View Full Version : Woodstock 2016 :D
Jako że Woodstock coraz bliżej a dokładnie za 82 dni :D tak więc tradycyjnie zapytuje kto z szanownych państwa się wybiera?? Jak zwykle na wiosce motocyklowej będzie trzeba się odnaleźć, parasola już nie ma, odszedł godnie :bow: wiec nada wymyśleć jakiś punkt rozpoznawczy i stworzyć forumowe ognisko :D
Pozdro
Gdzieś t będę się szlajał pod płotem...:)
Tomas_XRV
23.04.2016, 20:15
Będziemy szukać czarnych braci :)
jaro5000
24.04.2016, 17:41
ja do ostatniej chwili nie będę pewny czy pojadę. Na dzień dzisiejszy nie bardzo, ale liczę na spontaniczny przypływ gotówki/chęci/urlopu/pozwolenia żony*
* niepotrzebne skreślić
Ja zaplanowałem. Kwestia tylko czy moto będe gonił czy autem się poturlam.
RAVkopytko
24.04.2016, 19:34
Dubel,boje sie ale bede :D
Będę :Thumbs_Up:
do zobaczenia!
I ja , podobnie jak corocznie, zapraszam wszystkich do naszej alkowioski. Główny półprodukt do produkcji "likarstewka" zakupiony i czeka na jakieś owoce. Piwnica u Fritzla jest tam gdzie była a do tego postaramy się jeszcze jedną piwnicę do tego czasu ogarnąć, zaopatrzyć w jakieś materace. Ci co w zeszłym roku, tam się gościli, to wiedzą o co chodzi (prawda Sołtysie). Na dniach będę mieć już zrobioną afri. Tak więc po kilkuletnim narzekaniu, marudzeniu i szydzeniu ze mnie, postaram się przygotować jakiegoś szybkiego offa. Acha, drewno na ognisko już jest przygotowane. Więc apel. Nie spalcie więcej Barbarce ozdób ogrodowych. Fassi, kot sąsiada pytał czy może i w tym roku liczyć na twój kark. Ponoć dobrze mu się na nim spało.
To ja melduję się w meblościance :D
W tym roku zabieram baniak z cytrynką :chleje:
Ja mam nikłe szanse na przyjazd w tym roku. Chyba, że Rafał odpali ogóra... :)
zaczekaj
28.04.2016, 20:45
No i będę. Nie na 4 nogach a już na dwóch kołach :-D
wytapatalkowano
fabrizio13
28.04.2016, 20:49
( Acha, drewno na ognisko już jest przygotowane. Więc apel. Nie spalcie więcej Barbarce ozdób ogrodowych. )
wiem wiem już więcej tak nie zrobię :D:D:D
ja z Aniela będziemy oczywiście u was jak zwykle ;););)
Yeah! :friday::chleje::dizzy:
nie ma to jak u Fritzla :)
ramoneza
29.04.2016, 10:11
Tydzień póżniej mam urlop,lipa bo myslałem że uda mi się przyjechać chociaż raz szybciej,ale na piątkowego grila w alkowiosce się melduje
no nie wiem, w telewizorze mówio, ze tam niebezpiecznie..
nie ma to jak u Fritzla :)
:D
no nie wiem, w telewizorze mówio, ze tam niebezpiecznie..
:D
Demolka, dziecko drogie. Gdzie będzie bezpieczniej dla młodej niewiasty niż w piwnicy u Fritzla?:haha2:
Ktoś się wybiera z Dzikiego Wschodu Polski?
RAVkopytko
02.05.2016, 12:36
Diverek,truskawki jeszcze nie te pędzone dawaj do nalewki :D
Przepraszam za off-top.
Łona i Webber: Woodstock
iLIdVUyiGtY
Brunetka
07.06.2016, 10:49
To ja już zaczynam produkcję "ZDROWEJ ŻYWNOŚCI " :) witaminki muszą być ;) zapas bitej śmietany już czeka ;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766dd10a995d.jpg (https://naforum.zapodaj.net/766dd10a995d.jpg.html)
Ja ze wschodu się wybieram, ale czy się wybiorę to się zobaczy...;)
z Rad0mia lecę jak co roku,,,,pewnie dopiero w środe, szybki przelocik
A ja w tym roku pociągiem :) lecz rozbija się na moto wiosce. Jakieś pomysły jak się znaleźć? Parasola już nie ma
Pociągiem??, widziałeś te tłumy maszerujące na dworzec po Woodstocku ? :)
Pociągiem??, widziałeś te tłumy maszerujące na dworzec po Woodstocku ? :)
Kiedys sie tylko jezdzilo pociagiem i bylo git! Niestety moto zostaje daleko od woodstocku.
Kiedyś 200-250 tyś. ludzi jeździło, teraz 450-500 tyś. to norma.
uvhtwSn7oBo
Jeśli masz możliwość, to może samochodem jedź. Koło tej stacji paliw, co wszyscy po piwo chodzą :) masz duże parkingi https://www.google.pl/maps/@52.6034273,14.6805082,259m/data=!3m1!1e3.
10 min. spacerkiem i jesteś na motowiosce.
O mnie się nie martw. Myślę że już w pociągu odnajde woodstockowy klimat :)
Brunetka
08.06.2016, 06:57
i właśnie mnie to mnie martwi ;) żeby pod Berlinem nie trzeba było ciebie później szukać ;)
Damy rade :D cho to nie jest dobra zmiana to zycie ja wymusilo :D
Przypomna sie mlodziencze lata :)
Raz jechałem pociągiem. Powrót w kiblu bo biletu niet. Potwierdzam. Dobrze.
Lucky Luke
08.06.2016, 13:48
Jak Bóg da to i ja w tym roku dojadę :D
Gdzie będzie można znaleźć Afrykańców ?
zaczekaj
08.06.2016, 13:55
Ja tam się melduje u Diverków :-D
wytapatalkowano
I ja chętnie dołączę do afrykańskiej integracji... Oczywiście z małym co nieco... jak to na kota przystało, wkupne musi być!:)
Pozdrawiam.
Zapytam jeszcze raz. Czy kto ma jakis pomysl jak sie odnalezc? moze jakas flaga FAT lub cos w tym stylu. Parasol splonol :)
Lucky Luke
08.06.2016, 15:40
Ja tam się melduje u Diverków :-D
wytapatalkowano
To ja też jeśli można :o . Tylko gdzie dokładnie?
Nie byłem jeszcze u Diverków to nie wiem :)
zaczekaj
08.06.2016, 15:43
To ja też jeśli można :o . Tylko gdzie dokładnie?
Nie byłem jeszcze u Diverków to nie wiem :)
Wal do Brunetki albo Diverka :-)
wytapatalkowano
zaczekaj nie poznasz, ja będę miał iras na plecach...
zaczekaj
08.06.2016, 18:16
zaczekaj nie poznasz, ja będę miał iras na plecach...
Chyba nie zajarzyłam o co cho...
wytapatalkowano
Chyba nie zajarzyłam o co cho...
wytapatalkowano
no to powolutku...
asia- zaczekaj - znaczy ty we własnej osobie, masz zdjęcie na avatarze i nawet po dniu picia jest szansa że jak ktoś na ciebie wpadnie to cie rozpozna.....
a ja chociaż zdjęcia nie wklejałem,,,, to przeważnie na łudzie miałem koszulkę z napisem iras na plerach......
tylko na marginesie napiszę, ze przez ostatnie 5 lat zakładana była tylko na łudzie i na ukrainie...:)
generalnie każdy się w końcu znajdzie
edit: każdy na wiosce
Odnośnie znajdywania się. Mateiału na flagę nie mam za to mam duuuużo banera na którym mogę wydrukować logo FAT.
krzysiek_m
08.06.2016, 20:51
Dubel, może rozbij się w miarę charakterystycznie, wrzuć na forum ze 2-3 zdjęcia i dwa słowa opisu i jakoś pójdzie. I tak bez przybliżonej lokalizacji ciężko było wpaść na parasol.
No i nie obrażaj żadnego Prezydenta :-).
O prezydencie dyskutowal nie będę :) niech się trzyma z daleka.
Jak można by baner wydrukować nie za duży by mógł zawisnac na jakimś badylu lub innej wedce.
zaczekaj
08.06.2016, 22:20
no to powolutku...
asia- zaczekaj - znaczy ty we własnej osobie, masz zdjęcie na avatarze i nawet po dniu picia jest szansa że jak ktoś na ciebie wpadnie to cie rozpozna.....
a ja chociaż zdjęcia nie wklejałem,,,, to przeważnie na łudzie miałem koszulkę z napisem iras na plerach......
tylko na marginesie napiszę, ze przez ostatnie 5 lat zakładana była tylko na łudzie i na ukrainie...:)
generalnie każdy się w końcu znajdzie
edit: każdy na wiosce
Ok, kumam. W sumie mogłam 3 razy przeczytać i bym doszła :-D
No ja na wioskę raczej nie wpadam także możemy się nie spotkać.
Ale zapamiętam, żeś Ty irasa masz na plecach :-)
wytapatalkowano
Dubel, jedziesz pociagiem to masz najwieksze mozliwosci transportowe.
Przywiez cos monumentalnego ;-)
Parasol wozilem na moto, nie podpuszczaj :D
Miras Sc
09.06.2016, 10:31
A co to jest ten Łudstok ?? Warto na to jechać??
Jest tam wogóle co robić??
W sumie nuda, spotkania przy herbacie i ciastkach, cisza nocna od 20 do 7, takie spotkania emerytow i rencistow. W sumie to senatorium z spa bo sa kapiele blotne i dobry microklimat ;)
SławekK - Bąbel
09.06.2016, 11:19
...Zapach świeżej trawy o poranku bezcenny :D
Sa tez scisle zasady zywieniowe- nie mozna jesc na czczo :D
Taa... i nawet ręce przestają się trząść.
Jest złocisty, ciepły napój wygazowany z kurzem....wrażenia smakowe bezcenne...
Pozwoliłem sobie pobrać logo FAT ze strony.
Teraz pozostaje kwestia wyboru koloru i wielkości
PODGLĄD
http://images77.fotosik.pl/665/a9b13188157626ff.jpg
http://images76.fotosik.pl/666/ec8e5152dde621df.jpg
Miras Sc
09.06.2016, 13:48
To może przyjade, zobacze, skoro tak zachwalacie.
Przywioze jakies długie wędzisko teleskopowe, coby robiło za maszt.
Jak dla mnie 130x100 ale niech sie inni wypowiedza.
Miras wybierasz sie w wtorek czy srode?
http://woodstockfestival.pl/pl//przystanek_woodstock/aktualnosci/oswiadczenie_na_temat_przystanku_woodstock/
Wiadomość którą wyprowadziła mnie z równowagi. Idzie dobra zmiana :/
Rumcajs79
10.06.2016, 09:02
Broda jedzie na Łótstok ;)
Rumcajs79
10.06.2016, 09:08
Czyli, że Afrykanerzy walą do Brunetki i Diverka? A gdzie to? Ja też poproszę :)
http://woodstockfestival.pl/pl//przy...nku_woodstock/
Wiadomość którą wyprowadziła mnie z równowagi. Idzie dobra zmiana :/
Ja tam jadę nawet gdyby odwołali. W takim wypadku możliwe jest że może tam być niezła zadyma. W sumie nigdy jeszcze nie zwiedziłem aresztu :D
Ja tez jade bez wzgledu na wszystko!
Miras Sc
10.06.2016, 13:01
Jadę tradycyjnie, w środę.
Czyli, że Afrykanerzy walą do Brunetki i Diverka? A gdzie to? Ja też poproszę :)
Czesc rozbija sie u Diverkow czesc na MotoWiosce. Wszyscy razem imprezuja :D Pytanie czy chcesz posmakowac woodstocku z zewnatrz czy od srodka :D
Adres do nas nie zmienił się. Stałym bywalcom nie muszę tłumaczyć gdzie nas znaleźć. Tych nowych zapraszamy do Kostrzyna nad Odrą na ulicę Jana Pawła II 99. Na pewno do udestępnienia będziemy mieli to co w zeszłym roku, czyli piwnicę "U Fritzla" i pole namiotowe za domem. W tym roku dodatkowo dojdzie mieszkanie na samej górze.
Nalewki juz prawie gotowe, bita śmietana też juz czeka. Jednak jest jeden problem. Nie będę mógł Was jednak poprowadzić po okolicznych lasach na Afri. Miałem dość poważny wypadek. Mało nie straciłem oka. Mam jak na razie zakaz "kozaczenia" do odwołania. Ba alkoholizować się też nie mogę. Może do woodstoku choć na to amnestie dostanę
Przemek, chuj z offem. Ważne chłopaku, żebyś się z tego wylizał!
A jak nie to my Cię wyliżemy... Znaczy wyleczymy... Czy coś...
Tak czy owak Zdzisław Nowak, ekipa ucko-warszawska z wielką radością pragnie zjawić się u Was i będzie robić to co potrafi najlepiej, chilli tszode, zapychać kible, generować nowe gazy i bakterie w piwnicy oraz sypać chujowymi żartami! :Thumbs_Up:
Prawdopodobnie przyjedziemy w środę wieczorem, a może nawet w nocy. To wszystko zależy jak pójdzie pakowanie moich kosmetyków i wpychanie Sołtysa do samochodu. :vis:
Cieszymy się na samą myśl, że będziemy mogli Was znowu zobaczyć. Przynajmniej ja się cieszę. Pozdro ze Zgierza! :*
Co Ty mi chcesz znowu wpychać w samochodzie ?
zresztą nie ważne
Zrobię mały baniaczek cytrynówki :Thumbs_Up:
Diverek - ZDROWIA!!!
Młody - ja pier#$%^#! :D Ekipa Fritzlowa melduje swoje przybycie, Sołtys nie pękaj, wciśniemy! :)
Blazimir
13.06.2016, 11:17
Diverek - ZDROWIA!!!
Młody - ja pier#$%^#! :D Ekipa Fritzlowa melduje swoje przybycie, Sołtys nie pękaj, wciśniemy! :)
Założymy czepek i nasamarujemy oliwką - wejdzie na pewno :D
stopa-uć
13.06.2016, 12:56
Cześć
Jeżeli potrzebujecie flag to są wydrukowane
leżą ,czekają od kilku lat.
(90cmX52cm)
Diverek przyślij adres,wyślę CI.
lub zabierze Sołtys.
U Ciebie MUSI flaga być.
CIAŁ
Cześć
Jeżeli potrzebujecie flag to są wydrukowane
leżą ,czekają od kilku lat.
(90cmX52cm)
Diverek przyślij adres,wyślę CI.
lub zabierze Sołtys.
U Ciebie MUSI flaga być.
CIAŁ
Oooooo, super. Oto namiary.
Przemysław Konysz
Ul. Jana Pawła II 99
66-470 Kostrzyn nad Odrą
Z góry dzięki. Jakieś miejsce na napis ALKOWIOSKA jest jeszcze? No i podaj koszty to puszczę Ci za to przelewa.
A może nasza łódzka Stopa stanęłaby na ziemi lubuskiej?
Myślę Grzesiu, że spokojnie byś się tam odnalazł :Thumbs_Up:
stopa-uć
13.06.2016, 23:58
Myślę że z Wami zagubiłbym się ,a nie odnalazł.
Ja potrafię zgubić się nawet na pustym boisku w Białej-przecież
to Wy mnie znaleźliście.
Jest dla Was "znaleźne".
Diverek nie wygłupiaj się.Za Twoje Serce i oczywiście wątrobę. Dla Ciebie Flaga GRATIS
CIAŁ
Brunetka
15.06.2016, 08:22
zapraszamy jak najbardziej .... miejsca starczy ... jak nie będziesz miał gdzie wstawić już namiotu to zawsze do kogoś się wprosisz.... każdemu już wieczorem jest wszystko jedno... czy jest sam czy w dubelku :haha2: ups... jak to zabrzmiało.... :D
jak ktoś chce się do nas wbić... a jest nowy... nie zna do nas trasy... niech pisze na priv.... :)
Rumcajs... powiedz czy to jest Twoje prywatne zdjęcie co masz w avatarze ??? Bo ostatnio chyba prześwietlałam Twój profil niechcący na fb :) i widziałam tam tą fotkę oraz inne ciekawe z twoją twarzą :haha2:
Brunetka
15.06.2016, 08:24
SOŁTYS ty zrobisz cytrynówkę ... a ja już mam :drif:.... nabiera MOCY !!! :haha2: plus co nieco z truskawek :) aby było zdrowo :haha2:
Witamin nigdy nie za dużo ! :D
Witamin nigdy nie za dużo ! :D
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Pratowasik
17.06.2016, 14:39
hihi hahha No i ja będę na motowiosce już od wtorku jak co. I Diwerków się odwiedzi, będzie grubo.
Pierwsi łudstokowicze już obecni (kto znajdzie ?)
I nic poza tym się nie dzieje.
Rumcajs79
20.06.2016, 11:10
Rumcajs... powiedz czy to jest Twoje prywatne zdjęcie co masz w avatarze ??? Bo ostatnio chyba prześwietlałam Twój profil niechcący na fb :) i widziałam tam tą fotkę oraz inne ciekawe z twoją twarzą :haha2:
Moja prywatna twarz i autorska przeróbka :)
Brunetka
20.06.2016, 18:16
a tu co tak cicho....
kto się deklaruje na mieszkanie - na łóżko małżeńskie ( 2 max 3 miejsca dla szczypiorów ) :haha2:
narożnik dla 2 x
narożnik 1
podłoga do woli :)
u fritzla dowolna ilość :haha2:
plus podwórko - dowolna ilość
zastanawiam się czy kosić wam trawę... czy od % się sama wypali :)
Mnie tylko ciekawi, jak wielkie zamieszanie będzie, po wprowadzeniu zakazu wjazdu na Woodstock samochodami :)
W tym roku jedynie na "pole Malinowskiego" będzie szło wjechać, ale to to się może szybko zapełnić (albo i nie).
Tak ma to wyglądać
http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/images/woodstock/mapa_teren.jpg
Nawet toi camp wstrzymał rejestracje na parking, można tylko motocyklem.
Pierwsi łudstokowicze już obecni (kto znajdzie ?)
I nic poza tym się nie dzieje.
Czemu na gadulca nie wpadłeś albo degustację likarstewka?
Odnośnie baneru który będę drukował.
Komu mogę go wysłać?
Nie dostanę wolnego w pracy i na wood będę jechał dopiero w czwartek po pracy,
a to trochę za późno na wieszanie;/.
Jestem z Żagania może tez ktoś go odebrać osobiście, jakby miał ktoś po drodze:)
Możesz mi ją będę od wtorku lub środy. Prezes będzie od wtorku
dubel
wyślij mi adres na PW, wyślę na dniach;]
Tomas_XRV
21.06.2016, 15:34
Mnie tylko ciekawi, jak wielkie zamieszanie będzie, po wprowadzeniu zakazu wjazdu na Woodstock samochodami :)
W tym roku jedynie na "pole Malinowskiego" będzie szło wjechać, ale to to się może szybko zapełnić (albo i nie).
Tak ma to wyglądać
http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/images/woodstock/mapa_teren.jpg
Nawet toi camp wstrzymał rejestracje na parking, można tylko motocyklem.
W którym miejscu jest wioska motocyklowa? Będziemy pierwszy raz wiec nie wiem czy można rozbijać namioty przy motocyklach czy to jest osobny parking?
krzysiek_m
21.06.2016, 15:59
Z której strony nie wjedziesz do Kostrzyna wszędzie będzie ogrom Policji, po drodze będzie pełno drogowskazów na moto-wioskę. Adres jest prosty ul. Milenijna, ale ze względu na zmiany w ruchu GPS jest bezużyteczny. Po prostu pytaj się mundurowych.
Parking jest osobny. Nie ma najmniejszej szansy na podjechanie motocyklem i zrzucenie bagażu przy wybranym miejscu, przygotuj się na 100-200m marszu.
Boanerges są dobrze zorganizowani i na miejscu ci na pewno na wszystkie pytania odpowiedzą.
Tomas_XRV
21.06.2016, 16:22
OK dzieki
Wioska jest tu.
Zjedź na 3 kropkę od dołu
http://woodstock.maps.arcgis.com/apps/MapJournal/index.html?appid=afd7348f6ce9462ebdb142b7c745728c
Tomas_XRV
22.06.2016, 00:10
Wszystko jasne.
od ostatnich 5 lat zawsze podjeżdżam i zrzucam bagaż, a potem odstawiam motonga....działa we wtorek i do południa w środę.......
nie pamiętam dobrze ale chyba czasami i do końca środy....
krzysiek_m
22.06.2016, 14:09
Owszem :-). I zaczyna działać z powrotem w niedzielę :-).
Czemu na gadulca nie wpadłeś albo degustację likarstewka?
Hej, a widzisz oczywiście mogłem sie przywitać, cipa ze mnie.
Obiecuję następnym razem ... może woodstock ???
Pozdrawiam
Miras Sc
23.06.2016, 16:08
Możesz mi ją będę od wtorku lub środy. Prezes będzie od wtorku
Być może i mnie uda się dojechać we wtorek.
Długa, mocna wędka teleskopowa i maszt już mam przygotowane. Będzie wisiała:
- Flaga kibica Tyskie "Najlepsi kibice w historii" z napisem FAT (jak kopaczom się powiedzie
to coś może dopiszemy)
- Flaga z logo forum (jak dojedzie)
Tym razem będziemy dobrze oznakowani :D
Dubel, czy jest u Diverka ta biała powłoka, pozostałość po zeszłorocznym pawilonie?
Bo jeśli przetrwała, to trzeba ją zabrać - robi robotę jak będzie lampa.
stopa-uć
23.06.2016, 17:51
Cześć
Flagę wysłałem DIVERKOWI-powinna już dojść.
DUBELOWI mam wysłać w przyszłym tygodniu.
Fajnej zabawy.
CIAŁ
Cześć
Flagę wysłałem DIVERKOWI-powinna już dojść.
DUBELOWI mam wysłać w przyszłym tygodniu.
Fajnej zabawy.
CIAŁ
Do mnie doszła. Dzięki Stopa. Na pewno przyozdobimy obejście w trakcie imprezy.
RAVkopytko
23.06.2016, 21:06
Białom powłoke zawiozłem na JP II :)
Przemek ,jedno miejsce u Fritzla albo jedno "podwójne" rezerwuje ;)
Ja nie mam pojęcia co się z tym działo.
Białom powłoke zawiozłem na JP II :)
Przemek ,jedno miejsce u Fritzla albo jedno "podwójne" rezerwuje ;)
Co to za biała powłoka? Bo nie kojarzę. Rawi, jak jest OBIEKTYWNA potrzeba to mogę Ci zarezerwować łoże 200x180. Tylko żeby nie było że będziesz chciał tam sypiać z jakimś facetem :devil: A tak na poważnie. W tym roku będzie tyle miejsca że nie wiem czy będzie sens żebyście wieźli ze sobą namioty. Ze 30 - 40 osób wejdzie na łóżkach, narożnikach, materacach i na podłodze. 2 kondygnacje będą dla Was.
http://woodstockfestival.pl/pl//przystanek_woodstock/aktualnosci/jurek_owsiak_do_woodstockowiczow
Możliwe że to ostatni Woodstock :/
PiS odejdzie od władzy i wszystko wróci do normy.
Miras Sc
24.06.2016, 11:03
Diverku, chodzi o biały pawilon ogrodowy który Dubel przywiózł w tamtym roku. Rurki się połamały, ale płachta została i o nią mi chodzi. Może jej nie wywaliłeś.
I ja się do was wybiorę, jeszcze nie wiem czy na wioskę czy do Diverka ale i tak się spotkamy:)
Brunetka
25.06.2016, 08:35
biała... ale w takiej związanej torbie ??? coś kojarzę jeśli to... więc gdzieś jest :) - ZNALAZŁAM !!! W CZERWONEJ BYŁO :)
biała... ale w takiej związanej torbie ??? coś kojarzę jeśli to... więc gdzieś jest :) - ZNALAZŁAM !!! W CZERWONEJ BYŁO :)
No to jeden depozyt się znalazł. Znalazła się też jedna zguba.
https://c7.staticflickr.com/8/7481/27283593294_2795677798_b.jpg (https://flic.kr/p/HyXxJW)20160625_144631 (https://flic.kr/p/HyXxJW) by [url=https://www.flickr.com/photos/140610343@N07/]
czyje to? :o
Wyprana czeka na właściela.
Vertus72
25.06.2016, 23:29
Typuje Sołtysa.
Typuje Sołtysa.
Myśleliśmy że to koszulka Zaczekaj:o, ale skoro mówisz że to Sołtysowa to czeka na niego.
zaczekaj
26.06.2016, 11:22
Myśleliśmy że to koszulka Zaczekaj:o,
:eek: :D
Vertus72
26.06.2016, 11:44
Myśleliśmy że to koszulka Zaczekaj:o, ale skoro mówisz że to Sołtysowa to czeka na niego.
Mówisz, że tak się rozbyła....? Mój Boże biedna deerzeta:D
Chyba faktycznie moja :)
Vertus dawaj w tym roku z nami !
stopa-uć
26.06.2016, 17:40
Vertus nie dawaj w tym roku z nimi!
bo będziesz musiał kupować takie majteczki.
CIAŁ
Vertus72
27.06.2016, 00:47
Mimo szczerych chęci nie dam rady i raczej temat nie do przeskoczenia. Jeden plus to że będę zdrowszy , od samych opowieści boli mnie wątroba:haha2:
Pozdrowcie Pape Fritzla.. :D
Jakby ktoś przejeżdżał koło Legnicy i okolic samochodem i mógłby zabrać moje dziewczę to proszę o kontakt:)
Blazimir
29.06.2016, 09:16
Jakby ktoś przejeżdżał koło Legnicy i okolic samochodem i mógłby zabrać moje dziewczę to proszę o kontakt:)
Najpierw zdjęcie :D
zaczekaj
29.06.2016, 09:36
Łysy co Ty tak tylko na te Woodstocki wozisz laski a potem już nie? :D
wytapatalkowano
Kierunek dowolny?:D
Czy wybiera się ktoś z okolic Białowieży? Kończy mi się zapas trawy do zubrowki i potrzebował bym trochę :)
http://images77.fotosik.pl/714/fa073817c5e2651fgen.jpg
większa mapka
http://images77.fotosik.pl/714/fa073817c5e2651f.jpg
W kupie zawsze weselej, przez czas Woodstock kiedy scena jeszcze nie gra
albo już nie gra jak co roku towarzyszy nam muzyka zespołu BFF.
W tym roku polecać będziemy ciepła wódę z plastiku.
Odnaleźć nas łatwo czy w dzień czy w nocy, duża flaga(jeszcze nie wiem jaka) i czerwone świecące światełko na maszcie.
Pozdrawiam
Zaczekaj bo to jest test woodstocku jak się nie sprawdzi tam to następna :D
zaczekaj
29.06.2016, 19:05
Zaczekaj bo to jest test woodstocku jak się nie sprawdzi tam to następna :D
Ty się upewnij czy aby na pewno tego nie czyta :D
Miras Sc
29.06.2016, 20:01
Nawet jak przeczyta, to się tylko dowie, że test woodstokowy jest najważniejszy i powinna się starać:p
Jeśli tylko dostanę urlop to dołączę do waszego grona
Miras dobrze mówi:) niech czyta i sie i przygotuje:)
Mam ambitny plan żeby może jeszcze w czwartek wyruszyć i zrobić nocnego offa:P
Jeszcze kilka dni temu scena była już niemal gotowa. Nieco w innym miejscu niż co roku i skierowana w inną stronę.Jakie było moje zdziwienie, gdy wczoraj przejeżdżał sobie tamtędy. Nie został po niej ślad.
https://c7.staticflickr.com/8/7402/27724545270_83bea2d320_b.jpg (https://flic.kr/p/JeVxpd)
https://c5.staticflickr.com/8/7458/27391285444_9f234aec9a_b.jpg (https://flic.kr/p/HJtuS9)
Nie wiem czy to była tylko jakaś próba czy coś jest nie teges. Nigdy takich podchoów do jej budowy nie robiono.
zaczekaj
01.07.2016, 09:06
Zjęciów nie widać
wytapatalkowano
Zjęciów nie widać
wytapatalkowano
Poprawiłem. Teraz powinny być widoczne.
zaczekaj
01.07.2016, 10:37
Git :-)
wytapatalkowano
Zet Johny
01.07.2016, 12:17
Rzeczywiście sceny nie widać na zdjęciach :D
Łysy ja z Robertem startuję puszką z Jawora w czwartek z rana ,możemy jedno miejsce wygospodarować,bo przemieszczam się już tylko z jedną kulą :oldman::oldman::oldman: tak że jakoś ją upchniemy :):):)
Brunetka
05.07.2016, 10:41
Mam pytanie - kto jedzie z wawy do nas ??? Bo muszę dać małą przesyłkę dla jednej z naszych forumowych czarownic :)
Ja jadę furmanką i mogę zabrać, przesyłkę albo nawet czarownicę :)
Brunetka
06.07.2016, 14:31
Kisiel - SUPERRR :) to jak się spotkamy ??? przyjedziesz do nas na "prywatną domową wioskę motocyklową" ???
Będę u Fritzla, ale nie po lewej w meblościance bo tam śpi Sołtys, tylko vis a vis wejścia, przechwytuję wszystkie ofiary wpadające do piwnicy :D
Brunetka
06.07.2016, 19:29
KISIEL to ci współczuję... bo to ty możesz stać się ofiarą jak sołtysowi się nie chcący wleci hehe :)
Oj tam, my z Sołtysem już się nie raz testowaliśmy, a skoro w zeszłym roku przeżyłem jego jęki, to i teraz mnie niczym nie zaskoczy :D Chyba że wpadnie ze schodków prosto na mnie :mur:
Sołtys, będziesz grzeczny? Hahaha :dizzy:
Ja zawsze jestem grzeczny, trzeźwy i ładnie wyglądam :lol19:
Brunetka
07.07.2016, 07:13
no ja też byłam grzeczna schodząc do fritzla... i czym to się skończyło :dizzy: i najgorsze że to na trzeźwo :)
Brunetko, Diverku, jeśli można chciałbym zaanonsować przybycie 2 osób (ja z małżonką) w piątkowy wieczór.
Kyrie elejson, tyle wiary w mini wiosce. Gdzie ja swoją pałatke tam wcisne? :D
zaczekaj
07.07.2016, 15:50
Wciśniesz na luzie :-D
wytapatalkowano
Brunetka
07.07.2016, 16:14
jak zabraknie miejsca to zawsze można się do kogoś wprowadzić :) co nie którzy to nawet nie mają już siły aby wejść do namiotu... :haha2:więc "chata wolna" :)
Żeby nie było za nudno, u nas kolejne zawirowania. Dzisiaj dowiedzieliśmy się ze w czasie woodstoku nasz syn będzie mieć operację w szczecińskiej klinice. Na ochotnika, jedzie z nim Barbarka. Ja zostaję w domu, goszczę Was i przede wszystkim poję. Na pewno dzień po operacji też będę musiał na kilka godzin podskoczyć do niego. No ale wtedy sceduję swoją rolę gospodarza na kogoś wskazującego najmniejsze spożycie. Jeśli chodzi o wcześniejsze, nasze deklaracje, nic się nie zmieniło. Przyjeżdżajcie. W razie pytań dzwońcie raczej do mnie na nr 793 145 627.
Dubel, z tego co pamiętam będziesz wcześniej na woodzie. My dojedziemy w pt koło 18 pewnie. Jesteś w stanie zaklepać miejsce na moto wiosce dla spóźnialskich? :] Jakaś taśma wytyczająca zlot afrykański? :]
stopa-uć
07.07.2016, 23:41
Nie dopytuję jak poważna TA operacja.
Dla rodziców zawsze najpoważniejsza.
Trzymam kciuki,pozdrawiam Barbarko! !
CIAŁ
Dubel, z tego co pamiętam będziesz wcześniej na woodzie. My dojedziemy w pt koło 18 pewnie. Jesteś w stanie zaklepać miejsce na moto wiosce dla spóźnialskich? :] Jakaś taśma wytyczająca zlot afrykański? :]
Nic nie mogę obiecać ja się zwijam w piątek po południu albo w sobotę nad ranem. Więc będzie miejsce choć by po moim namiocie.
Pozdro
Belfegor
08.07.2016, 07:52
Będę w wiosce motocyklowej od wtorku do niedzieli, zajmę ci miejsce.
To mi też przytrzymajcie miejsce pojawię się w piątek koło południa lub w czwartek w nocy.
Dzięki, dzięki. Rumcajs też dojedzie w czwartek. Prosił o rezerwacje:]
Brunetka
12.07.2016, 08:50
Zapraszamy :)
Przepraszam że w tym roku nie będzie spagetti i innych smakołyków :) ale siła wyższa... szpital nas zatrzymał :)
Przemko teraz będzie w roli kucharza.... mam nadzieję że wszyscy przeżyją :haha2:
A jak tam na wiosce motocyklowej, ciasno już ? My przyjeżdżamy jutro z rana a moja mnie straszy, że już miejsca nie będzie. Mam nadzieje, że niema racji ? :)
Zapraszamy :)
Przepraszam że w tym roku nie będzie spagetti i innych smakołyków :) ale siła wyższa... szpital nas zatrzymał :)
Przemko teraz będzie w roli kucharza.... mam nadzieję że wszyscy przeżyją :haha2:
Damy rade. Z głodu jeszcze nikt nie narobił w gacie. Zamiast spaghetti zrobi się jakiś kociołek na ognisku. Głównym menu będzie kiełbasa na kiju. A jak już kiełbasy zabraknie to upieczemy kogoś na ruszcie. Ważne tylko żeby alkowioska została alkowioską. Więc nie może zabraknąć promili.
Belfegor
Jadąc na wioskę motocyklową rejestrowałeś się wcześniej na stronie Boanerges czy jedziesz na żywioł? Jadę pierwszy raz motodiabłem i się zastanawiam czy mnie wpuszczą czy nie. Lecimy jutro wieczorem i nie mam pojęcia czy tam będzie jeszcze miejsce.
Pozdrawiam.
Z tego co mi wiadomo to nikt z znajomych jadących na motowioske jedzie na żywioł. Jestem przekonany że jutro nie będzie problemu. Ja jadę dziś. Do zobaczenia!
Vertus72
12.07.2016, 19:37
No to bawta się dobrze, bo to może ostatni raz, właśnie kurwizja rzuciła informacją.
Hej
My z prezesem już na polu. Na brzozie wisi baner . Drogą do końca i za tojami w lewo i widać baner . Mamy brzozy więc cienia nie zabraknie .
Numer jak by ktoś nie mógł się odnaleźć 794083zero zero 9
I dupa jedziemy na cztery kopyta.. będę szukał flagi w celu integracji.
Pozdrawiam
Tomas_XRV
13.07.2016, 18:02
My za półtorej godziny będziemy na motowiosce a taka będziemy mieli flagę na maszcie 5metrowym :)http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/2d57d983845afacefae75e5144de081a.jpg
Rumcajs79
13.07.2016, 22:34
Da się na wioskę moto bez moto?
Opcja jazdy wef dyscu średnio mnie jara, a moja mamucha to już wcale się nie pali...
Rumcajs79
13.07.2016, 22:36
Jakbyśta ludziska zajęli miejsce... 3x3m plus ze dwa na jakieś patio (:
krzysiek_m
13.07.2016, 23:17
Mamy brzozy więc cienia nie zabraknie .
I ewentualnego opału :D
Weź dowód rejestracyjny i nie ma problemu
Widzę, że drzewa dają schronienie przed upałami :D
kudlatov
14.07.2016, 13:44
Lepiej niech pada jak ma być błoto ;-)
Jak kto chce i lubi, a nie mógł jechać, to można na żywo pozaglądać, co się wyprawia na Woodstocku. Duża scena, mała scena...
http://kreciola.tv/
WojtekBBI
15.07.2016, 16:01
W związku że jest to impreza wysokiego rydzyka zarząd WIR postanowił wysłać swych 4 tajnych agentów którzy pomogą zabezpieczyć imprezę :D :friday:
Uwaga - paliwo rakietowe w drodze!
zaczekaj
16.07.2016, 08:46
Uwaga - paliwo rakietowe w drodze!
Dojechali wczoraj i w 15 minut pozamiatali ludzi :D
wytapatalkowano
Pratowasik
17.07.2016, 15:23
Przeciera się. Teraz to już naprawdę :)
W ogóle podziękować Wam wszystkim za towarzystwo, love
Blazimir
17.07.2016, 15:42
Czas podziękowań i podsumowań nadszedł, a zatem wielkie, wielki podziękowania dla Przemka, Basi i chłopaków za gościnę, udostępnienie piwnicy celem zrobienia w niej zakątka wujka Josepha F., poranną strawę (smalczyk i chlebek wybitny) oraz turbomaliny. A także za opiekę po skręceniu kostki, wyjazd do szpitala i kulę.
Pozostałym uczestnikom za przednią zabawę, towarzystwo i mecze siatkówki ;-) Wojtkowi BBI za lecznicą mixturę, po której odrzuciłem kulę.
Dzięki, dzięki, dzięki!
Zuczek38
17.07.2016, 16:26
Prawda smalczyk i ogórki pierwsza klasa i ta obsługa . :haha2::haha2::haha2:. Dziękuje też za offa.
Jezuuu myśmy właśnie wrócili. Myślałem, że już wszystkich fajnych ludzi to ja poznałem a tu taaakie miłe zaskoczenie:) Przecierało się przecierało aż nas pozamiatało :D Jak na razie to ciężko mi te minione dni jakoś zakwalifikować bo niby wolne a zmęczony jestem jak po żniwach :D Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia !!
Melduję że złombol team dotarł do Stolicy.
Basi i Przemkowi dziękujemy za gościnę, a przybyłym Gościom za wspólną zabawę. Jak zwykle - cholernie miło było Was zobaczyć. Do zobaczenia!
:o
Jup, Poznań melduje że doczłapał się do domu.
Brunetko, Przemo, po raz kolejny - bardzo dziękuję za gościnę, ciepłą strawę i wygodne wyro. Do zobaczenia za rok!
Obiecane filmy z offa. Wrzuciłem wszystko co miałem, nie obrabiałem, nie przycinałem - za kilka chwil powinny być dostępne w 1080p. Enjoy it!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLL0jxxxO2xaJkf_U82bckLnFfTPllE68q
fabrizio13
17.07.2016, 20:23
Dziękuje gospodarzom za gościnność jak zawsze mega miła atmosfera :bow::bow::bow: szkoda tylko ze Diverek wymiękł i nie pojechał z nami w Offie :D:D:D ogólnie dziękuje wam wszystkim za spotkanie i do zobaczenia do następnego razu ;););)
https://www.youtube.com/watch?v=7HDXa4YfCnI
miłego oglądania :D:D:D
My dotrali do Turku. Jutro na Jurę. Potem Biesy. Basiu i Diverku dzięki za fajną imprezę, ciepłą strawę i zimny alkohol. Ciepły prysznic. Kobietę mi napili. Poległa w namiocie. A ja poszedłem pomóc ekipie pod brzozami:) super ten wood lecz zdecydowanie za krótki jak dla mnie. Do zobaczenia.
Heja,
Basiu, Przemo - serdecznie Wam dziękuję, było fantastycznie! :) 3 dni na innej orbicie! Grali i piwnicy, i w garażu, i na parkingu, i w piłkę, chyba nawet jakieś koncerty były na Woodstocku :)
A w ogóle to wszystkim dziękuję! Ekipie Łódzko-Zgierskiej nie dziękuję ;), oni wiedzą już, dlaczego :D Josef Fritzel, hop hop hop!
Podlasiaki - respect! Kłosu, kosmici Cię oddali?
Sołtys bezpiecznie dowieziony, przesyłka dla Emki też.
Zdjęcia wymagają poważnej ingerencji cenzorskiej... ech.
Dzięki, do następnego! :)
My wczoraj bez problemu opuściliśmy Kostrzyn i na 15 byliśmy w scyzorykowie. Kolejny raz potwierdza się że Woodstock to ludzie... dzięki i do zobaczenia za rok
Rumcajs79
18.07.2016, 14:03
My dotrali do Turku. Jutro na Jurę. Potem Biesy. Basiu i Diverku dzięki za fajną imprezę, ciepłą strawę i zimny alkohol. Ciepły prysznic. Kobietę mi napili. Poległa w namiocie. A ja poszedłem pomóc ekipie pod brzozami:) super ten wood lecz zdecydowanie za krótki jak dla mnie. Do zobaczenia.
To trzeba było jeszcze później przyjechać... Przyjechało toto w piątek późnym wieczorem i narzeka, że krótko... A ić!
Rumcajs79
18.07.2016, 14:04
Poszukiwany Afrykaner ze Szczecinka, chłopie - dzięki za wspólnego tripa - tempo konkretne!
fabrizio13
18.07.2016, 17:42
Sorki Pincet ze tak wyszło z kobietą :D:D:D chcieliśmy tylko by wyluzowała odpowiednio :chleje::lol19::lol19::lol19:
Basiu i Przemku dziękujemy wam że kolejny raz nas przyjęliście, jak zawsze było epicko:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
zaczekaj
18.07.2016, 19:49
Ja również pragnę podziękować.
Było super ale mało :-D
Do zobaczenia za rok.
Zdjęcia kto jakieś ma?
wytapatalkowano
W tym roku dopadła mnie wyjątkowo mocna odmiana wirusa APŚ :chleje:, dziękuje wszystkim którzy holowali mnie z pola:) Paliwo rakietowe Podlasiaków niszczy strasznie :bow: Ostatecznie ze zlotu wróciłem lżejszy o dziewczynę, jako singiel, niestety test woodstocku się nie udał :cold: Ale dzięki wam wszelkie smutki nie były takie straszne:) Wielki ukłon dla gospodarzy że wam się chce gościć taką niesforną zgraję trzody:haha2:
Rumcajs79
18.07.2016, 21:31
Jup, Poznań melduje że doczłapał się do domu.
Brunetko, Przemo, po raz kolejny - bardzo dziękuję za gościnę, ciepłą strawę i wygodne wyro. Do zobaczenia za rok!
Obiecane filmy z offa. Wrzuciłem wszystko co miałem, nie obrabiałem, nie przycinałem - za kilka chwil powinny być dostępne w 1080p. Enjoy it!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLL0jxxxO2xaJkf_U82bckLnFfTPllE68q
Filmiki spoko, pozdro z Piły
Taka karma brodaczu. Za rok będzie lepiej. W niedzielę jakiś koleś wypychał dużego Gs a z wioski. Myślę sobie że nastąpiła awaria. A to kierownik się zepsuł, powiedział że trzeci raz podchodzi do alkomatu:)
zaczekaj
19.07.2016, 10:27
https://youtu.be/vuZUcV1w8Cs
wytapatalkowano
Dzięki wszystkim za spotkanie,szacun dla Basi i Przemka że tak im się chciało nami opiekować.Do zobaczyska za rok.:dizzy::dizzy::dizzy:
To ja, a właściwie my, dziękujemy Wam za liczne przybycie. Dziękujemy tym co przybyli z północy, południa ze wschodu a nawet tym dwóm co przybyli z zachodu. Jak zwykle było megafajnie. Wszyscy dziękujecie mi i Barbarce. A Grześkowi to nikt. Nieładnie. On wyczekiwał pierwszych gości siedząc w oknie, walczył jak lew grając w piłkę i siatkówkę. Ba nawet przewodniczył w wycieczkach rowerowych. Widzę że chłopak lubi Wasze towarzystwo. Dla niego i dla Maxa jesteście cały czas wujkami i ciociami. Myślę że już całkiem niedługo staniecie się ich kumplami.
No i jak zwykle zostawiliście sporo depozytów. Co do kilku, już zgłosili się zapominalscy i co nieco wyślę a reszta będzie odebrane osobiście. Co do reszty otwieram biuro rzeczy znalezionych.
1. Jakiś fanatyk Sleyera zostawił bluzę z kapturem
https://c6.staticflickr.com/9/8707/28416856365_48d9ce488a_b.jpg (https://flic.kr/p/Ki6Pnp)
2. Kurtka z kapturem. Coś czuję że właścicielem jest ktoś z Podlasiaków.
https://c7.staticflickr.com/9/8871/28383644966_6281e10aba_b.jpg (https://flic.kr/p/KfaAM5)
https://c5.staticflickr.com/9/8527/28133937660_7b0173b888_b.jpg (https://flic.kr/p/JS6MuG)
3. Kurtka damska. Coś czuję że to Gosi.
https://c7.staticflickr.com/9/8628/28383675606_bac090b9f7_b.jpg (https://flic.kr/p/KfaKTm)
4. Stołek rozkładany
https://c3.staticflickr.com/9/8654/28383699506_166827295d_b.jpg (https://flic.kr/p/KfaSZq)
Właścicieli proszę o kontakt na priva. Porozsyłam Wam te zguby pocztą.
Pierwsza bluza jest moja :D Reszta na priv
ramoneza
20.07.2016, 10:17
Do krzesełka się przyznaje,połóż koło mojej krzynki z narzędziami,
może uda mi się podjechać po to w jakiś week.
Dzięki również za wszystko wszystkim
No to za rok widzimy się 3-5.08 :) już wiadomo oficjalnie :D
No to znaleźli się wszyscy zapominalscy. Jutro postaram się Wasze dobra popakować i wysłać. Na Ciebie, Ramoneza, czekam.
Brunetka
20.07.2016, 22:34
Trochę więcej czasu więc mogę coś naskrobać :)
Jak co roku było odliczanie kiedy Woodstock... kiedy znowu Was zobaczymy... a tu znowu trzeba odliczać... :(
Mam nadzieję że szybko zleci...
Chłopaki dzięki za zdjęcie nowego "chłopaka" :) teraz czuję się bezpiecznie hehe
Co będę pisać było SUUUUPEEEEERRRR :)
w linku podsyłam kilka zdjęć :)
https://flic.kr/s/aHskDCtdoB
widzimy się za 348 dni :(
zaczekaj
22.07.2016, 18:21
Baśka, cudne foty!
To ja zgodnie z obietnicą Oli wrzucam przepis na cytrynówkę:
500 ml spirytusu
700 ml wódki
500 ml wody
12 cytryn
3 szklanki cukru
Cytryny dokładnie umyć, sparzyć i osuszyć. Obrać delikatnie ze skórki (bez albedo, czyli bez tej białej części - bo nalewka będzie cierpka). Obrane skórki wsypać do słoja i zalać alkoholem, pozostawić na noc.
Alkohol odlać ze słoika. Pozostałe skórki cytryny zalać gorącą przegotowaną wodą i potrząsnąć słojem przez 20-30 sekund. Samą wodę przelać do garnuszka. Dolać sok wyciśnięty ze wszystkich cytryn, wsypać cukier i podgrzać (bez gotowania!!) do rozpuszczenia cukru. Ostudzić i połączyć z alkoholem.
Nalewka jest gotowa już następnego dnia, ale im dłużej czekamy tym lepiej się przegryzie:).
SMACZNEGO :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.