View Full Version : XIV Rajd Podlaski - FILM
Co by nie umknęło w natłoku....
ev_-FMEBjSQ
U Emila jaka broda i wąs :))))
Śluza no to robisz filmy z następnych XIV rajdów! W końcu sobie pojeżdżę i popiję a nie tylko kręcić i kręcić!
Sent from my D6603 using Tapatalk
Śluza kawał dobrej roboty, przynajmniej widać, że moja małżonka świetnie się bawiła w sobotni wieczór :)
siemek555
02.11.2015, 08:01
super film wiemy że masz więcej materiału
prosimy o więcej
Dobry film..skąd wy bierzecie te kawałki..? Jazda na Etezecieeeee jest najlepszą jazdą na świecie:D
strobus1
02.11.2015, 12:06
:D ujęcie z 4:13 i do tego podkład muzyczny bo mamy to we krwi.....:Thumbs_Up:
Śluza no to robisz filmy z następnych XIV rajdów! W końcu sobie pojeżdżę i popiję a nie tylko kręcić i kręcić!
Ale właśnie znaczna część pochodzi od Ciebie :)
Ja takich ujęć nie wykręcę jak te z XII rajdu
Film super!!!! Ale odnoszę wrażenie, że na Rajdzie był sam Białystok i Akalica, albo najbardziej w kadr się pchali :D.
Złomku nie myśl,że się wywiniesz od kręcenia, XIV Ci darujemy ale masz chyba jeszcze jakiś zaległy Rajd :D
Lucky Luke
02.11.2015, 20:07
Film dobrze oddaje klimat jaki panował :D
Śluza ... Wielki Ty ;-) Seba naszym mentorem :-)
Nie powinno się oglądać siebie samego w stanie nietrzeźwym. Wniosek prosty, trzeba mniej pić albo mniej gadać:mur:
Nie powinno się oglądać siebie samego w stanie nietrzeźwym. Wniosek prosty, trzeba mniej pić albo mniej gadać:mur:
Nie no Seba nie rób nam tego:bow: pliss... ;)
Można oglądać po pijaku ;)
Starałem się jak mogłem powycinać "krępujące" ujęcia, ale jeśli jeszcze przesadziłem, to bez problemu usunę co trzeba. Śmiało pisać. Swojego brejkdensa zostawiłem i dostałem opeera od żonki :)
No nie, K** Tyy, z 7 biegu?
To nie diesel
:haha2::haha2::haha2::haha2:
No nie, K** Tyy, z 7 biegu?
To nie diesel
:haha2::haha2::haha2::haha2:
Jak zwykle można liczyć na rzeczowe i merytoryczne porady kolegów z forum :D
Polecamy się na przyszłość! :Thumbs_Up:
Seba ,gadaj o rzeczach wykonalnych ;-)
Heh. Wtedy my dzielilismy szklanke na 5 osob a ty wypijales ją sam :-)..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.