View Full Version : PEGASO nie żyje
Wczoraj wieczorem Kamil - Pegaso miał wypadek samochodowy, zginął na miejscu. Miał 23 lata. Pogrzeb odbędzie się w piątek, tj.28 marca : pożegnalna msza w jego rodzinnej miejscowości Lisie Jamy, a pochówek na nowym cmentarzu w Lubaczowie. Wyprowadzenie ciała z domu rodzinnego godz.14.30, msza o godz.15, a następnie przejazd na miejsce pochówku do Lubaczowa.
nieee!, znałem osobiście...młody Caponordziarz...cichy, spokojny młody człowiek, świetny moto-mechanik, świeżo upieczony podróżnik (Mongolia)...R.I.P
cholerka.... tak młodo.... szkoda chłopaka.... i niby wszyscy pójdziemy stąd w cholerę to jednak chciałbym aby dano mi jednak więcej czasu na nacieszenie się tym co tu.... bo to co tam jest nibylandią....
Bardzo wspolczuje jego rodzinie...szkoda czlowieka.
Zbyt mlody byl by ginac
RIP
Zawsze jest za wcześnie ale 23 lata to bardzo za wcześnie :(
Przykro czytać takie wiadomości.
Stanowczo zbyt wcześnie, jakoś ostatnio same pogrzeby. UWAŻAJMY NA SIEBIE ŻYCIE JEST KRUCHE. R.I.P.
DRAGON76
26.03.2014, 19:39
Młody człowiek tragedia , widzicie kruchość życia jest znikoma , dlatego wobec takich tragedi cieszmy się tym co mamy , bądżmy życzliwi , rozmawiajmy , wspominajmy , czytajmy , cieszmy się dniem dzisiejszym , wybaczajmy i zakończmy dzień podsumwaniem ! i w dzisiejszysz czasach wycha..........mujmy ! z biegu życia!
najszczersze kondolencje.
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny, przyjaciół i znajomych.
Śmierć to jedyna pewna rzecz w życiu... przykre jest tylko to że tak wcześnie.
Szok totalny, cały dzień o tym myślałem. Szkoda go.
Spoczywaj W Pokoju !
PS
Może tak zabarwić forum na czarno Panowie Admini ?
Kurcze straszny szok...
Aż nie wiem co napisać.....
Mam nadzieję, że po drugiej stronie będzie mógł dalej podróżować na dwóch kołach, co było jego wielką pasją. RIP
motoMAUROxrv
27.03.2014, 09:53
Nie ma żadnego sensownego wytłumaczenia i słów otuchy po takiej tragedii...
Szczerze współczuję rodzinie i bliskim.
Niby wiadomo że każdy z Nas, wraz z narodzinami (niejako w bonusie) otrzymuje osobistą talię kart z jednym parszywym "ZONG'iem"
Jednak w zgodzie z regułami tzn. biologicznym zegarem, powinien on zejść na końcu "rozgrywki" -nie wcześniej !!!
-Chciwa kostucha coś za często wyrywa z naszej Forumowej Społeczności młodych, wartościowych i pełnych pasji ludzi...
Bardzo szkoda chłopaka :(
Wielka szkoda. Żal i smutek. Kolejna niesprawiedliwość. Wyrazy współczucia dla Rodziny i Najbliższych.
kurczę... pierwsze logowanie od dawien dawna a tu taka wiadomość...
oby ostatnia taka w tym sezonie.
szkoda chłopaka ale to co muszą teraz przeżywać Jego bliscy jest poza pojęciem. życzę im siły w tych trudnych dniach.
[i]
matjas
sambor1965
27.03.2014, 12:37
Największymi ofiarami śmiertelnych wypadków są bliscy, którzy muszą się z taką tragedią mierzyć. Warto o tym pomyśleć przed kolejnym zakrętem i zbliżeniem się do granicy. Żal i współczucie bliskim.
Miedziany
27.03.2014, 15:15
Strasznie smutna sprawa, człowiek miał całe życie przed sobą..
Kondolencje dla rodziny, nie dam rady być na pogrzebie niestety:(
[i] kondolencje dla rodziny i wyrazy współczucia ....
... w takim wieku... u progu życia... strasznie przykre
scorpion
31.03.2014, 17:54
[i] kondolencje dla rodziny
Grzechu86
31.03.2014, 19:02
Najszczersze wyrazy współczucia i kondolencje dla całej rodziny Pegasa . Wielki żal i smutek, tym bardziej, że to tak młody człowiek. W pogoni za szarą codziennością, wykonywaniem milionów spraw na akord, pogoni za pieniądzem...kolejny tragiczny przypadek pokazujący to, jak kruche jest życie ludzkie. Trzeba doceniać każdy przeżyty dzień, cieszyć się z każdego przeżytego dnia i spędzać jak najwięcej czasu z naszymi bliskimi..
siostra Ashanti
03.04.2014, 13:02
Bardzo mi przykro. Łzy same napływają do oczu. Wyrazy współczucia dla Rodziny i bliskich. :(
Młody gość, przykro, pamiętam jego wyprawę do mongolii, opisywał na forum... :(
...może by tak jakąś wstążke czarną chociaż na 4um wkleić?? adminy śpią czy co?? a może trzeba mieć jakąś określoną liczbę postów do tego??
Słuszna uwaga :Thumbs_Up:
...może by tak jakąś wstążke czarną chociaż na 4um wkleić?? adminy śpią czy co?? a może trzeba mieć jakąś określoną liczbę postów do tego??
ad mini stracja po raz kolejny stanęła na wysokości zadania
administracja nie istnieje kiedy jest na prawdę potrzebna, ale w duperelach są świetni
To nie jest miejsce na takie dyskusje.
wasilczuk
10.04.2014, 08:06
Szkoda chłopa. Na naszym forum użytkownik Pegaso miał 7 postów. Nie był znany- tak powiem wprost.
Forumowy kir życia mu nie przywróci.
Nie znaczy to, że przechodzimy obojętnie obok czyjejś śmierci.
Współczuję rodzinie i bliskim.
Zgadza się, Kamil był głównie na forum Caponorda i Radiator- i tam jest kir...tu był rzeczywiście mało znany(nie mówię o sobie- ja go dość dobrze znałem)- i przyznaję rację rolnemu kaskaderowi z Bielska Pod.:ilość kiru życia Mu nie przywróci....
pzdr...
[i][i][i] RIP
7 czy 1000 postów na FAT to nie ma znaczenia. Szkoda młodego człowieka .
Wojtek_K
29.04.2014, 21:28
... będziemy pamiętać
barwin.GD
06.05.2014, 12:00
zbyt młodo zbyt wcześnie....
Skydiverek
06.05.2014, 22:44
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich...
PS.
Jak wszedłem w ten watek to pierwsze kondolencje były od Orzepa...aż mnie coś przeszyło...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.