View Full Version : Wspomnienia
Aniu, dziś byśmy obchodzili Twoje 38 urodziny.
Pamiętam o chwilach spędzonych z Tobą o Twoim uśmiechu i przyjacielskich pogaduchach. Dziękuję Bogu, że miałam w Tobie przyjaciela, bo przyjacielem byłaś zawsze oddanym.
Strasznie mi Ciebie brakuje kochana. Czasem sobie myślę, że gdzieś wyjechałaś, jak kiedyś swego czasu do Anglii, powinnaś niedługo wrócić... Mamy zaległych tyle plotek, jak się spotkamy to Ci to wszystko opowiem?
a to już za moment 2 lata....:(
davidoff24
15.01.2015, 21:24
Aniu, dziś byśmy obchodzili Twoje 38 urodziny.
Pamiętam o chwilach spędzonych z Tobą o Twoim uśmiechu i przyjacielskich pogaduchach. Dziękuję Bogu, że miałam w Tobie przyjaciela, bo przyjacielem byłaś zawsze oddanym.
Strasznie mi Ciebie brakuje kochana. Czasem sobie myślę, że gdzieś wyjechałaś, jak kiedyś swego czasu do Anglii, powinnaś niedługo wrócić... Mamy zaległych tyle plotek, jak się spotkamy to Ci to wszystko opowiem?
to wtedy w koleji transyberyjskiej tak płakałaś za nią............szkoda.........wyrazy współczucia
to wtedy w koleji transyberyjskiej tak płakałaś za nią............szkoda.........wyrazy współczucia
Cześć davidoff, tak to za Anią tak płakałam... wspaniały przyjaciel, dziewczyna z wielkim serduchem na dłoni, kochająca ludzi choć niestety wiele przykrości od nich zaznała :mad: wciąż szukała swojego miejsca na ziemi, znalazła motocykle i bardzo mocno pokochała...
Piszę spod nicka Dabala, Macka
davidoff24
05.02.2016, 22:27
Cześć davidoff, tak to za Anią tak płakałam... wspaniały przyjaciel, dziewczyna z wielkim serduchem na dłoni, kochająca ludzi choć niestety wiele przykrości od nich zaznała :mad: wciąż szukała swojego miejsca na ziemi, znalazła motocykle i bardzo mocno pokochała...
Piszę spod nicka Dabala, Macka
mogę tylko pozazdrościć takich przyjaciół..........szkoda że jest ich tak mało ......pozdr.
ja nadal nie jestem w stanie wykasować jej numeru z fona ...
zaczekaj
29.07.2016, 11:04
Pamiętamy
wytapatalkowano
Wieczny odpoczynek racz dać Jej Panie...
szwedzkikucharz
02.11.2016, 21:53
Światełko pamięci dla Ciebie nasza droga Aniu
66937
felkowski
07.06.2021, 17:06
Jakoś tak w sobotę przelatałem. Kask nadal na miejscu.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.