View Full Version : XII Rajd Podlaski
Ten z prawej jakby jakiś przystojniejszy ;)
A ja głupi myślałem, że ten z lewej taki fajny i przystojny:hehehe:
Aaaa no tak zapomniałam o nocnych rozmowach nad jeziorem :).
KIEDY KIEDY KIEDY ???
bo już się chce :-)
SzymonBBI
25.03.2015, 16:01
Słoneczko przygrzało i już się zachciało... hehe ;)
już się w błocku taplali latoś :-) ale giemby rad by zobaczyć ...
Rajdu na razie nie będzie.Rolniki w pole ruszyli,jak się obrobio to będzie ło imprezka na maxa:).
no tu to chyba piknik na blokadzie ...
Podlaskie Rolniki i Kaskadery nie Strajkują.Wyznaczają trasę do Rajdu Podlaskiego:D.
Seba Ty masz narazie zakaz, dopóki Towarzystwo Przyjaciół Bobrów Ci nie odpuści :D
ja deklaruje sie przejechac kazda trase Seby, pod warunkiem udostepnienia mi sprzetu... a co? plywac umiem, wiec ostatecznie doplyne do brzegu...
Termin chociaz byscie podali bo o wize nie moge aplikowac! :D
Paweł - K
26.03.2015, 17:21
Podajcie proszę termin, bo na kwiecień już musze podać jak pracować, a robota niestety taka, że i w weekendy trza pracować. Jakby było na 24-26 to miodzio, oby nie 17-19 bo nici z wyjazdu. Tylko termin, nic więcej - BARDZOOOOO PROOOSZĘ.
mareksz007
26.03.2015, 17:48
Na mieście mówią, że w tym roku ten pan organizuje
https://www.youtube.com/watch?v=EJzuc8SsDFA
aha, czyli niczego nie będzie....
Na mieście mówią, że w tym roku ten pan organizuje
https://www.youtube.com/watch?v=EJzuc8SsDFA
:))))heeeeee.... i ofu nie będzie i szutrów nie będzie....
Podobno trwa przecieranie trasy:
3hitZR7Tq6Y
https://www.youtube.com/watch?v=6QsFZ_wb9wg
:)
WojtekBBI
26.03.2015, 20:06
Pomocy! Czy na rajd mam założyć brązowe czy zielone kalesony? W których będę szybciej jechał?:confused:
Nie ma znaczenia, rano i tak będą brązowe;)
Pomocy! Czy na rajd mam założyć brązowe czy zielone kalesony? W których będę szybciej jechał?:confused:
Brązowe i najlepiej w kostkę, lepiej będą robiły w terenie :)
No i jest hit na rajd, kaliumna będzie grać............:blues:!!!!!!
Brązowe i najlepiej w kostkę, lepiej będą robiły w terenie :)
Morze Karaibskie, XVII wiek. Slup piracki płynie, z bocianiego gniazda: - Kapitanie, holenderska barka na sterburcie! Zatopią nas!
Kapitan spokojnie:
- Nie bójcie się chłopaki, zdobędziemy, będzie łup... tylko podajcie mi moją czerwoną koszulę i do abordażu!
Walka wygrana, pięciu piratów padło, ale łup jest. Po chwili z bocianiego gniazda:
- Kapitanie, hiszpański galeon na bakburcie, zginiemy!!!
- Spokojnie chłopaki, dajcie mi moją czerwoną koszulę i do walki. Wygramy!
Po chwili walka zakończona, 10 piratów nie żyje, ale galeon zdobyty.
Pierwszy oficer pyta :
- Kapitanie, o co chodzi z tą koszulą?
- Widzisz chłopcze, marynarze wierzą, ze przynosi szczęście, ale to psychologia - gdy zostanę ranny, krwi na czerwonym nie widać i wszyscy myślą, ze nie da się mnie zranić. Wiec swoi walczą jeszcze zacieklej, wrogowie tracą ducha.
W tej chwili rozlega się okrzyk:
- Kapitanie, pięć fregat od dziobu!
Kapitan zaś spokojnie:
- Podajcie mi moje brązowe spodnie...
Podobno trwa przecieranie trasy:
3hitZR7Tq6Y
chyba bedziesz nawigował w tym roku oprócz dojazdówek i prolog :P
Widzisz Wojtek, to zależy, gdzie będziesz się kamuflował po wieczornym ognisku. W trawie, czy błocie. Nie bez znaczenia też jest co będziesz spożywał. Ale jako doświadczony Podlasiak powinieneś już to wiedzieć, także wpis uznaję za fake. Co innego z pytaniem o opony. "Czy na Anakach dam sobie radę?" pozostaje wciąż otwartym pytaniem.
Robercie: proponuje na Wiosenny Rajd Podlaski 2015 nowy hit,opony bez powietrza.Tylko jest małe ale, nie unoszą motocykla po zatopieniu!!!.
Heheheh uwielbiam te nerwówke :D.
Ja słyszałam,że gościem specjalnym bedzie najpopularniejszy rolnik na Podlasiu
https://www.youtube.com/watch?v=Xsdf_AUjfA4
WojtekBBI
26.03.2015, 21:42
Nie ma znaczenia, rano i tak będą brązowe;)
opowiedz cos o tym:vis:
To kiedy ten Rajd, bo nie wiem czy mam się już pakować i przyjeżdżać czy poczekać jeszcze chwilę ? :at:
Nie no przestańcie o tym terminie.Przed wjazdem na miejsce będzie szlaban zamknięty!!!!,bez stroju AGRO DISCO nie wpuszczamy.Wiec prosimy o przygotowanie się na kontrolę.
Wojtek odpowiedz na brązowe coś.......
"Nie no przestańcie o tym terminie.Przed wjazdem na miejsce będzie szlaban zamknięty!!!!,bez stroju AGRO DISCO nie wpuszczamy.Wiec prosimy o przygotowanie się na kontrolę."
A czy kamuflage kalesonowo-śpiochowo-jesieny zalicza się do wymaganego odzienia ??
jakiś komplet nadlidżbowy się znajdzie :-)
Sołtys pakuj się pakuj i dawaj na Podlasie- przechowamy Cie tu do Rajdu :D
wasilczuk
28.03.2015, 14:33
54231
Sołtys pakuj się pakuj i dawaj na Podlasie- przechowamy Cie tu do Rajdu :D
a starczy wam regionalnego napitku? , wiem święta nadprodukcja ale przedstawiciel ziemi łódzkiej jest z przed norm spalania :)
Muszę łapać gdzieś lewe powietrze bo przepał ogromny :D:D:D
lewe powietrze to uboga mieszanka może wypalić KŁAPANY , jak znam podlasiaków to cię podregulują :haha2:
a starczy wam regionalnego napitku? , wiem święta nadprodukcja ale przedstawiciel ziemi łódzkiej jest z przed norm spalania :)
też pytanie!!! aż się obruszyłem :)
Widzę że tegoroczny kolor wiosennego rajdu Podlaskiego będzie BRĄZOWY.To i penie napitki będą BRĄZOWE :haha2::haha2:.
I jendruś musi koszulki w kolorze brąz zrobić
To powiedzta pany kiedy ten wiosenny bo 44 stron nie dam rady przeczytac.A mam nadzieje ze temperatury beda tekie ze pod przescieradlem sie nie zmarznie i lakierkow nie pobrudze (bloto max 0,5 cm)?A regionalny napitek to z kielicha mszalnego?
Cześć Tolek, a motora zakupił?. A co będziemy oblewać?.
Tolek Ty nic nie czytaj tylko bule szykuj dla emerytów:D. Termin będzie znany nie długo.
lepiej tak, dla wszystkich wystarczy:
R9QZ-4Wrz9c
Powoli wyłania się temat przewodni rajdu.
Jest 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego nie dostanie jeden krasnoludek?
Co wy tu jakieś gówniane tematy zapodajecie, to poważny wątek jest :haha2:
ŁukaszBIA
30.03.2015, 16:53
Powoli wyłania się temat przewodni rajdu.
Jest 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego nie dostanie jeden krasnoludek?
biegunki??
W bule tez pogramy a i zrobimy zawody strzeleckie w kilku konkurencjach i w kilku stanach swiadomosci.A na razie zakupilem trampka zeby do zakupu czegos lepszego czyms pojezdzic a nie tylko patrzec jak inni smigaja i dym z rur wachac.
Właśnie przywołuję do porządku Ich Samych!!!!!!!!! 13 Rajd Podlaski co najwyzej moze być pod patronatem jakichś czarnych pechowych bobrów a nie o jakichś odchodach tu mnie rozprawiają !!!!!!!!!
:eek: O Matko!!! 13 Rajd, byle tylko nie w piątek
WojtekBBI
30.03.2015, 22:28
Właśnie przywołuję do porządku Ich Samych!!!!!!!!! 13 Rajd Podlaski co najwyzej moze być pod patronatem jakichś czarnych pechowych bobrów a nie o jakichś odchodach tu mnie rozprawiają !!!!!!!!!
Ze co striptiz bedzie:bow:!?!?
Moze zamiast numeru 13 dajmy od razu 14 (jak w niektorych hotelach gdzie nie ma pokoju nr 13).......Aresztowanie templariuszy przeprowadzono w piątek 13 października 1307 r.-stad wziela sie ta pechowa 13.
He he no właśnie 13 Rajd będzie zaczynał się w piątek, odcinki specjalne będą miały po 13km,w zbiorniku paliwa będzie można posiadać tylko 13 lit,wypić można będzie tylko 13lit wódki na głowę:D,maksymalną kasę jaką będziesz mógł posiadać to 13zł i 13 gr. No i jeszcze jedna istotna sprawa każdy z uczestników przywozi po 13 panienek w strojach AGRO DISCO.Po spełnieni pow.warunków może się pojawić. :umowa:Dziękujemy
A nie prosciej dac sie aresztowac?
Aresztowań nie przewidujemy. Natychmiastowy wyrok śmierci przez wypicie 13 lit.bimbru ogórek kiszony gratis!!!. Jeśli zawodnik będzie na tyle mocny, że będzie wstanie jeszcze uciekać to Tolek dobije go z łuku.
jak przywieziesz 13 kobiet to ja dam sie mimo wszystko aresztowac:) jestem niewybredny 26 lat, 62 kg, rumiana, rozesmiana, najlepiej czeszka)
jak przywieziesz 13 kobiet to ja dam sie mimo wszystko aresztowac:) jestem niewybredny 26 lat, 62 kg, rumiana, rozesmiana, najlepiej czeszka)
I nie może mieć za dużej masy rotującej bo będzie w tanach rozbierać
o to to, a dla ciebie Wolly to pewnie taka co łyknie 4 calowa gume oraz ma ciepłe ssanie:)
!3 szeptuch (wiesz co to jest i po ile maja lat i jakie sa piekne)
Frog.. Prosze nie rozśmieszaj mnie wiecej bo zakwasy mam od brechtu. Stary jak zanabede sprzęta to zajmuje miejsce koło Ciebie przy ognisku. Tymczasem proponuje zamiast 13 litrów na głowę 1,3
Strzały doo łuku Tolka bedą robione na miejscu z co 13 motocykla z co 13 szprychy
A co 13 uczestnik bedzie spalony na stosie.
To to hu... ale co 13 uczestnik wraca bez motocykla goły do domu :).
To to hu... ale co 13 uczestnik wraca bez motocykla goły do domu :). To my z Marchewą rezygnujemy z przyjazdu,wątpliwa perspektywa w razie braku ''farta'':confused:
Plaku licz na odrobinę szczęścia:D.A tak nawiasem mówiąc jeszcze nie poznałem gościa, co by z Podlasia do Kołobrzegu poszedł piechotą goły.Powodzenia w losowaniu pechowej 13!!!.
Mam hita na rajd,ten gostek kogoś mi przypomina z Podlasiaków.Przyznać się kto posiada koparkę?.https://www.youtube.com/watch?v=kZT-pFb4Fa8
robertG7
01.04.2015, 19:42
Wojtek czasem gdzieś taką wozi na naczepie. Moze wlasnie do klipu...
Proponuje zaprosic najslynneijszego przedstawiciela podlaskich rolnikow jako goscia honorowego.https://www.youtube.com/watch?v=Xsdf_AUjfA4
Chcieli- mają
http://africatwin.pl/showthread.php?p=427046#post427046
Zdradzę Wam mili, że mam wielki ubaw przy montażu tej edycji rajdu. Powinienem zdążyć przed jesiennym...
Heheh masz ubaw bo w końcu Ciebie też nakamerowali ;). Pracuj, pracuj też chcielibyśmy się pośmiać ;)
Nic mi nie wiadomo na ten temat! Proszę o natychmiastowe ujawnienie kompromitujących nagrań. Ja wszystko co nagrałem otwarcie i publicznie ujawniam w internecie, nikt nie ma taryfy ulgowej!
Cholera mam dziury na taśmie montażowej, chyba za duży wtedy wypiłem i urwała mi się taśma. Ach, brakuje około 25 sekund materiału aby dokończyć.
Ma ktoś coś?
58776
Cholera mam dziury na taśmie montażowej, chyba za duży wtedy wypiłem i urwała mi się taśma. Ach, brakuje około 25 sekund materiału aby dokończyć.
Ma ktoś coś?
58776
daj jakiegoś ślizgacza :)
wstawię napisy, że w tym miejscu się kamerzyście film urwał!
albo wstawię przekaz podprogowy ...
Wstaw piosenkę Zenka,teraz wszędzie leci :)
za namową Tarantino ścieżka dźwiękowa już wybrana!
A w ogóle to dozuję Wam napięcie jak Honda z filmikami o nowej Afryce!
No i co wyjdzie kupa ZŁOMU!!!!!!:haha2::haha2::haha2:
z filmu może wyjść, byle by nie z nowej Afryki!
Halio Złomek no pokaz tego pieknego filma!!!!!!!! :bow:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.