View Full Version : Albania Łowców 2014 - Film!
podrzucę jeszcze i tutaj :)
filmik z naszego ostatniego wypadu na Albanię.
film trwa 5:30 min więc nie powinniście się.zanudzić.za nadto :)
miłego oglądania :)
113427093
Fajne klimaty Fajna nastrojowa muzyka Wielki Szacun:bow:.
Mech&Ścioła
04.12.2014, 19:30
Bardzo miło się oglądało, podobały mi się ujęcia slo-mo i odpowiednia muza. Fajny klimat!
Pytanie: w 2:30 ciekawe ujęcie na przednie koło i amor. Do czego była przyczepiona kamera? Do kolana? Bo horyzont pozostaje idealnie poziomy, mimo, że widać przyjemność jazdy w zakrętach:)
Szkoda, że na ujęciach z drona widać jego samego (wirniki itp.)
Bardzo miło się oglądało, podobały mi się ujęcia slo-mo i odpowiednia muza. Fajny klimat!
Pytanie: w 2:30 ciekawe ujęcie na przednie koło i amor. Do czego była przyczepiona kamera? Do kolana? Bo horyzont pozostaje idealnie poziomy, mimo, że widać przyjemność jazdy w zakrętach:)
Szkoda, że na ujęciach z drona widać jego samego (wirniki itp.)
no niestety, transport drona po 10 dni po kamieniach okazal się dla niego trudny do zniesienia, dlatego tez później był problem z poziomowaniem i ustawianiem go. więc wyszło jak wyszło, ale już na przyszłość wiemy co i jak ;)
na tych ujęciach kamera byla zamocowana do baku motocykla za pomocą gimbala, dlatego pozostawała w miejscu mimo iż motocykl się wykładał na boki :) ot taki eksperyment.. wyszło fajnie :)
Fajnie zrobione i czuć klimat. Brawo
Przyjemnie się oglądało :)
Mech&Ścioła
04.12.2014, 20:59
Zgadzam się, wyszło fajnie! Nie tylko z gimbalem, cały filmik świetny!
A podziel się z nami jeszcze użytą muzą, bo zacna:)
Świetny film, jak dla mnie za krótki :)
Naprawdę udana produkcja, chłopacy...:Thumbs_Up:
Rallyman
04.12.2014, 21:50
Super cool :Thumbs_Up: Wiecej takich produkcji !!!
Ex mowisz o takim gimbalu: http://www.ebay.de/itm/DJI-Phantom-Brushless-Gimbal-Kamera-Berg-Satz-fur-GoPro-3-Luftbildfotografie-DE-/141348366304?pt=RC_Modellbau&hash=item20e904e7e0
Moglbys podac jaki Quadrocopter uzywaliscie?
Pozdrawiam,
Kamyk
Tak, bardzo Podobny, do tego.. to jest typowy gimbal pod drona, trzeba było oczywiście podpiąć go metodą rejli do moto, no ale zadziało ;)
Mielismy Drona DJI Pantom 1.1.1 :) trochę.już słabawy, ale daje radę.po drobnych tuningach :)
Ja mam takiego Gimbala i jest zajebisty:
http://copter-rc.com/en/catalog/35-pilotfly-funnygo-bt-3axis-stabilizer-for-gopro-3-4.html
tutaj można zobaczyć jak to się sprawuje na kasku:
6_4vOQDOTHI
Love it :) Szukam na ebayu i na nastepna wyprawe zabieram :)
Kamyk
Kurcze, gdybym wykręcił jakiegoś fikoła z takim gimbalem i coś by mu się stało, to chyba bym sobie żyły widelcem wypruł;)
Kiedyś takich filmów szukało się u kolegów zza wielkiej wody, a teraz proszę...klasa:)
Świetna produkcja, gratuluję.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.