View Full Version : Sruba skladu mieszanki
Poszukuje / Kupie srube skladu mieszanki, ale taka ladna co mozna se krecic paluszkami a nie srubokrentem. Ale nie mam juz mocuy na przerobki wiec powinna byc w rodzaju "Plug and Play". Moze macie jakies linki, wskazania i sugestje?
A jak takie coś wygląda? Może umiałbym utoczyć.
madafakinges
08.07.2014, 11:27
http://allegro.pl/sruba-regulacji-skladu-mieszanki-suzuki-dr-800-i4352945444.html
Takie coś. Gadałem z tym typem kazal mi podesłać ori śrubkę to dorobi na wzór.
Lepi jak dorobisz to mogę Ci ori podesłać śrubkę na wzór. Byłbym chętny na komplecik.
http://allegro.pl/sruba-regulacji-skladu-mieszanki-yzf-wrf-crf-kxf-i4368188679.html takie som profesjonalne;)
No to wysyłaj. Adres chyba gdzieś masz a jak nie to jest na mojej stronie.
Generalnie zanabyłem w końcu tokarkę. Więc mogę więcej ;)
madafakinges
08.07.2014, 11:44
Spoko jutro wyślę.
No to ja wole dac naszemu zarobic. Oby byla wykonana z jakoscia jak oryginal, a nawet lepiej bo mam dosc ciaglej walki z kruchoscia tych srubek. Juz chyba wszystkie opcje z wlasnego zasobu i internetowych pomyslow wyprubowalem za kazdym razem jak przychodzi mi jakis gaznik regulowac a sruba zostaje w srodku bez wciec. Na swoim to ja eksperymentuje bo silnik i okolosilniczne tematy mam "lekko grzebniete" i ustawienia fabryczne nie wchodza w gre. Nie mam teraz lepi nic na podstawienie u siebie w rd 07a ale jak bede mial to zaraz wysylam jak by od Madafakinesa nie doszlo . A jak bede mial do innych gaznikow pod reka to tez nie omieszkam sie zglosic.
madafakinges
08.07.2014, 14:39
Mam całe drugie gaźniki więc ze śrubką nie będzie problemu
Czyli wyślesz mi taka na śrubokręt? Dobrze jakbyś podał jakieś wymiary dla śruby z uchwytem. Żeby nie była za długa (nie zahaczała gdzieś) i nie za krótka. Uchwyt zrobię pewnie moletowany.
A może najlepiej wysłać cały gaźnik?
madafakinges
08.07.2014, 19:38
Wydaje mi się, że nie potrzebujesz całych gaźników, no chyba że koniecznie chcesz?
Ja wieczorem obczaję ile tam jest miejsca i jakie długie to zrobić. Ale myślę żeby nie wystawała więcej niż 2-3cm z gaźników. Możesz to wytoczyć z normalnej śruby sześciokątnej z nierdzewki, oryginalnie jest chyba mosiężne, w każdym razie to ten sam materiał co dysze
Wiesz jak to jest, niby ściągasz pomiary ze śrubki a potem się nie wkręca tam gdzie powinno. Już tak miałem.
Jak ten sam materiał co dysze to pewnie mosiądz. I pewnie z mosiądzu bym też dorabiał. Bo muszę obyć się z tym materiałem.
madafakinges
08.07.2014, 22:51
Wyślę zatem gaziory
madafakinges
10.07.2014, 21:40
Gaźniki dziś wysłane, znajac niesamowitą sprawność naszej poczty, może na poniedzialek będą u Ciebie
Tylko jeszcze mi wytłumacz o którą śrubkę chodzi. Podejrzewam, że może być ich więcej w gaźniku :)
madafakinges
10.07.2014, 21:54
u dołu gaznika
http://czescihonda.motorista.pl/szukaj/model,1,1996,XRV750T,6314,
na tym rysunku nr.4
daj sobie; silnik->gaźnik częsci składowe
wybacz ale z tego rysunku nie kumam gdzie siedzi ta śrubka. Może zdjęcie gaźnika z czerwoną strzałką?
O, dzięki. Tą z lewej namierzyłem ale tej z prawej nie. Teraz już jasne.
Pisałem i coś nie dopisałem.
Testowy egzemplarz jest. Kolejne muszą być dłuższe bo nie wkręcają się dostatecznie głęboko.
madafakinges
30.07.2014, 09:26
Jak tam te śrubecki?
Odeślę Ci w poniedziałek gaźnik i śrubeczkę. Wkręca się ładnie a czy dzieła to nie wiem. Ale pewnie sprawdzisz :)
Mozolna ta robota bo prawie zegramistrzowska wiec nie chce mi się produkować tego ręcznie. Ale pracuję nad procesem CNC. Może to potrwać bo jeszcze nie używałem mojej frezarki do toczenia. Ale jest to na pewno możliwe.
No i jak, będzie coś z tego?
Od tego czasu zrobiłem co najmniej kilka tysięcy śrubek do gaźników :)
Jak jest zainteresowanie to mogę zrobić. 100 sztuk za 300 pln.
Po co mi 100 szt, hmmm.
2 lub 3 (1 na zapas chętnie bym zanabył). Mam w okolicy jeszcze 2 osoby które zapewne by zakupiły, bo ale to jest dopiero 7-8 szt a nie 100.
Jakby nie liczyć zejdzie pół dnia roboczego. Zapłacisz i możesz wziąć dwie ;)
To jest temat dla kogoś takiego jak Rambo. Ja nie będę się bawił w sprzedaż detaliczną. Mogę przygotować serię. Niestety zrobienie 10 sztuk kosztuje prawie tyle samo co 100.
to ile tych śrubek ma być? może coś dam radę wytoczyć. Lepiemu nie opłaca się robić 90 a mi 100 więc być może zająć mogę się tematem na sztuk 30 dajmy na to?
TYLKO kto ma oryginaó?
m
Lepi to jaka cena za 100 sztuk?
Już doczytałem
wydaje mi się, ze kilka postów powyżej jest ta informacja. chyba, ze tylko na moim komputerze...
Też nabyłbym dwie sztuki.
Zróbmy sądę z zmówieniem zbiorczym.
Zbierajcie. Moze cos z tego wyjdzie. Moge zrobic tez mniejsza partie w cenie za sztuke wg wzoru: 100/x+2
x ilosc sztuk w partii. Bylebym tylko wyslal wszystko do jednej osoby.
ja bym wzial 4 (ile za sztuke?)
P.S. - tylko sie upewniam - tu mowa o gaziorach od RD07a? i na ta srubke wchodzi sprezynka?
Jak na zdjeciu:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12202596_10153254784494639_827701949_n.jpg?oh=7d28 15eb5b66499cee0359f047f8c71b&oe=563DC7EA
ja bym wzial 4 (ile za sztuke?)
100/x+2
x = 4
100/4 +2 = 27 PLN/sztuka :(
Lepiej zróbcie zamówienie zbiorcze :)
hehehe :D jednak ręcznie owładane tokarki w takich razach lepiej robią :D choć raz :D
Witojcie :D ja mogę ze 4 szt. przytulić :D
Pozdrawiam
Tymon Ciebie i Hero juz wliczyłem ;)
hehehe :D jednak ręcznie owładane tokarki w takich razach lepiej robią :D choć raz :D
A czy ty wiesz jakie to gówno jest małe? Prototyp robiłem na ręcznej i.... nigdy więcej :)
Mialem kiedys afryke. Wiem co to za srubka. Ponadto czasem jalies gazniki naprawiam.
Jesli reczna robota to na tokarke stolowa. Mam dwie takie. To wcale nie jest taki maly detal Ci powiem.
kwestia wprawy Lepi - jak sie co dzien niemal kreci korbkami to inaczej czlowiek na to spozira. Wiesz... jakbym mial programowac maszyne to bym poszybowal wprost do Tworek :)
Najwiekszy temat to gwint. Trzeba to gwintowac przed odcieciem i oczywiscie narzynka. Pytanie czy taka mam. a jak nie mam to za ile ma ja Fanar.
Jest ktos w stanie stwierdzic czy to taka sama srubka Jak w TA650??? Chocby pdwzgl gwintu?
A ile to guwno kosztuje u hondy ze taka kolejka? Czy nie do dostania?
Matjas
Paweł 4x4
05.11.2015, 18:38
To i ja bym zanabył takie cudo. 2 + 1 zapas
Mialem kiedys afryke. Wiem co to za srubka. Ponadto czasem jalies gazniki naprawiam.
Jesli reczna robota to na tokarke stolowa. Mam dwie takie. To wcale nie jest taki maly detal Ci powiem.
kwestia wprawy Lepi - jak sie co dzien niemal kreci korbkami to inaczej czlowiek na to spozira. Wiesz... jakbym mial programowac maszyne to bym poszybowal wprost do Tworek :)
Najwiekszy temat to gwint. Trzeba to gwintowac przed odcieciem i oczywiscie narzynka. Pytanie czy taka mam. a jak nie mam to za ile ma ja Fanar.
Jest ktos w stanie stwierdzic czy to taka sama srubka Jak w TA650??? Chocby pdwzgl gwintu?
Matjas
Około 80 PLN i inne są oznaczenia w przypadku TA650 ale na żywo nie porównywałem ...
Pozdrawiam
Jeśli dobrze pamiętam to gwint M6x0,5. Nie wiem czy Ty masz ale Fanar ma na pewno. Koszt pewnie jakieś 30 pln.
Wpisujmy kto i ile chce sztuk. Może do wiosny nazbieramy:)
ural2 - 3 sztuki
ural2 - 3 sztuki
Rychu72 - 2 sztuki
Matjas
W hondzie można sobie kupić bez problemu, ale będzie z tą samą wadą jak wcześniej - jak się zastanie to trzeba będzie rozwiercać bo nie ma jak wykręcić .
Tu chodzi o wersję "udoskonaloną" - ma być za co złapać w razie W.
w Hondzie to kosztuje 86plnów
No to że tak powiem: zamieniam się w oczekiwanie. Jak się nie będzie naszemu specowi od CNC :D opłacało zrobić 30-40szt to ja chętnie przygarnę temat.
IMO śruba powinna być od spodu z widoczną moletą do pokręcenia ale i mieć na molecie przynajmniej dwa znaczniki, punkty odniesienia rozstawione o 180st tak aby można było łatwo liczyć obroty przy regulacji.
matjas
btw. kiedyś a konto regulacji w takich parszywych miejscach kupiłem sobie śrubokręt z przekładnią kątową. Boooooooże jakie to jest cudowne narzędzie do gaźników R4 no i takich fałek.
Możesz nawet wybrać wzór ;)
Dwa znaczniki? Potem policzą podwójnie :D
Nacięcie na śrubokręt załatwia chyba Twoje wymagania?
I jak? Sa jeszcze zainteresowani? Ile juz sie zebralo tych srubek?
simon1977
19.11.2015, 22:53
2szt mogę łyknąć jak co;)
Ja też piszę się na 2 sztuki.
Hej ludziska dogadamy się w końcu w sprawie tych śrubek składu mieszanki? Zakupimy 100szt. potem podzielimy przez liczbę chętnych i każdy będzie zadowolony.
Ja mogę zająć się rozsyłaniem.
Paweł 4x4
06.01.2016, 18:28
Jestem za
Hejka, I ja 2 sztuki przygarnę. Pozdrawiam
Ile wyjdzie sztuk na głowę to zależy od liczby chętnych.
np. 100szt : 10 chętnych = 10sztuk na głowę, a cena za 10 sztuk wyjdzie nam 30zł plus przesyłka.
Więc zbieramy chętnych, a sztuki wyjdą same.
Wpisywać:
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
LISTA
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
07.01.2016, 21:39
LISTA
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
LISTA
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Tymon - no chyba, ze Robin dla mnie tez zamawia?
Przydałoby się podać ilości potrzebnych śrubek?
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 2 szt
Ile wyjdzie sztuk na głowę to zależy od liczby chętnych!!!
np. 100szt : 10 chętnych = 10sztuk na głowę, a cena za 10 sztuk wyjdzie nam 30zł plus przesyłka.
Więc zbieramy chętnych, a sztuki wyjdą same.
AMEN!!!
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 2 szt
Kici
szymon25
08.01.2016, 21:56
do RD04 tez bedzie pasowała?
ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 2 szt
Kici
matata
Pod koniec tygodnia rusza produkcja. Potem testy i rozsyłam.
Śruby przeszły testy. W pierwszej połowie lutego będą gotowe.
Jak ktoś jeszcze chętny to dopisywać się do listy!!!
dwa pytania:
1. Cena ?
2. Pasuje do 3/4/7 ??
Dzięki, przeczytałem.
Niestety nadal są wątpliwości.
Jest coś wyprodukowane, jest do kupienia, nie wiadomo tak naprawdę do czego to jest pasujące, ani ile tak naprawdę będą kosztować 2 szt tego czegoś do AT.
Ale jest ładne, ktoś się napracował i TO COŚ kusi ....
Pasuje do 7 a. Co do reszty trzeba by sprawdzić.
Akcja nie jest zarobkową tylko żeby ludzie kupili sobie śrubki po cenie usługi lepiego.
A koszt to tak jak wyżej pisałem.
]ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 2 szt
Kici
matata
Zbys
banditos
04.02.2016, 20:23
]ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 2 szt
Kici
matata
Zbys
Banditos -3 szt
]ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 10 szt (jeżeli cena taka jak na privie)
Kici
matata
Zbys
Banditos -3 szt
Na dzień dzisiejszy przy 13tu chętnych cena 24zł + koszt przesyłki i mamy po 7,5 sztuk na głowę:)
Im więcej chętnych tym taniej. (oby nie było więcej chętnych niż 50ciu:)
Paweł 4x4
05.02.2016, 13:39
To jeszcze dajmy komuś szansę.
Ludzie, może i ja bym potrzebował bo ostatnio (na jesień) przy zdejmowaniu gaźników zobaczyłem, że moje dwie mają ukręcone miejsca na śrubokręt i ich nie idzie w ogóle odkręcić. Są wkręcone do końca :( Ktoś to w ogóle uratuje? Do kiedy trzeba się zdecydować? Miałem zdjąć gaźniki i przejść się z tym do tokarza, może by jakoś mi je wykręcił, ale chorubsko mnie rozłożyło i do następnego weekendu tj 13.02, nie będę tego rozbierać, tzn żeby wyjąć gaźniki, bo w tygodniu do pracy. Ile wynosi obecnie cena? Jak niedużo to może w ciemno bym wziął ze 3 szt i może uda mi się je u kogoś jakoś wykręcić później i odratować te gaźniki, chociaż czarno to widzę
Pytanie: w jakim stopniu ta śruba ma wpływ na skład mieszanki przy jazdach ze średnim obciążeniem silnika, tak do 4k rpm? Podejrzewam, że znaczny, ale wolę zapytać.
Lepi, jest możliwość, na razie EWENTUALNIE, bym Ci te gaźniki wysłał i byś mi te śruby wykręcił?
Pewnie ze damy szanse!
Pozdrawiam
...
Lepi, jest możliwość, na razie EWENTUALNIE, bym Ci te gaźniki wysłał i byś mi te śruby wykręcił?
Niestety to nie moja działka, sorry.
pzdr.
Ludzie, może i ja bym potrzebował bo ostatnio (na jesień) przy zdejmowaniu gaźników zobaczyłem, że moje dwie mają ukręcone miejsca na śrubokręt i ich nie idzie w ogóle odkręcić. Są wkręcone do końca :( Ktoś to w ogóle uratuje? Do kiedy trzeba się zdecydować? Miałem zdjąć gaźniki i przejść się z tym do tokarza, może by jakoś mi je wykręcił, ale chorubsko mnie rozłożyło i do następnego weekendu tj 13.02, nie będę tego rozbierać, tzn żeby wyjąć gaźniki, bo w tygodniu do pracy. Ile wynosi obecnie cena? Jak niedużo to może w ciemno bym wziął ze 3 szt i może uda mi się je u kogoś jakoś wykręcić później i odratować te gaźniki, chociaż czarno to widzę
Pytanie: w jakim stopniu ta śruba ma wpływ na skład mieszanki przy jazdach ze średnim obciążeniem silnika, tak do 4k rpm? Podejrzewam, że znaczny, ale wolę zapytać.
kolego jeśli nie wiesz do czego służy sruba składu mieszanki to nawet nie decyduj się na zabawy z nią bo uzmiemisz motor a w najgorszym wypadku doprowadzić do wypalenia gniazd zaworowych taki Ot
ferolo, a nie łatwiej po prostu napisać jak to jest? Regulowałem gaźniki niejednokrotnie na innych dynojetach i akcesoryjnych głowicach oraz wydechach w wyczynowych jednocylidrowcach i jak dotychczas żaden, ani nie miał wypalonych gniazd, ani upalonych tłoków. Gaźniki były jednak innej konstrukcji, nie mam doświadczenia z gaźnikami dwucylindrowymi, łączonymi z podciśnieniami. Może jest to inaczej niż w tamtych - po prostu tego na tę chwilę nie wiem, bo nie zgłębiałem tematu, a pytanie rzuciłem na szybko jak zobaczyłem ten temat. W sumie nawet nie wiedziałem, że w tych gaźnikach to te śruby odpowiadają za regulację.
To, że ktoś nie zna konstrukcji danego gaźnika nie znaczy, że od razu zrobi to źle, gdy się dowie.
Wiem do czego służy śruba składu mieszanki, ale nie powiesz mi, że ma decydujący wpływ na PEŁEN zakres obrotów. Przynajmniej w gaźnikach stosowanych w wyczynowcach jej udział ma znaczenie GÓRA do 1/2 obrotów, a później jej wpływ na pracę silnika jest praktycznie POMIJALNY, dlatego silnikowi z niepoprawnie ustawioną śrubą składu mieszanki w tym przypadku nie stanie się nic w perspektywie długoterminowej eskploatacji. Dodatkowo może być to śruba emulsji paliwo-powietrze, jak i samego powietrza. Nie wiem jak jest tutaj, stąd moje pytanie - powtórzę - nie analizowałem tych gaźników dokładnie, a pytanie zadałem bo widzę, żę się zbliża deadline zamówienia.
Idąc dalej, równie dobrze mogę gaźniki oddać do regulacji, i jak ktoś zobaczy urwane śruby to sądzisz, że mi je wyreguluje?
Lepi, jaka jest aktualnie cena za sztukę?
Nie znam ceny detalicznej. Pytaj urala.
Aa, to ural2 teraz to robi? Przepraszam, nie doczytałem, że zaszła zmiana. Zatem czekam na info, choć raczej będę się decydować w ciemno na 3 sztuki.
Ural2 jest dilerem. Takie czasy :-)
]ural
Paweł4x4
Kuba74
ferolo
Łokciu
simon1977
Robin
Rychu72 - 10 szt (jeżeli cena taka jak na privie)
Kici
matata
Zbys
Banditos -3 szt
Cassini - 1kompl.
To i mnie dopiszcie - 3 szt, chyba, ze będzie trzeba więcej wziąć.
1.ural
2.Paweł4x4
3.Kuba74
4.ferolo
5.Łokciu
6.simon1977
7.Robin
8.Tymon - no chyba, ze Robin dla mnie tez zamawia?
9.Rychu72 - 10 szt (jeżeli cena taka jak na ie)
10.Kici
11.matata
12.Zbys
13.Banditos -3 szt
14.Cassini - 1kompl.
15.adoado0
16.wd60
jawor4x4
11.02.2016, 13:24
Witam. A orientuje sie ktoś z was czy te srubki bedą pasowały do gaźnika hondy Deauville 650? silniki praktycznie takie same a gaźniki?
Panowie jeszcze trochę cierpliwości. Połowa śrubek już zrobiona.
Śrubki dotarły.
1.ural
2.Paweł4x4
3.Kuba74
4.ferolo (już dostał jako tester był pierwszy)
5.Łokciu
6.simon1977
7.Robin
8.Tymon - no chyba, ze Robin dla mnie tez zamawia?
9.Rychu72 - 10 szt (jeżeli cena taka jak na ie)
10.Kici
11.matata
12.Zbys
13.Banditos -3 szt
14.Cassini - 1kompl.
15.adoado0
16.wd60
A tu fotki
http://images75.fotosik.pl/387/6dfffe33b06c0709.jpg
http://images78.fotosik.pl/387/33e7befcd5c9ffca.jpg
Przy takiej liczbie chętnych wychodzi nam (za komplet) po 6sztuk.
Cena z przesyłką oscyluje w okolicy 30zł! Muszę jeszcze dzisiaj sprawdzić koszt wysyłki i cenę koperty ochronnej i zaczynam rozsyłać.
Więc tak.
Cena kompletu 6 sztuk 30 zł z przesyłka.
Zapisani na listę wysyłają mi na PW adres do wysyłki ,a ja odeślę dane do przelewu.
Niestety nadal są wątpliwości.
Jest coś wyprodukowane, jest do kupienia, nie wiadomo tak naprawdę do czego to jest pasujące, ani ile tak naprawdę będą kosztować 2 szt tego czegoś do AT.
To w końcu już wiadomo do których modeli na pewno pasują?
Śrubki były testowane w RD07A i tam pasują. Jeśli w 3/4/7 są takie same to temat jest prosty. Ja mnie mam możliwości sprawdzenia. W okolicy brak 3/4/7.
Może ktoś się podejmie testu?
Jak na razie mam trzy zgłoszenia. Na liście widnieje 15tu chętnych. Mam nadzieję, że nikt nie zrobił nas w bambuko?!!
Jako, że wpisałem się na listę mam pytanie organizacyjne, nie ma opcji zakupu 2szt. tylko dzielisz całą dostępną partię na 15 chętnych i trzeba brać 6.szt ?
Pierwsza partia dla tych co przysłali adresy wysłana!
Czekam na listonosza.
Wysłane z szajsunga
także nadal czekam na listonosza
simon1977
10.03.2016, 19:04
Ja dzisiaj dostałem.
Dzięki.
Jak widać poczta robi psikusy. Wszystkie listy poszły polecone więc dojdą późno lub później.
Paweł 4x4
11.03.2016, 12:59
trochę trwało, ale poszło.
pozdro
Paczucha doszła :-)
Wysłane z szajsunga
Dzisiaj odebralem srubki, fajna robota - solidnie to wyglada, jednak niestety w transporcie sie iglice powyginaly...
61618
Niezłe jaja. Ciekawe co mogli robić z tym listem na poczcie że tak pozaginali.
Jak będę w Rzeszowie to wezmę swoje sztuki i Ci przekaże osobiście w ramach rekompensaty. No chyba, że chcesz to wyślę jeszcze raz pocztą???
Niezłe jaja. Ciekawe co mogli robić z tym listem na poczcie że tak pozaginali.
Jak będę w Rzeszowie to wezmę swoje sztuki i Ci przekaże osobiście w ramach rekompensaty. No chyba, że chcesz to wyślę jeszcze raz pocztą???
Co robili ciężko powiedzieć,,,
mam 2 które chyba się nie powyginały wiec nie ma ciśnienia - daje tylko info ze jest taka sytuacja i coy ludzie uważali bo można powyginać :)
Dzięki za akcje i ofertę pomocy :)
Wiedzmin wygiął ;)
Wiesiek tylko robil tlo :)
Hej ludziska pozakładaliście te śrubki składu mieszanki? Jak się sprawują? Moje są wykręcona na 4,5 obrotu:).
shadow87r
04.03.2017, 02:43
Witam czy są jeszcze dostępne te śruby składu mieszanki był bym zainteresowany ;-)
Wojtek Hakuu
17.05.2017, 18:20
Tez bylbym zainteressowany tymi srubkami skladu mieszanki jesli ktos ma podaje namiar:509 13 53 23 Pozdrawiam
Na forum weszło około 200 sztuk. Tak wiec ktoś powinien mieć zapas. Mi zostało dwie w zapasie wiec nie pomogę.
Ural, ustawiłeś wkońcu dobrze składy na tych srubkach? Ja gdy wykreciłem na fabrykę - 2 i 3/8 obr to nawet silnika nie mogłem odpalić. Jakie masz ostateczne ustawienia?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wojtek Hakuu
17.05.2017, 19:08
Oooo ja gupi o ja gupi zachcialo mi sie polepszac .Full zapakowana Lalka prawie zamykala licznik bez zajakniecia zadnych dziur itp.tera strzela w wydech szarpie itd. a srubecki skonczone :vis::dizzy:
simon1977
17.05.2017, 20:43
Na forum weszło około 200 sztuk. Tak wiec ktoś powinien mieć zapas. Mi zostało dwie w zapasie wiec nie pomogę.
Ja brałem 6szt, 2 dla siebie, 2 dla kumpla i dwie mam pokrzywione :Sarcastic:
Ale teraz regulacja to bajka :Thumbs_Up: W niedzielę bawiłem się trochę po zamontowaniu Huzara :at:
Ural, ustawiłeś wkońcu dobrze składy na tych srubkach? Ja gdy wykreciłem na fabrykę - 2 i 3/8 obr to nawet silnika nie mogłem odpalić. Jakie masz ostateczne ustawienia?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja mam 3i 3/4 na pełnym przelocie i w rurę nie chce strzelać.
Ja brałem 6szt, 2 dla siebie, 2 dla kumpla i dwie mam pokrzywione :Sarcastic:
Ale teraz regulacja to bajka :Thumbs_Up: W niedzielę bawiłem się trochę po zamontowaniu Huzara :at:
Szkoda, że nie dałeś znać wcześniej, wysłał bym na zamianę w ramach akcji. A teraz :vis:
simon1977
24.05.2017, 20:54
Szkoda, że nie dałeś znać wcześniej, wysłał bym na zamianę w ramach akcji. A teraz :vis:
Za 6szt i tak była super cena ;) szkoda fatygi, jak bym brał tylko 2 to bym się awanturował :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.