View Full Version : XIII VIR-rejli na Podlasiu!!!
Serdecznie zapraszamy 24-26 kwietnia 2015 r. na XIII VIR-rejli na Podlasiu, czyli tańcowanie na sianie!!!!!
Pomimo zmienionej nazwy Rajd nie zmienia swego charakteru, czyli "nie będzie niczego"!!!!!
Zaklepujcie urlopy, szczegóły niebawem .:D
8nnpKneW0Pc
Paweł - K
08.04.2015, 23:59
Dobrze wytypowałem z urlopem. Jedziem..:at::zdrufko:
Lucky Luke
09.04.2015, 01:40
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_qREQx7aSfYgb8Hu0Q4wIpYGb0WHVCNw2.jpg
juz mialem napisac:
1. Redrobo
ale moze w tym roku nie listujmy:) i tak wiadomo, ze kto moze to bedzie....
mareksz007
09.04.2015, 07:45
1. Redrobo i brat
7. mareksz007
Słaba pogoda w tym roku, błota mało.......
Słaba pogoda w tym roku, błota mało.......
no i w dodatku sprzedaż oleju spada
Słaba ale sprzyjająca bobrom, już szykują na Sebę zasadzki :)
Zdaje sie Mareksz007 tesknil za kobieta co sie zna na bobrach...
Błota duuuuuuuużo , tylko trzeba wiedzieć gdzie, Seba, jak żeś porwał łańcuga, to z łysym dobre błotko znaleźliśmy, nawet XR-a staneła w błotku ;-)
1. Redrobo i brat
7. mareksz007
x. Biker
1. Redrobo i brat
7. mareksz007
x. Biker
13. Kisiel - przyjeżdżam, a co :)
Z soboty na niedzielę w czasie przemieszczania się na kolejny nocleg,zorganizowałem niespodziankę w postaci miłej dla oka obserwacji czegoś bardzo ciekawego.Mam nadzieje że się spodoba bo jest co oglądać.Pozdrawiam do zobaczenia w 1 punkcie noclegu.
ty obiecujesz, a niespodzianka sobie do tego czasu pojdzie...
WojtekBBI
10.04.2015, 08:17
Z soboty na niedzielę w czasie przemieszczania się na kolejny nocleg,zorganizowałem niespodziankę w postaci miłej dla oka obserwacji czegoś bardzo ciekawego.Mam nadzieje że się spodoba bo jest co oglądać.Pozdrawiam do zobaczenia w 1 punkcie noclegu.
I co znowu mam moze d..e pokazywac?!?!
Wojtek tym razem,zapewne ktoś ci pokaże:D
Niech każdy pokaże to co ma najlepsze albo ostatnio umyte.
wasilczuk
10.04.2015, 21:40
Ostatnio to ja afrykę mył jakieś dwa lata temu.
mareksz007
10.04.2015, 22:09
No to ja Wam !
Wsiem pokaże
całą zimę strugałem
także nie myty, Niemiec płakał jak odjeżdżał oryginalne ślady łez na felgach54415
54416
54417
54418
54419
mareksz007
10.04.2015, 23:09
El kawałek Litwy dziś wzdłuż Niemna przejechałem i jak ? Właśnie, na górce pogańskie bożki, 20-30 ppm i schodki jak na "pachołka". Drewniane stopnie i przed głazami Oliwa, tylko mało bukowych drzew, tak, fantastycznie było , nawet chciałem dzwonić tylko romingu brakło.
El czerwiec- lipiec jadę z kumplem wzdłuż Niemna do ujścia na rowerku.
Przed imprezą dobrze jest prześwietlić rynek trunków, fachowa recenzja online.
OUQpdQ2YVqY
:haha2::haha2::haha2: dobre .A co na to VIR ?
ŁukaszBIA
13.04.2015, 18:02
Nazwa zmieniona to i chętnych mało. . Chyba że Wira się przestraszyli :)
Przestraszyli się czy nie i tak ich wciągnie VIR w głębiny!!!!!!!
mareksz007
13.04.2015, 21:17
A mówiłem, że "niczego nie będzie"
Zobaczycie, że wszystko będzie. Trzeba tylko przyjechać;)
Dyskusja pewnie się ożywi po podaniu szczegółów. Zaczną się pytania o opony i kolor kaleson:)
Cibor klv
13.04.2015, 22:43
Anatomia upadku Rajdu Podlakiego...został wciągnięty przez VIR. :D
roger ktm
14.04.2015, 09:14
W tym roku frekwencja może być słaba, bo jakaś taka ogólna przypadłość naród dopada : https://www.youtube.com/watch?v=uLmqE5j-dDg
A czy bedzie więcej błota czy dróg leśnych? będą brody? Ile km bedzie miała trasa? Czy każdy musi mieć swój namiot? Ogórki kiszone będą? Mam śpiwór do 9 stopni, ok? no i z tylu 8 letniego mitasa, dam rade? Reflektujecie w półwytrawne wino?
Bo zastanawiam się czy przyjechać :D:D:D
A na anakach przejadę trasę ? Jak seba poprowadzi to na pewno :)
Reflektujecie w półwytrawne wino?
jeszcze może seł fłancuski ;)
jeszcze może seł fłancuski ;)
będzie ser spod laski tylko :)
będzie ser spod laski tylko :)
jeszcze może być e-damski lub e-męski. Tylko nie jestem pewien spod czego on :)
WojtekBBI
14.04.2015, 14:28
A czy bedzie więcej błota czy dróg leśnych? będą brody? Ile km bedzie miała trasa? Czy każdy musi mieć swój namiot? Ogórki kiszone będą? Mam śpiwór do 9 stopni, ok? no i z tylu 8 letniego mitasa, dam rade? Reflektujecie w półwytrawne wino?
Jedno wiem napewno ubieraj zielone kalisraki
a nie brązowe, na nich mniej widać i podobno dziewczyny lubią
WojtekBBI
14.04.2015, 14:37
a nie brązowe, na nich mniej widać i podobno dziewczyny lubią
Braz robimy we wlasnym zakresie... Co do dziewczyn ze lubia to ostatnio glosno o tym...
Braz robimy we wlasnym zakresie... Co do dziewczyn ze lubia to ostatnio glosno o tym...
ale te za brązowe dostają zielone
Ivi podaj prosze lokalizacje :)
ŁukaszBIA
14.04.2015, 17:22
Podlasie! chyba. .
Myślę, że gdzieś pomiędzy Wiżajnami a Siemiatyczami.
Chłopaki nie ta mapa.Wiem co piszę, więc proszę o przyszykowanie się w daleką podróż!!!!!
czyli zamiast blota, slona woda i skaly... no nie wiem.
Po drodze do CRO jest dużo błota.
Chłopaki nie ta mapa.Wiem co piszę, więc proszę o przyszykowanie się w daleką podróż!!!!!
A to na tych kostkach i singlach jedziecie taki kawał to pewnie kichy będziecie transportować tak jak kiedyś przez ramie :) a to już kiedyś na Podlasiu było
Sebazaz dziękuje! na miejscu zapytam o droge:D.Z drugiej strony to dobry pomysł na zlot.''gdzieś na podlasiu''.....miejsce? tam gdzie spotka się najwięcej.W imie imprez nieplanowanych,które jak wiemy sa najlepsze.
WojtekBBI
15.04.2015, 08:55
Sebazaz dziękuje! na miejscu zapytam o droge:D.Z drugiej strony to dobry pomysł na zlot.''gdzieś na podlasiu''.....miejsce? tam gdzie spotka się najwięcej.W imie imprez nieplanowanych,które jak wiemy sa najlepsze.
Drogi Plaku!
Czytam Twe prośby i serce mi się kraja dlatego z narażeniem życia postanawiam uuchylić Ci rąbka tajemnicy odnośnie lokalizacji rajdu.
Wjeżdżając na Podlasie niewazne z której strony jedz 2 godziny prosto następnie za wójta chata skręc w prawo i po godzinie przy drewnianym kamieniu w lewo jeszcze tylko 2 km i jesteś u celu pozdrawiam
I jeszcze zapytaj lokalsa o drogę, a jak usłyszysz kierunek "natarenke" to jedź i szukaj tej "natarenki"!
Kto zrobi sweet focię tam:
https://www.google.pl/maps/@44.285702,15.123286,3a,75y,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sYv119N0cX1rz6n_j7n7r3A!2e0
Kto zrobi sweet focię tam:
https://www.google.pl/maps/@44.285702,15.123286,3a,75y,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sYv119N0cX1rz6n_j7n7r3A!2e0
a dyrekcja VIR-a co przewiduje za foto tz jakie bonusy , bo wiesz Seba to nie są tanie żeczy ;)
strobus1
15.04.2015, 11:32
Plaku szukaj takich oznaczeń
Wolly, o nagrody to trzeba pytać dyrekcję. Może to będzie uścisk dłoni prezesa albo inna równie cenna nagroda np. w płynie;)
w nagrodę worek błota z podlasia
Wolly, o nagrody to trzeba pytać dyrekcję. Może to będzie uścisk dłoni prezesa albo inna równie cenna nagroda np. w płynie;)
Jak w płynie to ok :) a Ty przypadkiem nie dyrekcja od odcinków dojazdowych bo inaczej będzie wiało nudą ; a tak do prezesa Froga niech poda chociaż koordynaty dla zmylenia wroga może zmienić wartości minutowe tak trochę żeby mniej więcej było wiadomo gdzie ORZEŁ ma wylądować
Serdecznie zapraszamy 24-26 kwietnia 2015 r. na XIII VIR-rejli na Podlasiu, czyli tańcowanie na sianie!!!!!
Pomimo zmienionej nazwy Rajd nie zmienia swego charakteru, czyli "nie będzie niczego"!!!!!
Zaklepujcie urlopy, szczegóły niebawem .:D
Dajta te szczegóły bo małżonka musi wiedzieć gdzie jade :umowa:.
czy ty wiesz jaka moze byc kara za wysprzeglenie sie ze szczegolow? nie da sie tego ogarnac trzezwym umyslem.
kara może być taka że będę siedział w domu ;)
Wolly zemnie prezes jak z huj... mlotek.A z resztą tam gdzie będzie 1 nocleg,jest dużo brzozy i mgła straszna, nawet orzeł będzie miał problem z lądowaniem.Potem żeby nie było płaczu!!!!!!!!
To w takim razie trzeba brać paszporty w karman a wklejka wizowa to u kogo będzie i kto wypełni wremiennyj woz .I panie wklej koordynaty choć jedną N lub E bo orzeł w nie w takie mgły i lądował a jakieś brzozy mu nie straszne bo un jest jak FENIX a czasu coraz mniej i nie wykręcić się tajemnica VIR a bo dobrze wiesz źe wróg czówa
Dajta te szczegóły bo małżonka musi wiedzieć gdzie jade :umowa:.
Kudłacz, szczegóły są takie że w dniach 24-26/04 nie ma Cię w domu. Powiedz małżonce jakąkolwiek lokalizację, najwyżej naniesiesz zmiany jak już będzie dokładnie wiadomo gdzie to. O tako
Wolly, a Ty szykuj motór. Ewentualnie jakiś inny ekonomiczny pojazd z noclegownią w sobie
Kudłacz powiedz Niziołkowi,że jedziesz do Kowaxa :D na pewno nie będzie się martwic o Ciebie!!!!!!!!!! Szczegóły są takie,że będzie fajnie :kumbaya:!!!! VIRrrrrr ...........
Znaczy podlaski VIR w butelce, regionalnym szum jak zwał tak zwał ale trzeba mieć zdrowe bebechy
robertG7
15.04.2015, 19:19
VIR wirem, ale czy przybysze wiedzą co ich czeka po odszyfrowaniu tego skrótu?
WojtekBBI
15.04.2015, 19:32
VIR wirem, ale czy przybysze wiedzą co ich czeka po odszyfrowaniu tego skrótu?
Podobno można sprowadzić na siebie klątwę Damy Trytytkowej albo zastać swój motocykl lewitujacy 3m wyżej niż był zaparkowany:confused:
WojtekBBI
15.04.2015, 19:45
Podobno Dama atakuje tylko najprzystojniejszych facetów na rajdzie... plotka głosi ze ów nieszczesnik po przebudzeniu dostał sygnał do mózgu od kupy ze spotkanie w spodniach ale dopadło go wielkie zdziwienie jak przy probie otwarcia namiotu za suwakiem podążał drugi suwak uniemożliwiając mu wydostanie się na zewnątrz a czasu robiło się coraz mniej....
dlatego strzeżcie się!
Wojtek BBI przeczytałem ze zrozumieniem Twój post nr 69 i śmieję się już 0.5 godziny.
Do zobaczenia na rajdzie.
ps. Mam nadzieję że opowiesz co było dalej.
Ojaaa przypomniałes mi Wojtek o klątwie Damy Trytytkowej, którą zwabiło ciche pochrapywanie przystojnych rajdowników:haha2:
wasilczuk
15.04.2015, 23:39
Następnie zwabił ją zapach mielonki, którą właśnie natenczas otworzył inny, równie przystojny osobnik. On jednak był bardziej zaradny i mniej oszołomiony domowym alkoholem i za pomocą swojego scyzoryka, który zawsze ma w kieszeni, zdążył wydostać się z namiotu w ostatniej chwili (zdążył oddalić się tylko w okolice cienia rzucanego przez sąsiedni namiot). Teraz, już w błogim nastroju i czując się lekko po utracie 1,5 kg masy ciała zabrał się za otwieranie mielonki swoim legendarnym scyzorykiem. Gdy był już w połowie okręgu wycinania pokrywki, kątem oka zobaczył zbliżającą się damę. Scyzoryk się łobymsknoł i czarach po palcu. Alaboga! Jucha się leje no to sip palucha do gęby. Po chwili wyjął go jednak bo przypomniał sobie, że 3 minuty temu posługiwał się liściem łopianu, przez który ów palec zdołał się przebić.
pękne Wasilu, masz talent :)
Wasil. Czy ta opowieść oznacza, że rajd wychodzi z krzaków i jego nowe hasło to"sranie w łopianie"?
WojtekBBI
16.04.2015, 09:15
Następnie zwabił ją zapach mielonki, którą właśnie natenczas otworzył inny, równie przystojny osobnik. On jednak był bardziej zaradny i mniej oszołomiony domowym alkoholem i za pomocą swojego scyzoryka, który zawsze ma w kieszeni, zdążył wydostać się z namiotu w ostatniej chwili (zdążył oddalić się tylko w okolice cienia rzucanego przez sąsiedni namiot). Teraz, już w błogim nastroju i czując się lekko po utracie 1,5 kg masy ciała zabrał się za otwieranie mielonki swoim legendarnym scyzorykiem. Gdy był już w połowie okręgu wycinania pokrywki, kątem oka zobaczył zbliżającą się damę. Scyzoryk się łobymsknoł i czarach po palcu. Alaboga! Jucha się leje no to sip palucha do gęby. Po chwili wyjął go jednak bo przypomniał sobie, że 3 minuty temu posługiwał się liściem łopianu, przez który ów palec zdołał się przebić.
Wasil pozwól że dodam cześć w łopianie
otóż po tym jak on sam teleportowal się w łopian i zajął "pozycję na belce" będąc na etapie wyjścia z progu" jego oczom coś się ukazało. Jakoż wzrok był jeszcze nie ostry a obraz rozmazany dostrzegł niewielką postać z lekka wpadając w odcień czerwieni. Pomyślał se tylko jedno Matko Boska z którego kolwiek bądź obrazka ratuj! Nadmiar złego ta postać rzekła do jego samego
Babciu babciu dlaczego masz takie duże czerwone oczy?
Czując z lekka dyskomfort psychiczny szybkim ruchem poprawił celulit na rzesach i stanowczy głosem rzekł
Bo sra... co?! Babciu? Jaka Babciu?!
i w tym momencie tajemnicza postać niczym bańka mydlana znikła z tego świata...
Po 2 sekundach intensywnego myślenia
mam to te Lubliniaki i ich termosik z paliwem rakietowym daje takie fazy!
Cała ta sytuacje skwitował tak
"Jak ja nie cierpię pić wódki :D"
Jaki z tego morał
"Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilosciach"
a potem było:
- stary budź się, zasrałeś cały namiot
Cibor klv
16.04.2015, 09:54
Piękna proza Wasilu.
Hmmm musi na Rajdzie zrobimy kankurencję na najlepszą historię z Damą Trytytkowa :)
Z tego co wiem to tak bedzie:https://www.facebook.com/RMotoSerwis/posts/651516598293870
Po kolei dla wszystkich ,przynajmniej troche czesci zamiennych pojawi sie na rynku wtornym he,he...
Na górze trzeba dwóch z siatką i trzeciego z papierem.
Nieładnie samemu się zgłaszać do swojej propozycji konkursu, ale fotka nie jest mojego autorstwa.
No ładnie, wyglądasz Seba jakbyś miał już wódę za sobą a teraz spokojnie czekasz na R. Ładna propozycja ;]
No Panie i Panowie muzycznie już lecimy.Stroje tak jak w teledysku przewidziany konkurs Mis VIR i Mister VIR.https://www.youtube.com/watch?v=xYvjwr_ffsM
Frogu, a może zamiast panterki:
http://allegro.pl/przebranie-biker-spodnie-motocyklowe-xl-i5257275226.html
Frogu, a może zamiast panterki:
http://allegro.pl/przebranie-biker-spodnie-motocyklowe-xl-i5257275226.html
a potem tańce:
c5IpWNOyD6E
WojtekBBI
17.04.2015, 09:07
Nie no jak Wy za platformy naciskowe sie bedziecie przebierac to ja korek od wina zabieram ze soba
To i kalesonom na dobre wyjdzie:)
siemek555
17.04.2015, 11:51
1. Redrobo i brat
7. mareksz007
x. Biker
8.siemek555
Nie no jak Wy za platformy naciskowe sie bedziecie przebierac to ja korek od wina zabieram ze soba
Nic się nie bój. Preferujemy wyłącznie brzydali
wasilczuk
17.04.2015, 20:08
Korek od wina to i na miejscu powinien się znaleźć ale uważam, że to słaba metoda bo jest to środek zewnętrzny czyli dla całkowitego bezpieczeństwa musiałbyś mieć go na miejscu od popołudnia w piątek do południa w niedzielę. Trzymanie go np. w kieszeni jest niebezpieczne, bo może zabraknąć czasu na jego zastosowanie.
Uważam, że lepsza i skuteczniejsza metoda to nie stosować liścia łopianu. Powinno odstraszyć to intruza a jeżeli nawet nie odstraszy, to otarcia będą mniejsze.
Jak dobrze ze moj korek od wlewu paliwa, jest na kluczyk:haha2:
czy nocne wilcy też będą?
W tych rejonach jest gdzieś dama trytytkowa,jak zaatakuje też będziesz wył jak nocny wilk:D
mareksz007
17.04.2015, 21:18
http://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-bialystok,cId,1197
Nie będzie padać = brak błota :mur:
Jak to Kononowicz mówił niczego nie........
"http://pogoda.interia.pl/prognoza-dl...ystok,cId,1197 (http://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-bialystok,cId,1197)
Nie będzie padać = brak błota :mur:"
Pogadaj z Sebą. On nawet na pustyni w najgorętszy miesiąc błoto znajdzie.:)
wasilczuk
17.04.2015, 23:27
Jak dobrze ze moj korek od wlewu paliwa, jest na kluczyk:haha2:
W takim razie podaj średnicę wylotu wydechu i czy jest db killer.
Wasil średnica wydechu hmmm?. Z ogórków kiszonych to ja jeszcze nie strzelał z wydechu:D.
WojtekBBI
18.04.2015, 20:04
Wasil średnica wydechu hmmm?. Z ogórków kiszonych to ja jeszcze nie strzelał z wydechu:D.
mnie wejdzie pamidor jak sie wyjmie debekilera
rozchlapciocha z twojego wydechu
ranne kakao, pierwsza krew :)
mareksz007
19.04.2015, 22:14
Podlasie kolarstwem stoi. Sporo osób lubi pedały.
Michał "Kwiatek" pokazał dziś super klasę brawo
http://rowery.org/2015/04/19/amstel-gold-race-2015-triumf-michala-kwiatkowskiego/
mareksz007
19.04.2015, 22:20
O kurcze już za naście dni rajd
https://www.youtube.com/watch?v=CYCibLlDlrY&feature=youtu.be
mareksz007
19.04.2015, 22:24
I tyle z Was zostanie jak tu się zjawicie
https://www.youtube.com/watch?v=4d-5V_uASJ8&feature=youtu.be
mareksz007
19.04.2015, 22:54
Trasa Sebowa
Marek, wszystkie filmy prywatne
mareksz007
19.04.2015, 23:06
Ok nie wiem jak,ale może coś zmienię
dzięki
mareksz007
19.04.2015, 23:08
Luknij jak teraz
mareksz007
19.04.2015, 23:21
Jak sądzicie Seba włączył by wycieraczki w tym momencie?
21 min
marek co tak malo filmikow pusciles, znowu karta nawalila hehe
mareksz007
19.04.2015, 23:30
Leon masz racje mało.
Ale co się będziemy chwalić jak droga wyglądała
https://www.youtube.com/watch?v=sWbNEKl0-zQ&feature=youtu.be
mareksz007
19.04.2015, 23:47
Podobno to Łośkoty tak mówił Leon, podlasiak z bagien.
Rzeczywiście zapierdala ich masa wzdłuż drogi.
https://www.youtube.com/watch?v=WNs3JFIxyaw&feature=youtu.be
No fajna czaszka.Legenda głosi że to pozostałość po osobniku który zgubił się na RAJDZIE PODLASKIM.:D
Podobno to Łośkoty tak mówił Leon, podlasiak z bagien.
Rzeczywiście zapierdala ich masa wzdłuż drogi.
https://www.youtube.com/watch?v=WNs3JFIxyaw&feature=youtu.be
oj Marek Marek, masz ty wyobraźnię
-3ke1q65jcE
WojtekBBI
20.04.2015, 07:47
Czaszki brzozy agenci przebrani za łosie bedzie wesolo
No czarnuchy, oto namiary na bazę.Powodzenia!!!!!
SzymonBBI
20.04.2015, 19:30
Nasz menagieer artystyczny czyli "Durszlak" zaproponował nam ładną piosenkę. Postanowiliśmy ją mianować hymnem naszego VIRowego spotkania. W związku z czym wszyscy uczestnicy zobowiązani są naumieć się ją na pamięć. :D
XvdHT6G_m5U
To prawie tydzien przed, prawie jak przedwczesny wyprysk;)
no i zajebiście i mam już wyznaczonego tracka offem z Turośni Kościelnej. iiiiiiiiiiiiiiiiha
a nocleg w tym samym miejscu czy się przemieścimy?
Paweł - K
20.04.2015, 19:41
Miejscówka zacna !!!!
wasilczuk
20.04.2015, 20:03
Siedziała na sośnie
płakała żałośnie
mamulu tatulu
kiedy mi łobrośnie
łobrośnie łobrośnie
jak na byku skóra
tylko pozostanie
do je***nia dziura
...........
czekamy na dalsze i nowe ekscytujące zwrotki tego legendarnego przeboju
WojtekBBI
20.04.2015, 20:06
Siedziała na sośnie
płakała żałośnie
mamulu tatulu
kiedy mi łobrośnie
łobrośnie łobrośnie
jak na byku skóra
tylko pozostanie
do je***nia dziura
...........
czekamy na dalsze i nowe ekscytujące zwrotki tego legendarnego przeboju
coros moja mila jeszcze jest za mloda
jeszcze ci lobrosnie jak zydowi broda
SzymonBBI
20.04.2015, 20:07
Cieszy się Maryśka,
Że jej cycki rosną.
Przedział też ją swędzi,
Będzie dawać wiosną.
wasilczuk
20.04.2015, 20:11
Buhaahaa!!
Się zaczęło!!
Brawo panowie!!
Wygraliście po zegarku, które musicie sami sobie kupić na rynku.
wasilczuk
20.04.2015, 20:16
Przypomniało mi się sprzed kilku lat
"Tato zaśpiewaj majtki całe w kale"
WojtekBBI
20.04.2015, 20:21
Przypomniało mi się sprzed kilku lat
"Tato zaśpiewaj majtki całe w kale"
pewnie Bogdan do Tadzika :haha2:
Wyznaczając trasę nie opodal noclegu zobaczyłem magazynek z.......
Ja tez chce zegarek!!!
"Żeńcie się chłopaki,
Będziecie żonaci,
Będziecie se sypiać
Z babami bez gaci"
Czyli liczymy że kobity bez gaci przybędą?:)
czyli liczymy że kobity bez gaci przybędą?:)
54605
wasilczuk
20.04.2015, 23:22
Ruchanie i wódka
to zabawa krótka
wielkie pożądanie
słabe wykonanie
Wasil Twoja zwrotka to jak nic dla VIRu sie nadaje:D
cos czuje ze Atom nie spi, tylko rzezbi zwrotki...
aha dodam: za najlepsza zwrotke funduje wspaniala nagrode - profesjonalny zestaw - surwiwal pak
WojtekBBI
21.04.2015, 08:06
Jedzie pociag jedzie
Po stalowym moscie
A ja bym pojezdzil
Po mlodym zaroscie
mkną motury przez pola
błota, rzeki, piachy,
by sie obornikiem
ujebać po pachy
Zostajemy w wilgotnym klimacie:
Zawsze na Podlasiu
jest pojezdka dobra
jest i sranie w krzakach
i czochranie bobra.
ja nie poeta, niech ktos to zlozy w kupe, doda jakis refrenik co 3 zwrotke i bedzie git:
nagroda: zestaw surwiwal pak:)
a tam dodam:
smrodek z pachy bije
i ze spodni z lekka
wazna jednak tylko
dzida trzoda i najebka
jeśli baba puści
jeśli tu przyjedziesz
zjesz i ciut popijesz
motura ujebiesz
WojtekBBI
21.04.2015, 09:24
Dama Trytytkowa paczy
Ktory chlop morowy
Z rana moze byc zdziwienie
Na majtkach pas startowy
Jedzie Tosiek w błocie
na łysych oponach
największą nagrodą
jest brąz w kalesonach
duzers04
21.04.2015, 10:03
Pas startowy bedzie z rana
Bolesc glowy tez gwarantowana
Blota pelna bedzie Krolowa
I zadowolona Dama Trytytkowa
Ze chlopy na Podlaskim pojechali
I sie przed nia zastrachali
Ze az z rana kazdy VIRowy
Mial .. no wiecie... pas startowy
Podlasie Podlasie zawsze wszystkich gości
Za to Podlasianie mają znajomości
Krakusy z Krakowa walą na Podlasie
bo tam na śniadanie dają po kiełbasie.
Poznaniaki z rana będą pić szampana.
A słoiki z Wawy mają garść zabawy
W głowach wszystkich gości kiełkuje gen zazdrości
Bo na Podlaskim z rana
samogon jak śmietana.
Ale będziemy mieli utwór!!!!!!!!!
Złomku bedziesz musiał nakręcic wykonanie!!!!!!!!!!!!!
Dama Trytytkowa
niezła cichodajka
choć namiot zamknięty
pogłaszcze cię w jajka
jak ona to robi -
podlaską zagadką
rano ślad zostawi
brązową pomadką
haha, mickiewicz mógłby się uczyć ATomku od ciebie
Zrób Siwy edycję posta i wstaw swoje cztery linijki :):)
motoMAUROxrv
21.04.2015, 14:02
Iwonko, to ja też coś dorzucę - bo wspomnienia wciąż bardzo żywe... :rolleyes::lol8::bow:
Znowu Podlasiaki
w puszczę zapraszają,
-każą srać po krzakach,
w gacie zaglądają...
samogon szykują
po litrze na łebka,
- bo tam oprócz dzidy,
trzoda i najebka...
trasa zajebista !
Afry glebę ryją
- najpierw się ubłocą,
potem w rzekach myją...
pędzą tszodowniki...
czasem któryś stęka,
jak motór podnosi,
ale nikt nie pęka!..
Dzielnie jadą Dziołchy,
-Chopy pomagajom..
jak która przyglebi
od razu stowajom!
-Jeden czyści spodnie,
drugi trzepie bluza
a dziesięciu zszywo
- oczka we rajtuzach..
Na każdym postoju
- by nie było draki,
wszyscy prewencyjnie
odwiedzają krzaki!
Chociaż po przejażdżce
lekko jest na duszy,
w butach chlupie woda
- ale w gębie suszy...
Ogień już się pali,
iskry w niebo biją,
- wreszcie tszodownicy
samogona piją!..
Podlaski samogon
tutaj polewajom,
- i jeden drugiemu
"w ryj" zapodawajom...
Nikt też nie jest głodny,
i w brzuchach nie burcy,
każdy kto chce wcina...
- chlieb, smalec, ogórcy!..
Impreza udana,
- zawsze trwa do rana,
porządku pilnuje,
"Trytytkowa Dama" !!!
Konieczna jest czujność,
by nie zalać głowy...
- bo w "komie" kontrola,
kto ma "pas startowy"!?!..
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
(proponowany) REFREN :
-Tu prawie każdemu,
piasek w zębach trzeszczy...
- w końcu Rajd Podlaski
to nie zlot dla leszczy!..
Coby nie zanudzać, tak z rozpędu dodam jeszcze jedną, -bardziej osobistą zwrotkę :Sarcastic: ;)
Znów nie mogę przybyć! /lub/ "-I znów koniec Rajdu" (tak na zakończenie zlotu)
- aż żal dupę ściska,
że nie będę widzieć
Waszych mordek z bliska...
:at::zdrufko::chleje::friday::lobby::kumbaya::blue s::at::lc8::at: :drif:
mareksz007
21.04.2015, 14:29
A jakiś nieskomplikowany refren co nawet ja mógłbym odśpiewać miedzy zwrotkami możecie stworzyć
motoMAUROxrv
21.04.2015, 14:35
A jakiś nieskomplikowany refren co nawet ja mógłbym odśpiewać miedzy zwrotkami możecie stworzyć
- Na tą okoliczność proponuję moją szóstą... :D
- Na tą okoliczność proponuję moją szóstą... :D
Marek po 24.00 juz tego nie ogarnie:) musi byc cos latwiejszego:
np: hej hej hola - rolnicza dola:)
motoMAUROxrv
21.04.2015, 14:57
Marek po 24.00 juz tego nie ogarnie:) musi byc cos latwiejszego:
np: hej hej hola - rolnicza dola:)
Eeee..tam, - jak ten tekst zdąży przelecieć kilkadziesiąt razy do tego czasu, - to prędzej ochrypnie niż zapomni... :lol8: :kumbaya:
Mauro jak to znowu nie przyjedziesz????? Jak ja przetrwam Rajd bez Twoich malutkich, magicznych buteleczek :D???
Mam nadzieję, ze na IZIm bedzie nam dane samogonki się napić!!!!
Naucz się na blachę
Ref
OJ DANA, OJ DANA
OJ DANA OJ DANA
OJ DANA OJ DANA
OJ DANA OJ DANA
motoMAUROxrv
21.04.2015, 15:39
Mauro jak to znowu nie przyjedziesz????? Jak ja przetrwam Rajd bez Twoich malutkich, magicznych buteleczek :D???
Mam nadzieję, ze na IZIm bedzie nam dane samogonki się napić!!!!
- Łokrutna bida z nędzą trzyma mnie ciągle w swojej mocy.. :vis:
Poza tym, właśnie w ten "łikent" moja rodzicielka obchodzi okrągłe urodziny, - i nie ma opcji aby się gdziekolwiek wymknąć.
Choćby nawet na Twierdzę Kłodzką (bliżej)
Jak mi nędza i wierzyciele popuszczą, i nie "padochnę" do tego czasu, - to może podjadę na IZI tak "z partyzanta"...
-Miło by było znów się z Wami trafić... :drif: :zdrufko:
Sluza nie tak:
Oj dała oj dała
Oj dała oj dała
Tak dała aż się zesrała.
ViR - Vodka i Rymowanie :)
ATomku rozszyfrowałeś nasza tajną nazwę :D
mareksz007
21.04.2015, 20:13
A nie Vódka i Rzygowanie?
Mauro już zakuwam,
VIR to mam teraz przed wyjazdem ale już sie cieszę na spotkanie z Wami i z Damą Trytytkową . Ivi zacna miejscówka i oby kalumnia dojechała :)
To jak już hymn wszyscy zakówają to ja trochę szczegółów przedstawię.
Symboliczna zrzuta 25 zł (należy w domku zapakować w torebeczkę foliową 25 zł bez reszty, schować daleko od portfela, co by nie przepić :D) zebrana będzie w sobotę z samego rania.
Tradycyjnie kasę zbieram ja :cool:.
Pierwsza miejscówka wiadomo gdzie, druga jest równie urokliwa więc co by nie umniejszać ich uroku uprasza się o NIE ORANIE!!!!
Delikwentów, którzy się nie dostosują dopadnie klątwa Damy Trytytkowej!!!!
Chłopaki przygotowujący trasę zadbali o miejscówki, gdzie będzie można poorać.
Jedzonko i piciu we własnym zakresie.
Kaliumna raczej dojedzie, prawda Frog??? Jednak nie zwalnia to z obowiązku nauki hymnu, Wasil obiecał, że weźmie gitarrę :kumbaya:.
Ach.......... jeszcze 2 dni!!!!!!!!
A takie motury tez beda???
Ivi kaliumna będzie!!!!!. Tolek zapewne nie którzy się stoczą na sranie po krzakach!!!!!!!!!!
Wydaję apel do uczestników przyjezdnych i nie tylko.Proszę o spokojną i rozważną jazdę na odcinku Monki - Osowiec ze względu na ŁOSIE,Jest tego teraz naprawdę sporo i trzeba mieć oczy szeroko otwarte.Powodzenia szczęśliwej ,miłej,bezpiecznej jazdy.ZAPRASZAMY grupa wsparcia VIR-u
Proponuję wydruk ostatecznej wersji powielony na xero celem powiększenia grona śpiewających:)
WojtekBBI
22.04.2015, 07:44
Wydaję apel do uczestników przyjezdnych i nie tylko.Proszę o spokojną i rozważną jazdę na odcinku Monki - Osowiec ze względu na ŁOSIE,Jest tego teraz naprawdę sporo i trzeba mieć oczy szeroko otwarte.Powodzenia szczęśliwej ,miłej,bezpiecznej jazdy.ZAPRASZAMY grupa wsparcia VIR-u
Jezdze tam praktycznie codziennie i Łososi jest tam masa! A najwiecej od strony Grajewa, ci ktorzy beda jechac "Carska" niech uwazaja na łosie i policje bo teraz tam sa ograniczenia predkosci
Wersja ostateczna sie wydrukuje się już ja o to zadbam ;)
motoMAUROxrv
22.04.2015, 08:47
Ooo cholera, - poważna sprawa!
To może rozciągnąć trochę tą litanię, coby jury miało w czym wybierać, - i nie było zbyt krótko... :D
ATomku i pozostali twórcy - spróbujmy jeszcze coś doskrobać coby Ivi i Marek nie mieli zbyt lekko... :lol8:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-No to "doskrobałem" coś do litanii na str 16. :D ;)
Ja także polecam drogę Mężenin - Osowiec (okolice), dla atakujących z południa. Droga przez środek BPN, w dużej części wyremontowana w stosunku do tego co było niedawno (ci, którzy wracali z ATomkiem parę lat temu to pamiętają). Ale ostrożnie i powoli, szczególnie w nocy, bo zwierzęta na drodze i przy drodze. Droga piękna.
No i git, zamierzam pocinać własnie tamtędy na końcówce dojazdu do Osowca.
strobus1
22.04.2015, 12:45
Lecąc tamtędy nie zapomnijcie o Strękowej Górze. A wcześniej o Piątnicy.
edyta: piątnica to jednak bliżej Łomży ale też można na pułtusk, różan i okę lecieć
Mauro git robota!!! Tak sie tworzy historia :D.
Zwrotki poogarniam, ładnie złoże do kupy i hymn Rajdów jak ta lala!!!!
Oj dana, oj dana...............
Uwaga ogłasza się iz w lesie moze czychac niebezpieczeństwo :D
Jest wlos - marek bedzie szczesliwy.
Uwaga ogłasza się iz w lesie moze czychac niebezpieczeństwo :D
już grzeje motóra :D
Na szeptuchy to one nie wygladaja!A w puszczy Augustowskiej takie cuda to tylko w lipcu wystepuja.
:o ciekawe co one tam majstrują na czwartym zdjęciu przy korkach
Cibor klv
23.04.2015, 13:14
:o ciekawe co one tam majstrują na czwartym zdjęciu przy korkach
Majstrują żeby korki były twarde. Co komu po mientkim korku...nigdzie sié go nie wetknie.
mareksz007
23.04.2015, 17:24
Bobrowe futerko, to już rzadkie zjawisko.
Podobno na autostradzie też trawa nie rośnie.
Od Sztabina do drugiego noclegu trasa bedzie rozna :Najpierw 20 km asfaltu a potem zwirowka przez wioski III swiata(pyl i kurz).Nastepnie sluzy kanalu Augustowskiego i drogi lesne.Uwage mozna zwrocic na bunkry Linii Molotowa w okolocach Lipska i Skieblewa,Pozostalosc czesci szlaku bursztynowego z Grodna do Gdanska (ktora bedziemy jechac),przejscie wodne na granicy Polsko-bialoruskiej oraz sluzy Kanalu(Kurzyniec,Kudrynki,Mikaszowka,Perkuc (najladniejsza sluza na szlaku),Paniewo (jedyna dwukomorowa).Trasa drugiego etapu (Sztabin -city) okolo 70km.Awaria w puszczy rowna sie smierci glodowej lub pozarciem przez wilki.
Cześć, jestem zainteresowany pojezdką ale mogę przyjechać dopiero w sobotę rano więc tutaj nasuwa mi się pytanie, do której godziny muszę dojechać aby zdążyć przed odjazdem ? (o ile odjazd w ogóle jest planowany)
jak do ósmej się wyrobisz, to tylko po cichutku na paluszkach :) broń bosze na silniku
No to ja może troszkę o wypadzie z Osowca. Maksymalnie musimy wyjechać o godz.10-10.30, czeka nas około 160km trasy.Łajtu nie będzie:D
WojtekBBI
24.04.2015, 05:12
Wlasnie prawie przypier... w łososia tylko trąby go sklonily zeby przystac! Uwazajcie na te stworzonka!
no to tolkowe 70 czy frogowe 160km? a z reszta... zatankuje cysterne pod korek...
wasilczuk
24.04.2015, 08:46
Kochanie zapomniałeś, że dziś urodziny teściowej? Nie pojedziesz na rajd. Będzie torcik i kapuczyno.
Kochanie zapomniałeś, że dziś urodziny teściowej? Nie pojedziesz na rajd.
Kochanie, jadę z kolegami wypić zdrowie mamusi
no to tolkowe 70 czy frogowe 160km?
70 przednie koło a 160 tylne:D
Kochanie zapomniałeś, że dziś urodziny teściowej? Nie pojedziesz na rajd. Będzie torcik i kapuczyno.
powinno być tak:
- Kochanie zapomniałeś? Dziś urodziny teściowej. Nie jedziesz na rajd ?
- Jasne że jadę.
70 przednie koło a 160 tylne:D
Matematyka nie kłamie. Teraz się zgadza :)
Pogoda piekna :)!!!
Grupa Bielsko-Podlaska wyjeżdża o 14:)).
Do zobaczonka na miejscu !!!!
My startujemy o 16. Będzie dancing wieczorem ?
My startujemy o 16. Będzie dancing wieczorem ?
Niestety garuję w robocie do 16:30. Inaczej pojechałbym z Wami.
ja wylatuje nie wczesniej niz 18.
Marna grupa Hajnowska startuje 0 16-stej. Wrrrrrrrrrrrr...
No pewnie,ze będzie densing, jak kaliumna dojedzie :D.
Najlepiej to wyjechała grupa Lubelska chyba 9 rano ? :p
No to startuje, może leci ktoś z Kielc :D do zobaczenia :friday:
Tolkowe od Sztabina a frogowe laczne czyli suma summarum 160km (chyba ze nastapia powiklania typu wataha wilkow lub bialych niedzwiedzi ,niedobitki Wermahtu z 2 wojny swiatowej ukrywajace sie w Puszczy Augustowskiej,albo zwyczajny upor nawalonego sluzowego ktory zablokuje sluze na moscie
).
ŁukaszBIA
24.04.2015, 20:56
Rajd daje rade.. Jest grubo!
Mirek Swirek
24.04.2015, 20:58
Bomba. Zazdraszam...
Lucky Luke
24.04.2015, 21:44
Dwa Afrykańce przybędo jutro z rańca, proszę dziś nic nie pić i ładnie nasz przywitać ;)
ŁukaszBIA
24.04.2015, 22:39
Nie ma takiej opcji. Na pocieszenie dodam że najlepiej ogniem z tłumika wali KTM!!
KOWAL5000
26.04.2015, 14:27
http://static.pokazywarka.pl/i/5820773/722786/20150425-174717.jpg[/IMG]
KOWAL5000
26.04.2015, 14:33
http://pokazywarka.pl/z2vw0s/
Paweł - K
26.04.2015, 17:23
Afryka z trzema Dominatorami dotarła szczęśliwie do domu. Dzięki za imprezę. Było Super.
Dzięki ludziska za kolejny udany rajd było mega !
Piekny weekend piekne ludzie. Podczas powrotu pociagnelo mnie w kartofle tak mocno, ze myslalem ze to koniec, ale znow sie udalo.
ŁukaszBIA
26.04.2015, 18:12
Było pięknie jak zawsze! Dzięki wszystkim, a zwłaszcza Siwemu za motocykl i namiot. Niech żałują Ci co nie byli!!
ja też dziękuję za jeden dzień bibki a może i wieczór było klawo :Thumbs_Up: :lc8:
Lucky Luke
26.04.2015, 19:04
Kaskader też dotarł, tym razem na szczęście już spokojnie i bez przygód.
Dziękuję wszystkim, jak zwykle byliście super.
wasilczuk
26.04.2015, 19:34
Jo też już w domu i nawet wyzdrowiały całkiem. Dziękuję wszystkim za dobry humor i piasek w zębach. Szczególne podziękowania dla Leona i Tolka za miejscówki oraz dla Pana Imadełko za banieczkę 5 litrów.
Powróciłem cało i zdrowo, choć Podlasie płakało gdy do domu wracałem.
Dziękuję Wam Wszystkim za klimat, piach w zębach, 5 litrowe opakowania zbiorcze, pojeżdżawę, było jak zawsze na 100 % zajebiście. Łukasz szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że do zobaczenia na jesiennym.
Zdjec kilka a pytanie: ktory z nie dolechal na zjazd???
Dojechaliśmy szczęśliwie i na sucho , dzieki wszystkim za wspaniałą organizację i miejscówki kolejnych biwaków , było jak zwykle zajebiście . W drodze powrotnej przeczołgałem chłopaków do okoła jeziora Studzienicznego , śluza Swoboda i Sanktuarium na wyspie w Stdienicznym. Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę
Wielkie dzięki za kolejny wspaniały rajd :)
Dojechał Ciechanów .
Po drodze deszcz i rozlana ropa na odcinku ok 50 km na trasie Ostrołęka - Maków Mazowiecki ( momenty były). Pozdrawiam i do zobaczenia.
Ja też sie melduję dziękuję i proszę o więcej. Dziś musiałem się strasznie nawadniać, jak gąbka wciągam wodę. Ostatnia osoba, która gniotła 5 l. baniok Łysego to był chyba Biker po regeneracji :)
Teatr to dziwny teatr jedyny
gdzie sens, gdzie treść
czort jeden zna
tam fortepiany i mandoliny
w szalonym tangu Anawa
Teatr to dziwny, teatr jedyny
w nim przedstawienie wiecznie trwa
pogromcy zwierząt i arlekiny
i szał iluzji Anawa
Teatr to dziwny, teatr jedyny
a drugi taki nie wiem gdzie
przychodzą do nas piękne dziewczyny
i śmieją się i bawią się
Powrócilim, kurz się otrzepie, piach w zębach w końcu przestanie zgrzytać, a wspomnienia pozostaną na długo. Dziwny i zwariowany jest ten świat na Podlaskim i oby taki pozostał na zawsze. Czego i wam życzę.
Alibaba:
Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę
Frog:
Tak panie i panowie, na Podlasiu nawet panuje większe przyciąganie ziemskie siła grawitacji 5Lit.
To chyba gdzies na Bialorusi ....albo niedaleko od granicy
i???
Grupa warszawska też dojechała.
Dziękuję za jak zawsze idealną organizację imprezy!
Miło mi było.
Majki dzięki za wytyczenie super trasy powrotnej.
Były momenty!
Izeczka cała i zdrowa w domu, jej kask wygląda jak po pustynnej burzy :)!, ma banana na twarzy i chce więcej offu :)!!!
Dziękuję z tej strony wszystkim opiekunom mojej kobity jeszcze nie żony :)
https://lh3.googleusercontent.com/-JF3Qmp9Mpjk/VT04AmNrpkI/AAAAAAAAEOU/ATbehybNxWw/s800/DSC_0295.JPG?gl=PL
Zawias wygięty na maksa :)!!!
https://www.youtube.com/watch?v=QAlgHD1EJOQ
Heja,
Było zajebiście :) Dzięki Podlasiakom za super imprezę! Szacun i czapki z głów.
Dzięki też reprezentacji WTA z Majkim na czele za trasę powrotną. Mokra końcówka to jest to ;)
Dzięki za kolejny super rajd.
p.s.
Bardzo zależy mi na odzyskaniu noża który w piątek zostawiłem na stole i zniknął:
http://www.toolshop.co.za/uploadedImages/2013_02_18%2010_52_18.jpeg
mam nadzieje że ktoś go tylko bezpiecznie przechował
Ja również zjechałem na bazę wraz z grupą warszawską. Rajd był super - dziękuję i polecam na przyszłość. Podlasie jest piękne.
Dziękuję również Majkiemu za ogarnięcie sensownej drogi powrotnej. Oczywiście na powrocie drugi raz negatywnie zweryfikował mi się kufer z plastmasy, wziął i odpadł. Prawie wleciał do rzeki więc za kare idzie na śmietnik.
Pozdrawiam
Maciek
Zostaly na biwaku rekawice motocyklowe i mala latarka ledowa.Siwy noza nie znalazlem.
Jak zawsze było zajebi... :) Wielkie dzięki wszystkim za super zabawę i piach w nozdrzach :)
Zostaly na biwaku rekawice motocyklowe i mala latarka ledowa.Siwy noza nie znalazlem.
nóż zginął w piątkowy wieczór
Eech te trudne powroty do poza rajdowej rzeczywistości.
Dzięki wielkie wsiem za zajebistą jak zwykle imprezę :bow:
Zostały przechwycone dwa śpiwory (które jechały w Zbycha samochodzie),
czarny i niebieski. Są u Zdroja w Wasilkowie.
Jade dziś sprzątać osowiec to sie rozejze za tym nożem, dzieki za zajebistą imprezke, fajnie było znów sie z wami zobaczyc
duzers04
27.04.2015, 10:08
Ktos pisal o dziwnym podlaskim przyciaganiu ziemskim. Na namioty tez dziala.
namiot wlasnie idze do pionu, gorzej z drzewami:) wydaje mi sie, ze rosna w poziomie... ale jeszcze mi szumi szum w glowie.
i ja dziękuję Wam wszyscy za spotkanie, zarąbistą wycieczkę i w ogóle za spotkanie.
Dla organizatorów szacun jak zwykle za ogarnięcie przedsięwzięcia!
wasilczuk
27.04.2015, 18:59
Ten kawałek chodzi za mną od rajdu.
https://www.youtube.com/watch?v=_99I8xWQz2k
Siwy, szukałem wszędzie tego noża, ale przykro mi nie znalazłem
http://static.pokazywarka.pl/i/5820773/722786/20150425-174717.jpg[/IMG]
na bogato dobrze, że motur nami nie poniósł ;-)
Ja też sie melduję dziękuję i proszę o więcej. Dziś musiałem się strasznie nawadniać, jak gąbka wciągam wodę. Ostatnia osoba, która gniotła 5 l. baniok Łysego to był chyba Biker po regeneracji :)
no jak mówiłem wcześniej, z jednej SOBOTY najlepiej zrobić DWIE SOBOTY ;-), choć w niedzielę słyszałem jak trawa rośnie ... oj, ale cali i zdrowi d o domku, dziekuję za GIT imprezę :-)
Izeczka cała i zdrowa w domu, jej kask wygląda jak po pustynnej burzy :)!, ma banana na twarzy i chce więcej offu :)!!!
Dziękuję z tej strony wszystkim opiekunom mojej kobity jeszcze nie żony :)
Była DZIELNA !! piach w zębach i banan na twarzy, i o to chodzi, a jak jej wejdzie w krew będziecie Gołąbki musieli ciągnąć losy ;-)
strobus1
27.04.2015, 20:17
Szacun Podlaska Ekipo. ZaWIRowaliście imprezę jak się paczy. Toleckiemu i Leonu podziękowania za miejscówki.
Do zobaczenia
Siwy, szukałem wszędzie tego noża, ale przykro mi nie znalazłem
Szkoda, szukałem i ja. Bardziej obstawiałem że komuś się odnajdzie w bagażu albo kieszeni, po pijaku może tam trafił.
mareksz007
27.04.2015, 21:50
Dzięki za rajd było przaśnie, wspaniali ludzie, kawa i dębówka hiper mocna, woda ciepła, piasek sypki, kurz pylący, koliumna głośna.
54756
54757
54758
54759
54760
54761
I znowu powrót do rzeczywistości....
Frog, Marek, Leon, Tolek dziękuję Wam bardzo za przygotowanie trasy i miejscówek noclegowych.
Wszystkim dziękuje za mega-Virową atmosferę.
Dama Trytytkowa Was pozdrawia i już coś szykuje na Jesienny XIV VIR-rejli :D.
Do zobaczenia.
mareksz007
27.04.2015, 22:00
I trochę fotek
https://picasaweb.google.com/116834275331730910604/WiRPodlaski24260415?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJH-uPvontboKA&feat=directlink
No i ja wcisnę troszkę fotek
Dama Trytytkowa Was pozdrawia i już coś szykuje na Jesienny XIV VIR-rejli :D.
Do zobaczenia.
Szczególnie jednego kawalera pozdrawia :D
WojtekBBI
27.04.2015, 22:48
Odnośnie Damy Trytykowej chciałbym złożyć oficjalne oświadczenie ze nie miałem nic wspólnego z jej wybrykami i proszę mnie na przyszłość nie inputowac jak za rentke się nie złapie
Dzięki wszystkim za zabawę. Szczególnie Frogowi za eskortę do namiotu i rozpakowanie śpiwora. Brygadzie bobrowej za wspólny wyjazd. Młodemu za zdiagnozowanie niedomagań motocykla. Natomiast dama trytytkowa ma w ryj:Sarcastic:
Wyjazd jak zwykle w pyte :D. Towarzystwo i organizacja super. Byle do jesiennego:)
Ja również podziękował za mega zabawę. Szacun organizatorom za chęci tworzenia tej imprezy. Szczególne podziękowania Markowi, Zbyszkowi i Sebie za pomoc na trasie w usunięciu niedomagań motura. Pozdrowienia Damie Trytytkowej, która nawiedziła nasz namiot. Wyraz twarzy Seby z coraz większymi oczami, gdy natura wzywa a zamki nie chcą się otworzyć, bezcenne. :bow:
Oby do jesiennego.
motoMAUROxrv
28.04.2015, 11:27
Zazdrość to ponoć paskudna rzecz, - ale jak Wam tu nie zazdrościć uczestnictwa w TAAAKIEJ imprezie, eeeech... :drif:
Już z samych fot bije taka energia że klawiatura kopie! :D
Dawajcie filmiki, dużo filmików, - mam nadzieję że te z wokalem też jakieś są...:kumbaya: :p
Pozdrowionka..
Dzięki wszystkim za extra impreze motocyklową, klimat i ludzi którzy dali sporo pozytywnej energii !
Dzięki również za trase powrotną i paliwo na granicy :D
Do następnego!
Tylko po powrocie ciężko się odnaleźć ...
Dzięki organizatorom za wspaniałą imprezę, wszystkim uczestnikom za klimat i towarzystwo a w szczególności dla Sosny i Zbyszka za pomoc w wymianie dziurawej dętki, Markowi za organizację łyżek montażowych i temu kto ich użyczył. Dzięki za pomoc i za całą resztę:bow:. Pozdro. Do następnego.:at:
mareksz007
28.04.2015, 19:49
Mauro mówisz i masz, nie najlepsza to jakość i dźwięk, ale porusza wyobraźnię.
https://www.youtube.com/watch?v=G3jSla4boSk&feature=youtu.be
mareksz007
28.04.2015, 19:58
I takie rajdowo-motocyklowe epizody.
https://www.youtube.com/watch?v=D8mKgym8LCw&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=AfbJNrrqyz0&feature=youtu.be
motoMAUROxrv
28.04.2015, 21:57
Mauro mówisz i masz, nie najlepsza to jakość i dźwięk, ale porusza wyobraźnię.
https://www.youtube.com/watch?v=G3jSla4boSk&feature=youtu.be
Dooobre! :Thumbs_Up: :D
Otworzyłem kolejne piwko, dałem "heble" na foll i poczułem się jakbym "(ś)WIRował" tam z Wami.. :kumbaya::blues: -jeeeaaa!! :lol8:
Ps. -Wstawka z odśpiewania "hymnu" na baczność też będzie?.. :rolleyes: ;) :D
KOWAL5000
28.04.2015, 22:06
Rajd EXTRA :Thumbs_Up:
ale czy ktoś wie i słyszał o Chłopie co się połamał przed Sztabinem ??:dizzy:
Nikt się nie połamał! Trochę się stłukł i w bańce gwiazdki zawirowały.
Najbardziej to ucierpiała królowa, straciła trochę z przodu ale jak niektórzy twierdzą sznyty dodają +5 do lansu
Nieee no taniec Złoma z bębnami klasa!!! Film z naszego gromkiego hymnu Rajdu ma chyba Jola, jak to nie mocno zastrzeżone to może wrzuci???
motoMAUROxrv
29.04.2015, 15:15
pKeZ0ZUeQ5I
Zaaa-jeee-biśśś-cie!!! :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:...
-Qba, a dla Ciebie dodatkowe :bow::bow::bow: za perfekcyjne prowadzenie! :D To je to!!! :Thumbs_Up:
Co do damy trytytkowej to zgodzę się z Seba i mu pomogę :D:vis:
Pani trytytkowa też dała mi się we znaki :Sarcastic: :p
pzdr :oldman:
WojtekBBI
29.04.2015, 17:58
pKeZ0ZUeQ5I
0:21 picie samogonu z gwinta z 5 litrowej banki
mareksz007
29.04.2015, 18:09
0:21 picie samolotu z gwinta z 5 litrowe banki:vis:
To bardzo dobry materiał "Dębówka" do 14-ej mnie trzymało. Biker twardziel bez zapojki :bow:
i ja muszę podziękować za łatwą trasę ,do zobaczenia na jesiennym
WojtekBBI
29.04.2015, 21:04
To bardzo dobry materiał "Dębówka" do 14-ej mnie trzymało. Biker twardziel bez zapojki :bow:
Ja po jednym łyku takim naprawdę konkretnym podziękowałem bo też nie zapilem:dizzy:
później tylko teleportowalismy na salony tych co mieli więcej odwagi :bow:
Ja po jednym łyku takim naprawdę konkretnym podziękowałem bo też nie zapilem:dizzy:
później tylko teleportowalismy na salony tych co mieli więcej odwagi :bow:
Oj tam, przesadzacie, ja z Gumisiem zaczęliśmy i prawie skończyliśmy flakon i nikt nikogo odprowadzać nie musiał. ;]
wasilczuk
29.04.2015, 21:47
Dopiero teraz zrozumiałem o co chodziło Panu Imadełko jak w sobotę rano powiedział:
"Wieczorem zemszczę się."
Lucky Luke
01.05.2015, 00:11
Zapis sobotniej traski.
drxd1nL6JGY
Wybaczcie jakość ale klecone na szybko , słabym darmowym programem.
motoMAUROxrv
01.05.2015, 00:56
Fajnie zebrany i obrobiony materiał :Thumbs_Up: -Afryczka też zapier... bez kompleksów :lol8:
-Za piosenkę Młynarskiego z historycznego serialu "Droga" dodatkowe :brawo: :brawo: :D
Dzięki Łukasz za wspomnienia. Podlaski jedzie ino się dymi!
A szybę z Twojej afryki to zapamiętam ze skróconej wersji :D
Pozdrawiam wszystkich Rajdowiczów!
Lucky Luke
01.05.2015, 01:42
W sumie to Nowy mi życie uratował tym pomysłem.
Resztka szyby +deflektor i dało się normalnie jechać nawet w deszczu :)
siemek555
01.05.2015, 09:45
mogło być bardziej po podlasku .............więcej błota......:Thumbs_Up::bow:
mam nadzieję że na jesiennym będzie tyle błota ile u tolka bim..........
ALE.. bardzo dziękuje za super zabawę i fajną atmosferę .
obiecuję na jesiennym 2X 5L BIM... TO DLA CIEBIE WASIL....
wasilczuk
01.05.2015, 20:54
Kudłatku Kachany!!!
Dawaj i tom bańkę 1000 l na palecie!!
My się tego w grupie nie boimy
a ja po prostu będę Ciebie omijał.
Nie wyrabiam się z filmami z poprzednich edycji a tu proszę, dostaję email, że Pan GOOGLE sam coś zmontował za mnie. Ja pierdzielę, do czego ten świat zmierza...
Nawet fajnie wyszło, chyba przestanę sam montować!
http://youtu.be/6mVU6KplPLc
6mVU6KplPLc
co raz bardziej lubię wujka Googla, normalnie jakiś serial zaczął robić. Szkoda tylko, że dźwięk oryginlany wywalił, ale to może jakoś poprawię:
http://youtu.be/npj5KHiUjmE
npj5KHiUjmE
heheh esencja Rajdu,trasy żadnej nie zrobili, tylko ciągle pili :D.
mam wrażenie, że podkład był znany wszystkim wcześniej :)
heheh esencja Rajdu,trasy żadnej nie zrobili, tylko ciągle pili :D.
wujek google wie co jest najważniejsze w podlaskich rajdach
Rosnie nowy motocyklista....
A jak, zobaczył młody, że motórzyści to nie żadne wilki tylko dobre ludzie i jak widać poczynił już przygotowania do następnego rajdu.
Wujek Google nie śpi i cały czas coś montuje!
I o to proszę, następna odsłona:
http://youtu.be/1phJ4xgDPuw
1phJ4xgDPuw
Obraz piekny!!! Tylko weź Ty tego wujka naucz jakiejś muzyczki lepszej :D
Nie chcę być upierdliwy ale może jednak ktoś ma mój nożyk a wstydzi się przyznać że po pijaku zgarnął w kieszeń. Bez obawy, zrozumiem. Dla uczciwego znalazcy flacha.
:mad:Siwy, może zapytaj o kombinerki? Smutne
Ponoc to mamowy prezent byl... Dla siwego warte to 2 tony smalcu, 800 litry samogonu i pewnie jeszcze sporo podlaskich karfofli. Znalazca kombierek straci wytrysk na 5 lat, tak zlorzeczy szeptucha:)
ŁukaszBIA
04.05.2015, 07:56
A wzwód na 10! Ludzie nie robić lipy tylko sprawdzić bagaże.
Właśnie dostałem tel. Nóż się wstępnie odnalazł :) Jutro powinienem go mieć.
Siwy u nas nic nie ginie może tylko się zawieruszyć to dla mnie przypadł ten zaszczyt aby ciebie rozweselić. Tak jak rozmawialiśmy zostanie ci on zwrócony do rąk własnych. POZDRO
ŁukaszBIA
04.05.2015, 09:51
No i git. Wiedziałem że strach przed brakiem erekcji to dobry motywator:)
Zostało mi to w garażu
Wsio moje + koszulki ;)
0:21 picie samogonu z gwinta z 5 litrowej banki
no ktoś musiał ;-) i wygląda na to , że samotnie :P
mnie trzymało aż do Królowego Mostu ... ;-)
Dopiero teraz zrozumiałem o co chodziło Panu Imadełko jak w sobotę rano powiedział:
"Wieczorem zemszczę się."
a Pan Imadełko maaaaaaaaaaaaaaaaaa zapasyyyyyyyyyyyyy ;-)
Po rajdzie VIR ,ktoś zostawił gumę!!:D
robertG7
08.05.2015, 17:17
#frogu, jaka cena za kufry, karimaty w dobrym stanie?
rezerwacja! :)
Frogu, ewidentnie używana! :D Wyrzuć to, fuj :hehehe:
I u mnie się znalazło kilka wspominek:
https://plus.google.com/photos/108211000669762757840/albums/6144043397985708337?authkey=CKfFjpaW8NHorAE
6144043397985708337
Chodzi to takie po Rajdzie, niepozorne, milutkie, tu zajrzy, tam zagada a potem proszę jakie piękne fotki wychodzą :bow:!!!
Ale giemby :hehehe:
Fantastyczne :D
i znienacka napastuje i golizny pokazuje :-)
Lucky Luke
26.06.2015, 12:40
Przeżyjmy to jeszcze raz , czyli nic nie sprawia takiej satysfakcji jak oglądanie siebie samego w akcji :at:
Głośniki na full bo będzie ostra muza :D
Y42R4mD7hFg
fajny filmik
A może na kolejny rajd się ubrać elegancko jak ci panowie:
100448881
LuckyLuk
Muza super, reszta słabiutka :D Ech, zajebiście było! :Thumbs_Up:
fajny filmik
Pewnie, że fajny. Miałem takiego GS-a.
Tomas_XRV
27.06.2015, 00:11
Podoba mi się muza i klimat :) :Thumbs_Up:
DR650 michałowo
28.06.2015, 21:52
Super, fajne żonie bardzo się podobało ;):lc8:
Onufry22
15.09.2015, 14:56
W jakim terminie planujecie kolejny rajd podlaski?
WojtekBBI
15.09.2015, 20:53
W jakim terminie planujecie kolejny rajd podlaski?
na jesieni:D
Onufry22
15.09.2015, 21:01
na jesieni:D
I wszystko jasne:haha2::at:
Mirek Swirek
15.09.2015, 21:05
Hee jajcarz ;)
Postaram sie uporac z obowiazkami, zeby przybyc.
Prosba, co by podlasiaki przyjechali Oni.
Zdrowka.
Wychodzi na to ze trzeba zarezerwowac jesien i na pewno sie uda. Swirek - przywioze jak zwykle Tradycję. :-)
Mirek Swirek
15.09.2015, 23:16
Ba, nie watpilem nawet przez chwile. Dziekuje, to mile. Oranżada tez sie znajdzie i chlebek z Garwolina mysle ze tez. :Thumbs_Up:
Do zobaczenia.
Onufry22
15.09.2015, 23:30
Jak rozumiem jeszcze nie ma konkretnego terminu, prawda?:)
Mirek Swirek
15.09.2015, 23:44
Nie nie, to klamstwo. Termin juz jest, tylko jeszcze nikt o nim nie wie ;)
Che che, a ja już wiem kiedy:D.Znam datę i godzinę rozpoczęcia.Proszę nie chować jeszcze maszyn rolniczych do garaży.
Ponury-Zibi
16.09.2015, 06:42
Tak mni więcej po wykopkach.
Tak nieśmiało nie wiem czy wypada ale czy w tym roku można liczyć na koszulki u podlasiakow :)
siemek555
29.03.2016, 19:12
mam taką nadzieje to najwienszy dorobek jendrusa i za koszujki z podlaskiego musi przeżyć cały rok
robertG7
03.04.2016, 15:53
Wiosenny podlaski wlasnie sie odbył 61878
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Robert. Rajd się odbył na Podlasiu , ale po odbiór rajdowych koszulek trzeba byłojechać na Służewiec:
61880
już nie wiem który Jendrus prawdziwy :)
mam taką nadzieje to najwienszy dorobek jendrusa i za koszujki z podlaskiego musi przeżyć cały rok
:haha2:
temu taki chudy ;)
Robert. Rajd się odbył na Podlasiu , ale po odbiór rajdowych koszulek trzeba byłojechać na Służewiec:
61880
Jakie ładne nakrycia głowy :D
Vertus72
04.04.2016, 19:56
Jakie ładne nakrycia głowy :D
Zakurwiste rzekł bym, choć na razie tylko oglądam na zdjęciach.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.