View Full Version : II Letnia Integracja Podlska 2015
Czołem wszystkim .Jest pomysł na zorganizowanie lipcowej imprezki.A mianowicie spotkanko odbyło by się w Lipcu dnia 03.07.2015 do 05.07.2015 w miejscowości Płaska.http://www.plaska.pl/mapa/ Można z rodzinką jak i z dupeczką itd. Klimat rajdu podlaskiego ,tylko że bez jazdy w terenie.Na miejscu jest boisko orlik,peindboll,łuki,kajaki, jeziorko i co dusza zapragnie ;).Ogromny plac nad jeziorkiem na namioty ,kampery itd.Integracja na MAXA .Jędruś może jakieś koszulki w stylu, laska na leżaku w bikini obok afra .Otwieram listę
Przypomnienie z I edycji:
To ostatnie zdjęcie to chyba początek VIRa :). Dobry termin Frog :D
tego lata u mnie napięte terminy ale jak będzie wolne to przyjadę z rodzinką
ej, myślałem, że jak w zeszłym roku to będzie weekend sierpniowy
no, w polowie sierpnia juz troche luzniej, bo po wyjazdach tych planowanych od wiosny:)
Ponury-Zibi
26.05.2015, 22:49
zibi z partnerko
oraz dwa urwisy
A w sierpniu będzie kolejna, przed zimowa edycja znaczy sie
Wybieram sie na Podlasie w czerwcu
mareksz007
27.05.2015, 12:52
http://rocknabagnie.com.pl/ w tym terminie.
wasilczuk
27.05.2015, 14:05
Postaramy się być.
Marek wybor nalezy do ciebie:D.Bagno to i w Plaskiej moze byc.
Chcial bym zdazyc zalozyc emulatory ale trzeba czekac na pozostale czesc od pana hondy ,mysle ze do 25 czerwca zaloze je i wtedy na tydzien na podlasie.
mareksz007
27.05.2015, 17:12
Chcial bym zdazyc zalozyc emulatory ale trzeba czekac na pozostale czesc od pana hondy ,mysle ze do 25 czerwca zaloze je i wtedy na tydzien na podlasie.
Tydzień na Podlasiu? - mało która wątroba wytrzyma :eek:
Tydzień na Podlasiu? - mało która wątroba wytrzyma :eek:
może to emulatory na wątrobę :haha2:
Nie jeden tak mówił.A potem płacz i wzywanie posiłków.:at:
Ponury-Zibi
27.05.2015, 22:49
Tak słusznie dawać przybywać ,zagramy mecza w gałę i nie tylko .
Piątek zaprawa ,a w sobotę jak to Tolek powiada ostateczne kumite.
Nawet emulatory nie dadzą rady......
Szczególnie jak Pan Imadełko dołączy z 5L dębówką... :D
Teraz zrobimy to kulturalnie organizujac zdrowe i wesole spedzenie czasu.Oprocz turnieju w galei siate mysle o kilku turniejach nawiazujacych do historii rycerstwa polskiego,cowboyow i Indian (Konkurencje strzelackie:
-pojedynek rewolwerowcow (kto szybciej zestrzeli puszke przeciwnika)
-strzelanie z karabinka pneumatycznego (wiatrowki) do celu (tarcza,puszka)
-Zbieranie pierscieni na kopie podczas jazdy(2 osoby)
-Strzelanie do celow podczas jazdy (2 osoby) z karabinku do paintballa
.....moze cos jeszcze(splyw??) .Przydaloby sie wymyslic cos dla dzieci.
Kun zastepczy (motor -trampek 600) przygotowany do zawodow.W wypadku nietrzezwosci zespolu zamiast jazdy kuniem bedzie niesienie na barana.A zawody wieczorne to zaleza od pomyslow uczestnikow.
WojtekBBI
29.05.2015, 08:47
Znajac zycie to i na barana nikt nie bedzie w stanie :vis:
oj, bo się rozpędzę i....przybędę:):)
pzdr
A zapomnielem o turnieju w bulle (petang).A jak nie dadza rady na barana to zbeda musieli postawic kolejke dla wszystkich (to powinno zmobilizowac!)
Znajac zycie to i na barana nikt nie bedzie w stanie :vis:
Wojtek jak nie na barana...To na kolanach i prosto do buzi......:haha2:
Widzę las rąk.!!!!!!!!!No to hu.... sam się będę integrować.Przynajmniej odpocznę od czarnuchow :at.
Dobry termin Frog :D
ja tam nic nie mówię..... pozwól, że zacytuję
ZaBukowałem z rodziną sierpień :mad:
Tomas_XRV
01.06.2015, 23:06
Chętnie bym po integrował się :)
WojtekBBI
02.06.2015, 08:06
Widzę las rąk.!!!!!!!!!No to hu.... sam się będę integrować.Przynajmniej odpocznę od czarnuchow :at.
Nie boj napewno bedzie duzo chetnych na darymno wodkie :D
ZaBukowałem z rodziną sierpień :mad:
W sierpniu zrobimy nastepna!
mareksz007
02.06.2015, 08:30
Cytat:
Napisał sluza Zobacz post
ZaBukowałem z rodziną sierpień
W sierpniu zrobimy nastepna!
A w sierpniu mam urodziny. Na tą chwilę w podlaskich lasach robi się kap % kap % kap%.
Mam rodzinę w Zofiówce k. Knyszyna... jestem tam prawie co rok i przyznam, że podlaskie % są bardzo dobre :)
Polecam wsypać ziarna kawy na 24h, żeby się przegryzło, lub wiśnie, a później do lodówki :), ale i bez tych dodatków jest niebo w gębie :)
Przywiozłem do posmakowania na Śląsk i % zrobiły furorę.
No jak o szkle zaczęło się pisać, to widzę że coraz to nowi dołączają:D
Tomas_XRV
02.06.2015, 23:38
Wolne załatwione więc lecimy.
Można namiary na to pole namiotowe (współrzędne)?
Trzeba jakoś coś szybciej rezerwować?
A i na miejscu są sklepy jakieś żeby zapatrzeć się w %%% i coś na grilla czy ze sobą już zabrać?
Kompleks sanitarny w strumyku czy jest coś więcej ;) ?
53°54'23.8"N 23°16'11.3"E
53.906610, 23.269802 cos takiego na Googlu mi sie ukazalo.Sklepy sa na miejscu ,grill tez,woda i kibel w budynku (moze nawet prysznic bedzie a jak nie to jezioro obok).
Tolek zrób okopy......będzie desant.
Tomas_XRV
03.06.2015, 10:32
Ok dzięki za namiary.
Do zoba w lipcu.
Proponuję taki punkt programu:
https://youtu.be/pyrH7b0zHwU
https://youtu.be/pyrH7b0zHwU
Pomysl dobry tylko problem kto bedzie testowal??Jakies eliminacje ??Amoze zwyciezca-rewolwerowiec??
Ponury-Zibi
03.06.2015, 22:39
NIUCH NIUCH ..
sport zabawa i KUMITE ...
Tomas_XRV
03.06.2015, 23:11
Wóda gazowana o jaaa :eek:
Eeeee takie tam trunki, mleko w szklanych butelkach to dopiero coś!! Prawda Panie Sebo :D????
Prawda, prawda;) Ja niestety będę w tym czasie w ciepłych krajach:cold:
Bawcie się dobrze.
Ponury-Zibi
06.06.2015, 11:42
Nic straconego. Na sierpniowa edycję w karnej expedycji przybedziesz rozumiesie.
to ja się wbijam na 99,9 % w piątek piątunio, zadzieje coś na hak i przyjedziemy we cztery
Na sierpniowej imprezie przygra (na zywo) Strefa Mocnych Wiatrow.(teraz nie da rady)
mareksz007
07.06.2015, 18:22
Kapająca maszyna ostatnie kap ma ustawione na sierpień
Kap- maj, kap- czerwiec, kap-kap- w lipcu, bo dni 31... Kapająca maszyna ostatnie kap ma ustawione na sierpień...
Zawsze mówiłem, że od Podlasiaków można się uczyć precyzji, cierpliwości i wytrwałości.
Że o Tradycji i Akalicy nieskażonej od wieków nie wspomnę!
Kap,kap,plyna lzy ,lzy sosny oczywiscie....i dalej:Pij,pij bracie pij na starosc torba i kij ....przyszla juz wiosna nastalo cudne lato...a kto z nami nie wypije....idt...wiadomo kiedy!!
Od dzis w Augustowie motonoce http://www.augustowskiemotonoce.pl/cms/
Tylko teraz tam, stragan postawić i sprzedawać.
Choc powiedzcie ilu chetnych bedzie to jakies kartacze zrobie?Bo przy malej ilosci to bedzie impreza bazalkoholowa?
Nie no jak Tolek bedzie robił kartacze to jedziemy!!!!!!!! Postaramy sie być, nie wiemy czy w piątek czy sobotę, ale sie postaramy ;). A co to sie dzieje z Grupą Podlaską??? Przeciez to kultowe miejsce dla stowarzyszenia VIR!!! Halio Białystok i akalica- wiem,ze bedziecie dochodzic do siebie po weselu Gołąbków, ale może w kupie raźniej dochodzić :D!!!
wasilczuk
22.06.2015, 21:43
Szefowo? Widzę, że zakładasz okrutną sodomię na weselu skoro myślisz, że będą czeźwieli cały tydzień.
Nie no jak Tolek bedzie robił kartacze to jedziemy!!!!!!!! Postaramy sie być, nie wiemy czy w piątek czy sobotę, ale sie postaramy ;). A co to sie dzieje z Grupą Podlaską??? Przeciez to kultowe miejsce dla stowarzyszenia VIR!!! Halio Białystok i akalica- wiem,ze bedziecie dochodzic do siebie po weselu Gołąbków, ale może w kupie raźniej dochodzić :D!!!
Część grupy będzie na wczasach, w sobotę wyjeżdżamy do albanii więc odpada.
Marta_BWM-BBI
22.06.2015, 21:58
Namawiam Bartka, żeby zintegrować naszego syna z całym
podlasiem :at:. Musimy wiedzieć czy będzie wolny domek i czy jest ciepła woda bieżąca.
Namawiam Bartka, żeby zintegrować naszego syna z całym
podlasiem :at:. Musimy wiedzieć czy będzie wolny domek i czy jest ciepła woda bieżąca.
Miejsca w donku beda a ciepla woda tez (o ile sie jezioro nagrzeje).Moze nawet prysznic na polu skoncze.
Tel do właściciela domku 691281708
Marta_BWM-BBI
22.06.2015, 23:03
Raczej o jeziorze nie możemy myśleć, junior jest bardzo małoletni - 3 miesiące mianowicie. Dzięki za numer, jutro się zorientuję co i jak.
Marta_BWM-BBI
23.06.2015, 10:08
Nie wiem czy jest lista, ale jeśli jest to proszę o dopisanie 2,5 osoby:
BartekBBI i Marta BWM-BBI z małoletnim Michałem
Myślę , że na takiej imprezie nie może zabraknąć grupy zacnych i cichych wydechów z Michałowa. " ONLY C-02 "Jeszcze nie wiemy w jakiej ilości ale zapadniemy. :blues::lc8:
Witam :) A jak tam z noclegami? Tylko namiot i jaka cena za pole jeśli ktoś już wie? Planujemy z małżonką i może z dzieciakami chociaż mamy trochę maławy namiot. Pozdrowienia
Cena na biwaku jak zawsze 10pln za osobe (woda,prad,namiot,motor,samochod,itd...
wliczone).
delfin697
29.06.2015, 22:46
To delfiny też planują nadciągnąć , dupy po Albanii odpoczeły i na motka ciągnie he he .
Tak troche o planach integracyjnych.
-przyjazd od piatkowego popoludnia ,ulokowanie sie i wieczorny grill (ognisko) polaczone z smakowaniem napojow przywiezionych przez uczestnikow lub nabytych na miejscu.
-Sobota (powiedzmy od 10 rozpoczniemy turnieje -akces do kazdego turnieju 10 zeta z czego 70 procent przypada na nagrode dla zwyciezcy.
- 13-15 -obiad mozliwosc zamowienia na miejscu (menu kartacze +chlodnik+surowka lub smazony sandacz) lub na wlasna reke (bar Wodnik,Pozytywka u Lolka ktora teraz serwuje tylko dania rybne ....drogie!)
-po obiedzie dalsze zawody polskiej szlachty motorowej.
A wieczorem poprawka przy ognisku i rozpicie nagrod zwyciezcow.
-W niedziele mozliwosc sniadania na zamowienie.
Po za konkursami lowienie ryb,plywanie ,chodzenie ,jezdzenie i wymiotowanie....Pytania i odpowiedzi 691281708
Heheh Tolek w deche program ;). My dołączymy w sobotę więc pewnie na tą ostatnią częśc przyjdzie się załapac ;)
wasilczuk
30.06.2015, 11:08
Jam planuję jechać z przyczepką a na niej wieźć rowerzyki. Będę sam z dzieciami więc od razu mówię, żeby do mnie z alkoholem nie podchodzić i nie proponować, bo będę walił w ryło bez ostrzeżenia. To oczywiście dla dobra dzieci bo sam uległy jestem ale nie przeszkadza to mnie a nawet mogę powiedzieć, że lubię.
Tomas_XRV
30.06.2015, 12:47
Potwierdzamy przybycie w ilości sztuk: 2 w piątek w granicach godziny 16.
Pogoda zapowiada się elegancka :)
Będzie fajny weekend :) No i mój debiut w towarzystwie Afrykanerów :)
Do zobaczenia.
Postaramy sie najbardziej ekscytujace zawody zrobic w sobote po poludniu.
Ponury-Zibi
01.07.2015, 00:55
Ale no no ..
Puszczanie wodzy fantazji friii,,, co nie Tolek?
Pozdro do zobaczenia w piątek.
Hejka!
Wybaczcie nam, naszą nieobecniść. Dzięki Frogu za przypomnienie, po prostu wypadły nam inne plany.
Życzymy udanej integracji +%+dobrej zabawy.
Ja żałuje bardzo ze nie mogę z wami się po integrować. Bo miejscówka u Tolka fajna ale będziemy w drodze do Albanii. Więc zostaje mi życzyć wesolej zabawy.
Ale no no ..
Puszczanie wodzy fantazji friii,,, co nie Tolek?
Pozdro do zobaczenia w piątek.
Przyjedziesz,zobaczysz i sie zdziwisz....
Będę w piątek :)
Dwa pytania organizacyjne:
1: Czy od miejscowości Hruskie przez Wilkownię da się na legalu przejechać?
2: Będą namioty wojskowe i polówki, czy brać namiot i karimatę?
Pozdro :D
Przez Wilkownie mozesz leciec smialo .Wyjedziesz w Plaskiej o ile nie zbladzisz.Mam wojskowe namioty i kilka lozek polowych.Mozna bedzie rozstawic.
W niedziele jest turniej strazacki mozna bedzie poogladac i zjesc darmowej grochowy.A w sobote podegustujemy slimaki.
Ślimaki, ośmiorniczki + mikrofon
Ona przyszła tylko po mikrofon :haha2:
Paweł Wassilku na ostanim wyjeździe przyjaciel uparł się i całe popołudnie bełkotał ja nie ja nie ja nie piję. Wieczorem trzymając piankę w ręce, bo obiecał że to jedyny środek p/w bólowy jak będzie przyjmował w ilości jeden no góra dwa ktoś podał mu 100 gram ten patrząc na naszą reakcję powiedział słowa które mi zapadły w pamięć dosyć mocno "a k..wa daj bo ja mam słabą silną wolę". Koniec końców był jak zwykle ponoć syty :)
Zdrowia dla Ciebie podlasiaku
Miłej zabawy dla wszystkich
Będę rodzinką w piątek wieczorem ... 3 - 4 osoby :)
Paweł Wassilku na ostanim wyjeździe przyjaciel uparł się i całe popołudnie bełkotał ja nie ja nie ja nie piję. Wieczorem trzymając piankę w ręce, bo obiecał że to jedyny środek p/w bólowy jak będzie przyjmował w ilości jeden no góra dwa ktoś podał mu 100 gram ten patrząc na naszą reakcję powiedział słowa które mi zapadły w pamięć dosyć mocno "a k..wa daj bo ja mam słabą silną wolę". Koniec końców był jak zwykle ponoć syty :)
Zdrowia dla Ciebie podlasiaku
Miłej zabawy dla wszystkich
Blob! juz martwiłem się że nie zaglądasz na foruma. Cieszę się że jesteś! Żałuję że nie będzie Cię w płaskiej, w sumie tak samo jak żałuję że i mnie niestety nie będzie.
Miłej zabawy Wam wszystkim życzę, choć wiem że nie muszę bo Wy podlasiaki i tak zawsze bawicie się na 100%. O tak o ! :)
Nowy, bo zostaniesz z Grupy Podlaskiej oddelegowany, ostatnio w żadnych regionalnych imprezach nie uczestniczysz!!! Żeby to mnie ostatni raz bylo!!!!!
Blob pozdrawiamy i Twoje zdrowie wypijemy!!!
Ivi, wybacz, taki lajf. Obiecuję poprawę "następną razom". A swoją drogą to jeśli mam być oddelegowany to dokąd? Może się skusze :)
Tolku, ja się wbijam z przyczepą we 4(2+2) lub 5 (dziadek), Iza Gołębiowa + ich nowe dziecko Golfik :-), mam jeszcze zapytanie od brata , bardziej wygodnickiego , czy jest jakaś szansa na pokój lub domek? z soboty na niedziele na 3 os. (2+1) ?????? jakiś namiar tele ??
wasilczuk
02.07.2015, 17:55
Hehe Bloobas.
Słaba silna wola.Ja też tak mam.
To co pisałem wcześniej dotyczyło bezpieczeństwa dzieci. Wiadomo- obok jezioro a mnie ciężko armatą obudzić. Na czeźwo śpię "delikatniej".
Okazuje się jednak, że moja żonka zamieniła się i ma wolny weekend więc jadziem cało bando a poprzednie swoje ostrzeżenie, że walę w ryj bez ostrzeżenia jak kto mnie bedzie alko częstował, odwołuję do odwołania.
Biker- Tolek podawał już w tym temacie tel do siebie. Grzebnij kilka stron wstecz.
Właśnie w radio mówią o upałach i jak się przed nimi chronić. Trzeba chować się w cień a my jedziemy na patelnię.
Do zobaczenia jutro wieczorkiem i szerokości.
Wasil, w upały najważniejsze to się nie odwodnić :)
Nas niestety nie będzie, wyjeżdżamy na wywczas w sobotę.
Miłej zabawy, zdrowia.
Witamy serdecznie ,mamy zaszczyt poinformować, jezeli to ma jakieś znaczenie,że "Hajnowka jeszcze nie zhareła" i ma zamiar uczestniczyś , jezeli mozna oczywiście, w tej integracji w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu, jeszcze tylko dzisiaj zaliczyć nocke w pracy , z rana upuszczę trochę juszki w RCKiK co by wieczorem promile szybciej zadziałamy i po krótkiej drzemce ,pakujem się i w 4-kę tzn.ja Jola i nasze maleństwa wbijamy się do Płaskiej ,do zobaczenia zatem i pozdrowionka .
Szkoda, że to ten week. Dalej szukamy z Martą okazji, żeby się do Was wybrać.
Dzis wstawilem sie w stan w jakim powinne odbywac sie poszcegolne konkurencje i powiem szczerze ze sie zalamalem bo w nic nie moglem trafic i dlatego postanowilem zwiekszyc tolerancje.Bo przykladowo trafic do puszki p[o piwie z 5 metrow bez celowania to tylko rewolwerowcy z filmow potrafili to niech bedzie piramidka z 5 puszek.Podczas upalow bedziemy kryc sie w lesie .
i dlatego
Tolku, ja się wbijam z przyczepą we 4(2+2) lub 5 (dziadek), Iza Gołębiowa + ich nowe dziecko Golfik :-), mam jeszcze zapytanie od brata , bardziej wygodnickiego , czy jest jakaś szansa na pokój lub domek? z soboty na niedziele na 3 os. (2+1) ?????? jakiś namiar tele ??
Domek zajety .
Domek zajety .
bu, ale ok, jak chcą niech się dostosują ;-)
Ponury-Zibi
02.07.2015, 22:47
Panie kwatermistrzu ( Tolek) wyjeżdżamy z domku o 18 tej więc będziemy ok 20.
Pozdrowienia i do zobaczenia. Zibi
mareksz007
02.07.2015, 22:58
O żesz, a ja nie mogę, tyle dzieci i dorosłych mógłbym zgorszyć.
Alkoholu bez %, śniegu mrozu i morze deszczu Wam życzę.
oooo fajno się robi!!! Tomku dobrze, ze Hajnowka nie zhareła, bedzie za co toasty wznosić!!!
Rafwro jak nie przyjedziecie na Rajd jesienny to pomyśle,ze nas nie lubicie!!!
My dotrzemy jutro więc spokojnie się dziś integrować i wioski mnie nie roznieść!!!!
Basen zakupiony !!!. Będziemy głosować na mis/mistera mokrego podkoszulka:D.Kisiel o smaku...... się wsypie będzie :Thumbs_Up:.
delfin697
03.07.2015, 22:07
no i się nie udało , jutro do roboty
Marta_BWM-BBI
05.07.2015, 22:51
Dziękujemy bardzo za wspaniały czas! Super ekipa i wspaniałe miejsce. Będziemy wracać,nie tylko na integrację!
Tomas_XRV
05.07.2015, 22:51
Właśnie dojechaliśmy na bazę, jestem zajechany i napisze krótko było ZAJEBISCIE
wasilczuk
06.07.2015, 09:01
I my dziękujemy za 3 dniową patelnię.
Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie uda się wypić browara na kraciastej kanapie.
Hej sokoły przyjeżdżajcie ......... a co tu pisać!!!!!
Wasil masz kanapkę w kratkę, na pewno wrócimy tam niebawem!!!!!!!
Ponury-Zibi
06.07.2015, 10:14
Sie działo ..........
Oj tak Zbychu działo !!!!!!
Zapomniałem dodać fotkę naszego wozu transmisyjnego:haha2:
Bardzo lubię te nasze Podlaskie integracje, takie miłe, spokojne, rodzinne :haha2:!!! Zdjęcia wymiatają!!! Dziękuje wszystkim uczestnikom, że przybyli, byli i przetrwali!!!!!!!! Uprzejmie donosze wszystkim, iż WIR ma nawet pomost swój prywatny :bow: i zawiązała się nowa organizacja ale jej działalnośś jeszcze nie jest do końca znana:D!!! Do następnego ujrzenia!!!
Oj pany dopiero teraz wraca do mnie zycie!
Tolek życie z Podlasiakami w weekend ,to jak przewalić 17 lat w legii!!!!!!:haha2:
I ja pragnę wsiem podziękować, a po ślimakowym śniadanku tempo mi zwolniło i dopiero wróciłem do domu, po oddelegowaniu rodziny na inne miejsce :-)
Tolku, jak rzekłeś, mus w sierpniu tytułu bronić, ustalajcie termin, kapele i przybywamy !!! Może tylko jakiś bypass na wątrobe na ten czas wydumać... kropelki zdrowe, ale w takiej ilości to ojoj ...
Dzięki wielkie za gościnę i obiadki
Ponury-Zibi
06.07.2015, 18:33
Upał i kropelki spowodowały nierozegranie żadnego meczu w gałę .
Turniej więc został przeniesiony na termin sierpniowy. HE HE....
Ponury-Zibi
06.07.2015, 18:36
Wóz. transmisyjno transportowo spustowy.
Tomas_XRV
06.07.2015, 23:49
Dzięki za świetny weekend :)
Golfik z magicznym bidonem od czasu do czasu się pojawiał ale ciężko było mu odmówić :)
Działo się działo :)
https://youtu.be/athLwh7wA1g
https://youtu.be/3qsLR0DoaG4
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb1e693855a0.jpg (http://naforum.zapodaj.net/eb1e693855a0.jpg.html)
WojtekBBI obiecuję że przywiozę Ci święty obrazek od Ojca Dyrektora :)
... podziękowania wszystkim za zwariowany weekend :) ... teraz czas odpocząć
... co by przypomnieć sielankę :)
Tomas_XRV
13.07.2015, 13:59
Camping extra jak statek kosmiczny wygląda
a tej klimy w kamperu to wszyscy zazdraszczali.... no ale my z Golfikiem na sieste po kartaczach i zupce skryliśmy się w tajemnej, zimnej Tolkowej piewni :-)
Pozdrawiam z Torunia Podlasiakow.No i was Toruniaki
Teraz jem w Musi wlasnie:D
Tomas_XRV
14.07.2015, 19:46
A Tobie chciało sie tu przyjechać tu nic nie ma :) jedź do ojca dyrektora, trzeba było dać znac to bym oprowadził po starówce. Do kiedy w CT?
O takie oo mam zdjęcia ;)
Do jutra jestem.Podrówka rolniki kaskadery!!!!!!!!!
O matko jedyna gangsterzy z Podlasia, pomodle się zaraz u ojca Rydzyka amen.
Tomas_XRV
14.07.2015, 21:00
Na mieście dziś bawicie sie z Georgem :)?
Tomas_XRV
14.07.2015, 21:34
Honorowy :)
Jutro wyśle go do planetarium.:D.
Tomas_XRV
14.07.2015, 22:16
No no po zdjęciu widzę ze w baju już był :)
robertG7
15.07.2015, 18:54
Gangsterka Bielsk Podlaski o/ Juchnowiec
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.