View Full Version : Tukan 2015
Już jest ! Startujemy z zapisami :)
Dla tych co nie znają:
Druga edycja imprezy tworzonej przez Puntka i Ekipę :)
Dwie imprezy na raz - asfalty (adventure) i off (racing) .
Lokalizacja - Dolny Śląsk- Baza Rajdu jest jeszcze ustalana. Będą to okolice Kamieńca Ząbkowickiego, Srebrnej Góry itp...
Adventure - około 150 km dróg według roadbooka
Racing zawody sportowe dla amatorów - 6-8 OSów w terenie , trasa pod duże motocykle. Ale jechać będą także mniejsze - od 250 ccm do .... tutaj wpisz co chcesz.
Założenie jest takie, że jeśli trasę przejedzie taki lamer jak ja to każdy powinien dać radę :)
Szczegóły i zapisy www.rajdtukan.pl
Nie jesteśmy imprezą komercyjną ;)
Do zobaczyska !
No i dzieje się :) W tym roku pośmigam z wami :)
Myślę, że nie tylko ja żałowałem, że nie byłem na poprzedniej edycji. W tym roku dzida dzida :D :at:
ramoneza
31.01.2015, 21:16
W tym roku na pewno nie odpuszczę.
zaczekaj
31.01.2015, 21:38
A ja jestem ciekawa co tam wymyśliście z Izim. Fajnie by było móc być na dwóch imprezach na raz!
Wyklikano z Tapatalk
banditos
31.01.2015, 21:51
Na który teraz sie zapisać...
zaczekaj
31.01.2015, 22:05
No jest dylemat... Tak samo bardzo chcę być na jednym jak i na drugim.
Wyklikano z Tapatalk
No jest dylemat... Tak samo bardzo chcę być na jednym jak i na drugim.
Wyklikano z Tapatalk
Przecie IZI tydzień wcześniej jest....
zaczekaj
01.02.2015, 07:42
Przecie IZI tydzień wcześniej jest....
A właśnie, że nie.
Wyklikano z Tapatalk
Może w tym roku los nie pokrzyżuje mi planów , choć biorąc od uwagę pogodę w zeszłej edycji niewiele straciłem . Postawcie flachę szamanowi co by pogodę zaklepał .
Do zobaczyska mam nadzieje .
TUKAN to ten sam termin co IZI - ustalenia wspólnej jazdy mamy poczynione trwają doszczegółowienia .:)
Generalnie IZI zlotowcy przyjadą na bazę Tukana w sobotę i będą mogli lecieć trackiem Offowym pomiędzy OSami - pierwsi chętni (max 30) może też latać w OS ...
Wszelkie szczegóły opublikujemy za jakąś chwilę :)
zaczekaj
01.02.2015, 18:44
Czy Ci z Izi poniekąd będą mogli rywalizować w rajdzie czy tylko sobie trasą przejadą?
Czekam na info!
Wyklikano z Tapatalk
W Tukanie rozgrywki off - to dwa dni latania:
w sobotę od 4do 6 OS
i w niedzielę 2-OS
więc trzeba by dwa razy do nas przylatać:)
Ale w sobotę pod koniec dnia wyślemy do Bliźniaka czasy i klasyfikację samych IZI-rejderów- tak, że będzie można się porównać tylko wśród tych co przelecą 1 dzień :)
Co do ilości OS, to jeszcze nie mamy jeszcze 100% pewności niektórych lokalizacji...
Mamy część OSów już ustalonych, ale trwają rozmowy do pozostałych. Myślę, że szczegóły powinny się pojawić najpóźniej do połowy kwietnia.
Szymek9333
01.02.2015, 19:09
Bedzie bedzie sie działo :)
PUNTEK! SUPER MEGA EXTRA :D
wielkie dzięki za to, mam nadzieje.że nie zawiodę i ściągnę.Ci odpowiednią ekipę :)
IZI Meeting
01.02.2015, 22:13
Doszczegółowienia trwają, ale możemy obiecać własny "tukanowo-izimeetingowy" puchar dla sobotniego zwycięzcy !
acokurra
02.02.2015, 21:53
Coś się we mnie budzi. Coś złego!!! ;-)
Puntek, ja przyjade, ale chce naklejke na motór :D
edit: poproszę :*
Wszystkie uczestniki dostaną naklejkę ;) i niektórzy nawet z numerem porządkowym :)
Ja chce z numerem chaotycznym :)
banditos
03.02.2015, 10:29
Rezerwuje nr 69
Ja chce z numerem chaotycznym :)
własnie własnie!! ja to z takim nieporządkowym poprosze ;)
Kurfa, się spóźniłem też chciałem 111 se zaklepać ;)
Słodziuś
03.02.2015, 21:51
Jak bóg Motór da, to też się pojawię :D akurat mam urlop.
RAVkopytko
04.02.2015, 20:18
to ja kce 1313 :D
uhuuu się zapisałem na CR 250 :P
Myślisz, że bez silnika pojedzie? :D
RAVkopytko
10.02.2015, 17:12
ja Sambe bede ciągał
To jest CR napędzana siłą woli :D
jadę w ten weekend do Wro silnik składać mam motywację :)
Rezerwuje nr 69
Ten ma na zawsze Izi zaklepany...
banditos
10.02.2015, 22:18
Ten ma na zawsze Izi zaklepany...
Mój szczęśliwy numer, co zrobić :D
Punciak-u w maju mam urlop i powinienem do was zawitać, mam nadzieję że kogoś ze sobą przytargam ( oczywiście jak się znowu nie połamię ). Jeszcze nie wiem czym przylecę afri czy DR-ą .
PS. nr nie rezerwuj przywiozę swój uhaaaa będzie to ,,1" tak jak miejsce ma pudle bbuuuuuhaaaaaa.
Maurosso
11.02.2015, 14:29
Siems :)
Zapisując się dziś uda się załapać jeszcze na niewygodne szkolenie terenowe? :)
Ja niestety nie dam rady - 10 maja komunia syna :)
Ja niestety nie dam rady - 10 maja komunia syna :)
Przecie to pewno na jakąś 15, zdążysz :D
Powiedz to mojej starej :)
Mokłem dwa razy na IZIm, to mogę się ubłocić na Tukanie - a niech tam. Kasa poszła, żonie kupię torebkę :)
Siems :)
Zapisując się dziś uda się załapać jeszcze na niewygodne szkolenie terenowe? :)
Raczej tak, offowi się na szkolenie w zasadzie nie zapisują , ale niektórym pewnie się przyda :) np takim co w klapkach latają i nie wiedzą że nie wolno ... i objeżdżają innych :)
Maurosso
11.02.2015, 18:15
Niewiedza to błogosławieństwo ;]
a tak w temacie ... czy w razie sprzyjających okoliczności
mentalnych ... można się będzie przenieść z trasy on na off-a
( mam trochę daleko do was ... )
Na offa trza mieć kostki :) na anakach nie wpuszczamy :)
się ma kostki ...:) ale my tam turystycznie ,
pytanie było na ile to problem ale rozumiem :) ..... zobaczy się na miejscu ..
pozdrówki
Generalnie w sobotę możesz lecieć ON po trasie turystycznej a w niedzielę bez klasyfikacyjnie pojechać po 2 OS w Kłodzku :) Zparawdę powiadam , że jak spadnie deszcz to lajcik na Kłodzku będzie :)
prawda Misza?
Na offa trza mieć kostki na anakach nie wpuszczamy
Widzisz Piotr choć bym chciał to nie mogę :)
Jak na pierwszy raz wystarczy mi 600 km dojazdówki i turystyk.
banditos
13.02.2015, 17:04
Na offa trza mieć kostki na anakach nie wpuszczamy
Widzisz Piotr choć bym chciał to nie mogę :)
Jak na pierwszy raz wystarczy mi 600 km dojazdówki i turystyk.
Dżizess jak ja bym chciał mieć raptem te 600 dojazdówki :bow:
W zeszłym roku z samych Pniew k. Poznania do Grodźca zajeło nam 12 godzin :dizzy: Wszystko dzieki DRzecie hehe
W tym roku Artur pojedzie na BMW wiec tez może być ciekawie.
PS. Co to za zlot bez blota :umowa:
Dla zachętówki Wrom popełnił promo :)
Nie mamy na nim asfaltu bo w ubiegłym roku nieliczny i biednutki był , ale w tym roku z pewnością będzie :)
120511073
banditos
27.02.2015, 10:52
Punktem mozna płacić przez pay pal?
ja nie mam pay pala na fundacji, jedynie klasyczne bankowe transakcje ... a co ?
J
banditos
01.03.2015, 18:49
ja nie mam pay pala na fundacji, jedynie klasyczne bankowe transakcje ... a co ?
J
A nic:D Pay palem łatwiej, szybciej i przyjemniej (czytaj bezpłatnie- a to najwazniejsze dla emigranta z poznańskiego)
Poszlo standardowym przelewem.
PS. Do tej pory nie moge sie pogodzić sie z dodatkową opłatą :D
KURNA jeszcze dwa miechy a dup.. swedzi .
To zacznij leczyć już teraz, żeby nikogo na rajdzie nie zarazić :D
banditos
03.03.2015, 17:12
Dla pewności Zielony śpi pod zamkiem;)
Z Kanady na Tukana - no może niezupełnie ale jakoś podobnie :)
Diabeł przybędzie na GS którym startował w finale ogólnoświatowym...
może się da przejechać ;)
http://www.scigacz.pl/Rajd,Tukan,z,drugiego,konca,swiata,25963.html
a to u nas ;)
http://rajdtukan.pl/
sowizdrzal
03.04.2015, 09:40
Odliczam dni :D
Z Kanady na Tukana - no może niezupełnie ale jakoś podobnie :)
Diabeł przybędzie na GS którym startował w finale ogólnoświatowym...
może się da przejechać ;)
http://www.scigacz.pl/Rajd,Tukan,z,drugiego,konca,swiata,25963.html
a to u nas ;)
http://rajdtukan.pl/
mam nadzieję że będzie się.z nami ścigał tym GS-em :)
Już za chwilę za chwileczkę Tukan ugryzie mnie w du...
słuchajcie, kolega z Warszawy na Gje eSie chciałby sie podłączyc pod jakąś ekipe sunącą na rajd, ktoś jedzie??
druga sprawa, może ktoś ze startujących w ON miałby chęc powozić plecaczek w postaci koleżanki? ona mądra, na pewno trofeum będzie łatwiej zdobyć mając takiego pilota ;)
A koleżanka duża, bo nie wiem czy zawias udźwignie, no i ja mam przykrótkawe nóżki :D
no kolezanka raczej z tych wyższych ;)
A może jeszcze jakieś babeczki na OFFa by się zapisały? Fajnie byłoby mieć osobną babską grupę :)
Miras Sc
27.04.2015, 13:48
no kolezanka raczej z tych wyższych ;)
Grucha, nie zmarnuj takiej szansy ;)
ej no, jest fajna, mowie serio!! piekielnie mądra blondynka! i uwielbia motocykle, stad niedaleka droga byc moze do uwielbienia dla motocyklisty, jesli ją porządnie przewiezie :D
bedzie jechac z okolicy Wadowic, wiec gdyby ktoś lecial w ogole stamtąd, to zabarałaby sie już na dojazd ;)
przemyślcie to :hello:
Grucha!!! Grucha!!! Grucha!!!....
nie daj się prosić!!!
Kota w worku nie kupuję. Już to "bardzo mądra blondynka" wydaje się być podejrzane. A może to jakaś Konczita Wurszt ogolona ?
Wymiękam. :D
Ale Wadowice blisko.
Grucha napisz prawde dlaczego nie chcesz jechac przez Wadowice. :D
Mogę jechać przez Wadowice :D A nawet Wadowice mogą dojechać do mnie. Ale widzę, że Ty Tygrysek też nie miałbyś daleko - może jesteś chętny ?
chłopaki, jestescie wspaniali.. :)
wiozłam ją nie dalej jak 3 dni temu przez 100 km, na dominatorze.
ale wiadomo, Katy mogą tego nie wytrzymac :D :D
Ja odpadam, mam partnerke na przejazd na Tukana :-)
No dobra Demolka, daj na priv jakieś jej namiary, jakie wino lubi, jakie kwiatki, itd.
Kurcze, miało być wymiary, a nie namiary :D
magiczne słowo zadziałało :D
najprościej to zapodać zdj koleżanki i wtedy chetni się pojawią ;)
to nie kiermasz, to samopomoc afrykanska ;)
no ale niech Wam bedzie..
HG-nndXHrAs
to nie kiermasz, to samopomoc afrykanska ;)
no ale niech Wam bedzie..
HG-nndXHrAs
https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=g04_VYa4GsKbsgG9x4GoCQ&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3D4F4qzPbcFiA&ved=0CG4QuAIwDw&usg=AFQjCNF4Dn-pvtP2alF4atiW9C5ZUDDn-g
Grucha uważaj bo ostatnio to coraz więcej takich różnych dziwnych kobiet jest:D żeby cię potem niskie plecy nie bolały:oldman:
są brunetki
XNmYw8CeMWw
i blondynki
y5HgMrX-JhQ
RAVkopytko
28.04.2015, 19:17
Demolka ,ja Ci wierzę ,biorę w ciemno,może być łoff ?Doświadczenie mam po Warsaw Szuter Party :D
aaaa tymi dłuuuuugimi nóżkami obejmie mnie ? ;)
Szymek9333
28.04.2015, 19:36
Szkoda że mam nie po drodze :(
Maurosso
28.04.2015, 22:11
Demolka, skoro temat Wadowicki szczęśliwie rozwiązany, ruszę może ten drugi.
Będę czynił dojazd z Ww, bez szczegółów godzinowych póki co, ale do bmw uprzedzeń zbyt dużych nie mam :)
Słodziuś
05.05.2015, 21:51
Z lubuskiego lub zachodniopomorskiego ktoś jedzie sam na kołach? bo własnie ekipa mi się wykruszyła.
Demolka ,ja Ci wierzę ,biorę w ciemno,może być łoff ?Doświadczenie mam po Warsaw Szuter Party :D
nie wątpie ;) ale że akcja sie odwołała sama, to sorry za zamieszanie.
niemniej milo ze z niemała pomocą youtuba chetnych sie troche pojawiło.. :D
hihi
Maurosso, wiem ze kontakt byl, fajosko :) Hubert sie cieszyl, wciaz nie wie tylko kiedy uda sie wyjechac
Z Jawora standardowo staruje ekipa w piątek ,godzina do ustalenia. Jak ktoś chętny to zbiórka na Orlenie ul. Kuziennicza.
Bielsko lub Katowice - ktoś leci na kołach dużym lub ma ochotę małym na przyczepce ?
Jestem otwarty na propozycje.
602 2 66 osiemset 3osiem :D
Norbi o której będziecie startować z Jawora?
zaczekaj
06.05.2015, 16:19
Właśnie, Norbi? Wieziecie się puszką?
wytapatalkowano
Lecimy na kołołach,może trochę offem,zależy od składu.Co do godziny to możemy się dostosować. Najlepiej dzwonić do mnie jutro sześć sześć osiem 140 siedemset dziesięć.Asia wiem wszystko dzwoniłem do Łysego ;)
Ustalone startujemy z Orlen o 13 :30 jak ktoś chętny to zawsze można dołączyć
fabrizio13
07.05.2015, 20:18
Jednak nie dam rady być z wami :mad: kolega Insekt nie może, zona pracuje a ja tez do pozna w piątek :mur::mur:
Miłej zabawę wam życie wszystkich :D:D:D
Zabawy? To będzie 100% rywalizacja, krew pot i łzy. Throttle full open ;)
fabrizio13 WYMIĘKŁEŚ szkoda . Misza mas racje ,,To będzie 100% rywalizacja, krew pot i łzy." oraz ,,kupa"
zabawy .
breslauen off leci piątek 14 z mc'kotleta bardzka X armii krajowej:D
Jak tu spokojnie w pracy siedzieć jak Tukan się dziś zaczyna:) Muszę zrobić angielskie wyjście że by o o ludzkiej porze dojechać:)
Pozostałe 500-600 załaduję na Dropbox'a niebawem... :)
55121
RAVkopytko
10.05.2015, 19:36
MEGA ! MEGA ! MEGA !
Dziekuję bardzo całej załodze Tukana.
Ekipie z trasy i z biwaku.
Dziękuje Wszystkim co byli.
Miło było poznać Nowe osoby i zobaczyć starych Znajomych
Nie ma słów na radość jaka we mnie siedzi po tej imprezie :D
Zajebistość do potęgi n-tej, atmosfera i organizacja tip top :D
Dziękuję
Mało Offu :D :D
zaczekaj
10.05.2015, 20:31
DZIĘKUJĘ!!!
Super impreza, trzy dni mega zabawy, dwa dni świetnych tras i OeSów.
Puntkowi i współorganizatorom and wolontariuszom wielkie dzięki!!!
W przyszłym roku też chcę być.
I dlaczego kobiety dostały błyskotki zamiast fajnego trofeum z tłoka czy zębatki? :(
I tak jest GIT.
https://plus.google.com/u/0/photos/103380033430082961336/albums/6147292333446688385
https://lh4.googleusercontent.com/-vNhIHOs_d3w/VU-VvzeXUqI/AAAAAAAASz8/3Wuvyt--Q4g/w1026-h577-no/P5102538.JPG
Aśka, no to chociaż fota na pocieszenie :D
55122
Już wiem, że Tukan na stałe wpisze się do mojego kalendarza imprez:) Nigdy tak dobrze się nie bawiłem, organizacja- mistrzostwo. Rywalizacja też była super, OSy, przejazdy między nimi każda część tej imprezy mega mi się podobała:) Serdecznie dziękuje za ten rajd organizatorom i wszystkim z którymi mogłem się ścigać:lc8:
Jak dla mnie najlepsza impreza moturowa wszechczasów do tej pory. I nie boję się tego określenia, piszę w pełni władz umysłu :)
Jeden minus: Mało Offu ;)
sowizdrzal
10.05.2015, 22:25
Wróciłem. Przede wszystkim szacunek dla organizatorów za robotę i zaangażowanie.
Trasy w tym rejonie są obłędnie piękne. Dzięki wszystkim za towarzystwo, cieszę się
jak cholera z poznania tylu nowych ludzi :D
https://www.dropbox.com/sh/0rqbhdj55apoy3h/AAD2rxyI3FJwlFM8BfHarTGTa?dl=0
Mniej udane technicznie też wrzuciłem, zawsze dla kogoś może być pamiątka. Gdyby ktoś chciał oryginał - pisać śmiało.
zaczekaj
10.05.2015, 23:16
Tomek!
Dzięki! Jeszcze nie miałam tak świetnych zdjęć zrobionych.
Trochę tylko Twój aparat mi tyłek powiększył na jednym foto ale spoko :D
Ja tymczasem wrzucam OSy przejechane przeze mnie.
cr1HNmXvipw
37JhILB7zvs
Maurosso
11.05.2015, 02:00
Uch...bezpiecznie w domu ;]
Dzięki wszystkim za przemegawypasiony weekend :) Fajnie było Was poznać i uczestniczyć w super imprezie.
1000 zdjęć czeka na obrobienie, jest z czego wybierać :) Dam znać jak tylko ogarnę temat...dzisiaj już nie urobię.
EDIT: Kłamałem, 1500 klapnięć było...Letka zajawka:
http://i.imgur.com/Tyu0WKP.jpg
http://i.imgur.com/jMQu49A.jpg
http://i.imgur.com/5omPIvD.jpg
Twoja mina Zaczekaj, jak dostałaś swoją złotą błyskotkę była bezbłędna :D Na smutki tu fota gdzie tyłek naturalnie zgrabny, a drz'ta na anty-grawitację;]
http://i.imgur.com/APIm4Iz.jpg
Mega! Puntek full profeska. Podziwiam za ogarnięcie tego niereformowalnego stada. Dupa obita, jest czad:D
Puntek :bow::bow::bow: za organizację,impreza roku!!!! Myślę że ciężko będzie ją przebić .:at::at::at:
Teraz mogę napisać, ręce z emocji już się nie trzęsą ( albo z czegos innego się trzęsly :D ) Mega impreza, dziękuje organizatorom za super rajd, a obecnym za super towarzystwo :) Moja towarzyszka podróży Basia jeszcze w drodze do domu zapytała: kiedy i gdzie nastepna impreza? Zassała bakcyla rajdowego :) Jeszcze raz dziękuje w moim i Basi imieniu :)
Dzięki za imprezę! Gratuluje zwycięzcom, a szczególnie Demolce gratuluję wytrwałości, Jagodzie warkocza, a sympatycznej ekipie vw transportera ze Zduńskiej Woli wytworzonego klimatu i tego że w ogóle przyjechali. Obiecali że zajrzą na forum :)
PS. Ktoś zostawił buty w naszej komnacie. Czarne, niskie, trekkingowe. Do odebrania u organizatorów.
Wielki ukłon i podziękowania dla Puntka & wspólników za organizację imprezy. Doceniam ogrom pracy włożony, było świetnie. Podziękowania za żurek, buły i karkówkę. Straty w sprzęcie nieznaczne, za rok będziemy lepiej przygotowani. Ukłony dla pozostałych.
zaczekaj
11.05.2015, 20:09
Jakby kto chciał Osy z Kłodzka pooglądać to wrzucam moje trzy przejazdy
y4vmclVrES0
6LwG5tAWl6s
BA68UWDYM5A
Wrzucam wyniki ciężkich żeby było co analizować przez wieczór:)
Kurde, musze zgłosić protest... te moje 6:35 na Braszowicach to jakaś ściema :) wg filmu z kamerki mam około 11minut i spadam na któreś tam -naste miejsce :)
Misza jak chcesz mogę oddać Ci kilka moich minut:D
Ja mam czas z Kłodzka i jestem klasyfikowany, a na poligonie w Kłodzku nigdy nie byłem. Chyba że ktoś zrobił użytek z mojego motonga w czasie gdy wspinaliśmy się na górkę :haha2:
http://przemek.gadek.pl/foto/tukan_2015/thumb.php?src=2015-05-10-0437.jpg&w=360&h=360
Fajnie było pośmigać po górkach.
Pozdrowienia dla wszystkich co jechali, organizowali, kibicowali i balowali.
Do zobaczenia za rok.
Maurosso
11.05.2015, 23:10
Tomkow, mega zdjęcia! Nawet udało Ci się mnie złapać jak cieszę michę po jakimś odcinku :)
Moja paczka właśnie wrzuca się na Picasę, ale moje łącze jest bez szału więc trochę to zajmie :)
500 tworów wybranych do oglądania i oceniania. Prosiłbym o konstruktywną krytykę, bo pierwszy raz robiłem zdjęcia na tego typu imprezie. Lenistwo Raviking mi już wytknął więc to pomijamy ;]
Starałem się strzelić coś każdemu, ale jakby była jakaś wtopa i kogoś nie ma...a powinien być, niech da mi znać. Tak samo jak ktoś chciałby więcej swoich :) Może w tych wstępnie odrzuconych uda mi się go odnaleźć i podratować zdjęcie z niedoskonałości.
Jeżeli ktoś chciałby pozbyć się jakiegoś zdjęcia, też niech da znać :)
Link: https://picasaweb.google.com/102611136876290052413/Tukan2015
Prosiłbym też o rozprowadzanie linka wśród wszystkich interesantów :)
Taka impreza to się rozumie może już na przyszły rok zajmę sobie miejsce bo jak wieści się rozejdą to w przyszłym roku mogę nie zmieścić się na listę startową.
hehe nawet buty się znalazły. I tu są dwie wersje
1 wracałem na boso
2 jak tylko zdjąłem buty one same wróciły do Barda
zaczekaj
12.05.2015, 02:04
Maurosso, link chyba nie bangla.
Już teraz Ci powiem, że będę prosiła o oryginały na maila. Te moje zdjęcie w locie ląduje u mnie na ścianie :-)
wytapatalkowano
Maurosso
12.05.2015, 08:50
;)
Może ten: Tnij.org/tukan2015
Postaram się wrzucić jeszcze wszystkie na jakiś hosting żeby można było ściągnąć całą pake
EDIT: Folder jest udostępniony do ściągania, tylko trzeba niestety przez Google+ wchodzić: https://plus.google.com/photos/102611136876290052413/albums/6147722029896352593
Prawa górna strzałka: Pobierz.
zaczekaj
12.05.2015, 09:30
Okej, działa. Ten pierwszy nawet. Możliwe że to ja miałam problem.
wytapatalkowano
Wyniki jak się dziś obrobię będą na stronie - co do klasyfikacji to małe wyjaśnienie - - za brak OS był brany podwójny średni czas przejazdu wszystkich uczestników, za brak czasu (pomiaru) co się niestety zdarzało był brany czas średni przejazdu wszystkich.
Jak na tę ilość uczestników i naszych świeżych wolontariuszy - to pomiar czasu musimy zprofesjonalizować :)
Ale potrzebny sponsor na pomiar :)
Starałem się być obiektywny przy wynikach - jak to tylko możliwe, ale sami wiecie :)
Ale przynajmniej zabawa była :)
To ja tak:
Dziekuje rodzicom że mnie urodzili.
Dziekuję Puntkowi!
po pierwsze ze mu sie chce, potem za to, ze tak dobrze to ogarnia. Wreszcie dziękuję za transport service truckiem z lasu mnie i mojego dewastatora.
Wolontariuszom za perfekcyjne obstawianie niektorych miejsc, te gesty 'nak..wiaj' albo 'zwolnij' na prawde sie przydawały ;)
Dzieki dla Hansela za dętkę wraz z transportem, sorry stary ze przez to przejechałeś z czortami Nyse Kłodzką.. ;)
Dziękuję rzece, ze nie utopiła niczego ani nikogo całkiem skutecznie.
Za życiodajny olej dzieki stokrotne Grubemu (fotki klasa!) i Łysemu (Twój śmiech jest nie do podrobienia)
Kazdemu kto zainteresował sie stanowiskiem serwisowym i próbował coś radzić też dziekuję za burzę mózgów.
W końcu dziekuje Markowi, ze nienachalnie i płynnie przejął kontrolę nad serwisem..
Dziękuję za to, że jak wysypałam sie w nocy z busa to wlewaliście mi do gardła ten cudowny płyn. Nie wiem czy chichrałam sie tak po nim czy po prostu było tak wesoło :) Ale na pewno przestałam szczekac zebami.
Było jak było nie tylko ze wzgledu na profesjonalną organizację i zaangażowanie wszystkich.
Wszyscy sie wszystkim cieszyli i w ogole było mega radosnie :D
Szczerze mówiąc zachciało mi sie ścigac..
foty (ale u mnie sie nie ma OSów):
https://plus.google.com/photos/116586540840801583076/albums/6147882790273292481?authkey=CM7b_Yfoo_fZcQ
Wrzucam wyniki ciężkich żeby było co analizować przez wieczór:)
Masz może wyniki generalki i podział na duże/małe ? Na stronie rajdu nic na razie nie znalazłem...
Generalka z galerii zaczekaj, ciut ucięta ale tylko taka jest, lekkich nie mam.
zaczekaj
12.05.2015, 13:39
https://lh3.googleusercontent.com/-LOEjEwBTwR8/VU-XBPv3MlI/AAAAAAAATFA/mMLf5GlSu7Q/w295-h524-no/P5102598.JPG
https://plus.google.com/photos/103380033430082961336/albums/6147292333446688385/6147298064046961234?pid=6147298064046961234&oid=103380033430082961336
Ludziska było zaj.... Misza SZACUN za samokrytykę masz ja...co do czasu, uczestnikom ,organizatorom wielki szacun do zobaczenia ZA ROK . Zaczekaj poćwiczę i jednak będę następnym razem szybszy - MOŻE UHAAAAA POZDRÓWKA DLA ,,WsIeCh" było mega..:bow:
zaczekaj
14.05.2015, 02:01
Zielony, to dlatego że niebieskie są jednak szybsze :D
wytapatalkowano
acokurra
14.05.2015, 12:39
Dzięki wszystkim za imprezkę!!!!!!!!!! PUNTEK i reszta ekipy woluntariuszy - RESPECT.
Gregory_GS
14.05.2015, 22:54
Oj Borys.
Trzeba było jednak ruszyć te nasze opasłe GieeSowe cyce na Tukana a nie wymyślać, że nie ma czasu, że zawalony robotą jestem, że chomik rodzi, deficyt kasy, bla bla bla i to tamto. :mur:
Na którymś filmiku widziałem Nissana Micrę na jednym z OS – jak on dał radę, to my też mielibyśmy choć cień szansy!!! :haha2:
Wystartowalibyśmy pierwsi, dojechali ostatni. Na bank zdobylibyśmy I miejsce w kategorii „ilość spektakularnych gleb”.
Jak do zmroku byśmy się nie wykopali to są przecież race sygnałowe – ktoś by się nad nami zlitował. ;) ... chyba.
Ja za rok jadę, i Ciebie też wyciągnę.
RAVkopytko
15.05.2015, 18:06
Gregory,no trza było.Na zachętę fota : sędziowie z OS Kamieniec :D
https://lh4.googleusercontent.com/-1TfAkoFCNg8/VVEgTB7pTLI/AAAAAAAAcic/04kPB5v1Riw/w702-h465-no/tukan%2B%2528160%2Bof%2B522%2529.jpg
Gregory_GS
15.05.2015, 18:31
HA!
CZAD fota!
Brakuje im tylko lipnego grilla z Biedronki, flaszki i słoika ogórków :)
RAVkopytko
16.05.2015, 16:11
Grill był zajebisty w bazie w Bardo,żuru brakło ,taki dobry był :Thumbs_Up:
Wielkie gratulacje dla Tukanowych Dziewcząt :bow:http://www.motocaina.pl/artykul/dziewczyny-tukana-11532.html
Po wielkich trudach udało mi się coś zarzucić z mojego aparatu :https://goo.gl/photos/jqieEaTNK86HPGHr5 ,jeśli coś się komuś przyda to fajnie :):):) Załączona dokumentacja techniczna naprawy klamki hamulca w Kacie :confused::confused::confused::confused::confused: :confused:
zaczekaj
31.05.2015, 13:47
j6u9-OpkDeU
Tak :) , no i wyprzedzanie było, zasłużone zwycięstwo... :)
Moje z telefonu: http://przemek.gadek.pl/foto/tukan_2015/
zaczekaj
30.07.2015, 17:28
W końcu!
Oglądamy :)
sowizdrzal
04.08.2015, 19:53
Fajny reportaż :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.