View Full Version : Grecja na kołach z gracją znaczy z Gruchą - październiok 2014
Joł joł joł :D
plan jest taki: październik, motor i wio :lc8:
Jakieś propozycje, rady, trasy, co warto zwiedzić, na co uważać, jakie papiery (wykluczając papier toaletowy :D) zabrać, bazy, ekwipunek i wszelkie inne uwagi...
mile widziane :Thumbs_Up:
Gruszku drogi - nie na piszę co zobaczyć bo za dużo po grecji nie pojeździłęm, ale zdecydowanie odradzam Ateny i Akropol. Byłem tam, widziałem, dupy nie urywa ;)
wleźć na Olimp:-)
Wlazłem tam , prawie 3000m , łącznie 10 godzin , wpis do pamiątkowej księgi na szczycie zrobiony.
Widoki warte wejścia.
Ateny i te kamienie poukładane zwane Akropolem wtedy ładniej wyglądały na zdjęciach niż na żywo ..... ale co kto lubi.
Można po drodze pozaliczać jakieś wykopaliska czy inne pozostałości dawnej świetności.
Półwysep Peloponez polecam, górskie kręte drogi i najwięcej zabytków na kilometrze kwadratowym ;)
Lecisz sam? Czy większą grupą?
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie podobny plan :)
na razie plan we dwóch
nie chcę zdradzać imienia mego kompana, ale to mój przyjaciel z zagranicy :D
Czy to ten z kraju na S? ;)
Grucha Ty nie masz kolegów a tym bardziej tu za granicą ;)
Rumpel, pisałem "przyjaciel" :D
Wszyscy wiedzą, że z Ciebie to nawet kolega nie jest :lol19:
RAF..
tak, ten dziwny kraj zwany również: NAJBARDZIEJ NA POŁUDNIE WYSUNIĘTA DZIELNICA WARSZAWY
SOMALIA :haha2:
Miras Sc
01.07.2014, 11:43
Rumpel, muszę zadać kłam tej krzywdzącej dla chłopaka teorii. Na znak przyjaźni pojade se z hanysem i fertig :D
Grucha chyba musi mieć plan, mnie wystarczy sama szwędaczka.
Ale sobie słodzicie. Jak dwa gołąbki. Chyba pawia puszczę...
;)
Miras Sc
01.07.2014, 12:28
Gosia, tylko gołębicy nam brakuje
Po gołębicach, to potem zawsze wszystko osrane :haha2:
Grucha jesli wyjazd Ci nie wypali zapraszam;
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Gdzie-spedzic-wakacje-w-Zaglebiu,wid,16725118,wiadomosc.html
Sorry, ale ja nie mam paszportu :D
A wizy pewnie nie dostanę :haha2:
Nie kłam - masz paszport!
mishieck
01.07.2014, 16:05
Polsatu ;)
m6cuNm9fMZg
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.