PDA

View Full Version : Mili ludzie na Bia³orusi - kto zna?

Lewar
08.08.2011, 16:29
Poszukujê kontaktów z mi³ymi lud¼mi na Bia³orusi, najlepiej z Polakami, najchêtniej w Grodnie.
Mo¿e to byæ atrakcyjna blondynka o powabnych kszta³tach i niebanalnej urodzie, z któr± móg³bym omówiæ zachowanie siê uk³adu t³ok - korbowód - cylinder w fazie ssania, ale najchêtniej spotka³bym siê z kim¶ ze ¶wiatka motocyklowego.
Wiem, ¿e w Grodnie dzia³a klub motocyklowy MC Grizzli ale niestety telefon do jego przewodnicz±cego okaza³ siê nieaktualny.
Nie zale¿y mi na noclegu bo takowy bêdê mia³ zapewniony w najlepszym hotelu ale na mi³ej pogawêdce a mo¿e poznaniu ciekawych miejsc godnych odwiedzenia albo wymianie uwag na temat produkcji fajerwerków z nawozów azotowych i gwo¼dzi;)
Antycypuj±c pytania i z³o¶liwe komentarze odno¶nie miejsca do którego siê udajê, informujê, ¿e na Bia³oru¶ wybieram siê dlatego, ¿e nawet najwspanialszy ustrój da siê jeszcze poprawiæ a poza tym w miejscach, które do tej pory nawiedza³em, zawsze musia³o co¶ (przepraszam za grube s³owo) pierdoln±æ :D

Dunia
09.08.2011, 11:02
Hmmm..zastanawia mnie, ¿e od wczoraj nikt siê nie odezwa³, no to ja siê odzywam, nie ¿ebym zna³a jaki¶ mi³ych ludzi na Bia³orusi ale przecie¿ tam musz± byc jacy¶ mili ludzie.....znam takich co tam je¿d¿± na bagna obserwowac ptaki...ale to off topic:dizzy: