View Full Version : Weekend na moto, spanie w krzakach.. ok. puszczy noteckiej :)
No więc tak. plan jest prosty i fajny.
weekend 24-25.05 lecimy ze Szczecina na trasy puszczy noteckiej i okolic.
chcemy dziabnąć fajną.traskę.OFF i opcją.spania w krzakach, zabieramy bambetle targamy ze sobą.. aby czuć się.tak jak na prawdziwej wyprawie :D
zapraszamy wszystkich mających ochotę polatać po tych pięknych terenach, można wpaść na dzień lub 2, na pewno będzie fajowo... nie ma co gadać :)
http://puszczanotecka.files.wordpress.com/2011/01/krucz-0343.jpg
Robiliśmy puszczę notecką i drawską na majówce ..... doszedłem do wniosku, że w Polsce jest miejscami piękniej niż gdzieś tam w pizdu daleko. ;)
Spotkaliśmy nawet żubry :)
Kurde pojechal bym. Ale w ten weekend mam spotkanie z kumplami pod Kaliszem. Niby nie daleko ;) Ale bede czekal na jakies info. Chce zrobic puszcze notecka w tym sezonie z 2 razy wiec tracki by sie przydaly, choc pewnie bede lecial na slepo.
Tam mozna wjechac wszedzie? Jak z zakazami?
Kamyk
z zakazami jak wszędzie... są drogi gdzie można i takie gdzie nie..
rezerwatów i terenów chronionych raczej nie ma... po takich na pewno nie będziemy jechać...
Kamyk umów się.z kumplami na kawę.a potem wpadaj do nas... :)
Jest Drawieński Park Narodowy i nawet da się przejechać jego skrajem drogą asfaltową :) Nie pamiętam czy trzeba płacić za taki przejazd, pewnie tak.
Polecam spływ kajakowy Drawą, ale pojeździć w okolicy też jest gdzie.
Przez drawieński można przejechać fajną dróżką z kocich łbów. Całkiem legalna. Cała trasa jest w przewodniku skody yeti
Droga z Drawna do Starego Osieczna, Ja byscie chcieli dalej jechac to jest piaszczysta droga (ca.22 km ) z Osieczna do Krzyza Pozniej proponowal bym drogi z krzyza przez las do Mierzecina przez np. Lubiewo, Zagorze, Podlesiec i tam (Mierzecin) macie fajny palac. Dalej mozna kombinowac jak by was interesowaly te tereny moge pomoc.
Pozdro
te scieżki mamy już dosyć dobrze oblukane...
tym razem będziemy atakować od strony gorzowa bardziej
:)
Jak będę w Polsce to mogę wam pokazać takie drogi których na pewno nie znacie :D
chętnie.. :) odezwij sie jak będziesz coś.pomyślimy.. :) aby tylko za łatwo nie było.. :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.