View Full Version : Bagnet oleju
strobus1
12.03.2013, 19:53
Szukam bagnetu oleju do rd07a bo jakiś g......y termometr posiadam zamiast rzeczonego szpeja. Więc pytania do sali mam:
1- czy można zaadoptować bagnet od rd03/ta 650?
2- jak są rozmieszczone kreseczki na oryginalnym bagnecie 7? (znaczy się odległości, bo pewnie w poprzek są :))
Z góry :bow:
Tak to wychodzi:
38581
38582
38583
38584
38585
Na drugiej pokazałem mniej więcej ile wchodzi bagnet po wykręceniu i wsadzeniu do sprawdzania stanu :D
Pozdrawiam
Jutro pomierze w rd03 i TA 650 jeśli chcecie ;)
strobus1
14.03.2013, 20:08
Dzięki Łokciu - profesura, w ryj się należy jak nic.
Fihu dawaj swoje foty.
Dzięki !!!
Luzik, się gdzieś zobaczymy to lej:D
strobus1
14.03.2013, 21:01
Nie będę miał skrupułów :chleje:
Więc odpowiedź brzmi : MOŻNA ZAADOPTOWAĆ :D
Wszystkie wymiary, właśnie mam bagnet przed sobą, są identyczne, więc nie widzę przeszkód w mienianiu tej części.
Odkupie gówniany termometr.Info proszę na Priv:)
O ile mi wiadomo kolega strobus1 nie zakupił bagnetu, bynajmniej nie ode mnie, ponieważ kontakt nagle z nim się urwał.
Ja mam bagnet z termometrem od Trampka 650 , ogólnie to robi robotę , ale mimo że jest identyczny z oryginałem z Afri to i tak olej sprawdzam zawsze oryginalnym :)
Pozdrawiam!
strobus1
19.03.2013, 09:05
Majo poczekasz jeszcze ze dwa tygodnie? Zamówiłem nufkie bagnet u pana hondy. Jak dojdzie to za korzyść alkoholową odstąpię Ci termometr. Może to i fajne ale w afri nie wygodne do odkręcania - osłona przeszkadza + wrodzona niecierpliwość
= oddam problem w dobre ręce.
Szerokości
jakby majo się rozmyślił, to miej na uwadze moją skromną osobę
w trampku wskaźnik temperatury zniknął był sobie, więc coś takiego chętnie nabędę :)
Ja się nie rozmyślę. Moja bardzo skromna osoba bardzo chętnie wymieni go na korzyści alkoholowe najchętniej do upadłego.
chętnie wypiję za Twą nieskromną wytrwałość! :D
tup@tapatalk2
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.