Od ręki nic tanio nie znajdziesz. Trzeba się przyczaić i zapolować :)
Rok temu upolowałem wizjer od Nishua z pinlockiem (w chłodne, wilgotne jesienne dni dużo lepszy od ori ) za jedyne 15€
Z Uvexem generalnie problem już - chciałem dla siebie kask kupić i okazało się, że niestety wycofali się z moto
Chcesz oryginał przyciemniany? - leży u mnie nieużywany bo założyłem przezroczystą.
Czeczenii, ja chcę. Odezwij się priv
Puszek, a szyba z Nishua enduro carbon nie będzie pasowała? Niby te kaski są te same.
Czeczenii, ja chcę. Odezwij się priv
Pattryk draniu...to dla mnie było ... W ciemnej sobie nos rozbijesz i co bedzie?
Czeczen jasne ,ze chce...Ile?
Puszek, a szyba z Nishua enduro carbon nie będzie pasowała? Niby te kaski są te same.
Nie wiem jak z Carbonem...szyby sa tylko że chca za to 220 zet..A pamietam,ze dwa razy kupowałem cos za 130 zeta...zdziercy..
Sorki że dopiero teraz ale ... biesy o tej porze roku piękne są :)
Puszczę ją za 100 z wysyłką - ale ustalcie sobie kto pierwszy.
Sorki że dopiero teraz ale ... biesy o tej porze roku piękne są :)
Puszczę ją za 100 z wysyłką - ale ustalcie sobie kto pierwszy.
Daj konto nie marudź:D
Starsza Gwardia niech bierze jak ma Im się obraz rozmywać :-).
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.